תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כמו שאומרת הכותרת - זה איטי לי. אם אני מוריד את הקובץ ישירות (דרך הדפדפן) זה מהיר הרבה יותר והרבה פעמים נע סביב 80-100 Kbs בעוד שבתוכנה זה 30-40kbs לאותם הקצבים. בדקתי ולא שמתי לב שהתוכנה מגבילה במקום מסוים (אם פיספסתי משהו אשמח להסבר)
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, ניסיתי מספר פעמים ממספר מקורות שונים להתקין את התוכנה אך כל פעם אני מקבל את ההודעה: directX did not copy required file מישהו מכיר את הבעיה? אני עובד עם windowsXp יש לי כרטיס מסך Ati Radeon 8500 זיכרון 512ddr מעבד 1.7 בקיצור לא צריכה להיות בעיה עם החומרה. תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
החלפתי מחשב לאחרונה. במחשב החדש כשאני מבצע לכידה עם אותה תכנה (ניסיתי גם אחרות), באותה צורה בדיוק, האיכות אינה טובה - התמונה נראית כאילו עם עודף חדות וגרעון ובתנועות ידיים ישנם פסים לרוחב האיבר שבתנועה. ניסיתי לבצע לכידה ממלצת הוידאו באמצעות Roxio 2011, Adobe CS5, Windows Movie Maker. התוצאה אינה טובה. האם מדובר במקודד חסר ללכידה? במחשב הקודם השתמשתי ב-Klite שטרםהתקנתי במחשב החדש (לאור אזהרות באתר זה).
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים,עוד במחשב הישן שהיה מחובר באותו כבל כמו החדש לאינטרנט,היה מותקן XP SP3 החלפתי למחשב חדש מתקדם יותר עם מערכת הפעלה וינדווס 7 עם 64 ביט. משום מה התוכנה יוטורנט מורידה לי נורא לאט בהשוואה למחשב הקודם(לא הגיוני כי הם היו מחוברים באותו הכבל). האם יש משמעות לדבר שאני מוריד את הקבצים לדיסק נשלף חיצוני ולא לדיסק הקשיח המצוי במחשב עצמו? סתם לשם השוואה,במחשב הקודם ירדו לי אותן ההורדות במהירות של כ 1178 ק"ב ממוצע להורדה אחת. ועכשיו אני ממש מגרד את ה 200 ק"ב באותה ההורדה.. האם יש למישהו הסבר לכך או תשובה לשאלתי ממקודם. אשמח לקבל עזרה. בברכת שבת שלום,רועי.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כל מיני הקלטות של הרצאות מהאוניברסיטה בפורמט wmv. אני רוצה להיות מסוגל להציג את הסרטים האלה במהירות כפולה. ניסיתי כבר בכמה נגנים שונים (wmp, mpc, bsplayer, vlc). היחיד שהצליח לנגן במהירות כפולה הוא vlc, אבל הוא נוטה להתרסק (לא הצלחתי לעשות seek בלי שהוא יקרוס). בכל שאר הנגנים או שלא קיימת האפשרות, או שהיא סרבה לעבוד (לחצתי על מהירות כפולה וזה לא עשה כלום). למישהו יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה איטונס ובזמן האחרון אני לא יכול לשמוע טוב מוזיקה יש רעשים ואני רוצה תוכנה וחשוב שיהיה בא אקוליזר בשביל להוריד את הבסים אז אם מישהו מכיר תוכנות אני ישמח לשמוע הכול חוץ מוינדוס מדיה פלייר ווינאמפ תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז כמו שאתם יודעים יש לי את הצורב החדש של פלקסטור. חיברתי אותו כמשני - master ואת ה dvd שלי כמשני - slave בתוכנת הצריבה אני בוחר שהתוכנה תיצור קובץ Image על הארד דיסק ואחר כך תצרוב ממנו לצורב אבל באמצע ההעתקה המחשב נתקע ואין לי ברירה אלה להפעיל מחדש את המחשב ולנסות שוב פעם גם בפעם השניה קורה אותו דבר רק בפעם השלישית הצלחתי לצרוב כמו שצריך בלי שום בעיות אז מה אפשר לעשות בשביל למנוע את התקיעות של המחשב
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? יש משהו לשפר לפני שאני מעלה אתר עם העיצוב הזה? וכן אני מודע ללוגו המעפן בצד שמאל למעלה.. אני אשפר אותו יותר... [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לקחתי תמונה X, הדבקתי אליה חלק מעננים מתמונה Y-בשכבה חדשה, סידרתי הכל במקום והתחלת למחוק את החלקים המיותרים בעזרת המחק, בטעות מחקתי חלקים שאני צריך איך אני משחזר אותם? אם אני מסמן V בERASE TO HISTORY זה לא משחזר חלקים מהתמונה Y אלה מחזיר את החלקים מתמונה X.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
מחיפוש בגוגל הגעתי לזה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.splashtop.remote.pad.thd https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kainy.client איזה מהם עדיף? יש תוכנה חינמית שמאפשרת לעשות את זה? מדובר על hearthstone המשחק לא תובעני מבחינה גרפית זה משחק קלפים
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בשביל ליצור שכפול מדויק של מה שהורדתי מהאינטרנט.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברים שלום !!! יש לי PHOTOSHOP CS5 ME מישהו יודע איך לפרוץ את התוכנה ?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עיצבתי פלייר בפוטושופ באיכות גבוה מאוד (גודל 21\15 רזולוציה 300) ושלחתי לבית הדפוס להדפסה ושם זה יוצא להם על הפנים ואני לא מצליח להבין למה, שמרתי את זה באיכות הכי גבוה שיש זה שוקל כמעט 10 מגה וזה סה"כ כיתוב ועוד כמה תמונות, שום דבר מורכב מדי... למישהו יש רעיון מה התקלה?!? אשמח לעזרה מהירה כי אני חייב להדפיס את הפליירים השבוע! תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דרייברים ללוח אם gigabyte GA-945GZM-S2 בעקבות שדרוג מערכת ההפעלה שלי אני מחשב דרייברים ללוח האם. 1. מערכת ההפעלה היא windows 7 ultimate 32bit 2. מחפש דרייבר לכרטיס רשת ודרייבר לכרטיס קול . 3. אין לי מושג מה זה אבל שאני ננכס למנהל ההתקנים במחשב שלי מופיע סימן שאלה צהוב גם על בקר אפיק sm. אז גם לזה אני צריך איזשהו דרייבר. עכשיו משהו כללי יותר, באתר gigabyte מופיע שיש שלוש גרסאות ביוס ללוח האם שלי 2.1, 3x, ו6.6 כך שאין לי מושג איזה גרסה שלי. אני מניח שזה עדכוני ביוס. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא יכול לעדכן ביוס כי הביוס לא מזהה את כונן USB שבו הביוס העברתי את כל הביוס להגדרות החברה לא עזר כל האופציות ל- USB פתוחות כונני USB נראים במחשב רק לא שרוצה לעדכן ביוס הוצאתי בטריה מהלוח לא עזר שינתי לכניסות אחרות USB לא עזר הביוס מסרב להתעדכן , למה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כאשר אני שולח קובץ להדפסה זה פותח לי חלון שמבקש ממני לשמור את הקובץ במקום להדפיס אותו למה זה קורה? המדפסת מחוברת והדרייבר מעודכן המחשב ואותו דבר גם לגבי הכתבן של ה-WINDOWS כל פעם כאשר אני בא להדפיס זה קורה...
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר שימוש רב בתוכנה NOD32, ומספר וירוסים שנכנסו למחשבי תוך שימוש בה החלטתי לחפש תוכנת אנטיוירוס חדשה. אשמח לקבל ממכם שמות אנטיוירוסים טובים בעלי יכולת גבוהה באיתור והגנה. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח ציור דיגיטאלי. כמעט קניתי את הלוח של WACOM שעולה 2,800 ש"ח (גודל A4), ואז נתקלתי בלוח Genius Pen Sketch 9x12, שעולה רק 800 ש"ח. מישהו מכיר את הלוח הזה (הזול יותר)? אשמח לקבל חוות דעת. אני יודע שללוח של WACOM מצרפים גם גרסא כלשהי של PAINTER. השאלה אם זה מצדיק כזה הפרש במחיר, או שההבדל בחומרה, בלוח הציור עצמו, הוא הוא העניין. תודה פיני
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הגדרתי ב-Excel כמה דברים קטנים, שמחשבים הוצאה יומית של באסטה קטנה. כאשר היא לוקחת את הכמות היומית, מכפילה בעלות המוצר, ומסכמת את עלות ההוצאות לאותו יום. -הקובץ הועלה על מנת לספק המחשה- מה שאני מעוניין לעשות, זה בעצם ליצור כל יום טבלה יומית, שתסכם את הוצאות היום - ובסוף החודש יהיה תא שבו תצויין סה"כ ההוצאה הדרושה. ידוע לי שאפשר לקשר בין דפי עבודה שונים בקובץ Excel יחיד, אבל זה נראה לי די מסורבל לעשות קובץ אחד, שבו 30 דפים, כאשר כל דף מתאר יום. - יש פיתרון יותר נוח ? אולי תוכנה כלשהי שלא שמעתי עליה ? - יש לכם הצעות איך ליעל את התיכנון הזה ? - ושאלה אחרוה, אם אני מעוניין שהתאריך ירוץ אוטומית, כמו לוח שנה, איך אפשר לעשות את זה ? רעיונות, הצעות, פיתרונות, טיפים וכל דבר אחר, ית…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי, לא מזמן קיבלתי קבצים באייסיקיו,הרסו לי תמחשב, מאז שקיבלתי אותם יש רק בעיות, אחת הבעיות היא כלי המערכת של הווינדוס, אני לא יכול להיכנס לשחזור מערכת וככה אני לא יוכל לתקן תבעיות, עשיתי במעל 5 אנטי וירוסים סקאנים, ניקתי אותו מהכול אבל הקבצים פגומים עדין, אני רוצה להכינס לשחזור מערכת אני נכנס ומופיע לי שגיאה, כנראה שזה קרה מהטרויאן, יש תמונה מצורפת. מה אפשר לעשות? קראתי באינטרנט שצריך להיכנס להתחל>הפעלה לרשום משהו ואז להכניס תדיסק של הווינדוס והוא יתקן את הקבצים הפגומים, אבל אין לי כרגע תדיסק ואני מנסה להשיג, למישהו יש עוד פתרון? תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ניסיתי באקספלורר 7,ב8,בפיירפוקס,לא עובד ג'אווה מותקנת,גירסה אחרונה של סאן.. כשאני פותח את הצ'ט הוא מבקשר אישור ,אני בוחר בRUN,אחר כך מופיעה שגיאה שצריך להתקין ג'אווה..אבל יש לי כבר
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקי, זה רה לי במשחק החינמי אמריקז ארמי, ובמשחק שקניתי מן-אונט. תסתכלו בתמונה הבאה - http://img100.imageshack.us/my.php?image=sdaadaig1.jpg אז ככה, אחריי זה הרצתי שוב התקנה של המשחק, וזה כותב לי אותו דבר. עשיתי ריסטרט חשב, הפעלתי את ההתקנה פעם אחת, וזה כותב לי אותו דבר. הפורום גיימר המליצו לי לעשות חיפוש רג'יסטרי מהו כזה, ועשיתי. וזה עדיין עושה לי את הדבר הזה. (אני לא בטוח שזה מחק לי את כול הרג'יסטרי האלה.) אבל אני לא חושב שזה העניין. ואני רוה כבר לשחק בהם! וזה ממש דחוף בשבילי אנשים! תודה לעוזרים!
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, האאוטלוק אקספרס נעלם לי באמצע העבודה ומופיעה ההודעה אותה צירפתי כקובץ. אודה לכם על עזרה בנידון. אברהם
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-