תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. כבר זמן רב שאני נתקל בהודעה הנ"ל (מצורף צילום מסך). למישהו יש מושג מה הבעיה? לחצתי כבר על "פתור בעיות", אבל גם זה לא עזר. ניסיתי להתקין מחדש. האם אצטרך לפתוח מייל חדש? או שאולי אתקין גרסה ישנה יותר...? תודה לכם מראש, תומר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד את התוכנה הזאת אני יודע שיש כמה כאלה אבל אני רוצה משהו נו ושאני לא יסתבך עם זה לינק ישיר יעזור תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מודעה: דרוש חמור עבודה מהיר שלא אוכל הרבה ( רוחב פס ) . וגם שיהיה חסכוני במשאבים.... אין לי מושג איזה מוד לקחת ואיך להתקין אותו אפשר הסבר מעט מפורט על איך מתקינים את המודים למיניהם ? וכול הדברים האלו ?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום,אני משתמש בדפדפן IE המובנה, אך לאחרונה, לאחר מחיקת וירוס מהמחשב, הIE הפסיק לפעול כראוי. קבצי Java לא מוצגים לי,Java Script לא פועל(סמיילים,תתי תפריטים אינם נפתחים), אתר העדכונים של WINWOS מראה רק מסך לבן. לדוג': פרסומות כמו שיש פה בעמוד למעלה, אינן מוצגות. אפילו להוריד Fire Fox מהאתר Mozila.org.il אנני יכול. אנא עזרו לי לפתור זאת, ובדרך, בבקשה, הביאו לי לינק ישר להורדת Fire Fox. בתודה, עומרי.
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי PIII 600MHZ עם 128 SDRAM. אני מחפש פיירוול שלא צורך הרבה משאבים ושיהיה כמה שפחות מורגש על עומס המערכת וכמובן שיתמוך בווינדוס 98. חשבתי על KERIO המומלץ אך הוא אינו תומך ב-98 (לפחות לא מצאתי גרסא תומכת).
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מישהו בפורום יכול לתת קצת מידע על התוכנה הזאת ואיך לעזאזל מקנפגים אותה חיפשתי באינטרנט לא מצאתי כלום תודה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
שלום נניח שיש לי קליפ (או קליפים, או מחזמר, לא ממש משנה ) ואני רוצה ליצור ממנו DVD עם כתוביות קריוקי. הכוונה היא לא לסתם כתוביות, אלא כתוביות של קריוקי, שנצבעות עם השיר. הבעיה היא שהתוכנות שאני מכיר (ulead dvd workshop ו-dvd-lab) לא יכולות ליצור כתובית שצבועה בשני צבעים שונים. מצאתי גם כמה תוכנות שמצמידות את הכתוביות לסרט, אבל זה לא מה שאני רוצה... אני רוצה שזה יהיה אופציה ב-DVD (כמו כתוביות רגילות). יש למישהו הצעה?
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
התוכנה המובנית בWin גרועה! נתקעת ומעצבנת. יש המלצות למשהו אחר??? אני מדבר על ה Disk Defragmenter
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לאחר ההתכנת dvd2vcd הגדרתי את התוכנה ורק בעיה אחת נשארה בלתי מסודרת, התוכנה מבקשת להגדיר את כונן dvd ואני מקבל הודעה כזו ( Decoder not inited open IFO file first ) אני לא מצליח לאתר את ה-ifo file דחוף את עזרתכם תודה: יעקב
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
-
-
שלום חברים! תוכלו להמליץ לי על חבילת מקודדים עדכנית, שיוכלו להריץ לי את כל הקידודים החדשים גם? אשמח לקבל שם, וגם מקור הורדה. תודה רבה מראש, תומר.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
זאת בעיה דיי רצינית שאני מקווה שמישהו כאן יודע. יש לי מספר ICQ שיום בהיר אחד החליט שהססמא שלי לא נכונה. כל פעם שאני מנסה להיכנס אליו אני מקבל שגיאת ססמא למרות שאני בטוח שהססמא שלי נכונה. ניסיתי בכל זאת להפעיל את התוכנה שמראה את הססמאות של מספרי האי סי קיו שנמצאים במחשב והפלא ופלא במחשבים אחרים היא עובדת ואצלי היא לא מצליחה להראות את הססמא. באתר של ICQ2GO גם איאפשר להכנס עם הססמא שזה אומר שזה שונה אצלם בשרת ולא בעיה אצלי במחשב. אין לי כתובת דואר במספר אי סי קיו הזה ככה שאני לא יכול להשתמש בשחזור הססמא באתר שלהם. השאלה שלי האם אני יכול לפחות לגלות את מספרי הICQ של האנשים שברשימה שלי מהקבצים של התוכנה שנמצאים במחשב שלי? אני יודע שרשימת אנשי הקשר נשמרת בשרתים של הICQ אבל ההסט…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם. דבר ראשון, קיבלתי לכן לינק מ"אקט מוזיקלי" ואני כבר יומיים קורא כאן בלי הפסקה. ישר כוח. דבר שני - יש לי חשש שלוח האם שלי פגע\פוגע\יפגע בHD שלי. האם יש תוכנה (כמו אלה הבודקות את הHD, והזכרון) הבודקת בקרי IDE בפרט ולוחות אם בכלל? דבר שלישי - חיפשתי, הרבה. (אני כבר מספיק שנים ב"אקט") אם כבר נכתב בפורם, אשמח לקבל לינק ולמחוק את ההודעה. (לא מצאתי בדביק של הת'רד הזה, בעמוד ההורדות של HZzone, ובחיפוש כללי). תודה.
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי הארד-דיסק חיצוני שיש תיקיות שאי אפשר להיכנס אליהם והוא רושם: "folder name" is not accessible Access is denied ניסיתי לעשות scan disk וזה לא עזר, ויש לי דברים נורא חשובים באותם תיקיות פגומות :'( יש איזה תוכנה שיכולה אולי לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אנטי וירוס שהוא גם נגד ספיי וכאלה יש לי עכשיו נורטון וכולם אומרים שהוא גרוע....חח אבל מישהו שבאמת מביןןן! וזה דחוף תודה..
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
יש לי סרטון במחשב שהעברתי אותו לקיבצי BMP (כ 200 קבצים\תמונות) איזה תוכנה יכולה לעזור לי לעשות אנימציה מכל הקבצים האלה בדרך הקלה ביותר?? ויש לי את הקובץ של הסרטון שהוא ב AVI אפשר לעשות איתו משהו ולהפוך אותו גם ל GIF??? נ.ב הקבצים מסודרים לפי מספרים כמו: 0.bmp 1.bmp 2.bmp 3.bmp
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי כרטיס ieee 1394 של nec. החלונות xp קולט אותו אבל הוא לא עובד. יש למישהו רעיון למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נוסף (פנטיום 4 לצורך העניין), שיש לו כרטיס מסך מובנה על הלוח אבל אין לי מושג איזה כרטיס זה ואיזה דריוורים אני צריך להוריד בשבילו. בנתיים אי אפשר לשמוע במחשב קול. תוכלו להביא לי איזושהי תוכנה שמזהה מה הכרטיס קול או משהו בסנגון שיכול לעזור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 423 צפיות
-
-
שלופ אני מחפש שמות + קישור להורדה ישירה של כמובן תוכנות חינמיות ל בדיקת טמפ' של כוננים קשיחים: מעבד: כרטיס מסך ואם יש כזה דבר אז שינוי מהירות המאוורים של המארז או משהו, או שצריך פאן באס UltraVNC - מה התוכנה הזאת, לשימוש מה, הבנתי שהיא לעזרה מרחוק, אבל איך, מה, תודה. תודה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2003 באנגלית מקורי עכשיו אני רוצה לשנות אותו לעברית, אפשר להוריד דרך עדכון או להוריד או משהו שיהיה לעברית? פא'ץ או עדכון או תוספת? תודה compman112
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
Attention! Your computer has been attacked from the internet. Network attac Helkern from address 64.35.179.169 beec successfully repelled מופיע לי הרבה פעמיים.... מה זה אומר ?
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
בבעלותי nod 32 + פיירוול של ZONEALARM 6 פתוח והכל.. הוא מתחיל בהורדה טוב, אבל נתקע לאחר 30-40 דקות מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-