תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך עזרה בכתיבת מאקרו באקסל למחיקת שורה שמכילה ערך מסוים השורה עצמה חוזרת מספר פעמים באותו מסמך. אם מישהו יודע להדריך אותו לעשות את זה אני אשמח אסף
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
זה קורה לי בחצי מהדברים שאני מנסה להפעיל (זה קורה בשני מחשבים) וזה לא קשור לפורמט... אתם חושבים שזה יכול ליהיות השפעה של קודקים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
הורדתי lineage 2 [חוקי כמובן] ואני רוצה לעשות ממנו קובץ ISO ואז לפצל וליצרוב [לפצל אני יודע אבל איך ליצור קובץ ISO אני לא.] הנה תמונה של הקבצים: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 13.9k צפיות
-
-
בכל הדלקת מחשב אני רוצה שיהיה לי רקע אחר שאני אקבע... קיימת תוכנה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
היי, כשאני מפעיל את ה- Azureus (קליינט של הביטורנט), יש תהליך בשם javaw שטוחן לי את הצורה של המחשב והוא מתחיל לעבוד נורא לאט. (A64 3200 עם ג'יגה זיכרון, אז לא אמורה להיות בעיה כזו). אם אני לא טועה שלשום היתה לי איזו הודעה של הורדה והתקנה של משהו של Java, אז אני חושש שזה מש שגרם לבעיה אצלי. לעוד מישהו זה קרה? מישהו יודע מה הבעיה? איך בכלל חוזרים לגרסה קודמת של דברים כאלה? האם יש קליינטים טובים יותר לביטורנט? (כי דווקא הבנתי ש-Azureus הוא מאוד מומלץ ועד עכשיו לא היו בעיות) תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמה וויפס מהזמן האחרון ... אין הרבה זמן לעבוד על תלת אבל שיש אז יש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב יש לי תתוכנה RHINOCEROS עושים שם נגיד קוביה עיגול תלת מימד ואז מה כאילו אין לי מושג מה לעשות למישו יש איזה שהוא פריט כל מעניין לעשות עם הסבר משו פשוט ביותר מקווה שמישו יעזור לי כי ממש רוצה לעשות משו מגניב משלי
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על אחד טוב לא מודים וכאלו אלה גירסה בפני עצמה עם אפשר קישור יהיה נחמד תודה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
כדי לשמוע מוזיקה אני משתמש בWMP, יש איזהשהו פלאגאין או אקולזייר שאתם ממליצים שכדאי להשתמש כדי לשפר את איכות השמע? אם אין ווהדבר היחידי שישפר את איכות השמע זה לעבור לWinamp אז תרשמו. אבל בטוח יש איזה פלאגין לWMP שמשפר. תודה
-
- 14 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכם שלחו לי קובץ שנערך ב-וורד של אופיס 2003 הקובץ כולו בפונט GUTTMAN YAD BRUSH כשאני מעלה את הקובץ אצלי (לשנינו אותה גירסת וורד/אופיס בדיוק) אז אומנם מופיע לי בתיבה של הפונטים שהטקסט כתוב בפונט הזה אבל על המסך (וגם בהדפסה) האותיות מופיעות בפונט אחר לגמרי, משהו שדומה יותר ל-MIRIAM כשאני פותח את התיבה של הפונטים ב-וורד אז הפונט הנדרש בכלל לא מופיע בין כל רשימת הפונטים ניסיתי כל מיני אפשרויות של תיקון/התקנה מחדש של אופיס וזה לא עזר. איך אני יכול להוסיף לי את הפונט?? תודה
-
- 0 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום קוראים לי קובי אסולין אני חדש בפורום ובנתיים אני מתרשם לטובה ועכשיו לבקשה שלי טוב לא מזמן נתכלתי בתוכנה adobe after effect תוכנה נחמדה מאוד שאני מעוניין להתחיל לעבוד איתה על סרטים שאני מכין הבעיה היא שזאתי תוכנה קצת מסובכת והייתי שמח עם מישהו יוכל להביא לי סוג של מדריך בסיסי כדי שאני יוכל להתחיל מבסיס מסוים תודה !!!!
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום קוראים לי קובי אסולין אני חדש בפורום ובנתיים אני מתרשם לטובה ועכשיו לבקשה שלי טוב לא מזמן נתכלתי בתוכנה adobe after effect תוכנה נחמדה מאוד שאני מעוניין להתחיל לעבוד איתה על סרטים שאני מכין הבעיה היא שזאתי תוכנה קצת מסובכת והייתי שמח עם מישהו יוכל להביא לי סוג של מדריך בסיסי כדי שאני יוכל להתחיל מבסיס מסוים תודה !!!!
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של LG דגם LS55 עם כרטיס מסך של ATI MOBILITY X300 אני לא מצליח לעדכן אותו מהאתר של LG הדרייבר במחשב הנייד מסוף שנת 2004, כל פעם שאני מנסה להתקין הוא רושם לי שאינו מסוגל לעדכן ושאלי לפנות לספק, והספק לא מוצא שום בעיה במחשב, מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
הם העלו עיצוב חדש לא מזמן והוא עושה לי בעיות בלי הפסקה.. הגופנים נמצאים הפוך לא עולים תמונות וזמן הטעינה גדול... אני משתמש בפיירפוקס מעל חודש אבל לא מבין יותר מידי.. עצות לשיפור המראה באתר הצפציפי הזה יתקבלו בברכה! http://www.sport5.co.il/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב שלי והוא עושה לי בעיות של תקיעות זה מן לגים כאלה אמרו לי שאני צריך להתקין עידכונים איזה עידכונים אני צריך? התקנתי של הכרטיס מסך , של צ'יפסט שקיבלתי את זה אם הדיסק של הלוח אם בגירסה 5.0.1003 איזה עידכונים אני עוד צריך להוריד ומאיפה? אמרו לי להתקין את הדרייברים וזה יסדר את הלגים התקנתי לכרטיס מסך ולצ'יפסט וזה יסתדר קצת אבל יש עדין תקיעות של 2 שניות לוח אם : ASUS P4P800 זכרון : 1024MB מעבד: פרסקוט intel pentium 4 3.0 MHz דיסק קשיח: 40GB +80GB WD כרטיס מסך: ati radeon 9600XT gexcube
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי לאחר הרבה זמן, הרבה בדיקות ואיןספור בעיות (שאינן קשורות לתוכנה) שוחררה היום גירסה 1.6.0 של תוכנת הדואר בעברית, הימאליה התוכנה הינה חינמית. אשמח לקבל תגובות ורעיונות רשימת השינויים לגירסה זו, הן: * X ימזער את התוכנה ל systray ו minimize ימזער אותה ל taskbar * העתקת כתובת שולח ל clipboard מתפריט כפתור ימני של מכתב * אפשרות לשנות סוג יעד לאחר בחירתו (אל, עותק, מוסתר) * אפשרות להעביר כתובות בין אנשי קשר בגרירה * בהפעלת ה SMS, תישלח הודעה מתאימה לסלולרי * טיפול בבעיות התנתקות של ה ICQ * אפשרות העלאת/הורדת תיקייה בתכונת שרת-כונן * מחיקת דואר זבל ביציאה מהתוכנה * תמיכה מלאה ב wildcard כולל כתובת ונושא * צבע רקע לטקסט, למכתבים בחשבון מסויים * הורדת אחד או יותר מכתבים ללא צפי…
-
- 7 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הורדתי מהרשת קובץ וידיו : The.O.C.S03E11.The.Safe.Harbor.HDTV.XviD-442.avi ואני לא מצליח לראות אותו למרות שניסיתי להתקין הרבה חבילות קודקים, ניסיתי למצוא את הקודק הצפציפי XVID-442 אבל לא מצאתי קודק כזה מישהו יודע במה מדובר?
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי צורב DVD למחשב ואני מעוניינת לצרוב מספר סרטים שיש לי במחשב בפורמט DIVX אל מדיה של DVD. הרעיון הוא, שלאחר הצריבה , אני אשתמש בדיסק לצפייה במכשיר ה-DVD (קורא DIVX)הביתי שמחובר לטלוויזיה. האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה ליצור תפריט של הסרטים לפני שאני אצרוב על הדיסק ? על מנת שאוכל לבחור בסרט הרצוי בזמן הצפייה ממכשיר ה-DVD הביתי (או שקיים כברירת מחדל באחת מתוכנות הצריבה כמו נרו) . כמו כן , הסרט והכתובית באותו שם ובאותה תיקייה במחשב. האם כך לצרוב על מנת שאני אוכל לראות את הסרט גם עם כתוביות במכשיר ה-DVD הביתי ?.. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה של ASUS שאני בודק איתה תמהירות של המעבד תחום שלו השם של התוכנה Ai Booster יש לי בעיה שהיא תותנת לי הודעת שגיה כזאת 0048DCBC in module OverCLK . exe . Read of address 00000010
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום המקום הוא: EDIT-perferences-memory & cache האם אפשר לשנות שם משהו בכדי שהביצועים ישתפרו? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התמיכה בעיברית (מימין לשמאל) בכל התוכנות הנ"ל. המחשב שלי עם XP English Enabled אבל מתקנת בו תמיכה בעיברית (Lang Pack). בבקשה עזרה העברית נכתבת לי הפוך ויש לי פרוייקט גדול לעשות ללקוח (אני יודע על כל תוכנות העזר להפוך את העברית חזרה אבל תהיה לי בעיה אחר כך לעדכן את האתר). Flash & Derameweaver 8 PhotoShop CS תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפעמים אחרי 10 דקת שאני גולש בFF הוא לא נותן לי ללחוץ על הלחצנים של:[יציאה] [הגדלה/הקטנה] [מזעור] ...... תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל עזרה בהורדת תוכנה להמרת קבצי AVI לקבצי mpeg2 חשוב שהתוכנה תהיה מלאה ולא trial תודה רבה, איציק תמר.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-