תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אתמול נוכתח לדעת שהIMESH פשוט יותר טוב מהקאזה יותר מהיר יותר תוצאות פשוט אין כמו אימש
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי חבר שנכנס לו וירוס למחשב אחרי כמה זמן הוא ניסה לעשות ריסטרט והמחשב לא עלה מאז ניסיתי לפרמט לו אותו עם דיסק של ווינדוס והוא קפא כל פעם לקחתי את ההארדיסק אלי ופירמטתי אותו דרך המחשב שלי (דרך הדיסק מנג'מנט) בכל מקרה ההרדיסק מפורמט וכשאני מחבר אותו אצלו במחשב אני מקבל press any key to install windows אני לוחץ ואז מופיע לי bootmgr is missing press ctrl+alt+delete to restart והמחשב נתקע... בנוסף ניסיתי להכנס לboot menu והוא נתקע גם שם הביוס עובד אבל זה לא עוזר לי... כשההרדיסק מנותק אני מצליח לעשות בוט לתוך ההתקנה של הווינדוס מהדיסק הבעיה זה כשההרדיסק מחובר... מה עושים? זה לא תקלה בהרדיסק כי אם הוא מחובר במחשב שלי אז אני יכול לגשת אליו... אולי הוא לא מפורמט טוב? כאילו …
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, יש אתר מסויים שאני משתמש בו ויש בו מצגות שכנראה הועלו כHTML5, לכן לא ניתן להעתיק את הטקסט מתוכן. העניין הוא שאני רוצה להכין כרטיסיות מהטקסט ככה שאני צריך להעתיק את הטקסט בדרך המהירה והפשוטה ביותר. אז זה נראה כמו נגן כזה: ואם אני נכנס לsource שלו לדוכמא, אז זה נראה משהו כזה: <meta content="HTML5 SlideShow, HTML5 Presentation, HTML5Point Converter, DigitalOfficePro" name="keywords" /> <meta content="HTML5Point" name="author" /> <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"> <meta content="text/html;charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" /> <meta content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1, user-scala…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם המעבד ב-100% מאמץ בעת הקרנת סרט HD 1080P המעבד הוא AMD ATHLON II X2 250 לוח-אם GIGABYTE GA-MA770-UD3 REV 2.0 זיכרומות PATRIOT 800MHZ 2X1024 הסרטים ממש מקרטעיםואפילו נעצרים בעת ניגון הסרטים מה הסיבה הקודקים שמותקנים הם של K-LIGHT המעודכנים ביותר
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי, איך נותנים למסמך word סיסמא - כך שרק מי שיודע את הסיסמא יכול לפתוח את המסמך?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עבודה קצת יותר ברוטאלית מהקודמת שלי, שינוי יותר גדול לאופניים. התמונה למטה זה איך האופניים נראו לפני, אשמח לתגובות... [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה/אפליקציה לנייד, שבה אני יכול לעלות דרך קובץ CSV את רשימת אנשי הקשר מהסמארטפון שלי ולשתף עם עמיתי לעבודה. האם יש דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה שתוריד לי מאתרי אינטרנט סרטונים שמנוגנים ע"י jwplayer, אין באפשרותי לעבוד עם המחשב בשום דפדפן מלבד אינטרנט אקספלורר. יש הצעות לתוכנה שתעשה את העבודה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שישה קסצי WINRAR כל אחד שוקל כמעט 5 גיגה אני מעונין להעביר אותם לדיסק של 8.5 גיגה אני יכול לשנות את גודל הקבצים ככה שיכנס 2 קבציפ של 4.2 בערך לכל דיסק האם זה ניתן לביצוע וכיצד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מתלבט בין שתי התוכנות האלו בלבד, מי שהתנסה עם אחת התוכנות מוזמן לרשום את המלצותיו ( בבקשה אודה לתגובות רק לגבי שתי התוכנות בלבד ).
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש , לאחר התקנת WINDOWS 7 , עם כרטיס מסך ATI HD 5670 , עם הדרייברים שקיבלתי , קיימת בעייה טורדנית במיוחד לאחר זמן מה , סמן העכבר משתנה מגודלו הטבעי לגדול יותר , ללא כל התראה או סימן מסויים , ורק אם אני עושה ריסטרט \הפעלה מחדש , המצב חוזר לקדמותו עד שזה קורה מיד שוב. עשיתי קצת חיפוש בגוגל על הנושא , וראיתי שהבעייה קיימת בכרטיסי המסך הללו או בדרייברים שלהם אך לא מצאתי שום פיתרון למטרד המציק הזה.\ האם תוכלו לעזור לי בבקשה מכם , אני מודה לכל עונה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מאחר והוינדווס לייב מסנג'ר שיש לי, אני חושב שהוא, בדומה לסקייפ, מחטט גם כן בפרטים האישיים במחשב ושולח אותם למיקרוסופט, ובנוסף, התוכנה מציגה פרסומות בחלון של השיחות טקסט, בדומה למה שסקייפ החלה לעשות לאחרונה, אני מעויין לדעת על תוכנות מסנג'ר חילופיות בקוד פתוח שיש להן גם ממשק בעברית ותמיכה בעברית, ואשר יכולות להשתמש עם חשבון הלייב הקיים שלי, מאחר וידוע לי שתוכנות קוד פתוח הן בדר"כ בטוחות יותר לשימוש, מאחר וניתן לדעת מה הן מבצעות מאחורי הקלעים שלהן. איזה תוכנות אתם ממליצים?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות כזו להעביר משחק שקניתי בסטים ולשחק אותו דרך אוריגין?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת רשת של silver line icam 830 אני מחפש נואשות דריבר למצלמה ואני לא מוצא לחברה אין גם אתר להורדות דריברים אם יש למישהו את המצלמה ויכול לשלוח לי את הדריבר או לשלוח לי קישור אני מאד יודה כיוון שאיני נמצא תמיד בפורום אני יודה לכם אם תוכלו לשלוח לי לאי מייל שלי shimon800@walla.co.il בתודה מראש שמעון
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי בעיה עם JDOWNLOADER משום מה יש לי אינטרנט 2.5 שתמיד היה מוריד לי מראפידשייר מגה אפלואד על 150 KB עד 300KB ובשלושה ימים האחרונים שני חברות השרתים האלה כשאני מוריד מהם ההורדה לא עוברת את ה-30 KB מה למה זה?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בתוכנת norton ghost 2003 כדי ליצור בוט דיסקט, על מנת ליצור אימג' לכונן C . מאחר וכונני דיסקטים הולכים ונעלמים ומחשבים של היום אינם כוללים דיסקט, יש צורך ליצור בוט דיסק במקום הדיסקט. והשאלה איך יוצרים דיסק שכזה עם norton ghost 14 . לא מצאתי אפשרות בתוכנה ליצור דיסק שכזה. אשמח לקבל סיוע להבעייה בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כשאני בא להסיר את התוכנה, זה אומר שהוא צריך את הקובץ itunes.msi והוא לא מוצא אותו כמובן שישר עשיתי חיפוש תחת השם הזה, אבל לא מצאתי כלום מה לעשות? כי זה תוקע אותי ככה, אני לא יכול להתקין גרסה חדשה ככה.. =\
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חיפשתי נואשות באינטרנט קריברים למצלמה מסוג GPT DC-4120 אבל לא מצאתי לווינדוס XP. בבקשה תביאו לי את הדריבר... בתודה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה למוזיקה שיכולה להאיט את מהירות של השיר. אבל לא לערוך אותו אם אפשר גם שתיקרא mp3 תודות רבות
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנסה להכנס למספר שרתי FTP הפתוחים לציבור, ומקבל ההודעה: 'אין אפשרות להציג את הדף' מה לשנות בהגדרות של EXPLORER /ROUTER?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנת שעון מעורר למחשב כדי שאני יכוון את השעון במחשב כדי להתעורר.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לצרוב סרטי vcd בתוכנה nero שיהיה ב pal ולא ב ntsc בבקשה תעזרו לי
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צריך להתקין דרייבר למסך Samsung חדש או שאין צורך? קניתי מסך סמדונג 24 אינטצ למחשב, האם צריך להתקין את הדריבר לווינדוס 10 או שהווינדוס כבר ידע לזהות אותו?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, מותקנת אצלי גירסא 2.41 של KAZAA K++ (ניסית גם 2.43), וכאשר אני מפעיל אותו, לאחר שהיא מתחברת אני שם לב שיש כ90,000 אנשים מחוברים- שזה מוזר כי פעם כשהייתי מתחבר היו כ 5,000,000, טוב חשבתי לעצמי שזה אולי לא משנה, חיפשתי לעצמי איזה קובץ והוא לא מצא אותו, חיפשתי עוד קבצים יותר מצויים- הוא מצא אותם אך בלי מס' מקורות רב (4~). ולשאלה שלי: האם מישהו יודע למה זה קורה ? אולי יש גירסאות טובות יותר ? וכמה משתמשים מחוברים יש אצלכם ? תודה מראש לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בבקשה זה ממש דחוף, אני משתוקק לנסות את הצורב החדש שלי בצריבת דיוידי! תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-