עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Scorpion17,

....

2. Started by avi2014,

הם העלו עיצוב חדש לא מזמן והוא עושה לי בעיות בלי הפסקה.. הגופנים נמצאים הפוך לא עולים תמונות וזמן הטעינה גדול... אני משתמש בפיירפוקס מעל חודש אבל לא מבין יותר מידי.. עצות לשיפור המראה באתר הצפציפי הזה יתקבלו בברכה! http://www.sport5.co.il/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כדי לשמוע מוזיקה אני משתמש בWMP, יש איזהשהו פלאגאין או אקולזייר שאתם ממליצים שכדאי להשתמש כדי לשפר את איכות השמע? אם אין ווהדבר היחידי שישפר את איכות השמע זה לעבור לWinamp אז תרשמו. אבל בטוח יש איזה פלאגין לWMP שמשפר. תודה

• 14 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by nadav1379,

אני פירמטתי את המחשב שלי והוא עושה לי בעיות של תקיעות זה מן לגים כאלה אמרו לי שאני צריך להתקין עידכונים איזה עידכונים אני צריך? התקנתי של הכרטיס מסך , של צ'יפסט שקיבלתי את זה אם הדיסק של הלוח אם בגירסה 5.0.1003 איזה עידכונים אני עוד צריך להוריד ומאיפה? אמרו לי להתקין את הדרייברים וזה יסדר את הלגים התקנתי לכרטיס מסך ולצ'יפסט וזה יסתדר קצת אבל יש עדין תקיעות של 2 שניות לוח אם : ASUS P4P800 זכרון : 1024MB מעבד: פרסקוט intel pentium 4 3.0 MHz דיסק קשיח: 40GB +80GB WD כרטיס מסך: ati radeon 9600XT gexcube

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  5. היי כולם. יש לי אוסף קבצי אודיו שהם שירי קריוקי. עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה ליצור סרטון שבו יושמעו השירים ויוכלו לראות את המילים, שכל משפט בשיר יופיע בידיוק בזמן שהבחור צריך לשיר. בקשר לרקע שיופיע מאחורי האותיות זה לא משנה לי אם זה יהיה סרט או תמונה. יש לכם רעיון איך לעשות את זה ובאיזה תוכנות להשתמש?

• 2 תגובות
    • 30.6k צפיות
  6. Started by Rhx,

שלום , יש לי דיוידי בבית , ושצרבו לי הביאו לי סרט זה לא קרא אותו , הייתי רוצה לדעת מהן הסיבות.. אני רוצה לדעת , מה זה DVDSCR ו DVDRIP .. ו DVDR יכול להיות שבגלל שהדיוידי שלי לא תומך ב SCR זה לא עלה ? אין קשר ל XVID נכון ..? או DIVX .. אולי בגלל שDVD שלי תומך ב AVI , MPEG אני יודע מה זה קשור?

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by BUNNY,

כמה וויפס מהזמן האחרון ... אין הרבה זמן לעבוד על תלת אבל שיש אז יש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by emailaya,

היי לאחר הרבה זמן, הרבה בדיקות ואיןספור בעיות (שאינן קשורות לתוכנה) שוחררה היום גירסה 1.6.0 של תוכנת הדואר בעברית, הימאליה התוכנה הינה חינמית. אשמח לקבל תגובות ורעיונות רשימת השינויים לגירסה זו, הן: * X ימזער את התוכנה ל systray ו minimize ימזער אותה ל taskbar * העתקת כתובת שולח ל clipboard מתפריט כפתור ימני של מכתב * אפשרות לשנות סוג יעד לאחר בחירתו (אל, עותק, מוסתר) * אפשרות להעביר כתובות בין אנשי קשר בגרירה * בהפעלת ה SMS, תישלח הודעה מתאימה לסלולרי * טיפול בבעיות התנתקות של ה ICQ * אפשרות העלאת/הורדת תיקייה בתכונת שרת-כונן * מחיקת דואר זבל ביציאה מהתוכנה * תמיכה מלאה ב wildcard כולל כתובת ונושא * צבע רקע לטקסט, למכתבים בחשבון מסויים * הורדת אחד או יותר מכתבים ללא צפי…

• 7 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by shlomifounis,

יש לי תוכנה של ASUS שאני בודק איתה תמהירות של המעבד תחום שלו השם של התוכנה Ai Booster יש לי בעיה שהיא תותנת לי הודעת שגיה כזאת 0048DCBC in module OverCLK . exe . Read of address 00000010

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הורדתי lineage 2 [חוקי כמובן] ואני רוצה לעשות ממנו קובץ ISO ואז לפצל וליצרוב [לפצל אני יודע אבל איך ליצור קובץ ISO אני לא.] הנה תמונה של הקבצים: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 13.9k צפיות
  11. Started by Chura,

מצטער שאולי זה הת'רד המיליון אבל לא מצאתי שום REG ושום כלום... עד היום הייתי עובד עם קאזה לייט, הוא התחיל לזייף בהתחברות וכו', מה עושים ? והסבבה לייט הזה עדיין קיים ? תודה, חן.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by avivlevy,

לפעמים אחרי 10 דקת שאני גולש בFF הוא לא נותן לי ללחוץ על הלחצנים של:[יציאה] [הגדלה/הקטנה] [מזעור] ...... תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by Dima323,

הורדתי מהרשת קובץ וידיו : The.O.C.S03E11.The.Safe.Harbor.HDTV.XviD-442.avi ואני לא מצליח לראות אותו למרות שניסיתי להתקין הרבה חבילות קודקים, ניסיתי למצוא את הקודק הצפציפי XVID-442 אבל לא מצאתי קודק כזה מישהו יודע במה מדובר?

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by max74,

??? דגם הלוח- gigabyte ga-7zxe ישן יחסית אני מריץ עליו win 98 se יש לו שתי יציאות usb אחת מהן לא פועלת והשניה פועלת זכור לי שבעבר הותקן בכניסה השניה מצלמה השאלה שלי אם התוכנה של המצלמה תקועה שם איך אני מוריד אותה? כי אני לא רואה אפשרות אחרת ניסתי במצב בטוח וללא הצלחה האם ישנה תוכנה/דרך לעשות זאת?? נ.ב ניסתי להתקין את המצלמה וגם ללא הצלחה כי זה לא נקלט! מה עושים? במאפייני מערכת>מנהל ההתקנים מופיע לי צבע צהוב ,אני ניסיתי לעתקן את לוח אם גם במצב בטוח, ללא הצלחה.רשום לי (code 10 ) נסה לשדרג את מנהלי ההתקנים של התקן זה, גם לאחרי שאני מעתקן דרייבר מהחברה של הלוח אן שינוי. האם למישהו יש רעיון? תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by ex_,

היי אני משתמש קבוע ב FF אבל לפעמים חובה להשתמש באינטרנט אקספלורר הבעיה היא רק באקספלורר ועם הכתיבה בעיברית בשדות חיפוש או מילוי טפסים-בכל האתרים בעברית חוץ מגוגל מצ"ב תמונות של הבעיה(רואים ג'בריש במקום כתב בשדות חיפוש ובמילוי טפסים) ניסיתי את כל ההגדרות אבל לא הולך :s05: תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  16. אז ככה.. יש לי Media Center Deluxe III ולצערי הוא כל הזמן קורס... יותר נכון המחשב מבצע רסטרט אותו דבר עם הרדיו שלהם (MSI).. אין תשובה באתר החברה ולא לכולם זה קורה.. מוזר... בכל אופן אני עם הבעיה הזו כבר המון זמן ונמאס.. מחפש תחליף... מה בעצם אני רוצה... אפשרות לצפייה בתמונות אפשרות לצפייה בסרטים אפשרות למוסיקה רדיו יהיה נחמד... התוכנה של הטלויזיה עובדת... הכי חשוב שיעבוד עם השלט השלט מתחבר לכל כרטיס מסך ע"י מתאם.. תודה.

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  17. האם יש תוכנה שיודעת לסרוק מסמכים כתובים, ולהפוך את המסמך לקובץ טקסט? צריך תוכנה שתתמוך בעברית ובWINXP. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by oded6188,

כל פעם כשאני מפעיל סירטון במדיה פלייר אז עולה לי השגיאה הזאת: The procedure entry point CompleteCreateSysmemSurface could not be located in the dynamic link labrary DDRAW.dll אחרי שאני לוחץ OK, היא עולה פעמיים נוספות, ורק אז הקליפ מתחיל להתנגן. יש לציין שכאשר אני מריץ במדיה פלייר קובץ אודיו אז השגיאה לא עולה. איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by lharpaz,

היי, כשאני מפעיל את ה- Azureus (קליינט של הביטורנט), יש תהליך בשם javaw שטוחן לי את הצורה של המחשב והוא מתחיל לעבוד נורא לאט. (A64 3200 עם ג'יגה זיכרון, אז לא אמורה להיות בעיה כזו). אם אני לא טועה שלשום היתה לי איזו הודעה של הורדה והתקנה של משהו של Java, אז אני חושש שזה מש שגרם לבעיה אצלי. לעוד מישהו זה קרה? מישהו יודע מה הבעיה? איך בכלל חוזרים לגרסה קודמת של דברים כאלה? האם יש קליינטים טובים יותר לביטורנט? (כי דווקא הבנתי ש-Azureus הוא מאוד מומלץ ועד עכשיו לא היו בעיות) תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by T-Flash,

שלום המקום הוא: EDIT-perferences-memory & cache האם אפשר לשנות שם משהו בכדי שהביצועים ישתפרו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לא בטוח אם זה הפורום המתאים... אני מחפש תוסף שימנע מהקספלורר להפתח אוטומטית במסך מלא יש אתרים שמכניסים קוד ואז הדפדפן נמתח אוטומטית על כל המסך נמאס לי מזה תודה

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  22. Started by nadav1379,

יש לי סרט שהורדתי היכולתי לראות ומחקתי את המחשב ואני לא יכול לראות אותו אני לא יודע איזה תוכנה צריך לפתוח אותו יש לי divx ועוד תוכנה ואני לא מצליח לראות את הסרט הסרט הוא בסיומת MPG איזה תוכנה אני צריך בשביל לראות אותו?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  23. Started by סיוון,

שלום לכולם , קניתי צורב DVD למחשב ואני מעוניינת לצרוב מספר סרטים שיש לי במחשב בפורמט DIVX אל מדיה של DVD. הרעיון הוא, שלאחר הצריבה , אני אשתמש בדיסק לצפייה במכשיר ה-DVD (קורא DIVX)הביתי שמחובר לטלוויזיה. האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה ליצור תפריט של הסרטים לפני שאני אצרוב על הדיסק ? על מנת שאוכל לבחור בסרט הרצוי בזמן הצפייה ממכשיר ה-DVD הביתי (או שקיים כברירת מחדל באחת מתוכנות הצריבה כמו נרו) . כמו כן , הסרט והכתובית באותו שם ובאותה תיקייה במחשב. האם כך לצרוב על מנת שאני אוכל לראות את הסרט גם עם כתוביות במכשיר ה-DVD הביתי ?.. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום יש לי בעיה עם הכרטיס קול התקנתי עם הדרייבר שקיבלתי בלוח אם כאילו עכשיו הוא לא מתקין לי טוב את הדרייבר של הכרטיס קול יש לי כרטיס קול C-Media ניראה לי שהוא בנוי אז אני לא יכול לשמוע מוזיקה כי עשיתי פירמוט איך אני מסדר? חיפשתי דרייבר באתר הרשמי ואין כלום שמה בקשה תביאו לי התקנה או משהו אני נואש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מחפש תוכנה להכניס כתוביות לסרטים בקובץ אחד אני ישמח למדריך בנושא

• 2 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים