תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
תמיד כשאני פוותח את התוכנה היא סורקת משהו בהתחלה עד שהיא מגיעה למשהו שכתוב S.M.A.R.T ואז אי אפשר לעשות כלום חוץ מלהזיז את העכבר! ואחריי כמה שניות הכל נתקע לגמריי! כולל העכבר! וחייב לעשות ריסט! מה הבעיה פה? איך אני מסדר את זה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק בכונן C, של 30 גיגה..כאשר אני בוחר את כל התקיות שבכונן ורואה כמה הם תופסים הוא אומר לי שהם שוקלים 10 גיגה..כלומר שצריך להיות לי עוד 20 גיגה פנויים, אך מצד שמאל בפרטים של הכונן וכמו-כן כאשר אני לוחץ לפרטים של הכונן, עם הציור של העוגה, הוא רושם לי שנשאר לי עוד 5 גיגה בלבד!!.. לאיפה נעלמו לי 15 גיגה??!!...מה עושים?...כמו כן ביצעתי איחוי ממש היום וזה לא עזר.. מקווה שיש לכם תשובה בשבילי.. תודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל , יש הצעות ? אפשר 2 דיסקים עוד משהו ? אני שם את זה ב VCD , VIDEO CD .
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הורדתי איזה 7 פרקים של הסדרה ALIAS(עונה 5 ) הם היו באיכות HDTV וראיתי שזאת האיכות הכי טובה שראיתי עד עכשיו אז רציתי לקודד סרטים לHDTV מישהו מכיר תוכנה טובה לזה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זקוק דחוף ביותר לדריברים ללוח אם בשם : gfxpro ht2543cb1 נסיתי בהמון אתרים ולא הצלחתי.
-
- 6 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הפורטים של האימיול האם זה משנה כי אני רוצה לשים 2 פורטים שאוכל לפתוח אותם והם לא יהיו כאלה מוכרים כמו הפורטים ברירת מחדל
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום כשאני רוצה להפעיל בBSPLAYER סרט כלשהוא הוא מביא לי הודעה: Unknown file format (xvid) התקנתי והסרתי אלפי פעמים והבעיה לא נפתרת מה עליי לעשות מה הבעיה ניסיתי גם לשחק בהגדרות אך לשווא
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני מחפש דרך למחוק סיסמה ספציפית שהאקספלורר שמר. אני יודע שאפשר לגרום לו למחוק הכל, אבל זה לא מה שאני רוצה, כי אני רוצה לשמור את שאר הסיסמאות (וחוץ מזה, זה טיפשי שאני אצטרך לעשות את זה...) ניסיתי לחפש בתמיכה של מיקרוסופט ולא מצאתי... וגם חיפוש בגוגל לא הועיל (מצאתי רק תוכנות שמציגות את הערכים, אבל לא משנות אותם....) אני יודע שב-firefox אפשר לעשות את זה, אבל זה לא בשבילי אלא בשביל אמא שלי שרגילה להשתמש באקספלורר. (מה גם שנראה לי שזה סיסמה ששמורה אצלה בעבודה, ולא בבית....) תודה.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מנסה להוריד את התוכנה WINFOX של LEADTEK כדי שאוכל לבצע אוברקלוק לכרטיס מסך שלי, הבעיה שהוא נותן לי הודעת שגיאה שהיישום הוא 16 ביט ולכן לא יכול לעבוד. מודיע לי גם בפתיחתו מהכיווץ וגם בניסיון ההתקנה של התוכנה עצמה. הגירסא של התוכנה עודכנה לפני חודשיים (רשום שם את התאריך) וגם מצוין שם שהיא מתאימה ל XP ואפילו לגירסא של 64 ביט. זה הקישור לתוכנה http://www.leadtek.com.tw/eng/support/download.asp?downlineid=6&downline=WinFox גם לפני איזה חצי שנה ניסיתי וזה נתן לי אותה הודעה, ועכשיו אחרי שהוציאו גירסא חדשה שלה עדיין אותה בעיה מה הפיתרון כדי שזה יעבוד לי סוף סוף?
-
- 8 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי מחשב TABELT PC של פוגיסו מסוג Fujitsu Stylistic 230 עכשיו התקנתי עליו WINDOWS 2000 PRO ואני לא מצליח להתקין את העט כלומר שיהיה מסך מגע הורדתי את הדריבר מהאתר שלהם דריבר לNT (זה אותו דריבר) ושאני מוסיף בחומר חדשה תחת התקני מערכת הוא לא מזהה את הדריבר אני לא מבין האם אני עושה משהו לא טוב איך מגדירים את זה אם מישהו יודע זה יכול לעזור יש פה קישור לדריבר תודה. http://support.fujitsupc.com/CS/Portal/driverdownload.do
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אממ איזה תוכנה לדעתכם מקודדת קבצי מוזיקה באיכות הכי טובה ועושה ריפ לדיסקים (מקוריים) באיכות הכי טובה? תודה
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הווינדווס אומר לי שהוא לא מצליח ללהתקין בעצמו את הוידאו קונקרולר.... איך מתקינים אותו ?!?! אם זה משנה אז הלוח אם שלי הוא: gigabyte ga-8tx-c
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
בטעות לחצתי על remove all בחלון הססמאות השמורות של הפיירפוקס יש דרך לשחזר ???
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנס DIRECTDVD גירסה 5.2 ולא כל כך הבנתי מה היא עושה מישהו יכול להסביר לי פחות או יותר מה היא עושה איך משתמשים בה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס לחלק מהקישורים בפייר פוקס בעיקר בכאלו שאני רושם סיסמא הוא רושם לי למטה הסתיים אך לא נכנס לקישור מה אני צריך לעשות ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בגוגל, אבל נתקלתי בהמון תוכנות לא מועילות, שגורמות לבעיות מסויימות. אז אני צריך בבקשה המלצה לתוכנה ל-XP, שמנקה קבצי אינטרנט מהדפדפנים פיירפוקס ומוזילה. לא משנה אם בתשלום או חינמית, העיקר שתהיה טובה.
-
- 8 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה אני לא יודע איך לפתוח קובץ עם סיומת tao
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כשאני מסנה להתקין את דיירקט אקס 9.0c מופיעה לי ההודעה directx did not copy a required file איך אני מתקן את זה? יש לי כרטיס מסך geforce fx5200 אני יודע שהוא לא תומך בדירקט אקס 9 אבל משחקים צריכים את זה מותקן.
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, מעבד amd athlon64 3200, דיסק קשיח wd 160gb 7200 8mb sata2, לוח אם K8N NEO4-F 939 PCX MSI, כרטיס מסך MSI NX6600GT TD128E, כרטיס קול 7.1 OB ... עכשיו הם הביאו לי פה מלא דיסקים(כמעט הכל משחקים ודמואים וכל מיני שטויות), והדרייברים שאני שמצאתי אלה: דיסקט שרשום עליו: G72-MNPR001 nVidia nForce SATA RAID and PATA RAID merge driver for WinXP וחוץ מזה מצאתי עוד דיסק של MSI Multimdeia ורשום עליו VGA driver. עכשיו אני עומד להתקין את המערכת הפעלה.. ורציתי לדעת אם לא חסרים דרייברים... ועוד שאלה, אם אין לי כונן פלופי, איך אני אמור להתקין את הדיסקט תודה!
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני נכנס לכל מיני אתרים ולעיתים קרובות הוא מסרב להכנס לכל מיני קישורים וכשאני לוחץ עליהם המחשב פשוט לא עושה כלום ובדרך כלל יש הודעה למטה באקספלורר איפה שהוא רושם בוצע בד"כ או את הכתובות שהוא נכנס אליהם הוא רשום לי מין הודעה מוזרה כזאת javascript משהו ויש לי גאוה מותקן ועובד לפחות לפי האתר שלהם שבדקתי ויש לי את הגרסה האחרונה מישהו יודע איך לתקן את זה?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי את אותם קבצי ספיי שחודרים למחשב שלי ונחסמים מהADAWARE ולא מרפים! חוזרים כל הזמן. הבנתי שאני צריך לנקות את הרג'יסטרי עם תוכנה או משהו? מישהו מוכן להמליץ לי על תוכנה או דרך לסדר תבעיה? תודה ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אני משתמש בimpulse אם מישהו מכיר והתוכנה פשוט לא קוראת הת הכרטיסי קול החדשים ולא מזהה קול אולי משהו יודע איך לגרום לתוכנה לזהות סאונד ?
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה פשוטה שלוקחת את הסרט ואת הכתוביות ויוצרת מהם קובץ אחד, ז"א שיהיה אפשר לצרוב את הסרט ולראות אותו בDVD דיווקס עם כתוביות, תודה. (ולא להגיד לי חיפש חיפוש כי בחיפוש אין תוכנה פשוטה, יש מדריכים מלפני 3 שנים שבכלל לא פועלים...) תודה מראש...
-
- 13 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה .. אז ככה יש לי בעיה בנרו שאנני יודע מה היא אני לא מצליח להכניס שירים אפשר לצרוב רק DATa מה היא הבעיה תיראו .. http://img509.imageshack.us/img509/1055/image63vm.jpg
-
- 7 תגובות
- 524 צפיות
-