תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לבנות ארון לחדר שלי בתלת מימד. איזה תוכנת תלת מימד "קלה" ונוחה לשימוש יש ?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
-
אנחנו בית שלוש קומות שבכל קומה יש מחשב שבו מצלמת אינטרנט ומיקרופון. עכשיו אני מחפש תוכנה פשוטה ומהירה שתוכל לשבת קבוע ב System Tray שדרכה נוכל להיתקשר אחד עם השני (כולל וידיאו). תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה למצוא תוכנה לתרגום דפי אינטרנט או קבצי טקסט מלאים מאנגלית לעברית. חשבתי שגוגל עושה את זה, אבל לא הצלחתי למצוא דרך להפעיל איזה שהוא סוג של תרגומון. מועד הגשת הפרוייקט בקולנוע קרב ובא ויש לי הרבה לתרגם. :-\ בבקשה, אם מישהו יוכל לתת לי הסבר קצר על איך מתרגמים דפי אינטרנט, זה יעזור לי מאוד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך לתרגם מסמכי וורד מאנגלית לעברית ולכן אני צריך תוכנה חינמית תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה לתרגום מילים באנגלים שכשאני שם את הסמן של העכבר על המילה ולוחץ על הכפתור אז זה מציג את התרגום שלה. מישהו מכיר את זה?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש תוכנת תרגום רב לשונית איכותית, היודעת לתרגם עמודים שלמים. אני כמובן מודע לכך שתוכנה לא מסוגלת לתרגם עמוד שלם בדיוק מירבי, אך הכוונה שלי שהתרגום יהיה כמה שיותר קרוב למקור. בגוגל למשל, יש אופציה לתרגום עמודים שלמים, אבל התרגום הוא "מיכני" לחלוטין, וברוב המקרים קשה להבין מתוכו את נוסח הדף המתורגם. אין לי בעיה שהתוכנה לא תהיה חינמית, ובתנאי שהתרגום אכן יהיה איכותי. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שמגבילה את זמן השימוש לאינטרנט- נגיד אני קובע שכל יום המשתמש יוכל לגלוש ולדבר בהודעות מיידיות שעתיים בלבד, ואחרי שהוא גלש שעתיים התוכנה תחסום את הגישה לאינטרנט עם סיסמא. מדובר באינטרנט ברשת ככה שזה לא יכול לנתק את החיבור- זה צריך לנטרל את הרשת. מישהו מכיר תוכנה כזו? אני זוכר שבימים שהיה אינטרנט 56K אז היה תוכנה כזאת שקראו לה ביילי אני חושב. אני ממש ישמח לעזרה- תודה!
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני עושה לאחותי תמסיבת סיום ואני צריך תוכנת DJ לא לעריכת מוסיקה אלה להשמיע תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
תודה.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי כבר הרבה זמן בעיה בפיירפוקס, כאשר אני לוחץ על האייקון להעלת הפיירפוקס פעם אחת אני צריך לחכות עד שהפיירפוקס יפתח וזה יכול לקחת קצת זמן, במידה ואני לוחץ שוב אני משער שהוא "נפתח" למרות שלא רואים שום דבר על המסך גם אחרי הרבה זמן ואז אני צריך לסגור אותו (ומופיעה ההודעה שפיירפוקס יסגר ויש 2 חלונות פתוחים - או יותר במידה ולחצתי יותר), לאחר מכן כשאני אלחץ שוב על האייקון לפתיחה הוא יפתח כחלון קטן מאוד ואני אצטרך להרחיב אותו למסך מלא. עד כאן ההקדמה, אני לא יודע אם מישהו נתקל בזה אבל זה קרה לי כבר במס' מחשבים שונים. מישהו יודע האם יש הגדרה בקונפיגורציה של פיירפוקס או תוסף המחייב את הפיירפוקס להפתח תמיד בחלון גדול ולא לאפשר כיווץ המסך, אולי זה ימנע ממנו למזער / לכווץ את המסך לא…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כמו superdragandgo אני גורר את המילה ואז הוא פותח לי אותה באתר של איזה מילון כלשהו האתר כבר בנוי לזה, אני רק צריך שהוא יעתיק את המילה לסוף היקשור ויפתח אותו www.site.com/the word
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוסף שראיתי פעם לתוכנה Mozilla Thunderbird שמאפשר לבחור איך לפתוח לינקים למשל אם יש לינק מסוים שאני רוצה לפתוח בmaxthon אז מופיע רשימת תוכנות בתפריט הלחצן הימני וכך אפשר לפתוח את הלינק בנוחות ובלי שגיאות. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
קצת מעצבן אותי שאם אני מעביר את השפה לעברית (למשל כדי לכתוב בפורום) ואז פותח חלון/טאב חדש, ובא לכתוב URL כלשהו, יוצא לי עברית, כי אני שוכח להחליף שפה. היה נחמד מאוד אם היה תוסף ל-FF (ומכל הדפדפנים מתאים לו שיהיה לו כזה) שאוטומטית מחליף את שפת הכתיבה לאנגלית כאשר מתחילים לכתוב בשורת הכתובת. ממילא ה-URLים הם רק באנגלית. ל-IE יש משהו כזה, אבל רק אם הוא מזהה WWW. מישהו מכיר תוסף כזה ל-FF?
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
לפני חודש בערך הורדתי תוסף שדליג על כל הפרסומות של YOUTUBE , אך השבוע פירמטתי את המחשב וזה כמובן לא נשמר. אני לא יודע איך קוראים לתוסף,ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי אותו. מישהו יודע איך קוראים לו?? תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוא יעשה צפצוף או צליל כלשהו.. כל דבר, פשוט שיודיע לי עם צליל על סיום הורדה. הורדתי כבר מנהל הורדות עם אקסטרה אופציות, אבל אין בו אופציה כזו. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אז ככה: אני בטוח (למה ראיתי את זה) שישנו תוסף לאיציק שבו אני רואה אנשים ששמים את עצמם במצב invisibale (שאני רואה אותם אוףליין אבל הם לא) משהו יודע איך קוראים לתוסף הזה? ואיפה אני יוכל להוריד אותו?
-
ערב צח, snap links לא עובדת בגרסה 3.6.8 אני מחפש תוסף אחר בעזרתו אוכל לסמן מספר לינקים ולהוריד את כולם במכה אחת תודה לעוזרים ולעוזרות - אוהב אתכם הרבה
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
אהלן וסהלן לכם אישים יקרים, לאחר שנים רב של שימוש בפיירפוקס, התעייפתי. תמיד רציתי לעבור לכרום בגלל הזריזות שלו, אבל מספר דברים מנעו ממני זאת, בעיקר החוסר באפשרות ל"Open file" בקבצים שאני מוריד. כלומר פתיחה אוטומטית לקבצים מסויימים, כמו טורנטים למשל, ורארים וזיפים. האם יש תוסף שנותן לי את האפשרות הזאת? תודה מראש, וקיץ נעים לכולנו.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוסף לכרום שיאפשר לי להגדיר את היוזר ואת הסיסמא באתרים מסויימים (או לשמור קוקיס) ואז אם אני לא מחובר לאתרים האלו אני יוכל להתחבר אוטומטי לכולם בבת אחת מבלי להכניס יוזר וסיסימא לכל אתר בנפרד. יש דבר כזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
פשוט נשבר לי הז** מהבאנרים/סרטוני פלש, אלו שמוצגים בפורטלים הגדולים יש דרך לעצור באופן אוטומטי כל ניגון של פלאש ב FF? תודה,
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני לא מתכוון למצב של "לא נמצא" אלא שבכלל לא יראו שאני מחובר אבל שאני יוכל לשלוח הודעות ולהתכתב איתם. יש דבר כזה?
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הוא נותן לך לראות מתי מישהו מחובר ובאיזה מצב הוא גם אם המישהו עושה את עצמו לא מחובר. איפה אני מוצא את זה? למישהו יש קצה חוט?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
מחפש תוסף למסנגר שמגלה אם הוסרתי. בעבר היה תוסף כזה אבל הוא הפסיק לפעול. יש תוסף כזה שכן פועל נכון להיום ?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-