עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  2. אני צריך להעביר מספר דפים סרוקים בעברית לקובץ וורד

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. מחפש תוכנה חינמית וטובה לניגון סרטי בלו ריי באיכות גבוהה. יש לי את vlc. אבל אני מחפש משהו יותר טוב לבלו ריי. חשוב לי חינמית, מאחר ואני לא הולך לשלם חמישים דולר לpower dvd או windvd.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  5. מחפש תוכנה שמגלה נתונים על אות ה WIFI איזה תקן N,B,G וכוליייייי

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  6. Started by אריאל26,

מקבל דחיה וההתקנה מתבטלת. הסרתי את כל הרכיבים וניסיתי להתקין מחדש ואותה הבעיה http://www.upf.co.il/preview/371493759/0e6c4ea16d93767dfd9a52d050fe8132.html מערכת הפעלה xp מה עושים?

7. Started by zakko,

שלום יש לי בעיה בכניסה למייל, אני נכנס מגוגל ללינק של הGMAIL והוא כותב לי שגיאת אבטחה, מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  8. Started by bushman,

שלום קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש שאמור לסחוב כל עבודה עם Autocad intel i7 3700k gtx 560 ti 448 gb16 ram 1600mhz ומשום מה הוא עדיין מקרטע בעבודה עם אוטוקאד יש למישהו רעיון ללמה זה קורה ואיך אני יכול לסדר את הבעיה? בתודה דור שרייר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. שלום, אשמח לקבל המלצה לתוכנה (גם בתשלום) המאפשרת גיבוי מחשב אישי באינטרט אולם בצורה ששומרת על פרטיות המידע. תודה

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  10. Started by krispelj,

שלום חברים, אני משתמש בHTPC בבית והתוכנה היא XBMC, הבנתי שיש אפשרות לשלב בין התוכנה לבין מערך הערוצים של עידן + (אני פשוט לא רוצה לחבר ממיר בנפרד, אלה לחבר למחשב ומשם לשלוט על הכל). האם מישהו עשה את זה? יודע איך עושים? יכול להמליץ על מקלט טוב למחשב עבור שידורי עידן +? אני מקווה שאני במקום הנכון (התלבטתי בין הפורום הזה לפורום קולנוע ביתי, אבל XBMב זאת תוכנה...) תודה מראש, יונתן

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  11. בזמן האחרון שמתי לב לכך שכל פעם שאני נכנס לפורום של מירנדה, פיירפוקס רושם לי שהחיבור הופסק. בדיקה רחבה יותר, גילתה שלא רק הפורום שם לא עובד: גם כשנכנסים ללשוניות Support ו-Addons, הוא לא נכנס ורושם לי שהחיבור הופסק. מה יכולה להיות הבעייה? זה כבר כמה ימים ככה שזה לא עובד לי.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  12. מחפש תוכנה פשוטה ואמינה כנ"ל. פעם הייתה אפשרות מובנית להפוך כל תמונה לרקע וכל סרטון לשומר מסך.

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  13. סתם בשביל הכיף עשיתי עיצוב. רוצה חוות דעת, יש לזה\לי עתיד? https://www.dropbox.com/s/5y1zzzefnzdui96/cell7.jpg

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  14. Started by azorder,

לאחרונה קניתי לפטופ DELL חדש וכאשר הסתכלתי ברשימת התוכנות המותקנות על המחשב גליתי מספר רב של תוכנות מובנות של DELL ו INTEL כדאי למחוק אותם ואם כן מה כדאי?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  15. Started by I7210I,

שלום יש תוכנה (ואתר)בשם ZATTO שזה משדר טלויזיה מאירופה אני רוצה לראות את הטלויזיה הזאת בארץ אבל זה עובד הכי טוב מIP שוווצרי . איך משיגים כזה דבר? אני עכשיו נמצא בשוויץ אם זה עוזר איך שהוא לשמור IP או משה וכזה.. תודה

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  16. שלום לכולם אני משתמש בתוכנתutorrent ולאחר הורדה של כמות קבצים גדולה המקום בכונן מתחיל להיגמר כמו כן אני רוצה לסדר את הקבצים כדי שיהיו בתקיות הנכונות ובכונן הנכון הבעיה היא כאשר אני בסך הכל מעתיק את הקובץ למקומו החדש אני מפסיק לשתף אותו שאלתי היא כיצד ניתן לשנות את מיקום הקובץ ועדיין להמשיך לשתף תודה על העזרה

17. Started by yuvalm2,

האם אתם מכירים תוכנה אשר מממשת מערכת קבצים המתבססת על שירות הדואר outlook.com? (בדומה ל-Gmail Drive)

18. Started by serg90,

אהלן, אומנם ראיתי שיש דיון ראשי לכך אבל חודשיים כבר לא הגיבו שם אז... יש לי את ההגנה הבאה: Avira Antivir, COMODO Firewall, Malwarebytes Antimalware, SpywareBlaster ומשתמש גם ב-Hijackthis ו-CCLEANER. לפי מיטב הבנתי ה-Malwarebytes נותן גם הגנה מפני תוכנות ריגול אך בטח יש תוכנה נוספת שמיועדת בעיקר לכך אך איני יודע מה הכי מומלץ. אשמח להמלצות.

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  19. Started by advennt,

שלום, אני מחפש תכנה חינמית לקטלוג קבצים ומסמכים. מה שאני מחפש הוא ממשק די פשוט, שמאפשר לי להגדיר מילות מפתח לכל קובץ או מסמך (כדוגמת "אשראי", "צבא", "חשבונית" וכו'), ולאחר מכן לעשות חיפוש לפי מילת מפתח ומאפיינים נוספים. הדבר חשוב לי כיוון שאני בתהליך של סריקת כל המסמכים והתכתובות לשם ניהול דיגיטלי של הניירת. תודה. נ.ב. חיפוש בגוגל הוביל אותי לאחד משני דברים - תכנות בתשלום או תכנות מורכבות מדי.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  20. אקספלורר מזהה כל דבר שאני מוריד כוירוס. מה לעשות? תודה ובלי עצות על דפדפנים אחרים

21. Started by oren101,

שלום הורדתי קובץ של כמה שירים בMP3 יש תמונה של האתר בקבצים (תמונה לא צנועה) כאשר אני מפעיל את הקובץ באחד הנגנים או בפלאפון התמונה מופיעה איך אני מוחק את התמונה מהקובץ או משנה אותה בתודה אורן

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  22. מישהו מכיר תוכנה כנ"ל? (אשר תומכת בכיתוביות בעברית!!!) לכיתוביות באותיות לטיניות אני משתמש ב- submagic אך היא אינה תומכת בקבצים בעברית.

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  23. Started by wooper,

היי אני משתמש ב truecrypt להצפין תיקייה בכך שבשביל לראות את תכולת התיקייה נדרש סיסמא מה שאני מחפש פתרון זה שהתיקייה גלויה לעין ואפשר למחוק אותה בקליק פשוט בעכבר התיקייה מכילה בעיקר קבצי וורד איך אני מסתיר את התיקייה או מגן עליה ממחיקה? אל תציעו את האפשרות ההסתרה של ווינדוס כי היא פשוט לא יעילה לטעמי תודה

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  24. Started by mwalker03,

שלום לכל התותחים כאן. אני מנסה להעביר קובץ word אבל עם כמה עמודים ל InDesign בתוך הקובץ וורד, יש טבלה שמתפרסת על יותר מעמוד 1 וזה גורם ל InDesign להתחרפן ולהציג את זה לא טוב. יש דרך קלה להעביר קובץ וורד גדול, עם הרבה עמודים, וכמה טבלאות ל InDesign בצורה נורמלית ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Googleness,

יש לי כמה תוספים בפיירפוקס שלאחרונה גורם לי קריסות מוזרות במערכת ואני לא מוצא אותם בכרום שאני משתמש בו יותר. 1. DownThemAll - מין מנהל הורדות בילט אין בדפדפן שמאפשר מגוון של אפשרויות כמו האצת מהירות ההורדה והורדה של אלמנטים מרובים בו זמנית בלחיצת כפתור. 2. VideoDownloadHelper - דומה לכל ההורדות מיוטיוב למיניהן אבל מאפשר לשמור קבצי סטרימינג בלחיצת כפתור מכל אתר. 3. אם יש לכם משהו מומלץ אחר תזרקו... אבל את שתי אלו אני לא מוצא בכלל.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.