עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by pc student,

חברה אני מחפש תוכנה נורמלית לצילום במצלמת אינטרנט !! בבקשה חברקה אני חייב את זהה! : (

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by timtim,

שלום! יש לי Easy CD Creator 5 Basic ואומרים שזה התוכנת צריבה הכי טובה בעולם, ויש כאלה אומרים ש Nero התוכנה הכי טובה בעולם. ויש כאלה שאומרים ש...... בקיצור הבנתם אותי... אני מחפש תוכנה טובה אז מי שמכיר שיגיד לי עליה בבקשה

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by davidcohen,

שלום ! אני מחפש תוכנת צריבה שאפשר לצרוב בה קבצי MDF [קבצי IMAGE] חוץ מאלכוהול 120% ו-NERO 6 [כי אי אפשר לצרוב איתה MDF] אם מישהו מכיר תוכנה שיכתוב פה את השם שלה ואם אפשר גם מאיפה אני יכול להוריד גם גרסת ניסיון זה טוב בישבילי תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by free fraek,

מחפש תוכנה לצריבה מהירה ונוחה מבחינת הממשק (לצריבת DVD) ואם אפשר נתיב להורדה אני אשמח מאוד.. תודה רבה..

• 12 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by J0HNiE,

אני צריך תוכנת צריבה, לא חייב חינמית.. שמסוגלת לצרוב ISO'S, על דיסקים גם של 4GB וגם ל 8GB שמסוגלת לצרוב קבצי וידאו (AVI, MKV) שמסוגלת לצרוב DATA שלא תיהיה מסורבלת כמו נרו, ניסיתי להשתמש בה והתחרפתי... אם אין ברירה אז אפשר גם 2 תוכנות צריבה...

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by J0HNiE,

כבר כמה שנים שלא צרבתי משהו, והפעם האחרונה שצרבתי היה רק CD's עכשיו יש לי צורב DVD ואני בעיקרון מחפש תוכנה מצידי שגם תעלה כסף אבל שצורבת את מה שאני צריך: 1. ISO's 2. מוזיקה 3. סרטים בסיומות של avi \ mkv וגם DVD-R (כלומר DVD שלם, עם החלקים וסצנות וכו'...) חוץ מזה אין לי מושג לגבי צריבה של DVD אז אם יש לכם טיפים או כל דבר תביאו בכיף

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by First Squad,

שאפשר דרכה לצרוב דיסקים מקורים של DVD (כמו בסיפריית וידאו) . תודה מראש. אוקיי.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  8. Started by RavivRavR,

אני מחפש תוכנה צריבה קלה שתעבוד על VISTA 64BIT,אם אפשר אז ללא התקנה. תודה.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  9. שלום, מאסתי בתוכנת הצריבה של windows 10. כל עוד מדובר בגרירה זה סביר למרות כל הודעות ה פירמוט ומה ברצונך לעשות ועוד שאלות קשות. הפיצוץ מתרחש כאשר ברצוני ליצור תקליטור להאזנה למוסיקה בנגן תקליטורים, במכונית למשל. גרירת קובץ mp3 לכונן הצורב לא מועיל ואני נדרש לעבוד עם ה media player ולפעמים זה עובד לפעמים לא. קיימת תוכנת צריבה לצריבת mp3 לנגן תקליטורים הצורב גם תקליטורי dvd וגם cdr? תודה

10. Started by shaithebest,

הכי מומלצת שיודעת לצרוב סרטים ומוזיקה

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by totah,

כזו שמזכירה את Nero באיכותה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  12. יש לי easy cd creator ו - XP הורדתי את התיקון ל - XP ועדיין יש עם התוכנה בעיה. אני מחפש תוכנת צריבה אחרת טובה (מומלץ שתהיה מותאמת ל - XP כמו שצריך). תמליצו לי על תוכנות צריבה טובות / תתנו לי רעיונות איך לתקן את התוכנה שיש לי עכשיו.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  13. מחפש תוכנת צריבה טובה כגון NERO6 או 7?? איזה מבינהם יותר טובה כי שמעתי שבנרו 7 היא ממש כבדה/מכבידה על המחשב ולא מסתנכרנת טוב עם צורבי די וי די למינהם... יש לי צורב די וי די LG4167B והוא מעולה ואני מחפש מאיפה להוריד תוכנת צריבה טובה..! המלצות בבקשה...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by M7a,

אני שונא את נרו ----> עושה לי פול בעיות בזמן האחרון! תנו לי תוכנה (לא חייב רק חינמיות) שהיא טובה ותומכת בכל הצורבים והפורמטים כולל צורב דיוידי! ושתיהיה גם מהירה ונוחה לשימוש... תודה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  15. מחפש להוריד תוכנת צריבה עבור סרטים ומוזיקה חופית ללא חיוב האם זה קיים ומאיפ אפשר להוריד

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  16. אהלן כולם, אני מחפש תוכנת צריבה לסרטי HD של מצלמת וידאו... ניסיתי להשתמש בנרו 7 שבאה לי עם המצלמה אך ללא הצלחה - היא דורשת להוריד תוספים בתשלום שכבר אינם קיימים... יש לי תוכנת להעברת פורמט הקובץ אבל כל פעם הנרו מציג לי שחסר קידוד כזה או אחר בשביל לצרוב... את התוכנה שבאה עם המצלמה לא ניסיתי אבל חזרנו מחול עם 5 מצלמות שונות עם פורמטים שונים אז אי אפשר לצרוב את כולם בעזרת התוכנה שבאה עם המצלמה... לפני שניסיתי לצרוב עם הנרו העברתי את כל הסרטים לפורמט AVI שהוא הכי פשוט ממה שאני יודע אבל עדיין הנרו עושה בעיות אחד הפורמטים במצלמה הוא .MP4 אחד הוא AVI עם FFDSHOW ושלושת השאר עובדים בסדר... אשמח להצעות תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום רב, אני מחפש תוכנת צריבה פשוטה לשימושים: צריבת דיסקים של מוזיקה, סרטים, מידע, העתקת דיסקים. החשיבות היא לפשטות ההפעלה והשימוש. התוכנה לא חייבת להיות חינמית. תודה מראש לכל הממליצים

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by harbinger,

אני מחפש תוכנת צריבה קלה ביותר שצורבת AUDIO MP3 , DATA IMAGES , אפשרויות מתקדמות וכו' לא כל כך מעניין אותי , אבל אם יש ברוך הבא הדבר הכי חשוב זה שהיא תהיה אמינה וקלה NERO פשוט הפכה כבדה מדיי... תודה מראש אה, ,והמלצות בבקשה לתוכנת צריבה חינמית+לא חינמית

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. בקצרה ^^^ כותרת ובהרחבה : יש לי צורב DVD, אבל שנים שלא צרבתי כלום, אני בעקרון קונה הרדיסקים נוספים כשמתמלא (ראו מפרט) בזמן האחרון אני מעוניין לצרוב מדי פעם משהו לחברים.. אני מחפש תוכנת צריבה , עדיף חינמית קוד פתוח, אם לא אז אני אתפשר על הדבר המומלץ הבא. ניסיתי את הדמו של נרו ושנאתי כל שניה, מלאת פיטצ'רים שאני לא צריך, משתלטת על המערכת (שייכה אליה את כל קבצי המדיה במחשב שלי, למרות שבתהליך ההתקנה בפירוש הסרתי את ה"V" מכל שיוך קבצים שהיא רצתה לעשות !) אני מחפש המלצות ממשתמשים מנוסים לגבי תוכנת צריבה הדרישות מאוד פשוטות : שתצרוב על CD ו DVD אין צורך בצריבות וידאו משונות, אני צריך לצרוב רק DATA ומקסימום AUDIO CD, שום דבר אחר (לא צורב וידאו ל DVD ווכו') שתעלה רק כשאני מפעיל או…

20. Started by BedB0y,

אני מחפש תוכנת צריבה שיכולה לצרוב תמונה על הקדימה של הדיסק, בדיסקים שתומכים בזה כמובן. חוץ מנרו, ולא משנה לי אם חינמית. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ViP,

שלום לכולם אני מחפש תוכנת קול שנגיד אומרים באנגלית שלום ברמקול שמחובר למחשב אז זה ירשום לי שלום על המסך באנגלית מי שמוצא את התוכנה הזאת הוא מלך! גאון. ותודה מראש לכל מי שמוצא תוכנה כזאת

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by david11,

היי לכולם על איזה קונדום וירטואלי אתם ממליצים ? ( לי חשוב : קלה , חינמית ופשוטה להפעלה ) תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, בעבר שמעתי על תוכנה חדשה שיצאה - שמסוגלת לקבץ הרבה קבצים ביעילות וזריזות. בכל אופן אלה הדרישות שלי ^^^. בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by pazer005,

טוב, אז ברור שיש אינספור תוכנות בשביל לקודד\להמיר אודיו. הבעיה היא שניסיתי כמה ולא בכולן יש את כל האפשרויות שאני מחפש. דבר ראשון, היא צריכה להיות מהירה - מסתבר שתוכנות כמו MediaCoder ו-Winamp לא הכי מהירות גם אם הראשונה משתמשת בכל המעבדים. דבר שני, היא צריכה לדעת לשמור את הקובץ באותה הספרייה של המקור. מסתבר שרוב התוכנות החדשניות לא עושות את זה. דבר שלישי, שיהיו לי את כל אפשרויות הקידוד. כלומר, את כל סוגי הקבצים ובתוכם את כל ההגדרות. לדוגמה, ב-Xilisoft לא ניתן בכלל להגדיר באיזה איכות לקודד קובץ Flac...

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  25. תוכנת קריוקי פשוטה ונוחה בבקשה

• 3 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.