תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
באיזה תוכנה אתם ממליצים לי להשתמש?פעם אחרונה שניסיתיתסבבה היא לא עברה לי ת20 קילבייט.. מוזר באתר הם מראים מהירות הורדה של200 הביטורנט אחלה מוריד מהר(משתמש בTL)אבל אי אפשר להוריד משם הרבה קבצים(בפאבליק המהירות איטית).. איזו תוכנה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל 2 דיסקים ישנים שלי במחשב שלי... אני מנסה להתקין אותם גם בצורב וגם בסידירום ובשניהם הוא נותן לי את אותה הבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=122634.0;attach=51292;image משהו מזהה את הבעיה ואולי יודע לפתור אותה? (בבקשה לא לשלוח אותי לאתרים באנגלית...תודה רבה).
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי קובץ DVDR בסיומת IMG אני רוצה לפתוח אותו להעביר את מה שבתוכו לתקייה איזה תכונה יודעת לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מה זה קובץ ולמה הוא שייך ccapp כל פעם שאני מכבה את המחשב הוא אומר לי שהוא מכבה אותו
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום. אחרי פירמוט ל XP SP2 מצאתי שחסרות לי 2 יציאות COM2 במנהל ההתקנים - צירפתי תמונה. זהו מחשב ישן עם P3 , ואין לי את הדיסק של לוח האם. האם זהו משהו קריטי שחסר, או שאפשר להסתדר בלעדיו ? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
Your client is too old, please upgrade it to last version מה אני צריך לעדכן לא הבנתי גם בתוצאות חיפוש הוא כתוב
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות ע"מ לקבל רק הודעות חדשות (החל מהרגע שהגדרתי את Gmail לעבוד כ-pop) ולא הודעות שכבר נמצאות על שרתי Gmail לתוכנת האאוטלוק אקספרס שלי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום התחלתי להתעסק מעט עם בניית אתרים ויש לי עיצוב איך אני מתקין אותו אני משתמש ב-NOTEPED אז איך אני הופך את העיצוב לקוד HTML ושם אותו ב-NOTEPED ואיך אני יכול לשנות את הטקסט שבעיצוב? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי ארד דיסק אחד במחשב והוא מחולק לשני כוננים אני מעונין שהגישה לאחד הכוננים תתיכן רק באמצעות הכנסת סיסמא אתם מכירים כזו תוכנה או משהו? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי פה כמה דיסקים שקניתי שהם מוגנים מפני העתקה למחשב איך אני בכל זאת מעתיק אותם למחשב? אני חוזר! הדיסקים הם מקוריים קנויים!
-
- 12 תגובות
- 19.8k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה טובה שבאמצעותה אני יכול לשלוט על המחשב השני (שהוא בכלל בעיר אחרת) ואני לא מתכוון לפריצה.. אלא לתוכנה שמתקינים בשני המחשבים עם ססמאות.. פשוט אני צריך זאת לצורך גיבוי של המחשב השני מבלי לסוע אליו. עכשיו אמרו לי שהתוכנה של נורטון לא תעבוד לי אם יש לי כבלים.. יש לכם המלצות לתוכנות אחרות (ושלא יגמרו את כל המשאבים) תודה מראש טומי
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אמרו לי כבר מספר אנשים וגם הגיע אליי לינק לוירוס אשר מפיץ עצמו ע"י הכתובת: hometown.aol.com.au/miralafoto/foto.exe המשתמש אפילו לא יודע על כך שנשלחת מחשבונו הודעה שבה מופץ הלינק שהוא וירוס. עכשיו גם ישנו עוד לינק: www.tinyurl.com/89afj ליתר ביטחון תיזהרו. עריכה: הלינק השני זוהי מתיחה של דני (Chevy) אז אפשר להירגע.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
צילמתי כמה תמונות עם פלאש אבל בגלל טעות מכנית הפלאש לא היה כלפי האנשים ולכן יצא לי חלק מהתמונ בהיר מידי וחלק יותר שחור, האם יש אפשרות לאזן את הדבר הזה?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
בבקשה בבקשה אני מתחנן אני חייב עזרה אז ככה הבעיה שלי היא כזאת אני כל פעם שאני פותח תמחשב... מצד ימין איפה שהשעה והתאריך נמצא נפתחת לי הבועה הזו שיש כזה מגן והוא מסומן באדום ואומר לי שהפירול שלי מכובה העידכונים הטומותיים שלי מכובים והתוכנת אנטי וייורס שלי לא עדכנית ולא אין לי הגנה על המחשב.. עכשיו הבעיה המרכזית היא שאני לא מצליח לעשות אפדייט לתוכנה להזכירכם התוכנה היא MCAFEE VIRUSscan ver 8.0.0 וזה מראה לי את ההודעה הבאה .. בבקשה מה אני צריך לעשות אני מתחנן האיסיקיו שלי הוא 226502495 אני מתחנן לעזרה זה חשוב מאוד ..
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
אני צריך אימיול נורמלי ולא אחד שמוריד בבתים, אם יש לכם המלצות אז בבקשה פרסמו פה את הלינק..
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני לא יכול לפרסם את המדריך במערכת הזו, כי זה קוד HTML. להורדת המדריך כנס: www.galgul.vez.co.il ממש טיפה למטה יש את המדריך. (אה והפורומים שם זה רק לתמיכה-לא שנכנסים לשם במיוחד). תהנו !
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש ב BITCOMET 0.60 שהיא תוכנה מומלצת ומעולה עד היום הגעתי למהירויות מטורפות ממוצע של 150 160 לקבצים חדשים ו 90 80 ללא הכי חדשים ביומיים האחרונים חלה ירידה משמעותית מאוד במהירות!אני מדבר על ממוצע של 20 30 גם יחסית לקבצים חדשים!שמספיק מבוססים לצבור מהירות!אבל המהירות לא עולה על 30 40 גם התקנה מחדש לא עזרה!והחלפתי את קובץ הקונפיג כמו שהלינק הבא אומר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=146324.0 גם הפורטים פתוחים ל 50 כמתבקש! מה יכולה להיות הבעיה? הדבר היחד שאני יכול לחשוב עליו ששיניתי במחשב ביומייים האחרונים הוא ה CASH MEM ב PREFORMENCE מידני לידי המלצות מערכת! האם זה יכולה להיות הבעיה!מה שלא נראה לי! ועל איזו בדיקה אתם ממליצים?אולי איזה קובץ שאתם…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אופיס 2003 וכשאני בא להדפיס תמונות מסויימות שסרקתי למחשב, חלק מהן יוצאות רק עם מסגרת ולא עם התמונה עצמה! אין לי מושג איך זה קורה??? החלפתי מדפסות, ניסיתי במחשבים שונים ואין לי מושג מה לעשות??? חיבב עזרה !! תודה !! ( יצויין שיש לי 2 מדפסות של hp : 710 ו 5510 משולבת.
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
בכל פעם שאני פותח את bitcomet 0.59 נפתח לי החלון של נורטון 06 ופשוט לט מפסיק לקפוץ לי כל 5 שניות נכנסתי לPROGRAM CONTROL ושם מסומן על התוכנית PREMIT ALL איך רני נפטר מהמטרד?
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
מה זה driver-level fan control? האם זה שליטה על כמה יסתובב המאורר?
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע לפרש מה המשמעות של הr או R או שאין כלום ליד מקום ההורדה (ראה תמונה). יש לי תחושה שבR יש הגבלה מסויימת על קצב ההורדה ממשתמש. תודה עופר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
יש למישהו מדריך לתוכנה vegas 6.0 כי אני לא מוצא פה בפורום...תודה מראשש
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי וירוס שהגיע דרך המסנג'ר והוא שולח לי לכל הרשימה שלי את הלינק, ומי שלוחץ על הלינק ומפעיל אותו, גם לו יש את הוירוס והוא שולח לו את הלינק לכל הרשימה שלו אוטומטי מה אני עושה כדי למחוק את הוירוס? בדקתי עם האנטי וירוס והוא אומר שאין לי וירוסים במחשב מה אני יעשה? קישור לכתבה ב-YNET : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3190032,00.html
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-