עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אני מעוניין לשמוע את הצעתכם בנוגע לתוכנת צריבת מוזיקה שתכלול גם מוזיקה בעברית, לא אכפת לי שתהיה חינמית או לא. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  2. אז ככה חודשים רבים שאני ופיירפוקס הסתדרנו מצויין שום בעיות שום קריסות פשוט נהדר.. היום מאיזה סיבה הפיירפוקס עידכן את עצמו לגרסא החדשה וחצי מהפלאגים שלי נעלמו (ושלא תגידו שהם מופיעים ברשימה של ה]לאגים בתור disabled או משהו הם פשוט לא מופיעים) מאוד התעצבנתי ואז התחלתי לעשות שטויות בהתחלה סתם העתקתי קצבים מהתיקיה של הפרופיל לתיקיה של האקסטנשיונס אבל בתיקיה של פיירפוקס וסתם כל מיני משחקים ווואלה כלום לא עזר... אז ניסיתי להתקין מחדש את הפיירפוקס 1.5 אוקיי התקנתי אבל עדיין אין את הפלאגים הישנים ארגגגגג ניסיתי למחוק את תיקיית הפרופיל אבל אז פיירפוקס הציג איזה הודעה שהדפדפן כבר פתוח ושצריך לסגור אותו ולהפעיל שוב... החזרתי את הפרופיל וזה הסתדר... אבל עדיין אין את הפלאגים הישנים…

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  3. יש דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  4. לאחרונה כמעט כל אתר שאליו אני נכנס מציג לי 404. אני צריך לרענן כדי שהאתר יוצג. בעיה זו קורה לפעמים גם כשאני מנסה להתחבר למסנג'ר ומיד נאמר לי שאיני יכול להתחבר כעת, וכשאני מנסה שוב המסנג'ר פועל רגיל. אותו דבר קורה גם עם הwindows update שטוען שאין חיבור אינטרנט פעיל ומתחבר רק אחרי מספר נסיונות. בעיה זו מציקה מאוד וגורמת לשימוש באנטרנט למטרד. עדכנתי את מערכת ההפעלה, ניסיתי לעשות רסטרט למודם והתקנתי מחדש את הדרייברים של כרטיס הרשת שלי, אך כולם לא עזרו. מה אוכל לעשות?

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  5. היי כל פעם ששלחתי לחבר דף אינטרנט הכל היה בסדר אבל לאחרונה במקום שיפתח האוטלוק אקספרס נפתח ה - מיקרוסופט אופיס האוטלוק ואין לי מושג איך עובדים איתו (בגלל שזה בכלל לא שולח לי מיילים משום מה). אז בקיצור, איך אני מחזיר את האופציה הקודמת שיפתח לי את האוטלוק אקספרס? בתודה רבה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  6. הבעיה היא כזאת: התקנתי את אימיול גירסא 4.2 של Lionetwork, שיניתי הגדרות על-פי מדריך. המחשב שלי מתחבר לאינטרנט דרך מחשב שני ברשת, ללא נתב. הוספתי ב- Windows Firewall תחת exceptions את הפורטים שהאימיול משתמש בהם, כולל השניים הראשיים (4672 ו- 4612 אם אני זוכר נכון). בכל מקרה, לוקח לאימיול משהו כמו 3 דקות עד שהוא מתחבר (אם בכלל!) וכשזה קורה הוא עם low id. מה עוד ניתן לעשות?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  7. Started by IG,

אני מחפש תוכנה קלה להפעלה ונוחה עם קצת יותר אפשרויות מ"צייר"... משהו בסיגנון של פוטושופ... תודה

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by avivlevy,

אני צריך מדריך לפוטושופ אבל שיהיה חדש לא מדריך לגרסא 7 אלה ל8 לפחות (רצוי 9C2)

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  9. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=552 האם הוא יחליף את FIREFOX שלנו? (מי שרוצה לנסות אותו יש שם לינק להורדה) קרדיט ל http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=88161

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by zvkel,

קיבלתי מחול מצגת power point ואני צריך לתרגם אותה לעברית לצרכי עבודה כשאני רואה את הקובץ בעזרת power point viewer הכל הולך חלק כשאני מנסה לפתוח את הקובץ בעזרת power point 2003 (חוקי כמובן) אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת pwoer point cant read c:\blabla\bla.pps הבנתי שהקובץ נעול על מנת שלא יוכלו לערוך אותו אין לי כוח לעשות את כל המצגת מחדש ואני בסך הכל צריך לתרגם אותה לעברית בלי לשנוות בה כלום אין דרך לערוך את הקובץ? אני אאלץ לעשות הכל מהתחלה??

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by HAIM511,

התקנתי ווינדוס sp2 וכעת הקאזה לא מתחברת לי הבנתי מהודעות בפורום שיש קובץ reg שמסדר את זה אולי תוכלו לתת לי קישור אליו ? תודה בכל אופן.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  12. אני משתמש ב - Norton Internet Security ורציתי לשאול איך אני יכול לבדוק איזה פורטים פתוחים במחשב שלי. פתחתי ידנית שתי פורטים ב - FIREWALL אבל כשאני משתמש ב - EMULE התוכנה מודיעה לי שהפורט לא נגיש. ביטלתי גם את ה - FIREWALL של ה - XP - לכל מי שהתכוון לשאול. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by hagay21,

אני מנסה להתקין דרייברים אחרונים של ati 6.1 ובאמצע ההתקנה הוא נותן שגיאת inf error : video driver not found הוא אומר שאולי הפיתרון לבעייה היא ע"י התקנת standart vga driver הבעייה שיש לי רק לשוניות ati דרך מנהל ההתקנים ואין לי אופציית standart רגילה

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by avi.hagit,

מישהו יכול לתת מדריך להפעלת האנטי וירוס בצורה הטובה ביותר אם יש מדריך מצולם 1 מה אני אמור לשנות בהגדרות 2 איך עושים עידכונים אוטומטים תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by צבי,

למה חשוב (מובנה בברירת העבודה הממולצת) שנורטון 2006 סורק כל מייל שיוצא ? כשאני מבטל אפשרות זו אני מקבל התראה וסימן ה-V הירוק בסרגל התחתון מתחלף במשולש התראה ומבקש לתקן את השינוי שבצעתי מצד שני זה מבלבל שאין לך ביקורת ויזואלית שהגנת האנטיוירוס תקינה. האם ישנה דרך להחזיר את ה-V הירוק מבלי להחזיר את סריקת המייל היוצא?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  16. 1.האם האנטי-וירוס החינמי AVG עולה עם עליית הווינדוס? 2.האם לאנטי-וירוס החינמי AVG יש יכולות הגנה בזמן אמת מפני וירוסים? 3.כל כמה זמן מתעדכן האנטי-וירוס החינמי AVG (פעם ביום,פעמיים ביום,פעם בשבוע וכו...)? 4.האם מרכז האבטחה של הווינדוס מזהה את האנטי-וירוס החינמי AVG? 5.האם מישהו שמשתמש בו,ויכול להגיד לי האם פעם למחשב שלו היה וירוס וכמה זמן הוא משתמש באנטי-וירוס החינמי AVG? 6.האם יש פיירול מומלץ שמשתלב עם אנטי-וירוס זה? 7.האם AVG מעמיס על המערכת או לא? 8.האם יש אפשרות לעידכונים אוטומטיים? מחכה לתשובה,תודה רבה לכל העונים. אודה מאוד לכל העונים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם, אני משתמש בגרסא 1.5 , וכשאני מעלה עמוד עם מספר תמונות, Firefox מפסיק להעלות את העמוד לפני שעלו כל התמונות. בדרך כלל רק רוב התמונות עולות, ורק לאחר 3-4 לחיצות על Reload התמונות הנותרות מופיעות. כל עזרה תתקבל בברכה...

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by booster,

שלום.מידי פעם המחשב זורק לי הודעה: mySQL error: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11) mySQL error code: Date: Monday 30th of January 2006 08:45:22 PM מה זה??????.??

• 17 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by intel suck,

התקנתי IE7 כיצד אני יכול למחוק אותו? ולחזור ל-IE6?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  20. Started by silky,

אז ככה, ראיתי ט'ארד על WINAMP ונזכרתי במשהו שמציק לי זה כבר תקופה.. ה WINAMP, לא משנה באיזו גרסה(עכשיו עדכנתי ל 5.13) עושה לי את הבעיה הבאה: נניח יש לי כמה שירים ב PLAYLIST, והוא סיים לנגן את השיר הראשון, אז הוא לא יעבור בצורה אוטומטית לשיר השני, שזה מבאס .. פתרון?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  21. לפני שנה וחצי בערך קניתי מחשב, מעבד של אינטל פנטיום 4, 3.0 ג'יגה הרץ, ושני זכרונות של KINGSTONE של 256 כל אחד ועוד משהו CL2.5 או משהו כזה. אמרו לי שעדיף לקנות 2 זכרונות של 256 מאשר אחד של 512 וככה עשיתי, רק שלא חשבתי מה יקרה כשאני ארצה להוסיף זיכרון, שזה מה שקרה לי עכשיו. אז קודם כל, היסבה שאני רוצה להוסיף זיכרון היא שבזמן האחרון המחשב שלי הרבה פעמים נתקע וה-PC USAGE שלו מאוד גבוה, אז חשבתי שהבעיה זה שאין מספיק זיכרון. אם אני טועה, אז מה באמת הבעיה?? ואם באמת הבעיה היא הזיכרון ואני צריך לקנות עוד אחד, אז עדיף 1 ג'יגה או 512 מבחינת האיכות? כי לפי מה שהבנתי ה-512 יותר איכותיים. אם אין הבדל אני מעדיף לקנות ג'יגה, אז אפשר לדעת איזה אחד הכי מומלץ? ויד עוד איזשהי דרך שאני יכול …

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  22. שלום. יש לי דודים קטנים שגולשים לי במחשב הרבה פעמים והרבה במשפחה אני לא רוצה שיחשפו לזווע שיש ביאנטרנט אני מחפש תוכנה שנותנת להיכנס באינטרנט רק לאתרים מוקצים בדפדפן אקפלורר. אני לא מחפש תוכנה שחוסמת תכנים פורנוגרפיים אלה רק שאני יקצה אתרים שאליהם אפשר להיכנס וזהו זה.. אם אפשר שתהיה חינמית אם לא נחפש לזה פיתרון תודה רבה מראש לעוזרים ויום טוב

23. מחפש תוכנה למיזוג כוננים ולא partition magic

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by avivlevy,

עזרה זה עושה לי לפני שאני מתקין ! (תמונה) [attachment deleted by admin]

25. פיירוואל לא יודע מה אבל כל פעם שאני נכנס לאינטרנט המחשב נטחן ספייווארים, הצילווו

• 2 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים