תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=552 האם הוא יחליף את FIREFOX שלנו? (מי שרוצה לנסות אותו יש שם לינק להורדה) קרדיט ל http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=88161
-
- 10 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין דרייברים אחרונים של ati 6.1 ובאמצע ההתקנה הוא נותן שגיאת inf error : video driver not found הוא אומר שאולי הפיתרון לבעייה היא ע"י התקנת standart vga driver הבעייה שיש לי רק לשוניות ati דרך מנהל ההתקנים ואין לי אופציית standart רגילה
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
לאחרונה כמעט כל אתר שאליו אני נכנס מציג לי 404. אני צריך לרענן כדי שהאתר יוצג. בעיה זו קורה לפעמים גם כשאני מנסה להתחבר למסנג'ר ומיד נאמר לי שאיני יכול להתחבר כעת, וכשאני מנסה שוב המסנג'ר פועל רגיל. אותו דבר קורה גם עם הwindows update שטוען שאין חיבור אינטרנט פעיל ומתחבר רק אחרי מספר נסיונות. בעיה זו מציקה מאוד וגורמת לשימוש באנטרנט למטרד. עדכנתי את מערכת ההפעלה, ניסיתי לעשות רסטרט למודם והתקנתי מחדש את הדרייברים של כרטיס הרשת שלי, אך כולם לא עזרו. מה אוכל לעשות?
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום. יש לי דודים קטנים שגולשים לי במחשב הרבה פעמים והרבה במשפחה אני לא רוצה שיחשפו לזווע שיש ביאנטרנט אני מחפש תוכנה שנותנת להיכנס באינטרנט רק לאתרים מוקצים בדפדפן אקפלורר. אני לא מחפש תוכנה שחוסמת תכנים פורנוגרפיים אלה רק שאני יקצה אתרים שאליהם אפשר להיכנס וזהו זה.. אם אפשר שתהיה חינמית אם לא נחפש לזה פיתרון תודה רבה מראש לעוזרים ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
עזרה זה עושה לי לפני שאני מתקין ! (תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
מחפש תוכנה למיזוג כוננים ולא partition magic
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בגרסא 1.5 , וכשאני מעלה עמוד עם מספר תמונות, Firefox מפסיק להעלות את העמוד לפני שעלו כל התמונות. בדרך כלל רק רוב התמונות עולות, ורק לאחר 3-4 לחיצות על Reload התמונות הנותרות מופיעות. כל עזרה תתקבל בברכה...
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי מה המצב. אז נכון כשמוחקים איזו תוכנה, ועושים לה Uninstall , זה אף פעם לא מוחק ממש את כל הקבצים שלה, ותמיד נשארים קבצים בעיקר ברג'יסטרי ותיקיות של הוינדוס. אז תמיד אחרי שאני מסיר תוכנה אני עושה חיפוש ומסיר קבצים עם השם שלה. אבל יש לי שאלה- אם אני מוצא בחיפוש קובץ עם השם שלה אבל שנמצא בתיקייה של הוינדוס, אז אני יכול למחוק אותו בבטחה? זה לא יכול להזיק או משהו? כי אני מפחד להתעסק עם הקבצים האלה. למשל הסרתי עכשיו את Spy Sweeper ובחיפוש מצאתי שני קבצים שלה בתיקייה: C:\WINDOWS\Prefetch כדאי למחוק אותם?
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: התקנתי את אימיול גירסא 4.2 של Lionetwork, שיניתי הגדרות על-פי מדריך. המחשב שלי מתחבר לאינטרנט דרך מחשב שני ברשת, ללא נתב. הוספתי ב- Windows Firewall תחת exceptions את הפורטים שהאימיול משתמש בהם, כולל השניים הראשיים (4672 ו- 4612 אם אני זוכר נכון). בכל מקרה, לוקח לאימיול משהו כמו 3 דקות עד שהוא מתחבר (אם בכלל!) וכשזה קורה הוא עם low id. מה עוד ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
קיבלתי מחול מצגת power point ואני צריך לתרגם אותה לעברית לצרכי עבודה כשאני רואה את הקובץ בעזרת power point viewer הכל הולך חלק כשאני מנסה לפתוח את הקובץ בעזרת power point 2003 (חוקי כמובן) אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת pwoer point cant read c:\blabla\bla.pps הבנתי שהקובץ נעול על מנת שלא יוכלו לערוך אותו אין לי כוח לעשות את כל המצגת מחדש ואני בסך הכל צריך לתרגם אותה לעברית בלי לשנוות בה כלום אין דרך לערוך את הקובץ? אני אאלץ לעשות הכל מהתחלה??
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז ככה, ראיתי ט'ארד על WINAMP ונזכרתי במשהו שמציק לי זה כבר תקופה.. ה WINAMP, לא משנה באיזו גרסה(עכשיו עדכנתי ל 5.13) עושה לי את הבעיה הבאה: נניח יש לי כמה שירים ב PLAYLIST, והוא סיים לנגן את השיר הראשון, אז הוא לא יעבור בצורה אוטומטית לשיר השני, שזה מבאס .. פתרון?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי חברה אני מחפש תוכנה שיודעת לקחת כמות של תמונות שונות וליצור מהם תמונה אחת אם אתם מכירים אז אשמח לשמוע! תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, לאחרונה שידרגתי ל-Outlook 2003 וכמה בעיות. ישנם מיילים משולחים ספציפיים, שהתוכנה מחליטה להוריד שוב ושוב אלי לכונן הקשיח. להפתעתי, זה לא קורא בכל המיילים, אבל ישנם מיילים שהתוכנה פשוט שואבת שוב ושוב בלי קשר להאם היא הורידה אותם כבר או לא. זה גם לא משנה אם מחקתי את המיילים האלו או לא, כיוון שאם מחקתי היא תוריד אותם שוב, ואם לא, היא עדיין תוריד שוב ושוב ככה שאני אחזור למחשב חצי שעה אחר כך ויחכו לי 30 העתקים של אותו מכתב. התוכנה מכוונת כרגע לא למחוק הודעות מהשרת במיידי, אלא לחכות עם זה חמישה ימים ואז למחוק. יש לציין גם שזה חוזר לשולחים ספצפיים (נגיד דני שולח לי מייל עכשיו והמייל שלו מגיע אלי שוב ושוב ושוב, אחרי שלושה ימים דני שולח לי עוד מייל - וגם את זה התוכנה מורידה…
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
כשאני מנסה להוריד הורדות ישירות דרך לינקים..זה מוריד ופותח אותם בלי לשאול אותי איפה אני רוצה לשמור אותם... מה הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה נוד32 גירסא 2.12.3 ואני רוצה לעדכן אותה לגירסא מתקדמת יותר כי אמרו לי שעדיף בגלל שיש תיקונים וכו'. נתנו לי את הלינק http://www.eset.com/download/download.htm אבל לא הבנתי בדיוק מה אני צריך להוריד משם?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי כונן אחד (c:) של כ 80 ג'יגה אני רוצה לפצל את הכונן לשני כוננים c: ו d: איך אני עושה את זה??? תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה אשר יכולה להמיר סרטונים בפורמט mp4 לפורמט avi. עדיפות לתוכנה חינמית, וכמובן לתוכנה פשוטה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב לא ידעתי איך לנסח תכותרת בידיוק יש לי בעיקרון תוכנה שנותנת לי ליצפות קצת בקיבצי וידיאו בהורדה ומה שאני רוצה זה תוכנה שתיתן לי ליצפות גם בוידיאו וגם בקיבצי קול לפני שהם יורדים(רק ליבדוק שהקבצים בסדר) על איזה תוכנה אתם ממליצים ובמיקרה שיש הורדות ישירות לתוכנות שלכם(במיקרה שזה חוקי) לינקים יעזרו בתודה STONE
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי פנטיום 3 עם ווינדוס אקס פי מקורי. בכל פעם שאני מדליק את המחשב, קופצת לי הודעה שנמצאה חומרה חדשה - VIA Bus drivers. התקנתי את הדיסק שבא עם הלוח אם - לא עזר. הלכתי לאתר של Via והורדתי את הדרייבר הרלוונטי - לא עזר. למישהו יש מושג מה לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
פיירוואל לא יודע מה אבל כל פעם שאני נכנס לאינטרנט המחשב נטחן ספייווארים, הצילווו
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 4:19:03 PM, on 1/31/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe D:\fire\smc.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgemc.exe C:\WINDOWS\System32\gsicon.exe C:\Program Files\GlobespanVirata\Adsl\dslagent.exe C:\WINDOWS\System32\Smtray.exe C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1…
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
במחשב אחד אני מצליח להתחבר ובמחשב שני לא זה מה שקורה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אוקי אנשים אני צריך תוכנה ודחוף לצרוב איתה קבצי iso התוכנתה פה בסיטקי cdburnerxppro3 על הפנים היא לא מצליחה לצרוב כלום היא אומרת לי שהדיסק שאני מכניס צרבו עליו כבר ולא משנה איזה דיסק אני מכניס לעומת זאת עם האשף של ווינודס אני מצליח לצורב על הדיסקים הללו הורדתי magic iso אבל הוא מאשפר לצרוב עד 300 מגה ואני צריך לצרוב 700 תודה
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-