עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני רוצה לשנות תמונה בפרופיל ושכחתי מאיפה מורידים את הקישור לתמונה זאת תוכנה עם ציור של FROG צפרדע מישהו יודע ?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  2. מישהו יכול להגיד לי גם עם כל הדיסקים שמקבלים עם הכטיס מסך הדייבר שנמצא שם זה אותו דבר הכוונה היא של חברות אחרות עם הדריבר הוא אותו גבר

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  3. Started by MidNighT RaceR,

ככה נכון יש לי את כל המשתמשים הרשומים שלי עכשיו איך אני יכול לשנות את האימייל שלי ושכל הרשימה של האנשים ישארו לי? נגיד יש לי חשבון X ויש לי בו אנשים במסנגר אני רוצה להעביר את זה לכתובת אחרת מסיבה קטנה ומציקה... ואני רוצה להעביר אותו לחשבון Y אבל עדיין שישארו לי אותם אנשים במסנגר יש אפשרות לעשות זאת? אם כן איך? תודה מראש

4. Started by Black_Citadel,

יש לי FIREWALL חומרתי של NVIDIA על הABIT שלי , מה עדיף לשים, אותו או את הFIREWALL של BITDEFENDER שבא עם האנטי וירוס ?

5. שמעו אני משתמש באוונט ברוסר(avant browser) ואני רשום למספר פורמים שונים.. עכשיו פעם היתי מכניס שם משתמש וסיסמא פעם אחת וכל פעם שהיתי ניכנס לפורום זה היה נכנס ישר בלי להכניס שם משתמש וסיסמא(ככה בכל הפורמים גם פה) ובזמן האחרון זה כבר לא עושה לי את זה..ואני צריך להכניס כל פעם מחדש שם משתמש וסיסמא.. למה זה?ואיך אני פותר את זה?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by J0HNiE,

לקחתי תמונה עכשיו גזרתי אותה ואני רוצה להפוך אותה לרקע משהו כמו 1024x768 אבל הרזולוציה ממש גרועה ניסיתי לעשות sharpen וזה לא משנה הרבה יש דרכים אחרות או שאין בכלל?

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by אנדי,

שלום לכולם, בכוונתי להחליף בקרוב את חבילת ההגנה על המחשב (נכון לעכשיו מותקנת החבילה של נורטון) לחבילה חדשה. עשיתי לאחרונה חיפוש בפורום אך לא מצאתי שרשור שעוסק בהשוואה בין החבילות השונות (כמובן - יתכן שלא חיפשתי טוב...). איזו מהחבילות הקיימות בשוק לסביבת XP-PRO (נורטון, מקאפי, פנדה, קריו, F-secure, וכו') היא העדיפה? מה מותקן אצלכם? תודה על שיתוף הפעולה!

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by domuzy,

יש לי קובץ שאני מעוניין לפרסם אותו באימיול -איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by lipa,

איך אני רואה אותו במחשב ? ואיך אני הופך אותו לקובץ AVI ?

10. Started by timac,

שלום... אני מנסה כבר הרבה זמן לצרוב משחקים לפליסטישן ולא מצליח אני שם דיסק בצורב הולך לאכוהול 120 בוחר בimage בוחר תקובץ מתחיל לצרוב זה מתחיל בסדר אבל ב70 אחוז ומשהו כל משחק זה נתקע ניסתי כבר 2 משחקים 3 נתקעו על אותה הודעה הנה היא: מישהו יכול לעזור אולי לנסות אם תוכנה אחרת מה אתם אומרים??

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  11. Started by VanGuard,

כשאני לוחץ על כל אחת מאפשרויות הסריקה , המחשב חושב לשנייה ומראה את שעון החול אך לאחק כשנייה הכל נפסק והתכנה לא ממשיכה לסריקה. הבעיה הופיעה לאחרונה וכשרק הפעלתי את התכנה לראשונה היא פעלה יופי. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אך הבעיה לא נפתרה. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  12. בעת ההתקנה נשאלתי על אופן החיבור שלי לאינטרנט האפשרויות הם: cable dial up dsl wireless T1 אני מחובר לכבלים - הוט , ללא חייגן איך שמחשב עולה האינטרנט עובד. מה אני אמור לבחור ? תודה. שאלה נוספת : כשאני רוצה להוסיף ip address של המחשב השני בבית (מחובר בעזרת ICS ) הוא מבקש גם description מה זה?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by shtrodel,

חבר הביא את המחשב שלו לפה בגלל שהוא לא זז ועושה לו ים בעיות (אני מספר בקיצור) התקנתי את התוכנה Webroot Spy Sweeper.v4.0.4.458 והיא מצאה לו : 98.659 קבצים! חחחחח אני עדיין לא מאמין איזה שוק! שלא נדבר גם על מאות ואני חוזר שנית מאות הוירוסים שהסרתי לו..... איזה דפאר... אלהים....

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by טריפ,

אני רוצה איזה תוכנה שיש לה אקולייזר משלה יעני אם אני שם סוג של שיר טראנס אז אני שם על הטראנס ואני שומע הכי טוב מהרמקולים ושאני יוכל לעשות קריוקי (שהשיר יהיה בלי מילים ) ועוד כל מיני דברים מי שיודע על איזה תוכנה טובה שירשום לי את השם של התוכנה ואני יוריד אותה תודה אנשים

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  15. Started by sherlock1212,

למשל מה שיש לי בחתימה? אני מדבר על להוריד פיקסלים

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by someone,

אני מחפש תוכנה די פשוטה להדפסת ספרים.. כאילו שתעשה עמודים מרובים עם עיצוב זהה (שתהיה בעלת אפשרות לעיצוב בסיסי לדפים עם אפשר) ואפשרות להוספת טקסטים ותמונות. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  17. Started by asaf999,

מדוע כשאני מייבא סירטון לתוכנת WINDOWS MOVIE MAKER הוא משנה את ממדי הסירטון הסרט מאבד את הממדים שלו גם לאחר שמירת הקובץ

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  18. Started by yarivot26,

הורדתי את העונה הראשונה של The O.C. ובאחד הפרקים פס הקול לא תואם לתנועה של השפתיים ובכללי לפרק עצמו, רציתי לדעת אם יש דרך לסדר את זה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אחרי ששאלו אותי מספר פעמים איך לשפר את ביצועי הBITCOMET החלטתי לפרסם קצת מידע (לקוח מהפורום הרשמי של התוכנה) קודם כל תורידו את הגירסה החדשה ביותר, נכון להרגע 0.60 אפשר מפה אחרי זה, במידה והביצועים שלכם גרועים ממש (פחות מ20 קילובייט לשניה) בצעו את ההוראות בעמוד http://www.p2pforums.com/viewtopic.php?p=69695#69695 אבל אני גם רוצה להגיד שחשוב להסיר את המגבלה של החיבורי TCP (שהבררת מחדל היא 10) את זה ניתן להשיג בעזרת תוכנות רבות, אני ממליץ על הפאטץ' שניתן להשיג ב http://www.lvllord.de/

• 75 תגובות
    • 7.7k צפיות
  20. יש לי מצלמה שהביא לי חבר ואין לי את התקליטור של הדרייברים ושאר התוכנות. אז איך אני בדיוק מתקין את המצלמה? זוהי מעין מצלמת WebCam מהסגנון של ההן היושבות על המסך. איזור העינית שלה כחול והשאר לבן, כתוב Quantum על המעמד ו.. זהו. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by gol36,

שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון- מה זה golbal hotkeys? אני מנסה למצא תוכנה שדרכה אפשר לתכנת לפי בחירה כל לחצן במקלדת לקבוצה של פקודות וכו' בעיקר לשימוש במשחקים כמו gunz, שאלתי בפורום משחקים אבל אין תשובה בכל מקרה תוך כדי חיפוש נתקלתי במושג global hotkeys שאיך שהו קשור ל xp מה זה? ו האם מישהו מכיר תוכנה טובה לזה? תודה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by RayZ,

שלום. יש לי בעיה שמפריעה לי מאד. כמעט כל סרטי הוידיאו שאני רואה, קורה בהם תופעה מוזרה. באיזשהו שלב, אני רואה שהקול לא תואם לסרטון. ז"א, אני רואה את האנשים מדברים משהו, ואני שומע את מה שהם מדברים, אבל שניה לפני כן (או אחרי כן) זה כאילו שהוידיאו מאט בזמן שהקול פועל כמו שצריך. בדקתי עם אחרים על הסרטונים שלי, זה לא קורה. רק אצלי.. מישהו יודע מה עושים עם זה?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by idofr,

היייי אני רוצה לרנדר ספר במקס אבל ספר ספר כאילו שיהיה אפשר לפתוח אותו יענו עם דפים כריכה קשה והכול למישו יש מדריך?

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by nisim_y,

אני מחפש תוכנה טובה שתאמץ את המחשב כמו PRIME 95 אבל לא אותה יש תוכנה אחרת גם טובה ואם אפשר גם מדריך אז עוד יותר טוב לא חייב עם תמונות

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by BladeRunnerSting,

מישהו הצליח להתקין או יודע כיצד אני גורם להתקנה של הויסטה (Build 5231) לזהות את בקר הSATA של VIA?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים