עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by GREED,

שלום, אני מחובר כרגע למסנגר עם כתובת מייל של אינטרנט זהב השבוע אני רוצה להיתנתק מהם ולעבור ל012(לא שיש משהו רע בשרות שלהם פשוט קיבלתי חבילה עדיפה) השאלה שלי היא אם אני צריך כתובת מייל פעילה בשביל להיתחבר למסנגר ? ואם לא אז יש אפשרות להחליף כתובת מייל בלי שתימחק לי רשימת האנשי קשר? תודה.

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  2. שלום, נתקלתי ב 2 בעיות: 1) אחרי פירמוט המחשב והתקנת קאזה היא פתאום לא מתחברת... מה עושים ? 2) תוכנת ה TV TOOL שאמור להעביר את המסך מהמחשב לטלויזיה פתאום מבקש ממני להתקין דרייבר מסויים. מה עושים ? זאת ההודעה שמתקבלת: this function cannot be preformed, because a required function was not found in the graphics driver on this system! please update to detonator 43.45 or later! והכרטיס מסך שלי מעודכן עם הדרייבר האחרון שיצא. מישהו יודע מה עושים עם 2 הבעיות ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  3. Started by evman007,

ככה זה בפתאומיות נהיה .בשום תוכנה שום סרט לא עובד,מחקתי והתקנתי מחדש מקודדים גם לא עוזר ???

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by דנינו,

המחשב שלי אחרי פירמוט אני נכנס לאתר של רדיו חיפה לשמוע או לראות את האולפן ו-2 האפשרויות לא עובדות לי.. בעבר שזה לא היה עובד הייתי מתקין מדיה פליר 10 מחדש וזה היה מסתדר. עכשיו זה לא עוזר ואין לי מושג מה לעשות. יש לכם רעיון אחר ? זה הלינק לאתר וזה בצד ימין למעלה. http://www.1075.fm/ בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  5. Started by Bar1234,

אני צריך עזרה בתוכנת האי סי קיו שלי.... השאלה שלי היא ... האם יש אפשרות לבטל את הרעש בתחילת הרצת התוכנית... (יש רעש של קטר רכבת).... אתם בטח יודעים למה אני מתכוון... תודה לכל מי שעוזר.....

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  6. שלום כולם! קניתי לא מזמן lw60 של lg, הוא מבוסס על 915pm ויש לו ביוס של phoenix שם הקוד של הלוח הוא hunter. חיפשתי בכל מקום ואני פשוט לא מוצא ביוס... והביוס שיש עכשיו פשוט זוועתי, מחזיר אות לימי הk6 העליזים... תודה לכל העוזרים, naorai

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  7. שלום לכולם לאחר שהמליצו לי על התוכנות ביטורנט פה באתר ניסיתי אותם ומשום מה אחרי שאני עוזב את המחשב להרבה זמן ומשאיר את התוכנה של הביטורנט פועלת כדי שיעלה לי הרטיו שאני חוזר למחשב אני רואה שהתוכנה לא פועלת כבר.. זה קרה כבר כמה פעמים...עם כל אחת מהתוכנות האלו UTORRENT, BITCOMET 0.6, AZAREUS בדקתי בהגדרות של כל אחת מהתוכנות ולא מצאתי שום דבר שיכול לפתור את הבעיה ... אולי מישהו מכם מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי.. לפחות עם התוכנה AZAREUS כי היא התוכנה שהחלטתי להישאר איתה, היא נראית הכי נוחה .. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  8. זקוק לתוכנה אשר סורקת מדף רגיל או מספר, עם אפשרות לעריכה במחשב ולהכנסה לעבודה עם Word שמעתי על תוכנה בשם CTR משהו כזה התואילו בטובכם לעזור לי בבקשה? אני נואש בתודה מראש אנשים!!

9. אני מחפש המלצה לאנטיוירוס. זה בגלל שהנורטון שלי טוען שהוא 'לא תומך בRepair, ולכן דורש שאני אתקן אותו מחדש' וכשאני עושה זאת, אז הוא חוזר על הבעיה לאחר כמה ימים. אם יש פתרון, אשמח לשמוע. אם אין, אשמח להמלצה לאנטיוירוס. <צונזר> תודה מראש

• 12 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by Ninja,

צירפתי תמונה עם השגיאה או מה שזה לא יהיה..תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  11. טוב חברים סליחה אם זה לא המקום המתאים ... אני חדש בבקשה תעבירו אם זה לא מתאים עכשיו לבעיה הורדתי קובץ של מזחק ZIP ששוקל 2.4 ג'יגה... עכשיו היה בקובץ זיפ כמה קבצים כאלה והיה קובץ התקנה לחצי עליו וזה העביר לי דברים למחש ( כמו שמעבירים שירים וכו'..) עכשיו זה לקח כמה דקות ושזה נגמר לא היה כלום ושזה נגמר אני נכנס ל C ורואה שזה הוריד לי את כמות הזיכרון ב - 5 ג'יגה ( כי ניסיתי להתקין כמה פעמיים ) ובכלל לא התקנתי תמשחק עדיין !!!!!!!! עכשיו ניסיתי למצוא לאיפה הלך הזיכרון ולא מצאתי??? מה עושים בבקשה תעזרו לי ???????אני רוצה ת - 5 ג'יגה שלי......

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  12. Started by yot,

עברתי על כל האתרים שיש בסטיקי + חרישה לא קטנה בגוגל ולא מצאתי כלום תחת TGP USB Camera וכו'.. הדגם לא ידוע לכן כל דרייבר שקשור למצלמת USB של GPT ייתקבל בברכה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  13. נכון כמו שהיה ב98 תקליטון אתחול היה אפשר לפרמט איתו איך אני ועשה את זה בXP? כי שמעתי שאפשר ואני גם צריך את זה.

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by nore0,

מאז שהתקנתי K-Lite Codec Pack 1.47 השגיאה הזאת עולה לי

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  15. אני הורדתי בינתיים 6 סוגי אימיול למחשב שלי: 1)emulev0.46c-MorphXTv7.8-src 2)Super_Fast_eMule_by_Zulu_גירסת_אימיול_חדשה_של 3)האימיול של Warezfaw גרסה 3 4)super emule V8.01 5)האימיול הרגיל מהאתר www.emule-project.com הגרסה החדשה 6)האימיול של ליונטוורק גרסה 5.3 שאני לא מצליח להתקין הוא עושה לי הודעת שגיאה Access to an unname was denied זה כל האמיולים שמותקנים לי במחשב חוץ מהאימיול של ליונטוורק לכולם הורדתי קובץ קרדיט clients.met בגודל של כ30 מגה אבל משום מה שאני נכנס הקובץ הזה הופך לOLD כלומר מתבטל לי ובמקומו בא קובץ clients.met חדש בגודל של כ1kb דבר ראשון תגידו איזה אמיול אתם ממליצים לי להוריד יעני איזה אימיול יש לו את ההגדרות הכי טובות על מנת שיטוס לי(אתם יודעים פורטים וכו…

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  16. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני מחפש תוכנה שנקראת "UDF packet DVD-writing" תודה מראש

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by noambaum,

אין באתר של ATI. אשמח אם תעזרו נועם

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by stigal,

שלום! אני מקבל את ההודעה הבאה כשאני נכנס לאתרים מסוימים (gmail למשל): A script on this page is causing IE to run slowly. Your computer may become unresponsive אכן המחשב מתחיל להאט. ניקיתי כבר את כל ה - spy וגם הרצתי אנטיוירוס. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  19. Started by dvvon,

שלום לכולם האינטרנט אקספלורר לא נפתח לי מה לעשות ? בתודה דני

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  20. Started by Mighty,

שלום לכולם, אני מחפש משהו מאוד ספציפי כבר המון זמן...יש את חבילת הקודקים של DIVX 5.2.1 וזה מגיע עם toolbar של google ועוד player והרבה דברים מיותרים. עכשיו אני מנסה כבר המון זמן למצוא רק את הקודק הספציפי שטמון בחבילה הזו... כלומר שאני אתקין את הקודק בלי כל התוספים. מדובר בקודק DIVX 5.2.1 אם אתם רוצים יש אותו פה: http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=23&s=40 אשמח לעזרתכם אלדר.

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  21. Started by Kidney_stonE,

חוץ מסנדרה, יש תחליף חינמי ל everest ? משהו ידוע, טוב ומתעדכן מדי פעם ? נ.ב הגרסה החינמית האחרונה של אוורסט עדיין ניתנת להורדה, (אמנם לא מהאתר שלהם, אבל...) כאן

22. Started by icebreak,

http://www.tutorialized.com/

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  23. שלום... רציתי לדעת אם יש תוכנה שמסבירה לעומק על כל החומרה של המחשב... סוגי מעבדים, לוחות אם, ערכות שבבים וכו'... אני מכיר את את כל הנושא של חומרת המחשב בצורה די שטחית והייתי מעוניין להעמיק בנושא בצורה מפורטת ככל שניתן... אני יודע שלנושאים כמו נטוורק+ ופוטושופ יש תוכנות מצויינות עם סרטונים והסברים ממש טובים ותהיתי אם גם לנושא הזה יש משהו דומה...

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by עמיר שחר,

שלום רב דיסק נייד ורב מצאם כרטיסים שניהם על USB אינם פועלים לי על המחשב. זו בעיה של ההגדרות האם למישהאו יש מושג איך פותרים ת'בעיה? הבנתי שצריך לשחק עם ההגדרות רק אין לי מושג איפו תודה מראש עמיר

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  25. Started by דודי הסטלן,

יש לי בעייה כשלפעמים שאני פותח את המסנג'ר ובא לשלוח הודעה, אז קופץ לי מן חלון קטן כזה, ורשום שיש בעיית SCRIPT ובחלון מופיע לי קישור ויש בחירה בין YES ו-NO אבל לא משנה מה אני אלחץ החלון ייעלם ולא יקרה כלום, וכל כמה שעות זה קורה וממש מעצבן, הקישור הוא : http://rad.msn.com/ADSAdClient31.dll?GetAd?PG=IMSHIS?SC=HF?PUID=0003bffd8317f92d אני לא יודע מה זה הפרסומת הזאת, וגם ככה יש לי פאטצ' שמעיף את הפרסומות, יש למישהו פיתרון איך לגרום להודעה הזאת עם הקישור הזה להפסיק להופיע?!? תודה מראש דודי . ***עריכה - הוספתי תמונה של הארור. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים