תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
רק האיסיקיו שלי פתוח וזה לא פותח לי עוד תוכנות זה אומר לי ככה<> "אין מספיק משאבי מערכת כדי לפתוח קובץ זה" אז אני צריך תוכנה כזאת שתיצב לי את מהשאבי המערכת ובבקשה אני צריך את זה! תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הדרייבר הזה של Realtek (סאונד) וכל פעם שנייה זה קופץ לי על זה שהוא מתחבר ומתנתק - תמונה: אני ינסה להתקין מחדש את הדרייבר, אבל למה זה עושה את זה ? בהתחלה זה התחיל עם המערכת שלי שכל הזמן הרמקולים היו מתנתקים לשנייה וחוזרים, הטכנאי אמר לי לבדוק עם רמקולים אחרים, חיברתי אוזניות לחיבור הקדמי, ועכשיו אין בעיות .. אבל התמונה הזו קופצת כל רגע וזה מציייק !! ביטלתי את זה בינתיים.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מישהו יודע איך משנים בצ'אט של סקייפ את הכתיבה משמאל לימין שתהיה מימין לשמאל כדי שכתיבה לא תתחרבש? הצלחתי איכשהו לעשות את זה במחשב הנייד שלי, אבל אני לא מצליח לעשות את זה עוד פעם...
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
נכנסתי ל http://www.zigzag2000.co.il אחכ לחצי על משהו מהתפריט מימין.. ואז פתאום אני רואה- Forbidden You were denied access because: Access denied by access control list. ככה זה הראה לי גם לגבי שאר הדברים בתפריט ואף דברים באמצע העמוד! מה זה?? למה אסור לי להכנס??
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגירסה 2.5 לבין הגירסה 3.0 experss בתוכנה הנ"ל ? ומה מומלץ יותר בהמרת סרטים ל VCD ?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
יש באתרים קישור לשליחת מייל בתצורה הזאת MAILTO:XXX@XXX.COM עכשיו אני רוצה שזה יקשר לי לגימייל שבCHROME כל פעם. איך עושים את זה? בעבר כאשר היה מותקן לי OUTLOOK זה היה מקשר אליו בתור ברירת מחדל משום מה תודה
-
- 1 תגובה
- 6.5k צפיות
-
-
עשיתי סרט בגודל 1.2 גיגה ואני רוצה לחצות אותו כיצד? ניסיתי בVIRDUB וכל הסינכרון הלך (התמונה רצה יותר מהר מהקול) ניסיתי עם AVICHOP ולא היה לי סאונד מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
בדרך כלל הבקשה היא לתוכנה שתשחזר קבצים שנמחקו. אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שנותנת לי היסטוריה של קבצים שנמחקו כולל שמות קובץ ומיקום מקורי. אם היא גם יודעת לשחזר זה אחלה אבל יותר חשוב לי לדעת מה נמחק אם בכלל! תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממש לאחרונה - בשבוע האחרון ההקלדה נעשית בעיכוב. למה אני מתכוון? נגיד אני כותב משפט ארוך כמו זה ואז לוקח לזה אולי 10 שניות עד שכולו מופיע על המסך... אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה. אודה למי שיוכל אולי להדריך אותי למה הגורם לבעיה.. המקלדת חדשה - חודשיים אצלי.. תודה מראש חגי.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה לבצע clone לסרט כאשר האנלייז פועל לאחר כמה % (כל פעם במקום אחר) מתקבלת ההודעה שבגלל אי יכולת קריאה מהכונן המשימה לא תבוצע בגלל שגיאה ב i\o device . מה לעשות?? יש קשר לתוכנה dvd decrypter (שאגב לא קיימת)??
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שקורה מדי פעם. לא ממש הצלחתי להבין איך ולמה זה קורה אבל הנה התופעה. המחשב לפתע מתחיל להגיב באיטיות לגלילה והזזה של מסכים. כניסה למאפיני מסך מגלה כי הכרטיס מסך (6600GT) לא קיים. הסרה של הדרייוורים של התצוגה והתקנתם מחדש פותרת את הבעיה עד לפעם הבאה. זה לא גרסא מסויימת של nVidia כי אני מוריד בכל פעם את הגרסא המעודכנת. יש לציין שזה קורה תמיד לאחר שהבן שלי משחק במחשב - משחקים לילדים כמו קליפורד, לימוד אותיות ומשחקי אונליין באינטרנט. לי זה אף פעם לא קרה והוא מצליח בתדירות של פעם בשבועיים-שלושה להעיף את הדריוורים. הוא לא נכנס להגדרות בבטחון מלא! זה פשוט קורא בצירף מסויים של תוכנות משחקים (פשוטים) שהוא מריץ - לעתים במקביל. חשבתי אולי עדכון BIOS ( לי יש כרגע F6) -…
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
המחשב שלי מכיל מודם, אשר נרכש לפני כשנה, ואינני יודע את היצרן/הדגם. המודם משמש אותי כרגע אך לפקסים (תחליף למכונת פקס) ולסקייפ. ברצוני להשתמש במחשב גם להקלטת שיחות טלפון , כלומר : בלחיצה על "כפתור" בתכנה המתאימה ,תתחיל הקלטה לקובץ, ובלחיצה נוספת תפסק. שאלותי : 1. האם מבחינת חומרה מספיק המודם ? (כאמור ,נטול "אבא"). 2. איזו תכנה נדרשת? האם/מהיכן ניתן להוריד?. 3. האם הצד השני מרגיש רעש כלשהו בהקלטה?.
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש כזה דבר? אני מדבר על משהו שכל הזמן אוכל לראותו על הדסק-טופ. בווינדס 7 היה מין פלאגין כזה נחמד.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קבלתי הודעת שגיאה מהודעות של שלח שגיאות. בקיצור ההודעה היא : של DRWatson Postmortem Debugger ומתחת: Event Type: BEX P1:drwtsn32.exe P2:5.1.2600.0 P3:3b7d84a2 P4dbghelp.dll P5: 5.1.2600.2180 P6: 4110969a P7: 0001295d P8:c0000409 P9: 00000000 לאחר מכן ה WIN מבצע מן רענון לכל ה DESKTOP ול ICON ים בצד ימין למטה (ליד השעון) מה זה אומר??!? ואיך אני גורם לזה שזה לא יחזור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה/ממשק וובי (עדיף) לניהול וסידור משמרות לעובדים (סדר גודל של 20 עובדים פחות או יותר) שתכלול אפשרויות ניהול וסידור והחלפת משמרות , יידוע דרך מייל - ייתרון ענק ממשק וובי שאפשר להטמיע באתר אינטרה-נט - ייתרון עצום אפשרות של ניהול רשימת TO-DO (לעובדים עצמם, שייראו את הרשימה בממשק הוובי) - יהיה פנטסטי... אני זוכר שהיה / יש כאן מישהו שבחתימה שלו יש/היה קישור לתוכנה כזו, אבל לא זוכר מי זה... אבל בכל מקרה, אם מישהו מכיר משהו כזה, כמובן עדיף קוד פתוח חינמי (אבל לא חובה) - אני אשמח לדעת. תודה עריכה : מצאתי את http://www.kappix.com/ , נראה לי שזו התוכנה שיש לאותו בן אדם שהזכרתי, בחתימה... אני אבדוק אותה, אבל אני אשמח לעוד המלצות, אם יש לכם.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי מעבד MSI P4M890M-L DDR2 VGA ואני צריך כרטיס קול של Realtek ושאני מנסה להתקין זה רושם לי אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10) מישהו יכול לתת לי לינק להורדת דריבר טוב ??
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אפשרי לשנות קול אמיתי של גבר לקול של בחורה בתוכנה מסוימת? אני לא מדבר על שינוי קול שנעשה דרך התוכנות הפשוטות שבכללזה לא נשמע כמו קול של בחורה בצורה אמיתית בכלל. השאלה האם בכלל מדובר במשהו שאפשרי לביצוע? להפור קול של גבר לקוח של בחורה לחלוטין כאילו הדבר ישמע בצרוה אמיתית 100 %? אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי את המצלמה הדיגיטלית הקודמת שלי קנון A1100 IS, במצלמת קנון SX150 IS. המצלמה של ה-A1100 IS, מצלמת סרטונים בפורמט AVI ברזולוציות 240P, 480P ו-(480P LP (LP = Long Play. המצלמה של ה-SX150 IS, מצלמת סרטונים בפורמט MOV ברזולוציות 480P ו-HD 720P. השאלה שלי היא: האם סרטון בן 0:30 ברזולוציה של 480P בפורמט MOV יהיה קטן יותר מאשר סרטון באותם אורך ורזולוציה בפורמט AVI עם LP?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני צריך להוריד תמונות מאתר מסוים, אז נכון שאפשר להציץ בSOURCE ואפשר גם לפעמים לגרור את התמונה לADDRESS אבל יש איזה אתר שהשיטה השנייה לא פועלת עליו והראשונה לא יעילה כי אני צריך להוריד ממנו יותר ממאה תמונות וזה סרט לעשות את זה מהSOURCE... אז רציתי לדעת אם יש איזה Java script שאפשר להתקין או איזה דפדפן או מה שזה לא יהיה שפשוט נותן RIGHT CLICK בכל מצב... תודה
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי! איך אני צורב קבצי SVCD על דיסק DVD 4.7 לאיזו קטגוריה אני נכנס בתוכנת נרו 6 ו- 7? המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב עם שני כוננים קשיחים (לא מחיצות) על אחד מותקן XP ועל השני VISTA אתמול שבאתי להפעיל את המחשב ובחרתי במסך ההתחלה את VISTA הופיע לי מסך שחור ומעערכת ההפעלה לא עלתה....ניסיתי לעשות ריסט כמה פעמים אבל זה לא עזר...לאחר הריסטים הארדיסק התחיל להשמיע רעשים מוזרים לאיזה כמה שניות (כאילו הוא תקוע על משהו) ואז זה מפסיק...הביוס לא מזהה אותו..וכאשר אני מנסה לעלות את מערכת ההפעלה מהארדיסק השני (עם XP) המחשב מתחיל להעלות את המערכת ואז מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסט לעצמו...(יש לציין שכאשר ני מנתק את הכונן הלא תקין מערכת ההפעלה XP עולה בסדר גמור) שאלתי האם יש סיכוי איך שהו לחלץ מידע מהדיסק המקולקל??או לתקן אותו??? האם אופציה שלפתוח אותו באה בחשבון(אולי שיחרור מכני יעזור לו)…
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הייתי אצל בנות דודות שלי והתקנתי להם כל מיני תוכנות, ועוד קצת משחקים קטנים. אתן דוגמא: התקנתי את המשחקים icytower ואת blip &blop וכשאני מנסה להפעיל את המשחקים הם נפתחילם לשנייה ושוב נסגרים, כאילו מזערתי אותם. זה קורה כך בשני המשחקים, לכן ניסיתי להתקין את soldat ואת gta2 וזה קורה גם בהם. אין לי מושג למה זה ככה. ד"א, כשזה ממוזער ואני לוחץ על זה, החלון קופץ ואז שוב מתמזער. אם אתם צריכים אינפורמציה על המחשב אז תגידו..
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתחלץ קבצים מEXE לתיקיה. WINRAR, 7ZIP וכ'ו לא עובדים. הייתה לי פעם תוכנה אבל שכחתי את השם שלה, מישהו במקרה מכיר משהו כזה?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-