עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by pyro_man,

טוב זה הולך ככה.. זה התחיל ממזמן כשניסיתי להתקין פלאש והמחשב התקין לי אותו אבל לא הפעיל לי אותו כלומר הכל נטען ויפה אבל הפלאש לא נפתח.. עכשיו אמרתי מה זה? באתי להתקין נורטון 2005 התקנתי ההתקנה עברה רגיל ואז מה? שוב לא פועל לי הוא רק נטען וזהו.. עשיתי סריקה של רוגלות ויש כמה רוגלות עקשניות שלא רוצות שאני ימחק אותם תמיד הם מופיעות מחדש בסריקה אבל אני סבור שהן לא שיכות.. היום באתי להפעיל את הפוטושופ הוא נטען ושוב אותה בעיה ועם הפוטושופ הבעיה לא הייתה קיימת.. כאילו משהו "מכבה מערכות" במחשב שלי ולאט לאט משתיק לי אותו.. ניסיתי אפילו להתקין אנטיוירוס אחרים עם המלצות טובות יותר הוא פשוט מנתרל אותם.. אני לא יודע מה לעשות אני יגבה את הכל לפני שהוא יכבה לי את נרו.. מה זה לדעתכם? ומה…

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by overload,

השתמשתי במדריך הזה כדי להוסיף כתוביות לקובץ DVD http://planet.nana.co.il/madrihh/dvdr-m1.htm הגעתי לשלב האחרון, לפני הצריבה. והתוכנה IFOUPDATE מציגה לי הודעת ERROR ומבטלת את הפעולה. מה הבעיה, מה זה בכלל PGC ? אגב יש בכונן כמעט 10 GB פנוים אם זה חשוב. הנה תמונה: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by UltraManII,

שלום הורדתי את הפיירול Kerio החינמי מהאינטרנט והוא חוסם את האינטרנט...מה לעשות? נ.ב: יש לי אנטי-וירוס NOD32 ומערכת Windows XP Home Edition.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by עובדיה,

אוקי אני כבר משתגע מהבעיה הזאת! יש לי צורב של NEC DVD RW ND3540A וכאשר אני מנסה לצרוב קובץ ISO ע"י שימוש ב DEAMON TOOLS + NERO 7 אני מקבל שגיאה: POWER CLIBRATION ERROR והדיסק הריק נהרס. אני מצליח לצרוב בעזרת הנירו הכל חוץ מקבצי ISO ניסיתי להשתמש באלכוהול 120% וגם הייתה שגיאה. כאשר אני צורב דיסקים אחרים של DVD לא בכיווץ של ISO אני מצליח ללא שום בעיה. צריבות באופן כללי בצורב עובדות בצורה טובה לא נתקלתי בשום בעיה כלשהי עם הצורב חוץ מזה. יש לי מחשב של פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ וזיכרון פנימי של 1.5 ג'יגה הרץ על לוח של גיגהביט.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  5. היי אני מחפש תוכנה או תוסף לשליחה של מיילים באופן קבוע כלומר אפשרות מוגדרת מראש לפי תאריכים שונים בצורה אוטומטית לקבוצה מוגדרת (אני משתמש גם בפייר בירד וגם באאוטלוק אקספרס אבל אפשרי גם תוכנות אחרות, חוץ מאוטלוק) תודה

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  6. אני מעוניין ליצור קובץ Template ל Excel שישמש כחוברת עבודה שתהיה ברירת מחדל. כלומר בכל פעם שמשתמש יפתח את ה Excel העומד שיופיע לו יהיה אותו Template שהכנתי. מישהו יודע אם קיימת כזו פונקציה ב Excel? ואם כן איפה אני מגדיר את זה?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by shimon956,

שלום לכולם אני מנוי לדואר של GMAIL ואני מקבל דרך התוכנה של הוינדוס Outlook Express את כול האמילים שלי אחרי שאני מסים לצפות בהם ומחוק אותם הם נמחקים אבל לא מהדואר עצמו שאני נכנס דרך האתר של GMAIL עדין כול האמילים שם ולא נמחק כלום מהשרת עצמו מה לעשות יש דרך לסדר את זה ? או להחליף תוכנה?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  8. כלומר נגיד רק להבהיר את הפנים או את החלק העליון לדוגמא ? עפ"י נקודות סימון עם יש דבר כזה בתוכנה בכלל...

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by RayZ,

היה לי סתם משעמם, אז פתחתי פוטושופ, והתחלתי לעצב. בסוף יצא שעיצבתי את הדבר הבא: HWzone - לוגו ;D איך יצא?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Pure-Gold,

תוכנה נהדרת לסימולציה של נוזלים, גזים וחומרים אלסטיים. הנה דוגמית קטנה שיצא לי לעשות: http://www.tovilevis.com/tests/realflowtest2.avi

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by razoli,

מחפש תוכנה שמגבה דריברים לתוך ZIP או EXE רצוי שתיהיה בחינם

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  12. UAService7 מה זה הדבר הזה פתאום אני רואה את זה במנהל המשימות זה לא היה איך ואיזה תוכנות אפשר להעיף ?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by 1,

הבעיה היא שאני מפרמט את מחשב המשפחה ששם יש 4 יוזרים עם סיסמא, ורוב הסיכויים שהם לא זוכרים בכלל את הסיסמאות שלהם ואת המספר איי סי קיו אז אני רוצה לגבות את הקבצים שבהם שמורים היוזרים ואז לשחזר לאחר פרמוט. למישהו יש מושג איך אני מוצא אותם? כנ"ל לגבי המסנג'ר.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by reem,

איזה תוכנת לעריכת סרטים / סרטונים מומלצת ??? לתוכנה תיהיה אפשרות לעשות אפקטים וכו'...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by X-Style,

יש לי בעיה באינטרנט אקספלורר והJavaScript או הActiveX (אחד מהם..) פשוט לא עובדים דרך אינטרנט אקספלורר (דרך הפיירפוקס זה עובד)... וזה לא קשור לאפשרויות כי עשיתי reset להכל ובדקתי אחד אחד... אז לדעתי זה קשור לקבצים שלהם שנדפקו או הגדרות חיצוניות או משהו ...אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני מסדר את זה או איך אני יכול למחוק ולהתקין מחדש את הJS או את הactivex או איך אני מתקן אז אני אודה לו מאוד עכשיו גם ניסיתי להפעיל צ'ט דרך הפיירפוקס וגם לא עבד... אין לי מושג מה הבעיה פה אני לא יכול לפתוח את האנטי וירוס גם כדאי להריץ בדיקה לוירוסים בגלל שהאנטי וירוס משתמש באינטרנט אקספלורר אז אני פשוט רואה חלון ריק... ושחזור למערכת גם לא עובד כי גם זה על אינטרנט אקספלורר... למרות שזה לא נר…

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by dvvon,

שלום לכולם איך אני מעביר קובץ מהטורבו סי אל הוורד מבלי שכל האותיות התבלבלו

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  17. התקנתי היום את סיגט ומשום מה אני לא מצליח לגלוש שמתי אותו על מצב שיאפשר הכל ועדין אי אפשר רק אחרי שמחקתי אותו הצלחתי לגלוש אתם יודעים אולי מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  18. Started by UltraWaveMUSA,

זו תוכנה שמשפרת משמעותית את מהירות הקריאה ומרחיבה את מרחב ההתמקדות של העין, ראיה, רפלקסים של העין וכדומה. אני התחלתי להשתמש בה לפני שלושה ימים, ועברתי כבר שלושה מבחנים. בהתחלה קראתי 80 מילים לדקה ועכשיו 140 מילים לדקה. אני מעוניין לשמוע על התקדמות אצל אנשים אחרים. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Evyatar,

שלום לכולם, צילמתי סירטוני ווידאו במצלמת הCANNON שלי הG2, ועכשיו אני רוצה לעשות סרט מהסירטונים. הבעייה היא שזה צילם עם סאונד את הסירטונים ואני רוצה שהם יהיו ללא סאונד, אני משתמש בתוכנה Windows movie maker. תודה לעוזרים.

20. Started by et_gershon,

כמו לכולכם יש לי במחשב ווינראר ויום בהיר אחד (אתמול) הוא החליט להיפתח אבל מה שקורה שהוא לא מראה לי תוכן!! אני משתגע כבר אני ניסיתי למחוק ואז שהתקנתי מחדש הוא לא נתן לי הוא אמר לי לנסות לפהעיל מחדש ואז לעשות כי זה עושה מלא שגיאות כאלה בהתקנה בבקשה אני צריך עזרה מה לעשות הוא פשוט לא אראה לי תוכן זאת אומרת קבצי ראר נפתחו אבל לא ראו את מה שצריך לראות ,רק את ה-שלוש נקודות

21. כשאני פותח את ה-FF (גרסה 1.5), הוא צורך בסביבות 30-40MB. כשאני פותח IE TAB יחיד הוא קופץ בעוד 50MB נוספים ל-90MB!! אח"כ זה בערך 10MB לכל IE TAB חדש. והזליגה, הווו הזליגה... גם כשסוגרים את כל הטאבים של ה-IE TAB הזכרון שבו משתמש ה-FF לא יורד. מעצבן בטרוף! התמונה המצורפת היא לאחר פתיחה של כמה IE TAB בודדים, וסגירת כולם!! ואל תגידו: מה הבעיה אל תשתמש ב-IE TAB... יש הרבה אתרים שלא נתמכים כמו שצריך ב-FF כמו שאתם יודעים. יש פתרון? [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by tomer87,

אני צריך מדריכים שיעזרו לי להכין סרט דיוידי רגיל שיכלול כתוביות באצמעות התוכנה Subtitle Workshop ותפריט (כאשר אני רוצה לצרוב עונה שלמה של סדרה מסוימת) בנוסף איך אני יכול לאחד 2 קבצים של סרט באמצעות התוכנה (Easy Video Joiner) תודה על העזרה מראש, תומר

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  23. כל פעם שאני מחפש זה מציג לי הורדה אחת, אותה הורדה! ולא מבין למה אם אני לא טועה רק שאני מחפש קבצי אודיו זה לא עושה בעיות! אני יביא תמונה שאני יצליח לעלות אותה לאינטרנט יש לי פשוט עם זה בעיה

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  24. Started by dandza,

שלום לכולם אני חדש בפורום, ויש לי בעיה בהסרת ucq5 הלכתי להסרה והתקנה של תוכניות ונסיתי להסיר את התוכנה ויצאה לי הודעה : Error opening file: icqLite.log this file is necessary to perform Uninstall. press OK to quit Uninstall. אני אשמח לקבל תגובות בנושא. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 413 צפיות

דיונים חדשים בפורומים