תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי נורטון 2002 כבר בפעם השניה (בפעם הקודמת הוא היה על xp ולא עשה לי בעיות שיפורטו בהמשך) בקיצור כל יומיים בממוצע נמחקים לי כל הכתובות וההשלמה אוטומטית (של ססמאות) בדפדפן (אקספלורר 6 ) זה מעצבן כבר חיפשתי בכל ההגדרות של נורטון ולא מצאתי כלום. אני כמעט בטוח שזה בא מהנורטון כי לפני זה לא היה בעיות... המערכת הפעלה שלי זה win 2000 pro . בבקשה תעזרו לי זה מעצבן מאוד!!
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי נרו 9 לייט (שעבד לי איך שהו לא יודע איך קודם בווינדוס 7) פירמטתי תמחשב הכל סבבה לא עובד לי הנרו אני צריך נרו שיעבוד בווינדוס 7 בלי בעיות אפשר עזרה? זה רושם ההפעלה ניכשלה כי תצורת "זה לצד זה" שלו שגויה http://img38.imageshack.us/img38/1521/89982319.jpg
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן! אני משתמש בגירסה של תור שהורדתי מהאתר של פיראט ביי https://piratebrowser.com/ מהסיבה הפשוטה שהאינטרנט שלי מצונזר וככה אני יכול לגלוש באתרים בצורה כמעט רגילה, החיסרון שזה די איטי, השאלה איך אני יכול לגרום לדפדפן לעבוד יותר מהר? הבנתי שאחת הסיבות לאיטיות של תור היא שהדפדפן מסתיר את הפעילות שלי, למשל אני יכול לראות שלאתר הזה אני מחובר דרך גרמניה ומשם לשוודיה ומשם לקנדה ומשם למחשב שלי... לא חבל? בניגוד לרוב משתמשי תור שמשתמשים בדפדפן בשביל להסתיר את עצמם, אני משתמש בו רק בשביל לעבור את הצנזורה של האינטרנט שלי, ככה שאין לי בעיה לוותר לחלוטין על האנונימיות לטובת מהירות הגלישה. אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני משפר את המצב, אפילו בקצת. תודה! נ.ב. ניסיתי לעבוד עם פרוקסים וVPN…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני צורב דיסקים של שירים (AUDIO CD) בנרו 7 שאני גורר שירים לנרו לפני הצריבה הוא מעתיק לי חלק ללא בעיה וחלק מהשירים הוא רושם לי שגיאה ולא מוסיף אותם. (דוגמא ל2 שירים שהוא לא מעתיק) One or more files could not be added to a compilation. It may be possible, that the files can be added, if a dedicated plug-in is installed. C:\Users\רן\Desktop\פלייליסט אייפון\סאבלימינל - אינטרנשיונל.mp3 It may be possible, that the files can be added, if a dedicated plug-in is installed. C:\Users\רן\Desktop\פלייליסט אייפון\רגב הוד - יותר מדי שנים.mp3 למישהו יש מושג מה הבעיה ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי בהורדת הקטע הבא (בנוסח ספרדים מסורות המזרח -> בבל -> יה רבון עלם / בבל / ג'הרכא -> בביצוע אלעד גבאי,יאיר הראל,ערן צור): http://web.nli.org.il/sites/nlis/he/Song/Pages/song.aspx?songid=48# תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הקטנתי קובץ avi של fraps לm4v בXMedia Recode בגלל שקובץ avi גדול מדי כדי להיכנס ליוטיוב (MAX 60GB or 1200min) בנוסף הייתי רוצה להוסיף שיר בלופ ברקע ויצרתי קובץ mp4 בmovie maker נוסף של קרדיט לשיר ולשחקנים בBF4. פרטי קבצים: AVIגודל 88.2GBאורך 00:27:00 רזולוציה 1920x1080 ביטרייט (קצב נתונים) 449321kbps בופר 0 מצב צבע 4:2:0 12bppקצב מסגרות 120fps פורמט שמע pcm 16bit ביטרייט שמע 18432kbps סמפייל רייט (קצב דגימת שמע) 192kHzערוצי שמע 7.1 M4Vגודל 1.62GBאורך 00:27:00 רזולוציה 1920x1080 פורמט וידאו mpeg-4 avc / h.265 רמה 4.0 מצב צבע 4:2:0 12bpp ביטרייט (קצב נתונים) 7990kbps קצב מסגרות 120frs פורמט שמע ac3 32bit ביטרייט שמע 640kbps סמפייל רייט (קצב דגימת שמע) 192kHz ערוצי ש…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא יכול להאזין לדיסקים מקוריים במחשב, שיש בהם "בונוסים" (מצגת שעולה כשמכניסים תדיסק למחשב, עם תמונות וקליפים...). גם כשאני נכנס לכונן של הדיסק, אני רואה את הקבצים של המצגת והקליפים אבל לא את הקבצים של השירים. קניתי דיסקים מקוריים ואין לי בידיוק איך לשמוע אותם אין לי מערכת סטריאו (מי שומע במערכת היום? יש תמחשב..) וכרגע אני שומע בדיסקמן שחיברתי לרמקולים ~_~ לא שומעים משהו. יש תוכנה שמאפשרת לשמוע מהדיסק? אני לא רוצה להעביר את השירים (ripping).
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם יש תוכנה שבא אתה יכול לבנות מעיין עיתון כזה שאתה רושם מה שאתם רוצה ובחור גודל כותרת וכו' ואז זה יוצא כאילו זה נראה כמו עיתון ??? אם יש אז בבקשה מישהו יכול להביא לי קישור להורדה שלה ..?! (:
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם זה אפשרי להגדיר את ה-Gmail ב-Outlook Exchange 2013? בגדול אני מעוניין שברגע שאני ימחק דואר ב-Outlook זה ימחק לי מהחשבון Gmail מקווה שאני מסביר את עצמי נכון, האם יש אפשרות כזאת?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שוב שלום (חח אני מפציץ היום P:), יש לי כמה קבצים במחשב שלא מוכנים להימחק. ניסיתי הכל, Safe Mode, UnLocker, Dr.Del - ה-כ-ל ושום דבר לא עוזר, הם פשוט לא נמחקים. יש דרך נוספת שאני לא יודע עלי על מנת למחוק את הקבצים? תודה מראש, אדם
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי ARES LITE,ומשום מה כשאני מפעיל אותו,הוא כל הזמן נמצא במצב של CONNECTING. אני משתמש בFIREWALL של WINXP וברור שביטלתי את אופציית החסימה של ARES ועדיין,כלום. אולי זה בגלל הפורט...?אני מתחבר עם הפורט שהתוכנה נותנת 24822,אולי אני צריך פורט אחר?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בעוד כמה ימים יגמר לי הרשיון לאנטי וירוס (Avira AntiVir Premium 9.0.0.442). עד עכשיו הורדתי רשיונות חוקיים בחינם מאתרים כמו זה- https://license.avira.com/de/promotion-a8ydzq3fgnsu051rwq81 אבל עכשיו זה רושם הודעת שגיאה (the URL doesn't exist) ומבקש ממני לרכוש רשיון בכסף. האם יש דרך לסדר את הבעיה הזו או שאני צריך להחליף אנטי וירוס לגירסה הרגילה? למקרה שאני צריך להחליף, ההבדל העיקרי בין גירסת הפרימיום לגירסה הרגילה (לפי האתר הזה- http://tinyurl.com/25wdah) היא ה WebGuard וה MailGuard. איזה תוכנה/ות כדאי לי להתקין שישמשו כתחליף לתכונות האלה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם קיימת אצלי במחשב בעייה מטרידה של שפת הממשק שהופך מעברית לאנגלית כאשר מבצעים פעולה של השב או העבר מיילים מסויימים לנמענים . מדובר על בעיה שקיימת אמלי כבר כמה חודשים ואני לא מצליחה לפתור אותה. אולי אתם מכירים את התופעה.... לא מדובר על מייל ספציפי מנמען מסויים אלה על שונים...אפילו קורה כאשר אני מבצעת השב על אותו מייל של מישהו , פעם זה כותב עברית תקין מימין לשמאל ופעם זה הופך צד לשמאל וכותב באנגלית...זה קורה רק כשאעני מבצעת את הפעולה עצמה של "השב" או "העבר". כשאני מבצעת "חדש" - אין את הבעיה..מוזר מה עשיתי ? בדקתי הגדרות ימין לשמאל באפשרויות + תיקון וזיהוי של האאטלוק ובסוף גם עשיתי GHOST למחשב מגיבוי ישן וגם התקנה חדשה של XP ולבסוף גם החלפת מקלדת.. :-) שום דבר ל…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש עזרה במציאת פיתרון לעריכת קבצים בפורמט mp4 המקודדים ב H264 שהורדו ממצלמת HD השומרת קבצים על כרטיסון SD. תוכניות עריכה פרמייר CS3 ופינקל 12 מציגות במסך העריכה תגובות איטיות ומושהות, לא ניתן לערוך בתגובות כאילו. האם יש פיתרון למצב זה ? אולי פיתרון חומרה ? חג שמח, רפי
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אנסה לספר לך בקצרה"ארוכה" אז קודם כל אציג את עצמי. שמי מאור,חדש כאן בפורום. הגעתי ע"י חיפושים בגוגל אחר בעיות דומות לשלי,אך כל הפתרונות לא הועילו. במשך כחודשיים אני סובל מבעיה באי יכולת לגלוש במספר אתרים. זה קורה בכל מיני אתרים. זה קורה בFXP,זה קורה בספורט 5,זה קורה בהאטריק(למי שמכיר) ועוד כל מיני. אני לא אומר שהכל לא עובד,יש דברים שעובדים. לדוגמה פייסבוק,גוגל וכו' הגלישה רגילה. עכשיו, חשבתי אולי זה קשור לאינטרנט אבל כנראה שזה לא. יש לי ראוטר שמחובר בכבל רשת אל המחשב שלי,ואחותי מחוברת עם כבל גם כן למחשב שלה. בדקתי אצלה והכל עובד מעולה(והמחשב שלה חלש יותר משלי). הבעיה הזו קיימת מעל 3 חודשים. אגב,לפני שבוע וחצי בערך נשרף לי המחשב והזמנתי טכנאי,הוא החליף לי ספק כוח והו…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
למצטרפים חדשים ולישנים שעדין לא משתמשים בpremium ורוצים. מומלץ
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך משנים בצ'אט של סקייפ את הכתיבה משמאל לימין שתהיה מימין לשמאל כדי שכתיבה לא תתחרבש? הצלחתי איכשהו לעשות את זה במחשב הנייד שלי, אבל אני לא מצליח לעשות את זה עוד פעם...
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה באימיול. כאשר אני הולך לכלים ושם מגבלת העלאה אוטומטית יש לי מגבלת הורדה. אני מעונין להגביל את העלאה ללא הגבלת הורדה. איך אני יכול לעשות זאת?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
איך אני מוסיף את שורת ה-BCC (עותק מוסתר) באופן קבוע להודעות שלי באאוטלוק? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל איזה חצי שעה - שעה קופצות לי 2 פרסומות (2 הפרסומות תמיד מאותה כתובת, לא מכתובות שונות) יש לי ie 6 עם sp3 ועידכוני אבטחה ועידכונים כלליים שמעודכנים דרך windows update איך אני חוסם את הפרסומות הללו ? (ניסיתי דרך חסימת אתרים של האקספלורר, תחת כלים --> אפשרויות נוספות ---> אבטחה --->אתרים מוגבלים -> אתרים , ולהוסיף לשם את הכתובות של 2 האתרים האלה אבל זה לא הצליח) תודה מראש לעוזרים .
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ניסיתי באקספלורר 7,ב8,בפיירפוקס,לא עובד ג'אווה מותקנת,גירסה אחרונה של סאן.. כשאני פותח את הצ'ט הוא מבקשר אישור ,אני בוחר בRUN,אחר כך מופיעה שגיאה שצריך להתקין ג'אווה..אבל יש לי כבר
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של NVIDIA את גרסה הנסיון לחודש אין לי מושג איך להפעיל את האפשרות שהכרטיס מסך יפענח את הסרטים. (סרטי HD) מה שראיתי זה שהותקנה תוכנה מעצבנת של HTPC שאני לא רוצה בכלל - איך משתשמים בPureDecoder בתוכנות אחרות?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הסרתי אנטי וירוס AVG ומשום מה כאשר אני מנסה להתקין כל אנטי וירוס אחר , אני מקבל הודעת שגיאה שAVG עדיין מותקנת ולכן לא ניתן להתקין . חיפשתי שרידים של ה AVG אך לא מצאתי. מה אני צריך לעשות כדי להסיר את הAVG הארור הזה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הסרט שוקל 22 ג'יגה ו- Media Player Classic לא מצליח לפתוח את הקבצים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-