תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי הוריד מערכת הפעלה X הוא לא הוריד אותה ISO אלא זה היה ZIP והוא כבר חילץ את זה לתיקייה איך הוא יכול לצרוב את ה X כBootable בנרו? תודה אני השתדלתי כמה שיותר שלא יגרר אחרי זה Warez!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
פשוט באוניברסיטה אצלנו מעלים מצגות בפורמט PDF כנראה בשביל שלא יעתיקו מהם, ואיאפשר לכתוב על המצגת בצורה נוחה עם אקרובט רידר... יש למישהו המלצות מעבר לתוכנה של אופיס של המחברת? (יש לה לפעמים בעיה שהיא לא שומרת את מה שכותבים בה)
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לא משנה איזה שתהיה פשוטה לעבודה שאני יכול ישר לשים תמונות ולעשות סרטון אם קובץ מוזיקה ןלשמור אותו מישהו מכיר כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=ScuNdc9Li5Q אל תשכחו לראות על HD! תגובות בונות יתקבלו בשמחה. ואל תשכחו לתת בלייק
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם. אני כבר חודש מחפש פיתרון אך ללא הצחלה. יש לי Outlook 2007 עם SP2 וכאשר אני עושה REPLY או FORWARD למיילים שהם בפורמט HTML אני רוצה שהם יעשו המרה אוטומטית ל-RICHTEXT. אני יודע שאפשר לגשת ל-OPTION ולשנות שם את הפורמט, הבעיה היא שאני מתעסק עם המון מיילים שאני צריך להמיר אותם ולפעמים אני מפספס. מישהו מכיר איזה דרך לעשות זאת? תודה, צחי.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי SD CRUZER 8GB של סאנדיסק והוא מפורמט ב FAT32. אני רוצה לפרמט אתו ל NTFS ע"מ שאוכל להעתיק קבצים גדולים מ 4GB. הכיצד ?? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לעשות חיפוש בטבלה ארוכה ע"יפונקציה ורגע שאני לוחץ על נתון שהוא יראה לי איפה זה מצא מקווה שהגדרתי את מה שאני רוצה נכון
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן! אני משתמש בגירסה של תור שהורדתי מהאתר של פיראט ביי https://piratebrowser.com/ מהסיבה הפשוטה שהאינטרנט שלי מצונזר וככה אני יכול לגלוש באתרים בצורה כמעט רגילה, החיסרון שזה די איטי, השאלה איך אני יכול לגרום לדפדפן לעבוד יותר מהר? הבנתי שאחת הסיבות לאיטיות של תור היא שהדפדפן מסתיר את הפעילות שלי, למשל אני יכול לראות שלאתר הזה אני מחובר דרך גרמניה ומשם לשוודיה ומשם לקנדה ומשם למחשב שלי... לא חבל? בניגוד לרוב משתמשי תור שמשתמשים בדפדפן בשביל להסתיר את עצמם, אני משתמש בו רק בשביל לעבור את הצנזורה של האינטרנט שלי, ככה שאין לי בעיה לוותר לחלוטין על האנונימיות לטובת מהירות הגלישה. אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני משפר את המצב, אפילו בקצת. תודה! נ.ב. ניסיתי לעבוד עם פרוקסים וVPN…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שוב שלום (חח אני מפציץ היום P:), יש לי כמה קבצים במחשב שלא מוכנים להימחק. ניסיתי הכל, Safe Mode, UnLocker, Dr.Del - ה-כ-ל ושום דבר לא עוזר, הם פשוט לא נמחקים. יש דרך נוספת שאני לא יודע עלי על מנת למחוק את הקבצים? תודה מראש, אדם
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
ניסיתי באקספלורר 7,ב8,בפיירפוקס,לא עובד ג'אווה מותקנת,גירסה אחרונה של סאן.. כשאני פותח את הצ'ט הוא מבקשר אישור ,אני בוחר בRUN,אחר כך מופיעה שגיאה שצריך להתקין ג'אווה..אבל יש לי כבר
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח Gigabyte GA-P35-DS3L יש לו שתי יציאות USB קדמיות ויציאת אזניות וכניסת מיקרופון קדמיות. משום מה כל היציאות והכניסות הקדמיות לא עובדות למרות שבדקתי בפנים שהכל מחובר למקומות הנכונים. יש לציין שככה זה הגיע מהחנות ופשוט אף פעם לא טרחתי לבדוק את הנושא. יש פתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה למיקסוס מוזיקה לדיג'יי מתחיל..!!! על מה אתם ממליצים? אני דיג'יי מתחיל שרוצה להיכנס לסצנה ואני מחפש תוכנה טובה לערייכת שירים וכדומה...
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי בהורדת הקטע הבא (בנוסח ספרדים מסורות המזרח -> בבל -> יה רבון עלם / בבל / ג'הרכא -> בביצוע אלעד גבאי,יאיר הראל,ערן צור): http://web.nli.org.il/sites/nlis/he/Song/Pages/song.aspx?songid=48# תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
נעלמו לי השרתים באימיול ואשמח אם מישהו יוכל להביא לי קובץ met טוב. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? יש משהו לשפר לפני שאני מעלה אתר עם העיצוב הזה? וכן אני מודע ללוגו המעפן בצד שמאל למעלה.. אני אשפר אותו יותר... [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בשביל ליצור שכפול מדויק של מה שהורדתי מהאינטרנט.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי ARES LITE,ומשום מה כשאני מפעיל אותו,הוא כל הזמן נמצא במצב של CONNECTING. אני משתמש בFIREWALL של WINXP וברור שביטלתי את אופציית החסימה של ARES ועדיין,כלום. אולי זה בגלל הפורט...?אני מתחבר עם הפורט שהתוכנה נותנת 24822,אולי אני צריך פורט אחר?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חבר שלי אומר שנורטון אנטי וירוס 2005 יותר טוב מקספרסקי אנטי וירוס רציתי לעשות השוואה בין שני הגורמים: kesparsky + Norton תודה..
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מספר תוכנות עריכת סאונד בין היתר: Cool Edit Pro 2.1, Audacity, GoldWave. אני עושה פתח לשיר מסויים(מוזיקה), ואיך אני מקליט אליו שיר?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנת ספר טלפונים שמאפשרת שמירה של מספר טלפונים (בית, עבודה, פקס, סלולרי), כתובת, email וכו'..., וכן מספר שורות לכתיבת פרטים שונים. אני צריך שלתוכנה תהיה תמיכה מלאה בעברית, ורצוי שהיא תהיה חינמית. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אולי מישו יכול להמליץ על תוכנה טובה שתוכל להחליף את Windows media player, רצוי גם אפשרות של כתוביות... ושלא תיקח הרבה משאבי מערכת... אבל לא כמו BSPLAYER שבא עם הספייוואר של SAVE.... משו נקי... יש למישו משו כזה להציע?
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אחרי ניסיונות רבים אני פונה אליכם לעזרה בהורדת קטע וידאו מהאינטרנט. אני מנסה להעביר למחשב קטע מהאתר של ערוץ 2 http://www.mako.co.il/tv-ilana_dayan/2009-a39a045060f00210/Article-762d862dbc01021004.htm (אם יש לכם 45 דקות, אני ממליץ לכם לראות אותו) האופציה המועדפת עלי היא כמובן לשמור את הקובץ המקורי עצמו במחשב כאשר האפשרות השנייה היא להשתמש בכלי שמקליט את מה שמופיע על המסך. ניסיתי בעזרת DOWNLOADHELPER של FIREFOX להוריד את הקובץ, ללא הצלחה. ניסיתי להשתמש בכמה תוכנות להקלטת המסך כמו JING ו AVISCREEN, גם כן ללא הצלחה. אם יש למישהו רעיון נוסף אשמח לשמוע, תודה דני
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הסרתי אנטי וירוס AVG ומשום מה כאשר אני מנסה להתקין כל אנטי וירוס אחר , אני מקבל הודעת שגיאה שAVG עדיין מותקנת ולכן לא ניתן להתקין . חיפשתי שרידים של ה AVG אך לא מצאתי. מה אני צריך לעשות כדי להסיר את הAVG הארור הזה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-