תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול לצרוב סרטי vcd בתוכנה nero שיהיה ב pal ולא ב ntsc בבקשה תעזרו לי
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום, בהתקנת הווינדוס XP בחרתי בטעות להעביר את המחשב למערכת קבצים NTFS. יש איזו דרך שאני אוכל להחזיר ל- FAT בלי לפרמט ??? ניסיתי עם Partition Magic, אבל הוא עשה לי שגיאה ואמר שהוא לא מצליח לשנות.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה בשני הלפטופים שלי (חדש וישן) יש בעיה מוזרה- אי אפשר לצפות בתוכניות מאקו VOD דרך הכרום, אבל דרך האקספלורר אפשר. כשלוחצים על פליי, הדפדפן מבקש להוריד קובץ שנקרא gmp2.asp, אבל המערכת לא יודעת עם מה לפתוח את זה. כשאני לוחצת על "חווים בעיות בצפייה", מסומן לי שאין לי מדיה פלייר- למרות שיש לי, ואפילו אחד עדכני. האם זה קשור לקידודי וידאו מסויימים שכרום לא קורא יותר? איך אני יכולה לראות את קבצי הוידאו הנ"ל דרך הכרום? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
הגדרתי בפיירפוקס סוגי קבצים שונים (txt, png, pdf) לפתיחה ביישום ברירת המחדל וללא הצגת תיבת דו-שיח; האפשרות "בצע אוטומטית לסוג קובץ זה" מסומנת. פיירפוקס מתעלם מההגדרות, ותיבת דו-שיח "שמור או פתח?" מוצגת באופן קבוע. גם ב- IE 8 תיבת דו-שיח "שמור או פתח?" מוצגת באופן קבוע, והאפשרות "שאל תמיד" אינה מופיעה כלל. אודה מאוד על עזרה. http://answers.microsoft.com/he-il/ie/forum/ie8-windows_7/%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA/0c94cc66-8d83-4500-9fce-0824d4de7465
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה....לפני הכול דבר ראשון תודה על העזרה לכולם. אני חדש בפורום ומקווה שתתנו לי יד ואני אקבל מענה לשאלות... אז ככה: אני משתמש באימיול TLN 0.49B עד היום האימיול היה מחובר באינטרנט חוטי+מזהה גבוה מה שתרצו. עד שקניתי לאפטופ ואיתו גם ראוטר אלחוטי של אדימקס מדגם BR-6228NS מאז שהתקנתי את האימיול על המחשב החדש והגדרתי את הראוטר האלחוטי אני פשוט לא מצליח להתחבר לשום שרת ואני מקבל את הודעת השגיאה: 23/03/2011 01:44:14: אזהרה **Poon*Platoon** (38.107.160.229:4661) - Your 4662 port is not reachable. Please review your network config. לא משנה לאיזה פורט אני מנסה להתחבר 4662/4672 או 7009/7019 וגם 6662/6672 זה פשוט אותו הדבר כל הזמן. עשיתי פתיחת פורטים לכל פורט אפשרי בערך -- ראו תמונה…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה לא נראה מסובך מידי פשוט צריך לדעת יש לי קובץ שבו אני שומר את כל השעות שבהן עבדתי, הקובץ נראה ככה: שעת התחלה שעת סיום סה"כ שעות 15:00 17:00 2 אני רוצה שהאקסל יחבר את השעות שבעמודות שעת התחלה ושעת סיום ויביא לי את סה"כ השעות בעמודה סה"כ שעות תודה לכל העוזרים!
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מתלבט בין שתי התוכנות האלו בלבד, מי שהתנסה עם אחת התוכנות מוזמן לרשום את המלצותיו ( בבקשה אודה לתגובות רק לגבי שתי התוכנות בלבד ).
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני נוסע לסופשבוע עם חברה ואני רוצה לצרוב כמה סרטים שיעבוד על מכשיר DVD, אילו תוכנות יכולות לעזור לי בעניין הצריבה? כשאני מנסה לצרוב כרגיל זה לא מסכים להפעיל בDVD. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם המעבד ב-100% מאמץ בעת הקרנת סרט HD 1080P המעבד הוא AMD ATHLON II X2 250 לוח-אם GIGABYTE GA-MA770-UD3 REV 2.0 זיכרומות PATRIOT 800MHZ 2X1024 הסרטים ממש מקרטעיםואפילו נעצרים בעת ניגון הסרטים מה הסיבה הקודקים שמותקנים הם של K-LIGHT המעודכנים ביותר
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלחו לי אימייל מוואללה ואני בהוטמייל.קום והוא מאוד חשוב לי אבל אי אפשר לקרוא אותו כי הוא בג'יבריש יש איזוהשהי תוכנה או מקום שאפשר לתרגם את זה??? זה חשוב מאוד אז תודה...
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי כמה משחקים שמתאימים לפלייסטיישן 2 ו\או לאקס בוקס (ככה לפחות רשום עליהם...) רציתי לדעת כיצד אוכל לשחק איתם על הפלייסטיישן 2? האם אפשר לצרוב את המשחק על דיסק פשוט של 700 מגה? דרך איזו תוכנה לצרוב? והאם זה באמת נכון ושווה לצרוב את זה?! (זאת אומרת שזה באמת יפעל?!?!)
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש תוכנה הכי טובה ונוחה שיש היום בשוק בשביל להגן ולנהל DISK ON KEY שאם מישהו יגנוב לי את הדיסק און קיי הוא יהיה חייב סיסמא.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
2 הסגנונות הסגנונות הפופולריים של המאה הזאת: לקשקש על המונה ליסה. ולעשות מכל דבר פרסומת לIPOD ;D
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך האנטי וירוס Microsoft Security Essentials? זה משתווה ל-Kaspersky \ Norton \ ESET NOD? יש לי 64 WIN 7 ואני לא ידע מה הכי טוב בשבילי...?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עברתי ל Dazzle emule, עדיין אין מהירויות
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
במל סרטים וסדרות פשוטות אפילו יש קטע כזה כשיש משהו דרמטי אז רואים את השחקן כאילו נשאר במקום אבל הרקע מאחוריו מתקרב. מסובך להסביר בדיוק אבל אם מישהו הבין ויש לו דוגמא זה יהיה מעולה. אולי זה קצת נראה כמו טריק של פוקוס אבל זה הרבה יותר "חזק" מאשר סתם פוקוס. זה רק עדשה מיוחדת או שיש איזה דרך אחרת?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את האנטיוירוסNOD32. אפשר לקנות את זה ישירות דרך האתר ולקבל את הקוד ישירות מהאינטרנט. לפי אתר nod.co.il המחיר הוא 129. לפי אתר eset.co.il המחיר הוא 159. האם אחד מהאתרים מזוייף? אני בטוח שאם אני קונה את זה מהאתר שלהם בחו"ל המחיר יהיה יותר זול? אני צודק? הבעיה היא שהאתר מזהה את הIP ומפנה אותי לכתובת בארץ. השאלה היא איפה הכי כדאי לקנות אנטיוירוס? והאם יש אפשרות לרכוש את התוכנה מאתר בחו"ל במחיר מוזל. תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן. הסיפור הוא כזה: יש איזו תוכנה שאני צריך לעבודה. אחי הקטן בנסיון לחסוך כסף התקין לי אותה פרוצה. לאחר מעט זמן התוכנה זיהתה את זה ונעלה את עצמה. עכשיו אני רוצה להסיר אותה ולהתקין עותק חדש ולקנות את הרשיון עבורה. אבל לא משנה כמה אני מסיר אותה ומתקין אותה מחדש ישר אחרי ההתקנה היא מזהה את הרשיון שאחי הזין לה ונועלת את עצמה. ניסיתי להסיר עם revo uninstaller בצורה הכי יסודית פלוס נקיון הרגיסטרי אבל כלום לא עוזר תמיד זה חוזר על עצמו. עצות?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
היי , אין בנגן הזה אופציית אנדו ?. אם בטעות מחקתי וידאו מפלייליסט אין דרך לבטל את המחיקה ?. יש נגן עם אפשרות לבנות פלייליסט כמו במדיה פלייר ?.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
מה חשבו לעצמם החבר'ה בגוגל? בהגדרות הדפדפן תחת סיסמאות ניתן לראות את כל הסיסמאות השמורות+שם המשתמש עבור כל אתר ואתר ששמרנו בו. בפשטות, מול העיניים, ללא אפשרות לחסום זאת. כך שכל מי שיושב לכם על המחשב לרגע יכול ב 2 קליקים לקבל את כל הרשימה של הסיסמאות ושמות המשתמשים שלכם. ממש ממש לא ברור העניין הזה, פרצת אבטחה ענקית. מה לעזאזל? אשמח לשמוע דעתכם...
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מאחר והוינדווס לייב מסנג'ר שיש לי, אני חושב שהוא, בדומה לסקייפ, מחטט גם כן בפרטים האישיים במחשב ושולח אותם למיקרוסופט, ובנוסף, התוכנה מציגה פרסומות בחלון של השיחות טקסט, בדומה למה שסקייפ החלה לעשות לאחרונה, אני מעויין לדעת על תוכנות מסנג'ר חילופיות בקוד פתוח שיש להן גם ממשק בעברית ותמיכה בעברית, ואשר יכולות להשתמש עם חשבון הלייב הקיים שלי, מאחר וידוע לי שתוכנות קוד פתוח הן בדר"כ בטוחות יותר לשימוש, מאחר וניתן לדעת מה הן מבצעות מאחורי הקלעים שלהן. איזה תוכנות אתם ממליצים?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא מוצא לוח שנה שיכול לכלול בתוכו לוח שנה עברי וזמנים ומועדים ושיכול להיות על הDESKTOP ... מישהו מכיר יודע משהו ?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי. אני מחפש תוכנה שתשמור על ווליום אחיד של סאונד במוזיקה לעסק. כשמורידים שירים יש הבדלים בין כל שיר בעוצמה. אני מחפש משהו שייפתור את זה. אתם מכירים דבר כזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-