תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מדף סרוק חינמית או בתשלום.... יש תוכנה כזאת שמסוכלת לקרוא כתב עברי?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום פעם ראיתי תוכנה, שיודעת לקבל קבצי תמונה, ולעשות להם את התיקונים הבאים(במידה ויש צורך): - אם התמונה קרועה, היא יודעת להשלים את החלק החסר, ולהעלים את הקרע - אם התמונה היא צילום של 2 עמודים מתוך ספר, היא יודעת להעלים את האמצע(בין שני הדפים של הספר) וליישר את ה"עיגול" של העמודים שקורה בדיוק בחלק שקרוב לאמצע בין שני העמודים ועוד דברים כאלה. אם אני זוכר נכון, זו הייתה תוכנה של מיקרוסופט, אבל אשמח אם תרשמו לי כל תוכנה שיש לה את היכולות האלה. למשל, יש לי את Paint.NET על המחשב, האם היא גם יכולה לעשות את זה? ואם לא אז כל תוכנה שאתם מכירים שעושה את זה.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתוכל לתרגם מקוריאנית לאנגלית תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום, ובכן, בדיוק כמו שכתוב בכותרת, אני מעוניין בתוכנה שלוקחת קובץ AVI וקובץ כתוביות (SRT או SUB) והופכת אותו ל-DVD שניתן לנגן בכל נגן DVD אגב, זאת אינה חייבת להיות תוכנה חינמית, אני פשוט מעוניין בשם של תוכנה שעושה את מה שביקשתי (חיפושים העלו אחרי מספר תוכנות שממירות ל-DVD או משלבות כתוביות לסרט AVI, אבל לא תוכנה שעושה את שניהם בבת אחת) תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הכוונה לסרטים שיש לי במחשב ואני רוצה לצרוב אותם לדיסק DVD אז עם תוכנה אני אצור לסרט menu
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיוצרת כרטיסי ביקור? עם רקעים ודוגמאות... ולא, אני לא רוצה לעשות את זה ב-Word (לא יוצא יפה וזה די מוגבל). תודה.
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
חבר שלי הראה לי פעם תוכנה שאפר "לזייף כתבות" הוא נותן לך את הרקע של ידעות אחרונות/לאישה.... ואז אתה יכל להוסיף טקסט חופשי.... מישהו יודע איך קוראים לתוכנה?
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
אני צריך לערוך בדיקות על מגוון סוגי קבצים של תוכנות שונות ( של תוכנות OFFICE או AUTOCAD או ZIP או JPEG, PNG או EXE וכדומה). במקום להוריד כל תוכנה כבדה ולנסות ליצור בה קובץ מסויים בגודל מסויים, חשבתי אולי יש תוכנה שיוצרת קבצי דוגמה של תוכנות פופולריות מסוגים שונים: - קבצים של תוכנות OFFICE - של תוכנות עריכת תמונות כמו PHOTOSHOP - של תוכנות עיבוד תמלילים כמו OPEN OFFICE או OFFICE על גרסאותיהן השונות - של תוכנות עריכת וידאו וכך הלאה... חשוב שהקבצים יהיו אמיתיים (נגיד אם זה בקובץ תמונה אז שתהיה בו תמונה או משהו, לא סתם קובץ ששינו לו את הסיומת והוא דחליל). כאמור אני מחפש שתי תכונות בלבד: - יצירת מגוון סוגי קבצים - קביעת הגודל שלהם תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שמעתי מחברים שלי שיש תוכנה כזאת שיכולה להפוך את המחשבים שלנו ל"מחוברים" ב-LAN בשביל לשחק. יש דבר כזה??
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי נגן MP4 עם רמקול והא דיי חלש ב-90% מהשירים\סרטונים (אלא אם כן יש שיר\סרטון עם ווליום גבוה) אז בעזרת איזו תוכנה אני יכול להגביר ווליום בקבצי MP3?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש תוכנה שקוראים לה הפיל שאפשר להכניס לתוכה את כל הלינקים והיא מורידה אותם אחד אחרי השני. אבל התוכנה הזאתי מסובכת מדי. אני מדבר על אתרים כמו ראפידשייר ומגה אפלואד...אתרים שנותנים רק הורדת אחת כל זמן ויש לך זמן להמתין בין הורדה להורדה. האם יש תוכנה אחרת שאני יכול להשתמש בה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה או אתר או כל דבר אחר שיכולה להעתיק לי רשימה של שמות קבצים, לדוגמא אם יש לי רשימה של 500 קבצים שאני אוכל להעתיק רק את השמות של כל קובץ... אודה לכם מאוד אם תעזרו לי למצוא משהו כזה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מדבר על תוכנה שתהפוך דף כתוב לעבודה מוכנה ב WORD לדוגמא שניתן לערוך אותה לפי הצורך. שמעתי על LIGATURE אבל היא לא שווה הרבה, מישהוא מכיר תוכנות רציניות יותר? וחשוב שבעברית
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
השאלה בכותרת כמובן שרצוי שהיא תוכל לעשות את זה רק בחלקים שאני בוחר
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מחפש נגן מדיה כלשהו שיש לו אופציה להציג את אותו קובץ וידאו פעמיים. המטרה שלי היא להציג על שני מסכים, בו זמנית, את אותו קובץ וידאו במסך מלא. זה לא פתרון לפתוח שני נגנים כי אז יש בעיה של סנכרון. ולעשות CLONE למסכים גם לא פתרון משום שאחד מהם רחב ואחד לא. אשמח לדעת אם מישהו מכיר תוכנה כזו. תודה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שיכולה להקליד פקודות קול ישירות לוורד,עם מיקרופון ותומכת בעברית. העיניין הוא שאני לא יודע אם קיימת תוכנה כזו בכלל... זה לבן-דוד
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
הסיפור: לפני כמה ימים הסרתי את הקאספרסקי והתקנתי זוןאלרם אנטיווירוס ופיירוול לא אהבתי אותם ואז הסרתי אותם..בנוסף להסרתם הם לקחו לי גם את ה"מחשב" שנמצא בחיבורי הרשת זתומרת המחשב שאומר כמה פאקטים יצאו וכמה נכנסו.. לא משנה האינטרנט לא השתנה ואיפלו נראה לי שהוא נהיה יותר מהר. פתאום האייסיקיו מדי פעם מתנתק לי ומתחבר שוב פעם וזה אף פעם לא קרה לי לפני או שזה צרוף מקרים או שזה בעיה בשרתים שלהם (כבר 4 ימים בערך [?!]) או שאני לא יודע מה זה ורציתי לדעת אם יש תוכנה שתחזק תיציבות של האינטרנט כדי שהאייסיקיו לא יתנתק לי וכדומה
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי צורב BENQ 4300U, הוא נהדר והתוכנה שבאה איתו ממש קלה אבל היא לא מחלקת תמונות, כלומר עם אני שם שני תמונות או שלוש או ארבע או כל מספר הסורק שומר את זה כתמונה אחת גדולה, יש תוכנה איזו שהיא שיכולה לחלק את התמונות אוטומטית? או שזה תלוי בסורק?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה, עדיף חינמית, אבל לא חובה שיכולה לחסום את רוב/כול הפרסומות שמופיעות באתרים שונים,גם את הפופאפס וגם את הפרסומות הרגילות. אשמח עם תתנו לי שמות של תוכנות כאלו
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
שלום נניח ויש לי קובץ וידאו באורך 30 דקות, ואני רוצה לחתוך ממנו קטע מסוים, למשל מהדקה החמישית עד הדקה העשירית, אבל בלי שיעשה אח"כ Encoding מחדש לקטע שנשאר.. האם יש תוכנה שחותכת כך? תודה רבה card
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום נניח ויש לי קובץ וידאו באורך 30 דקות, ואני רוצה לחתוך ממנו קטע מסוים, למשל מהדקה החמישית עד הדקה העשירית, אבל בלי שיעשה אח"כ Encoding מחדש לקטע שנשאר.. האם יש תוכנה שחותכת כך? תודה רבה card
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ואז להעביר לשם את הקבצים כל אחד לסיפריה המתאימה לו.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האנטיוירוס גם מודיע לי שהם trojans אז אני ממש רוצה להיפטר מהם
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש תוכנה שיכולה לקטלג לי את השירים ושאפשר למצוא בה בצורה סופר מהירה שירים תודה
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-