עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, לאחר שהתקנתי את Sygate Firewall התוכנה חסמה את הגישה לאינטרנט מהמחשבים האחרים שמחוברים לרשת הביתית. האם מישהו יודע מה אני צריך להגדיר לתוכנה בכדי שהאינטרנט בשאר מחשבי הרשת יעבוד? תודה וחג שמח...

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  2. Started by rgm7,

אחרי ששמרתי תכנית במקס, נכנסתי ל-מה ששמרתי ופתאום צצה בעיה, אני לא יכול להמשיך לערוך את מה שעשיתי, מופיע לי סימן אדום --- [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  3. יש לי בעיה בסאונד של המחשב שלא שמעתי עליה עדיין אני יכול לשמוע קבצי קול ומוזיקה בwmp אבל בווינאמפ או בכל משחק אחר במחשב אין לי קול במשחקים באינטרנט דווקא יש לי קול. התקנתי מחדש את הכרטיס קול שלי ועידכנתי אותו עדיין כלום אין קול במשחקים.....מה אני אמור לעשות??

4. Started by elad the master,

כשאני מנסה לפתוח את הקובץ..הוא נותן לי את זה : [attachment deleted by admin]

5. אוקי אז לאחר פרמוט בגלל בעיה במחשב שכמעט עלתה לי באיבוד המון המון מידע חשוב ומידע רגיש החלטתי ללכת הפעם על בטוח! חיפשתי, בדקתי, השוותי ומה לא עשיתי והגעתי לכמה מסקנות בקשר לאילו תוכנות אנו זקוקים כדי להגן על המחשב, כלומר, אילו תוכנות יעשו את העבודה הטובה ביותר מכל הבחינות. אני מבטיח לכם שבדקתי אישית תוכנה תוכנה ונכנסתי לביקורות ב CNET ובדקתי הכול [היום הגלים היו לא משהו אז סתם קמתי מוקדם ולא היה הרבה מה לעשות וגם כן התעניינתי ורציתי לעשות את זה מתישהו אבל לא מצאתי לזה זמן... בכל אופן - ]. אני יודע שהרבה לא יבטחו בי אבל בואו נגיד שכשאני עושה משהו אני עושה עד הסוף [פרפקציוניסט זאת המחלה...] אז תאמינו לי שיותר אתם לא חייבים לשבור את הראש!! אפילו נכנסתי לאתרי פורנו בכוונה …

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by The UnKnown,

Nothing more to say.. Thnx

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by CompMaster,

קניתי מחשב חדש וצריךלהתקין RAID לפני התקנת ווינדוס .... אין לי מושג בזה... יש בדיסק את התקייה של הRAID מה אני אמור לעשות ואיך?? דחוף מדריך!!!!!!!

8. Started by iakovl,

במסגרת החוויות והניסיונות שלי עם BT אני מריץ למשך 24 שעות את uTorrent 1.1.7.1 הייתי רוצה לדעת האם יש משתמשים של התוכנה בפורום (אני יודע שיש, השאלה היא מי) מהם הדעות שלכם על התוכנה? אם איזה הגדרות אתם משתמשים בתוכנה? איזה אינטרנט יש לכם? איזה הגדרות הורדה/העלאה שמתם?

• 37 תגובות
    • 5.1k צפיות
  9. Started by lharpaz,

שלום, יש לי קובץ כתוביות שלא מתאים בדיוק לסרט, אלא יש הפרש של כמה שניות. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה (רצוי תוכנה חינמית) שבעזרתה ניתן לערוך ולסדר את הבעיה הזו בקובץ הכתוביות? (באותה הזדמנות, אם יש אתר שבו יש כתוביות בעברית - אני אשמח לשמוע על כך). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by masterb,

התקנתי התוכנה אבל כשהיא מופעלת (יוצרת/מוצאת לי IP חדש) אין לי אפשרות לגלוש לאתרים בארץ למה? האם יש תוכנה מומלצת אחרת לשינוי/הסתרת ה IP ?

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  11. Started by דנינו,

אנשים פירמטתי ת'מחשב ואתם מכירים בטח תמבזקי ספורט שיש באתרים למינהם..לדוגמא המבזקים בוואן ובYNET עובדים מצוין..אבל אני שמפעיל מבזק של ערוץ הספורט זה לא עובד כמו שצריך..זה פועל והכל מקוטע שם..רואים בחלק חלק..ממש מגעיל. http://www.sport5.co.il/ כנסו לאתר תיראו יש "מבזקי חדשות הספורט"

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  12. אורח Si-Nom

אני מיתכוון חוץ מ:Creative MediaSource Organizer. אגב מאיפה אני מוריד את הדיסק שקיבלתי עם הנגן,כי אני צריך לעשות REINSTALL ואין לי סידירום

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  13. Started by TimoTy,

^^^ איך לי מה להוסיף תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by ^DaGoN^,

אני צריך את הדרייבר הכי חדש לכרטיס SoundBlaster PCI 128, אבל אני חייב את הדרייבר הכי חדש.. לא מצילח למצוא.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by Gill2,

לא מצאתי הורדה של קאזא מישהו יכול לתת לינט

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by PoOki,

דבר ראשון זאת לא בעיה אחת אלה מס' בעיות שהם מופיעות אחרי פירמוט שני ! ניתקלתי בהן ואין לי כח לעוד פירמוט משעמם ... אז ככה.. הבעיה הראשונה בכל פעם שאני מפעיל את תוכנת הביטורנט שלי (לא משנה איזה ניסיתי את BIT COMET.. BITTORENT ABC .. AZUREUS הכל .. כמעט) אחרי 15 דקות עבודה בערך של התוכנה .. המחשב מקפיץ לי דאמפ ממורי .. (מסך כחול כאשר אין מספיק זיכרון במחשב מכירים את זה ?) והתוכנה בכלל לא מעמיסה לי על המחשב.. אני עושה דברים רגילים .. לא מפעיל אותה עם עוד תוכנות כבדות .. ולפעמים אני סתם משאיר אותה דלוקה בלילה בלי שום תוכנה שפועלת בקיצרו אין עומס על המחשב.. הוא רגוע לחלוטין ! וזה ממש מציק אי אפשר להוריד בביטורנט הבעיה השניה.. בכל פעם שאני עושה ריסט.. הוא מקפיץ לי ת'הודעה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by lmlm,

שלום פורום תוכנה, איך אני חוסם אתרים בפייר פוקס תודה על עזרה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום (מקווה לעזור בעתיד)... יש לי בעיה ב MIRC בכל פעם שאני מנסה להוריד קובץ כלשהו דרך TRIGER או סתם FILE SERVER הוא פותח לי את החלון הורדה (ולא מתחיל להוריד) ובנתיים בחלון הראשי של הCONNECTION הוא רושם לי You Have DCC Panding ומתחיל לספור אחורה 90 60 30 .... יש למישהו מושג איך אני מסדר את הבעיה הזאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by bad boy,

שלום לכולם אני צריך תוכנה שתפתח קבצי 7Z WINRAR לא עוזר ולא WINACE ולא WINZIP מה אני יכול לעשות בבקשה תמליצו לי איזו תוכנה להישתמש ??? ??? ??? ???

20. Started by iakovl,

כרגע שמתי את ה 0.60 אז אני לא יכול לתת דעות (בשביל זה צריך לחכות לבוקר) בין הדברים החדשים: הצגה מוקדמת של קבצי וידיאו לא גמורים (אני מעדיך VLC) הצפנה של הפרוטוקול (נגד ספקים שלא אוהבים BT ) ועוד כל הפרטים והורדה ב:http://www.bitcomet.com/

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by -impreza-,

שלום לכוללם למישהו יש תוכנה שמתרגמת משפטים ארוכים אני צריך תוכנה טובה ופשוטה ולא שאני צריך להיות מחובר לאינטרנט בישביל זה.. תוכנה שמתקינים במחשב ומשהו טוב ואם אין תוכנה של המחשב אז שיהיה עם אינטרנט תודה לעוזר

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by roc,

שלום,כמו שראיתם גם לי קרה שהורדתי דרייברים חדשים ל6600GT שלי שמאטים אותו,אז החזרתי את הישנים ומחקתי תחדשים ועדיין אותה תוצאה,אז ראיתי שכדאי להשתמש בDRIVER CLEANER והשתמשתי וניסיתי להתקין את הדרייברים הישנים שוב,(מחקתי איפה שבוחרים nVidia ולא רשום כלום חוץ מnVidia ולחצתי START) שסיים ישר התקנתי את הדרייברים שבדיסק של הכרטיס(WIN FAST) וזה פשוט לא התקין אותם עכשיו אני משתמש בחדשים שוב :@ עזרה דחוף

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  23. Started by GrayFox,

מה המצב רציתי לדעת עם למישהו יש המלצות על CONFIG מסויים בשביל BITCOMET בשביל ניצול יותר יעיל של התוכנה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  24. שלום אני מחפש תוכנה שתרשום לי את הטמפ' שיא שהכרטיס מסך הגיעה אלה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם מישהו מכיר אתר עם סקינים למקסטון? יש באתר שלהם איזה משהו אבל זה דורש קוד והרשמה וכו

• 0 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים