תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מידי פעם כשאני מוריד קבצים מהאמיול המהירות קופצת למהירות מקסימלית, כאילו אני מוריד טורנט. כשאני בודק ברשימת משתמשים של אותה הורדה אני תמיד מוצא יוזר בשם nuahce. מישהו מכיר את התופעה הזאת? מי עומד מאחורי המשתמש הזה? אולי ספקי האינטרנט נותנים יד למשתמשים..?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בתוכנת norton ghost 2003 כדי ליצור בוט דיסקט, על מנת ליצור אימג' לכונן C . מאחר וכונני דיסקטים הולכים ונעלמים ומחשבים של היום אינם כוללים דיסקט, יש צורך ליצור בוט דיסק במקום הדיסקט. והשאלה איך יוצרים דיסק שכזה עם norton ghost 14 . לא מצאתי אפשרות בתוכנה ליצור דיסק שכזה. אשמח לקבל סיוע להבעייה בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אי מייל בקווי זהב... ואני רוצה לעשות ככה שאוכל לבדוק אותו ב outlook express במקום להכנס לאתר של קווי זהב כל הזמן למישהו אולי יש מושג מה אני כותב ב incoming mail pop3 וב outgoing mail smtp ?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלחו לי אימייל מוואללה ואני בהוטמייל.קום והוא מאוד חשוב לי אבל אי אפשר לקרוא אותו כי הוא בג'יבריש יש איזוהשהי תוכנה או מקום שאפשר לתרגם את זה??? זה חשוב מאוד אז תודה...
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני עכשיו שומע מוזיקה במחשב באמצעות מדיה פלייר של ווינדוס. הייתי שמח לקבל המלצה על תוכנת ניגון מוזיקה יותר טובה. פיצ'ר מסויים שאני מחפש הוא חיבור בין סוף שיר אחד לתחילת השני ב FADE. ככה שרצף שירים נשמע כמו רצועה אחת ארוכה. יש המלצות??
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון ישנם מספר סוגים של דפדפנים עם ביצועים טובים מאד.. רציתי לדעת על איזה אתם ממליצים..? Internet Explorer - Firefox וכ"ו... אני אישית משתמש ב- Internet Explorer 6.0. . .למרות שיצא כבר גרסא 7 רציתי לדעת מה אתם ממליצים ולמה יתרונות חסרונות.. דווקא לא אכפת לי לעבור דפדן ולגוון !
-
- 42 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לכך שנכנסים לתקייה, עם סרטים, לכל סרט מוצגת תמונה מעין "תצוגה מקדימה" מלבד לקבצי mkv (שפשוט רשום mkv עם הלוגו של splash). יש דרך לסדר זאת או שכך התוכנה בנויה?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, בהתקנת הווינדוס XP בחרתי בטעות להעביר את המחשב למערכת קבצים NTFS. יש איזו דרך שאני אוכל להחזיר ל- FAT בלי לפרמט ??? ניסיתי עם Partition Magic, אבל הוא עשה לי שגיאה ואמר שהוא לא מצליח לשנות.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתמול נוכתח לדעת שהIMESH פשוט יותר טוב מהקאזה יותר מהיר יותר תוצאות פשוט אין כמו אימש
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי קבצי סאונד בפורמט M4A ואני ממיר אותם לקבצי MP3 יתכן שיתקבל עיוות זמן בגלל ההמרה? קרא לי שכאשר המרתי לקבצי WAV אז התקבל עיוות זמן ממש מורגש (שזה נשמע כאילו הקול ממש מונמך כמו הילוך איטי) , במקרה המדובר העייות לא מורגש בסאונד אבל מורגש כשעובדים איתו בתוכנות DAW כמו קיובייס. מבקש קצת מידע על התופעה, לאיזה פורמט מומלץ להמיר קבצי M4A כדי לעבוד איתם בקיובייס (שלא יהיה עיוות)? כיצד ניתן לתקן את העיוות? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
עברתי ל Dazzle emule, עדיין אין מהירויות
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבאמצעותה ניתן לראות (על מפה, למשל) את מיקומו של טלפון סלולרי (מקלידים את מס' הטלפון ןמקבלים את המיקום). אשמח לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הסנכרון צריך להתבצע דרך האינטרנט (לא רק לוח שנה!). רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך תוכנה לתיקון הארד דיסק, אין העדפה מסויימת רק שתהיה אמינה תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להריץ קובץ exe אז זה פותח לי את זה בווינדוס מדיה פלייר...|: אפילו ישומים של לוח הבקרה אני לא יכול לפתוח, כי הם exe.. בבקשה עזרה, אולי יש איזו תוכנה שמריצה exe, או אולי דרך לעשות ברירת מחדל לפתיחת הקבצים...בבקשה עזרה. אני מתחיל להתייאש.. :'(
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, האם קיימת עוד תוכנה כגון AVISUBTITLER להצמדת כתוביות לסרט? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לצרוב סרטי vcd בתוכנה nero שיהיה ב pal ולא ב ntsc בבקשה תעזרו לי
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני העתקתי מכמה אנשים במסנג'ר 7 כמה פרצופים חדשים שלא ראיתי מקודם. שמעתי שיש תוכנה שמביאה את הפרצופים האלה למסנג'ר, ועוד מלא דומים... ומה שמיוחד בה הוא שמי שאני מדבר איתו לא חייב שתהיה התוכנה מותקנת אצלו כדי שיוכל לראות את הפרצופים... מישהו מכיר את שם התוכנה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש אפשרות ב-iTunes שכשאני אעשה Delete לשיר מסויים זה ימחוק גם את הקובץ של השיר? כי המחיקה רק מסירה את השיר מה-LIBRARY שמוצגת ב-iTunes, ואני רוצה למחוק אותו בכלל, מהמחשב. אני יודע שיש אפשרות שזה יראה לי את מיקום השיר באקספלורר, אבל זה לא נח לי, כי אני רוצה למחוק הרבה שירים.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעקבות השינוי בעיצוב האתר ובעזרתו של MoRoses הכנו לכם גרסא חדשה של התוסף לפורומים של HWZone שכולל התאמות לעיצוב החדש, תיקון בעיית של גלישה לאתר עם WWW בהתחלה, ואת כל השיפורים שיש בגרסאות הקודמות. הגרסא החדשה (0.5.1), כולל ההוראות של איך להתקין נמצאות באתר הרגיל: http://icebreak.zickel.net/hwzone/ הרצתי בדיקות אצלי ואצל עוד כמה אנשים על FIREFOX 1.5 (אמור לעבוד בלי בעיות גם על גרסאות ישנות) ולא נראה שיש בעיות, כרגיל, אם יש לך טענות, בעיות, הצעות או תודות, אתם מוזמנים להגיב פה. --- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=135097.0
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום , מישהו מכיר תוכנה חינמית להמרת PDF ל JPEG , GIF אודה לעזרתכם
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, הרבה זמן לא יצא לי להיות פה (לימודים מצאת החמה עד צאת הנשמה), בכל אופן צצה לי בעיה ממש מציקה במחשב.. עכשיו לפני שאני הולך והופך את גוגל בניסיון למצוא פיתרון חשבתי לשאול פה אולי למישהו יהיה כיוון .. בשבוע האחרון צצה לי בעיה ממש מוזרה במחשב כל מה שאני מוריד בין אם בדפדפן או בין אם בתוכנת הורדות כלשהי (למעט טורנטים) יורד מחורבש...ואני אסביר אם נניח הורדתי סרט הוא יורד עם דפקטים בהרצה - פיקסלים פה ושם ,צבעים ירוקים וכו' (וזו לא בעיית מקודדים). אם נניח הורדתי קובץ EXE הוא יורד ואיך שאני מריץ אותו הוא רושם שהקובץ תקול -כלומר לא רץ.. אפילו דפים בדפדפן ותמונות מתחרבשים - ומוצגים כנגטיב בחלקים וחלקם בכלל לא נטענים, חלק מהאתרים לא נטעים בשלמותם ומוצגים כחצי אתר וחצי קו…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חזק לתוכנות תלת מימד ( כרגע עובד עם מאקס אבל יתכן גם ריינו ו - מאיה , מנועי רינדור שונים ) ( ואפילו תוכנות נוספות בהמשך כמו- סוליד-וורקס ואחרות ) לצורך עבודה מיקצועית בפורום המקביל של מיפרטי מחשב עוזרים לי להרכיב מפרט אני עצמי איני מבין בכך אבל ייעצו לי שם לבדוק איתכם את המעבד הספציפי מול התוכנה שאני מיתכוון לעבוד בה וכנ"ל לגבי הכרטיס מסך באופן כללי במה כדאי להשקיע ( אני מדבר כ-"הדיוט" אבל הבנתי שהמעבד מאד חשוב וכרטיס המסך פחות ?....) כרגע דיברנו על מעבד עם 4 ליבות Q6600 וכרטיס מסך של נבידיה 9500 וייעצו לי לבדוק אם יש צורך בכרטיס QUADRO שאלתי היא האם חייבים באמת להיות עד כדי כך מדויקים כלומר גירסה 2009 של מאקס לא תתאים לכרטיס מסוים ו…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה שתוריד לי מאתרי אינטרנט סרטונים שמנוגנים ע"י jwplayer, אין באפשרותי לעבוד עם המחשב בשום דפדפן מלבד אינטרנט אקספלורר. יש הצעות לתוכנה שתעשה את העבודה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מעולם לא יצרתי IMAGE כך שאני לא מכיר את זה בכלל. קניתי מחשב ואני אתקין עליו Win 7. חשבתי להריץ את כל העדכונים של Windows, להתקין את כל התוכנות הבסיסיות (אופיס, VLC, Messenger, FIREFOX וכו') ולפני השימוש במחשב, ליצור IMAGE. האם זה כיוון נכון? אחרי שאבין מתי הנקודה בה רצוי לבצע IMAGE, אני מחפש תוכנה קלה, פשוטה, בלי הרבה אפשרויות שיכולות לבלבל שאוכל לעבוד איתה. אני מניח שיש תוכנות המאפשרות המון פונקציות - אני מחפש את הפשוטות והלא מבלבלות. אשמח להמלצות אם יש כלי חינמי להודה אז תענוג. אם לא, אז יש לחבר שלי HIERN CD אז אוכל להלוות ממנו. תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-