עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כמו שאומרת הכותרת - זה איטי לי. אם אני מוריד את הקובץ ישירות (דרך הדפדפן) זה מהיר הרבה יותר והרבה פעמים נע סביב 80-100 Kbs בעוד שבתוכנה זה 30-40kbs לאותם הקצבים. בדקתי ולא שמתי לב שהתוכנה מגבילה במקום מסוים (אם פיספסתי משהו אשמח להסבר)

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. הגדרתי ב-Excel כמה דברים קטנים, שמחשבים הוצאה יומית של באסטה קטנה. כאשר היא לוקחת את הכמות היומית, מכפילה בעלות המוצר, ומסכמת את עלות ההוצאות לאותו יום. -הקובץ הועלה על מנת לספק המחשה- מה שאני מעוניין לעשות, זה בעצם ליצור כל יום טבלה יומית, שתסכם את הוצאות היום - ובסוף החודש יהיה תא שבו תצויין סה"כ ההוצאה הדרושה. ידוע לי שאפשר לקשר בין דפי עבודה שונים בקובץ Excel יחיד, אבל זה נראה לי די מסורבל לעשות קובץ אחד, שבו 30 דפים, כאשר כל דף מתאר יום. - יש פיתרון יותר נוח ? אולי תוכנה כלשהי שלא שמעתי עליה ? - יש לכם הצעות איך ליעל את התיכנון הזה ? - ושאלה אחרוה, אם אני מעוניין שהתאריך ירוץ אוטומית, כמו לוח שנה, איך אפשר לעשות את זה ? רעיונות, הצעות, פיתרונות, טיפים וכל דבר אחר, ית…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  3. במל סרטים וסדרות פשוטות אפילו יש קטע כזה כשיש משהו דרמטי אז רואים את השחקן כאילו נשאר במקום אבל הרקע מאחוריו מתקרב. מסובך להסביר בדיוק אבל אם מישהו הבין ויש לו דוגמא זה יהיה מעולה. אולי זה קצת נראה כמו טריק של פוקוס אבל זה הרבה יותר "חזק" מאשר סתם פוקוס. זה רק עדשה מיוחדת או שיש איזה דרך אחרת?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום רב לחברי HWzone! אחרי היעדרות ממושכת רציתי לבצע גיחה קטנה, בתקווה שזו תהיה אחת מני רבות בהן אני אציג כמה דברים קטנים שאני עושה פה ושם. אז הפעם החלטתי להשתעשע עם רעיון מוזר קצת לקונספט של דמות פנטסטית משהו - Rune Golem. הציור עצמו (גרסה לא גמורה, אבל כנראה סופית): מימדי הציור המקוריים - 4134X4134 פיקסלים, רזולוציה של 150 PPI. (הרעיון הוא שמתישהו אני אשקיע יותר בציור הזה והוא יודפס לתמונה של 70X70 ס"מ). נעשה בפוטושופ + ה Wacom Graphire4 הנאמן שלי (כפרעליו..) קצת על שלבי ה WIP: סקיצה ראשונית ביותר. התכנון ההתחלתי היה שהברנש החביב הזה יהיה כבול בשלשלאות: גיבוש רעיוני של המראה הכללי של הדמות והרקע מיקום התחלתי של תאורה וצבעים בהתאם: (ה"טקסטורה" לקיר היא סתם …

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. אני ראיתי שמתי שאני רוצה לצרוב סרט ואני שם אותו בנרו בSVCD אז הוא תופס פחות מקום נגיד הסרט שוקל 1GB אז מתי שאני מעביר אותו לנרו אז בנרו כתוב שהוא שוקל650 אבל מתי שאני לוחץ על הכפתור שיתחיל לצרוב אז זה עושה כאילו זה צורב אותו אבל זה לא עושה כלום לדיסק זה בערך 2 שעות זה מסיים את זה ואז זה צריך להתחיל מהתחלה שיתחיל לצרוב על הדיסק ואז זה פותח לי חלון שהדיסק קטן אני מסתכל בסרגל הזה למטה ואני רואה שזה עד הסוף למה זה עושה את זה שבהתחלה זה 650 ואז זה גדל זה לא יכול להראות לי כמה זה יצא בסוף ולא יראה לי 650?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by lyzer,

שלום לכולם מישהוא יכול להסביר מה ההבדל בצילומי 16:9 בין סקוויז לבין לטרבוקס? ומה זה אומר לגבי דגימת החומר והגדרות הפרויקט עליו אני עובד ? תודה מראש

7. שאני גולש עם IE11 מלא פעמים נתקעת לי המקלדת שאני פותח דיון חדש אני לוחץ מקש רווח וזה נתקע משהו מגושם אני מנסה לשמור את הדיון ואי אפשר המסך קופץ למעלה שאני מנסה לשמור עם העכבר למטה בקיצור קצת בעייתי ידוע לכם משהו על הבעיה הזאת ? הרגשה שצריך ללחוץ ממש קשה על המקלדת אחרת חסרים אותיות

8. דרייברים ללוח אם gigabyte GA-945GZM-S2 בעקבות שדרוג מערכת ההפעלה שלי אני מחשב דרייברים ללוח האם. 1. מערכת ההפעלה היא windows 7 ultimate 32bit 2. מחפש דרייבר לכרטיס רשת ודרייבר לכרטיס קול . 3. אין לי מושג מה זה אבל שאני ננכס למנהל ההתקנים במחשב שלי מופיע סימן שאלה צהוב גם על בקר אפיק sm. אז גם לזה אני צריך איזשהו דרייבר. עכשיו משהו כללי יותר, באתר gigabyte מופיע שיש שלוש גרסאות ביוס ללוח האם שלי 2.1, 3x, ו6.6 כך שאין לי מושג איזה גרסה שלי. אני מניח שזה עדכוני ביוס. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by ellell,

שלום . במקרה פתחתי את פתיחת תוכניות "הפעלה" ומצאתי את הקובץ הזה . C:\WINDOWS\system32\mslatest_updt.exe מסומן ב-V מה זה ומה תפקידו? תודה למסייעים.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  10. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם בעקבות חודשים של סבל עם 012, ובגלל התחייבות לשנה, רק השבוע היה באפשרותי לעבור ל014. עכשיו נתקלתי בבעיה שחשבתי שהגורם לה הוא 012, הבעיה היא: TCP test failed! UDP test will not be performed. בעיה שהייתה גם ב012, שגורמת לLOWID. אני ללא ראוטר, עם פיירוול של סיגייט, שהגדרתי לו חוקים שמאפשרים גישה לפורטים בהם אני משתמש, ואפילו שאני סוגר את הסיגייט זה עושה את הבעיה. חיפשתי בפורום, וחיפשתי בגוגל, ולא מצאתי פתרון לבעיה, בבקשה עזרו לי, כבר ראיתי את החיים הטובים עם 014 :-[

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by shaithebest,

שלום לכולם, יש לי לפטופ עם ווינדוס 8 שכאשר הורדתי סרט ואני מוצא את התרגום שלו בTOREC לצורך העניין הוא מראה לי בג'יבריש עם VLC או KODEC PACK וזה כן מראה לי טוב עם כל מחשב אחר. מה יכול להיות הבעיה?????????? הורדתי כל נגן וידאו שבעולם וזה לא עוזר רשימה של נגני וידאו חינמיים: http://ninite.com/

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום, אני צריך תוכנה שתוריד לי מאתרי אינטרנט סרטונים שמנוגנים ע"י jwplayer, אין באפשרותי לעבוד עם המחשב בשום דפדפן מלבד אינטרנט אקספלורר. יש הצעות לתוכנה שתעשה את העבודה? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  13. Started by 78uuuu,

אני לא יכול לעדכן ביוס כי הביוס לא מזהה את כונן USB שבו הביוס העברתי את כל הביוס להגדרות החברה לא עזר כל האופציות ל- USB פתוחות כונני USB נראים במחשב רק לא שרוצה לעדכן ביוס הוצאתי בטריה מהלוח לא עזר שינתי לכניסות אחרות USB לא עזר הביוס מסרב להתעדכן , למה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Joha132,

שלום לכם, לאחר שימוש רב בתוכנה NOD32, ומספר וירוסים שנכנסו למחשבי תוך שימוש בה החלטתי לחפש תוכנת אנטיוירוס חדשה. אשמח לקבל ממכם שמות אנטיוירוסים טובים בעלי יכולת גבוהה באיתור והגנה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. עשיתי כפתורים לאיזה משחק שאני עושה עכשיו תנו חוות דעת... אל תפחדו להעיר/להגיד שזה מעפן אני לא יפגע D= רק תנו חוות דעת אה ועלה לי שאלה למה כששמרתי בJPG הוא עושה לי רקע לבן אבל כשאני עושה אותו GIF הוא שומר כמו שעשיתי(שקוף)? [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Black Knight,

שלום הגיע אליי המחשב החדש עכשיו אני שואל, איזה תוכנות מומלץ להתקין כדי לשמור על בטיחות המחשב? מהשנייה שהתחברתי פה לאינטרנט הופיע הבלסטר הזה של ה60 שניות, ועוד הודעה שאני צריך לנקות רג'יסטרי עם איזה תוכנה. איזה תוכנות כדאי לי להוריד? אני כרגע מוריד את SP1 ואת SP2 (חייבים להתקין קודם את 1 בשביל להתקין את 2 כמו שצריך ושיפעל? איזה תוכנות כדאי שיהיה לי? תודה

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. עיצבתי פלייר בפוטושופ באיכות גבוה מאוד (גודל 21\15 רזולוציה 300) ושלחתי לבית הדפוס להדפסה ושם זה יוצא להם על הפנים ואני לא מצליח להבין למה, שמרתי את זה באיכות הכי גבוה שיש זה שוקל כמעט 10 מגה וזה סה"כ כיתוב ועוד כמה תמונות, שום דבר מורכב מדי... למישהו יש רעיון מה התקלה?!? אשמח לעזרה מהירה כי אני חייב להדפיס את הפליירים השבוע! תודה מראש לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. מחיפוש בגוגל הגעתי לזה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.splashtop.remote.pad.thd https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kainy.client איזה מהם עדיף? יש תוכנה חינמית שמאפשרת לעשות את זה? מדובר על hearthstone המשחק לא תובעני מבחינה גרפית זה משחק קלפים

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. כשצופים בסרט בלי להוריד כלומר בסטרים האם הסרט יורד להארד דיסק ?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=3 זה מה שכבר הורדתי- לא עוזר, לצערי. הדברים כתובים בעברית ולא מצליחים להיקרא בוורד 2010 שמותקן על חלונות 7. הקבצים הומצאו בוורד 2003, כשעוד עבדתי עם חלונות XP. מקווה שיהיה פתרון, מאחר ויש לי המון כאלו ויש גם מידע אוניברסיטאי חשוב שם. תודה ויום מקסים (:

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Kenny,

היי, אני רוצה לקונת את COD החדש... אני מנסה להכנס לחשבון שלי בסטים, הפרטים שאני מכניס לא נכונים... אז כמו בכל דבר, אני מנסה לעשות השבת סיסמא.. הכנסתי את המייל, הוא אומר שהוא שולח... מחכה שעות - לא שולח כלום. אני מנסה להכנס לתמיכה באתר - הם מבקשים ממני להתחבר לחשבון שלי קודם, אבל אני צריך תמיכה כ-ד-י להכנס לחשבון שלי(!!!) ניסיתי ליצור חשבון חדש, רק כדי שתהיה לי גישה לתמיכה... פתחתי אימייל חדש, יצרתי חשבון חדש הוא אומר שהוא שולח לי מייל לאימות... שעות - שום מייל. מה נסגר איתם? *בדקתי באשפה\ספאם... אין לי פילטרים בשני המיילים.. איך אני נכנס לחשבון שלי מחדש עכשיו?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אורח Si-Nom

זה לכול ה FAN BOYS של פיירפוקס... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3144743,00.html

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by or_cohen,

היי, לא מזמן קיבלתי קבצים באייסיקיו,הרסו לי תמחשב, מאז שקיבלתי אותם יש רק בעיות, אחת הבעיות היא כלי המערכת של הווינדוס, אני לא יכול להיכנס לשחזור מערכת וככה אני לא יוכל לתקן תבעיות, עשיתי במעל 5 אנטי וירוסים סקאנים, ניקתי אותו מהכול אבל הקבצים פגומים עדין, אני רוצה להכינס לשחזור מערכת אני נכנס ומופיע לי שגיאה, כנראה שזה קרה מהטרויאן, יש תמונה מצורפת. מה אפשר לעשות? קראתי באינטרנט שצריך להיכנס להתחל>הפעלה לרשום משהו ואז להכניס תדיסק של הווינדוס והוא יתקן את הקבצים הפגומים, אבל אין לי כרגע תדיסק ואני מנסה להשיג, למישהו יש עוד פתרון? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by abr328,

שלום רב, האאוטלוק אקספרס נעלם לי באמצע העבודה ומופיעה ההודעה אותה צירפתי כקובץ. אודה לכם על עזרה בנידון. אברהם

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by simonidis,

שלום הם יש דרך לשחר סיסמאות לאתרים שנכנסו אליהם מהמחשב שלי ואחר כך יצאו מהאתר? או איזה שהיא דרך לשמור את הסיסמא כשהיא מוקלדת? לעזרתכם אודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים