תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום.... התקנתי נורטון 2005 שוב כמו פעם... חשבתי שהוציאו פיקסים או משהו מאז שהוא יצא.. אבל לא.. עדיין יש את הארורים האלה.. הארור הזה בא לי בד"כ בהתקנות של תוכנות.. או שאני מתחיל התקנה.. יש איזה דרך לבטל את זה?.. או שיותר טוב לעבור לאנטי וירוס חינמי.. AVG or AVAST... תודה.. צ'יקו [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Torrent Manager תוכנה לחיפוש Torrents. 1. עובד על Net Framework 2.0 2. תומך וויסטה ו XP. 3. תמיכה בשתי שפות : עברית ואנגלית. 4. חיפוש מהיר. 5.אפשרות חיפוש בשתי מנועי חיפוש. 6.הורדה אוטומטית של סדרות לפי תאריך. 7.הורדה לפי זמן של טורנטים. 8.משתמשת בזיכרון מועט. למקרה של בעיות פשוט לרשום אותה פה.. וגם אם במקרה רעיונות.. גרסה : 1.2.2010 (באג חיפוש..) מה שחשוב שתהנו [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ו-PLEASE לא windows media center ניסיתי ולא הלך לי ממש... תודה!
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב LG GSA-H22 X18 DVD ב WIN XP עד היום הוא עבד כמו שצריך אבל בלי שום התראה המחשב לא מזהה אותו יותר כצורב אלא רק כ DVD-RAM DRIVE אין לי מושג למה זה קרה או איך לפתור את הבעיה ניסיתי להתקין מחדש אבל ללא הועיל אם למישהו יש פיתרון אני ישמח בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה PowerQuest Partition Magic 8 והנה מה שמראה שם: אני רוצה לחלק את הכונן(של 320 ג'יגה) לכמה מחיצות לדעתי ל-3 מחיצות: 2 עם 120 ג'יגה ו-1 עם 50 ג'יגה (שבו יהיה הווינדוס), האם יש חלוקה יותר יעילה ומהירה לכונן? ושאלה הכי חשובה: איך אני מכין מחיצות עם התוכנה? יש כמה אפשרויות שלא הבנתי- Logical/Primary ובעבר הכנתי מחיצה של Lofical עם 243.1 ג'יגה (להלן Unallocated בתמונה) ומחקתי בגלל שהיה משהו מוזר שבמחשב שלי היה כונן C עם 320 ג'יגה והכונן שעשיתי D עם 243.1 ג'יגה (אולי בגלל שעשיתי Logical או משהו בהגדרות?). תודה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שיהיו בה המון אפטים ושתיהיה ידידותית.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה פשוטה שממירה סדרת תמונות JPG לקובץ וידאו MPG?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתשמש באתר של היי קיו שעובד על פלאש, יש לי את התוכנה בגרסא 11. שאני נכנס זה לא מראה לי עברית וגם נתקע, אני יודע שזה עובד טוב עם הגרסא 10 של הפלאש אבל שאני מנסה להתקין אותה זה אומר שזאת לא הגרסא הכי חדשה ושאני יוריד את הגרסא החדשה... בבקשה עזרה תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סתם פרספקט נחמד... ברז חרב אש חרבות גלקסים פרצוף קובייה נו איך יצא? אוקיי עכשיו הבקשה... אם יש למישהוא אתרים, מדריכים, פלאגים.. הכל.. לתוכנה הזאת CINEMA 4. שיביא פה. כמה שיותר יותר טוב.
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום. הורדתי מהלינק הזה : http://get.live.com/messenger את המסנג'ר, התקנתי אותו וזה התקין לי באנגלית את המסנג'ר(לפי מה שהבנתי זה אמור לזהות אותי ואוטומטית להוריד לי עברית). הסרתי את המסנג'ר והורדתי שוב מאותו לינק וכשאני מנסה להתקין את המסנג'ר זה פשוט לא נותן לי להתקין אותו. בתמונה תוכלו לראות מה זה רושם לי : תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי מחשב נייד בדגם Dell Vostro 3510 יש בפנים דיסק קשיח SSD M.2 - 256GB אני פותח תוכנה בדיקה דיסק קשיח ניקרא Hard Disk Sentinel Pro 6.01 ומראה לי דיסק קשיח תקין אין שגיאות ואין תקלות קריטיות. אני מפעיל מחשב נייד ולוחץ מקש F12 ניפתח תפריט. אני בוחר חומרה diagnostic המחשב נייד מתחיל ליבדוק חומרה ודקה וחצי פתאום ציפצף ויש הודעה חלון שאומר לי דיסק קשיח לא תקין. אני לא מבין למה התוכנה Hard Disk Sentinel Pro 6.01 לא אומרת לי תקלה דיסק קשיח. האם היא טובה מאוד ואמינה? אגב: נסיתי הרבה פעמיים במחשבים אחרים דרך תוכנה Hard Disk Sentinel Pro 6.01 וזה גילה לפעמיים תקלות וגם אין תקלות. מה דעתכם ? בתודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי תוכנה שפיתחתי לפני שנים, עבדה יפה עד לאחרונה ופתאום העברית נעלמה ורק ג'יבריש. ניסיתי שנית את הפתרוןבאתר http://yizhar.mvps.org/ וגם פתרונות אחרים שמצאתי ברשת, אבל לצערי אין עברית. אני מעוניין להפעיל את התוכנה ואשמח לפתרון חינמי.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אני עושה כל פעם שאני נכנס לאתרים יש לי פרסומת פורנו רשום לי עם תשלח SMS התמונה של הפורנו תעלם עם לא תשלח SMS תוך 30 יום אנו נשלח לך קבלות על סכום גבוה
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה על תוכנה עברית אנגלית לניהול מסמכים תמונות+מסמכים וורד אקסל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מוריד טורנטים ביוטורנט בגירסא 2.0 מטורנט ליץ' והשבוע הורדתי תוכנה והכל היה בסדר. התחלתי להעלות את הטורנט והיום בבוקר פתחתי את היוטורנט והיה עידכון גירסא ל2.0 בילד 18488 ופתאום אחרי העידכון הטורנט לא מעלה יותר ויש לידו חץ אדום כזה וזה פשוט לא מעלה. האם הבעיה היא בהגדרות היוטורנט? אם כן תביאו לי בבקשה הגדרות אחרות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב מחובר לאינטרנט על אותו קו טלפון של הבית והוא מחפש תוכנה שתוכל לסדר את זה בקשר לקבלת שיחות כשהוא גולש ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
על מחשב עם XP SP2 ללא אנטיוירוס לוקח המון זמן לההעתיק קבצים מדיסק לדיסק מיתנהג כאילו יש אנטיוירוס שסורק את הקבצים לפני העתקם מדובר על קבצים קטנים של טקסט או תמונות אם זה תלוי באיזשהו סרביס שפועל נא דרך להפסיקו
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
ראיתי היכן שהוא שיש תוכנה שמאפשרת לך להתקין XP על DISK ON KEY ובכל מחשב שתתקע אותו תוכל לעבוד על הWINDOWS שלך שהתקנת על הזיכרון USB הבעיה היא שאני לא מוצא את התוכנה הזו מישהו מכיר ויכול לכוון אותי ?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הורדתי לא מזמן כמה תוכנות נדרשות בקאזה, וקיבלתי אותן כקובץ EXE ללא ICON. כשאני מנסה לפתוח אותם מופיע חלון CMD למס' שניות ומיד נסגר. הניחוש שלי הוא שאין לי תוכנה מתאימה לפתיחת הקובץ. יש למישהו רעיונות איזה? (הקובץ מסתיים ב *.ISO)
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה להעיף אותו קיבינימט נמאס ממנו. איך עושים את זה?
-
או פשוט אפשרות בmedia player...
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין מה קורה... יש לי מוד של 0.30a (לא המקורי) והתחלתי להוריד קובץ גדול. ה-HD התחיל לטחון, ולמרות שהאימיול מדווח על קצב הורדה של 1KB, הוא רץ כמו מטורף, ותוך 10 דקות הוריד 500MB!!! כמובן שזה ממש לא הגיוני, מה גם שיש לי חיבור 750K ולא מטוס סילון... זה קרה לי לפני יומיים, שמצמצתי ופתאום נוספו לי איזה 20 מגה אבל חשבתי שטעיתי. ועכשיו תפסתי אותו על חם. מה קורה כאן?
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני זקוק לתוכנה שתאפשר חסימה של התקנות על המחשב שלי תחת סיסמא שאני יקבע, ובלי להקיש את הסיסמא אי אפשר יהיה להתקין אף תוכנה. אם אפשר לעשות את זה דרך מערכת ההפעלה אשמח לפירוט(עובד עם ויסטה).
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי וירוס במחשב בזה אני בטוח, הבעיה היא שעכשיו אני לא יכול להיכנס לשום דבר, אני נכנס לכל תיקייה שהיא, זה לא נכנס, רק לא עושה כלום, אחרי זה מראה רק את הרקע של השולחן עבדוה בלי כלום, ואז זה חוזר למצב רגיל בלי להיכנס לתיקייה, ואין לי שמץ מה לעשות, אין לי כסף לפירימוט, ויש לי יותר מידי דברים חשובים במשחב
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
TRIXX היא תוכנת אוברקלוק שחברת sapphire הוציאה התוכנה מזהה רק כרטיסים שהחברה ייצרה - זאת אומרת sapphire קניתי לפני שבועיים כרטיס X1600 של ספייר אבל כשניסיתי להפעיל את התוכנה היא אמרה שהיא פועלת רק עם כרטיסים של ספייר מישהו יודע מה הבעיה שלה? לשנות משהו בהגדרת מחשב? להתקין משהו מחדש?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-