עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by erap129,

אני עכשיו מתחיל את הטוטוריאל של 3DSMAX8 עם 3DSMAX7 כי אין לי את 8 ושמתי תמונה BMP בFRONT VIEW ואני רוצה לעשות שום אל חלק מסויום של התמונה אבל אני מצליח לעשות זום רק לאמצע מישהו יכול להגיד לי את עושים זום לחלק מסוים של התמונה?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  2. Started by T-Flash,

יש לי בעיה מעצבנת...: פועל אצלי סקין של STYLE XP... אחרי כל הדלקה של המחשב מחדש, הסקין הופך להיות למשהו דומה ל WIN 98... כדי לסדר את זה אני חייב כל פעם להכנס ל STYLE XP ולשנות... יש למישהו רעיון בקשר לזה?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by avi.hagit,

שאני מדליק את המחשב אני מקבל שני שורות שרשום שם sata driver not found אני לי מושג מה זה אומר ואיך אני מבטל את זה דרך אגב המחשב הוא פנטיום 4 לוח אסוס המחשב עולה בסדר אבל זה לא הופיע לי אף פעם רק בחודש האחרון

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  4. Started by orlupo,

התקנתי PHP היום על השרת APACHE בגרסת ווינדוס. הכל היה נראה טוב ויפה עד שגיליתי ששום טופס GET/POST לא יכול לשלוח מידע לדפי PHP שאצלי בשרת. מה ניתן לעשות? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by Kurt,

שלום! לאחר חיפוש נרחב בגוגל והורדה של כמעט כל תוכנה שיכולתי למצוא שכביכול טוענת שניתן להקליט עימה שידורי קויקטיים, התייאשתי. המפתחים פשוט משקרים במצח נחושה ושום תוכנה לא עובדת כמו שצריך, לכן אני פונה אליכם בבקשה לעזרה. בתודה דוד

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by AVI.S.T,

אני צריך תוכנה שבודקת תטמפ של הכרטיס מסך (יש לי גיפורס 6600LE AGP8X) למי שיש שיבא לי לינק בבקשה !!!

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  7. שלום. יש כמה וכמה דברים שהייתי מעוניין לדעת לגבי ביטורנט. המושגים הבאים: peer_id, http_user_agent, infohash, passkey והייתי מעוניין לדעת איך אפשר לגלות את ה- peer_id וה- http_user_agent שלך אם אני משתמש ב- uTorrent. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  8. Started by fireskill,

שלום, אמרו לי להשיג את התוכנה בגלל בעיה שיש לי אז השגתי את התוכנה (אני מדבר על Norton PartitionMagic 8.0 כמובן) ועכשיו אין לי מושג איך אני משתמש באני רוצה לעשות מחיצה חדשה מהכונן F (לקחת ממנו 15 ג'יגה לכונן חדש- ועוד 5 ג'יגה לכונן אחר-חדש) עכשיו איך אני עושה את זה? וד"א הכונן H זה כונן חדש כיאלו הוא כונן שקניתי אחרי שקיבלתי את המחשב, איך אני עושה את הדברים האלה? בלי להעביר שום מידע מ-H לכונן החדש למי שרוצה הינה תמונה מהתוכנה- http://img436.imageshack.us/img436/8580/norton4vx.jpg תודה רבה FireSkill נ.ב. התוכנה יצירה לי 2 דיסקטים ואין לי מושג מה לעשות איתם, הם חשובים?

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  9. Started by yamedi,

שלום לכולם ! בתקופה האחרונה יש לי בעיה מוזרה עם ה-eMule בחלון ה- servers למטה בכרטיסיית ה- log מופיעה לי ההודעה הבאה : Error # eMule Serverlist # (193.138.231.210:4242) - Your IP is part of ipfilter.dat file לחלק מין השרתים שאני מתחבר. למה זה קורה ? ואיך אני יכול לסדר את זה ? * יש לי ip קבוע אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים ללא חייגן ! תודה מראש

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  10. משהו חינמי אם אפשר ולא SCANDISK של חלונות.

11. אני רוצה לקחת את קובץ בפורמט AVI ולצרוב אותו על דיסק DVD כל שאני אוכל לצפות בו ב מכשיר DVD שלי. הבנתי שצריך להמיר את הקובץ AVI לפורמט של DVD נכון? יש לי את התוכנה "AVI DivX to DVD SVCD VCD Converter" בשביל זה. בתוך התוכנה הזו אני צריך להמיר לפורמט של DVD, VCD או SVCD? מישהו יכול לענות לי? אחרי שבחרתי לאיזה פרומט להמיר את הקובץ AVI איך אני צורב אותו ב NERO? יש לי את Nero 7 Premium. איזה אופציה של צריבה אני צריך לבחור שם? לאיזה קובץ אני עושה Burning? שעשיתי Convert מקובץ AVI ל DVD ראיתי שנוצרים שלושה קבצים שונים. איזה מהם אני צריך לצרוב?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. כאשר אני בא לפתוח טריילר באתר של סרט מסוים הוא מתחיל טעון ואז פתאום יש סימן כזה של קובץ קוויקטיים אבל שבור שם זה עוצר ואל עושה כלום אני מסיק מזה שיש איזושהי בעיה מישהו יכול לעזור לי לפתור אותה? תודה נ.ב. יש לי גירסה 6.5.2

13. אני מחפש המלצה לאנטיוירוס. זה בגלל שהנורטון שלי טוען שהוא 'לא תומך בRepair, ולכן דורש שאני אתקן אותו מחדש' וכשאני עושה זאת, אז הוא חוזר על הבעיה לאחר כמה ימים. אם יש פתרון, אשמח לשמוע. אם אין, אשמח להמלצה לאנטיוירוס. <צונזר> תודה מראש

• 12 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by dvvon,

שלום לכולם האינטרנט אקספלורר לא נפתח לי מה לעשות ? בתודה דני

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by icebreak,

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by דנינו,

המחשב שלי אחרי פירמוט אני נכנס לאתר של רדיו חיפה לשמוע או לראות את האולפן ו-2 האפשרויות לא עובדות לי.. בעבר שזה לא היה עובד הייתי מתקין מדיה פליר 10 מחדש וזה היה מסתדר. עכשיו זה לא עוזר ואין לי מושג מה לעשות. יש לכם רעיון אחר ? זה הלינק לאתר וזה בצד ימין למעלה. http://www.1075.fm/ בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  17. אני הורדתי בינתיים 6 סוגי אימיול למחשב שלי: 1)emulev0.46c-MorphXTv7.8-src 2)Super_Fast_eMule_by_Zulu_גירסת_אימיול_חדשה_של 3)האימיול של Warezfaw גרסה 3 4)super emule V8.01 5)האימיול הרגיל מהאתר www.emule-project.com הגרסה החדשה 6)האימיול של ליונטוורק גרסה 5.3 שאני לא מצליח להתקין הוא עושה לי הודעת שגיאה Access to an unname was denied זה כל האמיולים שמותקנים לי במחשב חוץ מהאימיול של ליונטוורק לכולם הורדתי קובץ קרדיט clients.met בגודל של כ30 מגה אבל משום מה שאני נכנס הקובץ הזה הופך לOLD כלומר מתבטל לי ובמקומו בא קובץ clients.met חדש בגודל של כ1kb דבר ראשון תגידו איזה אמיול אתם ממליצים לי להוריד יעני איזה אימיול יש לו את ההגדרות הכי טובות על מנת שיטוס לי(אתם יודעים פורטים וכו…

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by ofir-m,

עיצוב שעשיתי לרדיו..! מה אתם אומרים?! זה מוקטן לצרכי הגנה אז לא רואים כל כך טוב.. אבל עדיין אפשר להבין איך זה נראה.. תגובות בבקשה..!! זה העיצוב : http://free-t.be/Upload/file/UP8m4r2b2.jpg

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by GREED,

שלום, אני מחובר כרגע למסנגר עם כתובת מייל של אינטרנט זהב השבוע אני רוצה להיתנתק מהם ולעבור ל012(לא שיש משהו רע בשרות שלהם פשוט קיבלתי חבילה עדיפה) השאלה שלי היא אם אני צריך כתובת מייל פעילה בשביל להיתחבר למסנגר ? ואם לא אז יש אפשרות להחליף כתובת מייל בלי שתימחק לי רשימת האנשי קשר? תודה.

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  20. Started by Wood-Elf,

האם יש לו תמיכה ב-WinXP? ייש לכם איזשהו מקור? (בין אם הוא תומך או לא)

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  21. שלום... רציתי לדעת אם יש תוכנה שמסבירה לעומק על כל החומרה של המחשב... סוגי מעבדים, לוחות אם, ערכות שבבים וכו'... אני מכיר את את כל הנושא של חומרת המחשב בצורה די שטחית והייתי מעוניין להעמיק בנושא בצורה מפורטת ככל שניתן... אני יודע שלנושאים כמו נטוורק+ ופוטושופ יש תוכנות מצויינות עם סרטונים והסברים ממש טובים ותהיתי אם גם לנושא הזה יש משהו דומה...

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  22. כלומר, אם אתקין שלושה סוגים שונים של פיירוול במחשב שלי, זה ישנה משהו?

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  23. שלום, נתקלתי ב 2 בעיות: 1) אחרי פירמוט המחשב והתקנת קאזה היא פתאום לא מתחברת... מה עושים ? 2) תוכנת ה TV TOOL שאמור להעביר את המסך מהמחשב לטלויזיה פתאום מבקש ממני להתקין דרייבר מסויים. מה עושים ? זאת ההודעה שמתקבלת: this function cannot be preformed, because a required function was not found in the graphics driver on this system! please update to detonator 43.45 or later! והכרטיס מסך שלי מעודכן עם הדרייבר האחרון שיצא. מישהו יודע מה עושים עם 2 הבעיות ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  24. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני מחפש תוכנה שנקראת "UDF packet DVD-writing" תודה מראש

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  25. Started by Bar1234,

אני צריך עזרה בתוכנת האי סי קיו שלי.... השאלה שלי היא ... האם יש אפשרות לבטל את הרעש בתחילת הרצת התוכנית... (יש רעש של קטר רכבת).... אתם בטח יודעים למה אני מתכוון... תודה לכל מי שעוזר.....

• 3 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים