תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ליצור קובץ אימג' לדיסק מסוים שיש ברשותי איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים טל
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דרך איפה אני נכנס לאפשרות שמאפשרת לי לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי סרט על המחשב ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק די וי די ושהוא יעבוד בDVD לאיזה פורמט אני צריך להמיר את הסרט? (עכשיו הוא AVI) ועם איזה תוכנה כדי לי לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לאחרונה ואיני יודע מדוע יש לי בעיה עם שמיעה או הצגת וידאו ב מדיה פלייר, כאשר הדבר מתבצע באופן מקוון,כחה הכול בסדר. הוא רושם לי את השגיאה הבאה: Windows Media Player cannot play this file. Connect to the Internet or insert the removable media on which the file is located, and then try to play the file again. בפעם האחרונה שזה קרא לי רק פורמט הציל אותי,האם יש דרך בלי זה? תודה יורה...
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי אני שומר על המחשב שלי טוב יש כמה תוכנות אנטי spyware במחשב אבל מאז התקנתי את הfirefox יש לי spyware ורק spy bot מראה לי אותם וכולם קשורים לfirefox http://img212.imageshack.us/img212/8103/spyj7eu.jpg משהו יודע מאיפה כל הspyware
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני יודע ששאלו את זה המון ועשיתי חיפוש בפורום ולא הבנתי כלום , עשיתי את כל המדריכים וזה מוריד לי כמעט תמיד על 10-20. ובאמת שזה קבצים עם הרבה סידרים. בבקשה עזרה מישהו ?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
3 משתמשים חלקו מחשב אחד ולכל אחד היה מנוי. אחד מת. איך אני מוריד אותו שלא יופיע באופציות של שם משתמש?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש שם של תוכנה שאני מכניס לה טקסט באנגלית והיא מתרגמת אותו לעברית מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כנראה שנדבקתי בוירוס. יש לי NOD אנטיוירוס מעודכן. כשאני פותח את האווטלוק יש מלא מסכים המראים על וירוס נכנס. למרות זאת נראה לי שנדבקתי ומדובר בהודעות מייל שרוצות לצאת ממני. זהוי ההודעה: __________ NOD32 1.1317 (20051209) Warning __________ Warning: NOD32 antivirus system found the following infiltrations in the message: reg_pass.zip - Win32/Sober.Y worm - deleted הורדתי מסיר ל- SOBER.Y מהאתר של NOD וזה לא פתר את הבעיה. אודה על עזרה דחופה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם. ליפני מספר ימים פירמטתי תמחשב, וניסיתי להתקין את הדריוור של הכרטיס מסך שקיבלתי כשקניתי את הכרטיס מסך. אחרי ההתקנה פתאום המחשב קרס והכרטיס מסך עשה לי המון בעיות כשניסיתי להיכנס למשחקים וכו'... לא ידעתי איך למחוק תכרטיס מסך אז פירמטתי את המחשב. ניסיתי להוריד דריוור אחד אבל אין בו אפשרויות שונות שהיו לי בדריוור הקודם כמו חיבור לטלוויזיה ועוד.. אחרי מספר פירמוטים אני כבר אשכרה מיואש ולא יודע מה לעשות. אני ממש אבל ממש מבקש שתעזרו לי אני מבואס לגמרי כבר. מי שיכול לתת לי דריוור לכרטיס מסך שיש לי [ Radeon 9200 SE] אני אודה לו מאוד!!! אבל גם בבקשה תעזרו לי ותסבירו לי כיצד אני מסיר כמו שצריך את הדריוור הישן. שבוע טוב לכולם ותודה מראש
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
http://www.recolored.com/ :eek2: (ואני לא אומר את זה הרבה) התוכנה הכי מדהימה בעולם, וזו גרסת freeware! ישבתי הרגע שעה וצבעתי מחדש תמונה של ההורים של סבתא שלי, ואני עדיין בהלם טוטאלי.
-
- 3 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
היי! אני משתמש בתוכנת הפקס המובנית ב-XP . הענין הוא שעד לפני שבוע הייתי מחובר לבזק ושולח חופשי פקסים ללא בעיות. היום אני מחובר ל-HOT ולא מצליח לשלוח ,תמיד אני מקבל שגיאה "אין צליל חיוג ,קו הטלטון בשימוש או לא מחובר". תודה!
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
סוג של לוחם אם אתם לא מצליחים לראות את התמונה אז כנסו ללינק שמצורף פה למטה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
וחשוב שהיא תיהיה חינמית תודה. נ.ב. ניסיתי את התוכנה של NERO והיא די מעפנה .
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
חברה, אני הורדתי את הגרסת ניסיון של KASPERSKY PRO הכי חדשה מהאתר שלהם. הגרסת ניסיון אמורה להיות ל30 יום??? כי אצלי התאריך מדויק, לא התקנתי PATCH/CRACK/KEY מיוחד, הורדתי היום וזה יפוג ב16/10/06!! אולי זה איזה תקלה באתר שלהם??? זה נראה לכם ישפיע?? ואני אומר שוב: לא עשיתי משהו לא חוקי. פשוט הורדתי את הניסיון, התקנתי וזהו.
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לק"י לא מצליח להפעיל את הפלאג-אין שמאפשר לאנשים ברשימה לראות מה אני שומע אפשרתי פה אפשרתי שם - גורנישט מיט גורנישט לחינם . אנא עזרו לEB למצוא את התקלה,צבעו יפה את הציור...אה אופס...
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מצאתי טורנט דיי גדול (קרוב ל40G) ואני צריך רק חלק מהקבצים שנמצאים בו, יש אפשרות כלשהי לבחור איזה קבצים להוריד לפני שהוא תופס את כל המקום המיועד להורדה ? אני משתמש באזאורס אבל אני מוכן לעבור לקליינט אחר.
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הי לא ידעתי לגמרי באיזה פורום לשים את זה אז שמתי את זה כאן. 1. לאחרונה רכשתי נגן MP3 ג'נרי עם יכולת ליריקס, אבל אין לי מושג איך להשתמש בליריקס. (יש לי קובץ DOC עם מילות השירים) 2. יש לי צורב 3440 NEC A ואני משתמש בתוכנת הצריבה NERO 7 ULTRA, אבל כאשר אני מנסה לצרוב סרטים (בפורמט AVI, שצולמו במצלמת וידאו) אני מקבל הודעה שהדיסק קטן מדי. הסרטים הם בגודל של 690-740 מגה והדיסקים בגודל 700 מגה, אבל אפילו את הסרטים הקטנים יותר אני לא מצליח לצרוב. (אני משתמש ב"MAKE VIDEO CD" של נרו, שלמיטב ידיעתי צורב בפורמט VCD) מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום. צרבתי מחבר כל מיני קבצים מכל מיני סוגים ביניהם רארים, וכשאני מנסה להעתיק אחד מהרארים למחשב אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה : "אין אפשרות להעתיק את mir-popt2t : פונקציית MS-DOS לא חוקית" ממה נובעת שגיאה כזאת ואיך (אם) אפשר לתקן את זה? *אגב מצטער אם זה לא בפורום הנכון.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שמתי לב שמהירות ההורדה שלי ירדה משמעותית, עשיתי בדיקות הורדה ראיתי שאני לא עובר את ה 120 התקשרתי למוקד בזק,עשיתי מלא בדיקות מול בזק, איכות הקו..... בסוף נזכרתי שעדכנתי את ה Firewire (יש לי Nforce4 ultra), הסרתי אותו לגמרי ומאז הכל עובד ב"ה,גרסה קודמת עבדה חלק ומאוד הייתי מרוצה ממנה. מישהו נתקל בבעיה, אולי בגלל שהתקנתי גרסה על גרסה בלי הסרה? האם ניתן להוריד את קובץ ההתקנה רק לפיירוול ללא כל שאר הדברים ( IDE....) לא רוצה להתקין שוב את כל הצ'פסט תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לדוגמא אם יש טקסט האינטרנט, אני עושה העתק והדבק לתוכנה וזה מקריא לי... יש דבר כזה העיברית? ברוסית? אנגלית? תודה ;D
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול המחשב שלי התחיל להשתגע ולא נתן לי לפתוח קבצי EXE אחרי שעות רבות של חשיבה וכעס חשבתי שזה אוליי בגלל תוכנה שהתקנתי לאחרונה... וניזכרתי שלפני 4 ימים התקנתי נורטון אז מחקתי אותו והבעיה הסתדרה... ובנוסף לזה צרבתי את הנורטון לחבר... אז התקשרתי אליו ושאלתי אותו עם יש לו בעיה. הוא אמר שהמחשב לא העלה תוכנות והוא אצל טכנאי... אז תיזהרו מעותקים לא חוקיים של נורטון ולפני שתתקפו אותי אני מסביר למה הורדתי נורטון לא חוקי: כלפני שנה קניתי אנטי-וירוס 2005 ולפני כמה ימים זה אמר לי שצריך לעשות אקטיויישן... והוא רוצה שאני יקנה CDKEY חדש... מזה החוצפה הזאת !?!? קניתי תוכנה מגיע לי להשתמש בא גם בעוד 100 שנה
-
- 12 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הי לכולם מישהו יודע איך אני פותח מסנג'ר עם מספר כתובות אימיל שיש לי. הסיבה לכך, יש לי מספר כתובות אימיל (כמו שיש לכולם כיום) כל כתובת משמשת לתחום שונה (עבודה, חברים וכ"ו) אז כמבקשים ממני כתובת מסנג'ר אני רוצה לתת להם רק את האימיל בו הם מכירים אותי, אך אני רשום במסנג'ר עם אימיל אחד!!! לכן אני רוצה שיהיה לי מסנג'ר שפתוח עם מספר כתובות אימיל אצלי במחשב ומי שמקבל את כתובת המסנג'ר שי מקבל רק כתובת אחת. HELP תודה
-
- 4 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
חברה, מה עדיף בשביל קובץ באנר קטנטן (40px X 40px) Gif או Flash ? אם אפשר להציג בעד ונגד, תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שהסיומת שלהם היא mdf או mds? ושאלה נוספת בנושא סיומות קבצים - למה משמש קובץ ששמו ds.store (למי מכם שנתקל בכאלה)?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-