עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש דרייברים למצלמה SILVER LINE 130PC אני חושב למי שיש שיביא לי בבקשה!!! תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by eranRohatyn,

אני מנסה להוריד מה פשר ההודעה

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Started by שבע-שנים,

כיצד אפשר לטעון כתוביות לקובץ וידאו?

4. יש לי הארדסיק של 200 גיגה והוא מפוצל ל3 כוננים... אני מחפש תוכנה שתאחה את כל ההארדיסק שלי בבת אחת, הכוונה היא שאני לא רוצה שכמו בווינדווס אני יצטרך לעשות כל פעם Analyze ואז Defrag לכל כונן בנפרד... אני רוצה תוכנה שעושה לכל הכוננים ביחד בפעם אחת Analyze ולאחר מכן Defrag לכולם ביחד במקום לעשות את זה באופן נפרד לכל כונן קיימת אחת כזאת? כי המובנה שיש בווינדווז ומה שמגיע עם הנורטון SUX...

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  5. אז ככה 1. מחפש תוכנה מומלצת לשמיעת רדיו אינטרנטי ושיהיה לה פונקציה להקלטה 2. מצאתי כמה שאם רק אדע להכניס הקישור הנכון אזי הן אמורות להשמיע גם את רשת ב ו88FM [אני תיקווה שהיא משמיעה לא רק MP3] והשאלה היא: איזה קישור לשים ע"מ לשמוע לא פשוט וקל היות ורשת ב ע"מ לשמוע לא די להגיע לאתר אלא צריך ללחוצ על קישור [גאווה אם אינני טועה] - ניסיון להעתיק הקישור ולהכניסו לתוכנה [או לדף אקספולרר] איננו מועיל 3. אותה השאלה לגבי 88 - אלא ששם אינני יודע כיצד להפעיל אפילו מהאתר - בשום מקום באתר לא מצאתי כיצד להתחבר עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  6. יש לי קובץ pdf באנגלית ואני מעוניין לקחת את הטקסט שלו ולתרגם אותו בעזרת תוכנת תרגום השאלה שלי היא (כשניסיתי לעשות לטקסט העתק הדבק אז יצא לי בוורד כל שורה מילה אחת) איך אני יכול להעתיק את הטקסט מהpdf לקובץ וורד רגיל שאני יוכל לעשות איתו מה שאני רוצה ? (יש ברשותי את התוכנה Adobe Acrobat 6.0 ME Professional)

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by sroolik,

איך אני בודק על כמה fsp רץ משחק מסויים במחשב שלי ? תודה

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  8. Started by wooper,

איך אפשר למנוע מהאתרים לעשות refresh כל הזמן

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  9. Started by Alfies,

תנו לי בבקשה שמות של כמה תוכנות מקצועיות ואיכותיות לעריכת שרטים. תודה

10. Started by nadaw,

שלום! אזזז.... איפה אפשר להוריד FBC? הביטורנט עם הFAKE אפלוד.. תודה!

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by tulz,

צריך המלצה לכונן וירטואלי חינמי שפועל כמו DAEMON Tools. הDAEMON Tools החדש שמעתי שיש לו הרבה בעיות ולא כדאי להתקין אותו. צריך תוכנה תחלופית לדמון טולס או קישור להורדה של הדמון טולס הישן. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by TimoTy,

טוב אני רוצה לצרוב AUDIO CD ואני לא רוצה שאנשים (מדובר באנשים עם ידע בסיסי במחשבים) לא יוכלו להעתיק אותם למחשב שלהם בשום דרך שהיא... איך אני עושה את זה ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by hagay21,

שלום התקנתי Sp1 וצריכת הזיכרון אחרי ריסטארט מטפסת ל 526 מגה לפני שעלו התוכנות אפילו יש לי ג'יגה זיכרון אבל תוך 10 דקות הוא מגיע גם לצריכה זו מישהוא אולי מכיר את התופעה?

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  14. הכל עבד חלק, התכנתי גירסה חדשה של הצ'פסט שכללה גרסה חדשה של הפיירוול וקצב ההורדות ירד דרסטית הסרתי את הפירוול לגמרי והכל חזר לעבוד טוב (אם עושים Off עדיין לא עוזר,רק הסרה) מה לעשות,אולי לבצע הסרה מלאה של התוכנה, כי כל פעם שהתקנתי מחדש הוא זכר את כל הגדרות,איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  15. Started by nbd,

שלום.. יש לי בעייה ב word כשאני מנסה להכניס אותיות בין המילים אז זה מוכר לי את האות שמלפניה למשל אם אני רושם חול במקום חתול ושכחתי לשים את ה-ת' ואני מנסה לשים את זה זה מוחק את הו' במקום להוסיף.. זה מוחק את הו' ושם ת.. בבקשה אני באמצע הכנת עבודה למחר וזה תוקע אותי

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by Itzik 007,

NERO, WINDVD ....??? ולמה? ומה ההבדל בין נרו 6 ל7? ???

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  17. לילה טוב לכולם! אני לא יודע באיזה אנטיוירוס להשתמש...תנו הצעות חבר'ה.. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by aorpaz,

מצאתי ת סרגל יהאו מאד מאד נוח וגם פתחתי אימייל אצלם הבעיה שמכתבים בעברית [כרגע מפלאפון] מגיעים בגיבריש - ניסיונות של כל הקידודים הקימים אצלי לא הועילו רעיון?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  19. הכותרת אומרת הכל .....

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by yotamoo,

קודם כל אני אבהיר שיש לי עותק חוקי לחלוטין של 'אפקט הפרפר'! אם זה משנה.... בכל מקרה אני צריך לדעת אם זה אפשרי לעשות עותק חדש של הסרט עם תרגום, כלומר גם אם אפשר לצרוב את התרגום לדיסק החדש, האם זה אפשרי בכלל להוסיף אותי לתפריט של הסרט.... אני לא יודע אם כל העניין מעשי בכלל תעזרו לי בבקשה תודה..

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום!!! כמו הכותרת... אני מחפש תוכנה שהופכת סרטים לפורמט MPEG4 כך שאני יוכל להעביר סרטים לטלפון הנייד (sony ericsson w800i) או תוכנה אחרת שתמיר לי סרטים לפורמט שהטלפון תומך בה. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  22. כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי ההודעה הזאת מה שבתמונה.... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  23. ברצוני להפוך קובץ Avi (בפורמט Divx או Xvid) לפורמט DVD. המלצות? נרו 7 יודעת לעשות זאת?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by neogod,

אני מקווה שזה שייך לפה... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 11:41:04, on 14/12/2005 Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINNT\System32\smss.exe C:\WINNT\system32\winlogon.exe C:\WINNT\system32\services.exe C:\WINNT\system32\lsass.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccProxy.exe C:\Program Files\Norton Internet Security\ISSVC.exe C:\WINNT\system32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Sy…

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  25. Started by shablull,

שלום יש לי סרט DVD שנמצא על המחשב שלי , אני מנסה לצרוב אותו לדיסק DVD (עם צורב NEC חדש) , לאחר שהוא עושה את הפעולה הוא מגיע לשלב של הצריבה , חושב ואז נותן שגיאה שהוא לא יכול להמשיך , שמעתי שיש צורך באיזה שהוא מקום לפרוץ את ה DVD כדי שהוא יוכל לצרוב סרטים , כמו כן - כל דבר אחר שמנסים לצרוב - צורב תקין , רק לצרוב סרטי DVD הוא עושה לי בעיות

• 0 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים