תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אם יש לי דיסק שמוגן ב - SAFE DISC 2... ואני עושה לו אימאג' דרך CLONE CD.. האם אני יכול להכניס לתוך קובץ האימג' (אחרי שעשיתי אותו) קבצים נוספים ? או להחליף קבצים ?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
-
היי היו לי מלא הורדות ששיתפתי ב µTorrent. פירמטתי את המחשב ועדיין יש לי את הקבצים שהורדתי , אבל אני לא יודע איך אני מעלה אותם שוב ב µTorrent כדי שיוכלו להוריד אותם ממני. צריך שוב להשיג את הטורנט? מקווה שלא עברתי על שום חוק בהודעה (הקבצים לשיתוף הם לא בהכרח "לא חוקיים)
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחשב חדש משהו מפחיד לדעתי ואני מחפש תוכנת אנטי וירוס להגנה על המחשב אשמח אם תעזרו לי לבחור ותמליצו על תוכנות טובות . את המפרט שלי אפשר לראות כשלוחצים על : "מפרט מחשב".
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האפשרות בחדש.. בישן זה היה ב message archive, אבל אין יותר כזה דבר אני רואה.
-
שלום לכולם אני רוצה להעביר סרטים מפורמט DVIX ל VOB ל DVD יש למישהו שם של תוכנה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת כיצד ניתן להוסיף הרבה עמודי בית שכשאפתח את הדפדפן כולם יפתחו יחדיו. לדוגמא, בפיירפוקס, אני שם | בין שלל האתרים והוא נכנס לכולם, באופרה זה לא עובד כך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
הכותרת מספרת הכל...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם להגדיר את זה כ "בעיה". כאשר אני גולש בפיירפוקס (בדפדפן אינטרנט) הכל טוב ויפה.. אך כאשר אני סוגר את הדפדפן ופותח אותו שוב, הוא פותח לי את הלשונית שביקרתי לאחרונה. איך אני מבטל את זה? אני רוצה שזה יפתח לי את דף הבית ולא את הלשונית האחרונה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
-
-
בסדר,אני לא יודע אם זה הפורום הנכון,אבל בכל מקרה.... יש לי מדפסת משולבת של HP PSC 1110. ומשום מה אין לי דרייבר(אין לי מושג לאן הוא אבד). אני ניסיתי להשיג את הדרייבר מהאתר שלהם אבל כל פעם ההורדה מתפגרת(בעייה עם האתר). האם למישהוא יש מושג מאיזה מקור אלטרנתיבי אני יכול להשיג את הדרייבר?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה שבכל פעם שאני מדליק את המחשב השפה תהיה על עברית ולא על אנגלית.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
למי שיש התקנה של התוכנה relplayer בבקשה שישלח לי את זה! אני לא מצליח להוריד מהאתר של התוכנה ומאתרים אחרים..... אבל כל האתרים האחרים מביאים לך לינקים לאתר של התוכנה וזה לא עוזר לי בכלום
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום ! רציתי לשאול איך עובד הרשיון לעסק בתוכנות של מיקרוסופט כמו אופיס ו וינדוס תודה !
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
התיקייה של הדאר שלי? דהיינו יש לי XP פרופשונל באנגלית..... ונניח אני לא רוצה להעביר את כול הדאר שלי והתיקיות שלו (המישניות שפתחתי וגם דאר יוצא וכו') למיקרוסופט אופיס האוטלוק..... (יעני ליצא לשם את כול הדאר) ואז מישם לעשות גיבוי לקובץ (.PST ) ! אני צריך לדעת את המיקום של התיקיייה שבא נישמרים הדאר שלי הניכנס היוצא וכו' בווינדוס בבקשה. דהיינו גש לתיקיה ווינדוס ושם ל-..... בלה בלה בלה... תודה מראש לעוזרים!! ושוב אני מזכיר אני צריך את התיקיה של Outlook Express 6 ! לגבי רשימת הכתובות עם זה יסתדרתי כבר!! ושוב תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני רושם פרטי כרטיסי חבר דרך xl לעסק. איך אני מדפיס על מכתבים? דרך xl? אני רוצה להדפיס על כל מכתב שם מלא כתובת ומיקוד והכל רשום בטורים של xl. איך עושים זאת? כל מדפסת יכולה לעשות את זה? אשמח להבין איך עושים את זה בדרך הכי מהירה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שאני להכניס SERIAL הוא רושם לי scheduled server maintenance has prevented you from activating Trend Micro Internet Security Pro. מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
זה השם מאיפה אפשר להוריד realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter תווווווווווווווווודה
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שבוע טוב! יש לי בעייה עם הwindows שכנראה קרס ורציתי לטפל בו ע"י דיסק הפעלה שכשאפעיל את דיסק ההפעלה אפתח את כלי שחזור המערכת וישחזר לי את המערכת לזמן שהייתה תקינה. רציתי לדעת האם הדרך הזאת אפשרית? וא"כ האם היא תדרוש ממני אתחול של המחשב ואצטרך לעשות גיבוי לכל הקבצים שנמצאים בכונן סי? בתודה מראש תעלולון
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש לי כמה פרקים מסידרה ואני רוצה לצרוב מספר פרקים לDVD אחד. ברצוני שלאחר הצריבה אני אוכל לדפדף בין הפרקים בDVD רגיל ( תומך בהרבה פורמטים ) הערה : אני די חדש בתחום הזה אבל מבין במחשבים אז בבקשה אם אתם יכולים אנא הדריכו אותו תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
איך אני הופך את המחשב שלי להראות כך? http://img13.imageshack.us/img13/47/picture1bgo.png
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול לשחזר קובץ שמחקתי ע"י לחיצה של shift del ? הוא היה בתקיה ... הקובץ דיי חשוב לי :'( איך זה אפשרי תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
הצבעים משתגעים, מה שלא קורה כשרואים את הסרט בmedia player classic. צירפתי תמונה שתראו על מה אני מדבר... אם זה לא ברור, יש גם וידאו: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
בדרך מוזרה כולשהי שהעתקתי ספריית מוזיקה מהארד דיסק אחד לאחר כל השירים הסתדרו בתיקיות עפ"י שם אומן. אני מחפש תוכנה שתחלץ את הקבצים שיש באלפי התיקיות לתיקיה אחת. תודה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-