עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הורדתי איזה קראק מחורבן שככל הנראה היה וירוס ומאז הכול נדפק. האנטי וירוס לא הצליח לעלות עם הפעלת המחשב מחדש וגם הדפדפן פשוט לא עולה. השתמשתי ב - Malwarebytes להסרת כל המזיקים שנוצרו לי והסרתי לגמרי את הדפדפן וזה עדיין לא נפתר. יש למישהו מושג מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by tora,

בס"ד Windows 8.1 עם כל העידכונים מחשב נייד Icore3 כשאני פותח את ההתקנה הוא נותן לי שגיאה שיש בעיה עם חבילת ההתקנה שצריך DLL בשביל להשלים את ההתקנה <למעשה היא כלל לא התחילה> מותקן אצלי .net 2/3/3.5/4.5. זה עובד בכלל עם חלונות 8? הצלחתי להתקין את זה על חלונות 7 אם מישהו לא מכיר דרך לפתור את זה אולי מכירים תוכנה דומה שיכולה להראות לי מה ההספק שהמחשב משתמש בו כל רגע? תודה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by ModChiP,

יש לי את התוכנה על המחשב אני מבקש ממנו שיעשה לי אבחון לדיסק(של המערכת)- הוא ממליץ לי על boot time Defrag אני מאפשר את זה ואז הוא מאתחל וכשהוא עולה הוא מראה לי את החלון הזה http://img836.imageshack.us/img836/6724/dsc00301h.jpg ואז מאתחל שוב ומראה את החלון הזה- http://img638.imageshack.us/img638/7137/dsc00300xx.jpg אשמח לעזרה ואני ממש עובד עצות יש לציין שהתוכנה עובדת טוב והצלחתי לעשות איחוי לכונן המישני בהצלחה מרובה מצאתי משהו באתר הבית של התוכנה -http://www.raxco.com/support/kb/823/ אני לא יודע עם זה נכון אבל עבדתי לפיו ולא הצלחתי לפתור את הבעיה תודה רבה למי שיצליח לעזור!

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by ladani22,

אני בטוח שכבר שאלו את זה אבל לא מצאתי בחיפוש את התשובה.... כיצד לייצא את הודעות הדואר לקובץ גיבוי במטרה להעביר אותן למחשב אחר. אני לא מעוניין להשתמש בתוכנה חיצונית לשם כך אלא ב outlook עצמו

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. עברתי ל Dazzle emule, עדיין אין מהירויות

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by SpLiNtEr,

לילה טוב. יש ברשותי מסמך וורד אישי המוגן בסיסמה. ניסיתי אמצעים רבים לאיפוס הסיסמה,אך ללא הועיל. תוצאות החיפוש שקיבלתי כאן ובגוגל לא הועילו. האם יש פיתרון? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Scarface,

תוכנת ה - WINRAR קיימת אצלי כבר המון זמן היום פתאום שמתי לב שכל קבצי ה- RAR ניהיו במשקל של 1 ק"ב ושאני מנסה לפתוח את הקובץ RAR מופיעה לי השגיאה: הארכיון במבנה לא ידוע או מקולקל והקובץ לא ניתן לפתיחה בכלל . ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש וזה לא עזר ... עשיתי msconfig ונוסף לי V על המילה - scanregw יכול להיות שזה קשור? ניסיתי להסיר ולהתקין שוב ולא הלך ... סרקתי תמחשב עם תוכנות לניקוי ה Registry נמצאו הרבה קבצים פגומים אבל הבעיה לא נפתרה. חוץ מכל קבצי ה - RAR שנהיו 1 ק"ב ולא ניתן בכלל לפתוח אותם . אני רואה שגם כל המצגות שקיימות אצלי נהיו 1 ק"ב ולא ניתן לפתוח אותם... זה רושם לי שגיאה : DATA Error [47 0F 94 93 F4 K5] ניסיתי לשחזר אחורה תמחשב וגם לא הצלחתי ... בקיצור אני לא יודע …

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Designer,

שלום לכולם, אתמול קניתי לפטופ חדש Lenovo Yoga 700 14, וכמובן שיש לי הרבה מאוד Bloatware. אני מתכוון להסיר כמה שיותר תוכנות, אבל אני קצת מפחד שיש תוכנה טובה/חיונית שאני "אפספס" אם אסיר אותה. רשימת התוכנות שהגיעו לי במחשב: Lenovo Photo Master Conexant HD Audio Dolby Audio X2 Windows API SDK Dolby Audio X2 Windows APP Intel(R) Dynamic Platform and Thermal Framework Intel(R) Wireless Bluetooth Intel(R) Graphics Driver Intel(R) Management Engine Components Intel(R) PROSet/Wireless Software Intel(R) Rapid Storage Technology Intel(R) Serial IO Lenovo Accelerator Lenovo BatteryGauge Lenovo EasyCamera Lenovo Experience Improvement Lenovo Fu…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  9. בזמן גלישה ללא שום פעולה אחרת במחשב דף האינטרנט מהבהב מידי פעם ומידי פעם עובד בצורה של דיליי ונתקע ... מחשב שנרכש לפני שבועיים . מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. טוב אני מקווה שיש פה אנשים מביני עניין עוד חודשים אני טס לטיול לתאילנד ורציתי המלצות לגבי מצלמות אני מתכנן לקנות מצלמת ווידיאו HD והשאלות הן ככה 1-בתאילנד זול יותר משמעותית מבארץ או לא (אני כן מתכנן לעבור במסלול האדום ) 2-איזה מצלמת ווידיאו שתומכת ב1080P מומלץ למשתמש ביתי ? אני לא צריך אחת סופר מקצועית אלה אחד ידידותית שמספקת תמונה טובה בלי לשחק אתה יותר מידי 3-בעניין תקציב אני לא סגור אליו

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. היי, יש לי כתובות mms שבהן יש סרטוני וידאו. אני רוצה להוריד את הסרטונים האלה באמצעות תוכנה. כיצד אני יכול לעשות זאת? אם זה משנה, הסרטונים נמצאים ברשת פרטית אליה אני מחובר מהבית בפרוטוקול L2TP.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש תוכנה חינמית לתכנון בית ועיצובו חייב להיות בתלת מימד תודה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by gatitito,

היי חברה יש לי בעיה לא נורמאלית משהו מהחברים שלי התקין לי את הTOOLBAR של MAKO על המחשב והוא נמצא כרגע בשני הדפדפנים שלי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס האם תוכלו לעזור לי להסיר אותו לצמיתות משנייהם תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by zohar678,

לוח האם שלי הוא: foxconn s775 661fx7mf-s vga+agp+l ניסתי דרך גוגל ולא הצלחתי למצא

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום המחשב שלי לא מעדכן את האנטי וירוס בטענה "שלא ניתן להתחבר לסרבר" זה קורה גם עם המון תוכנות (אי סי קיו , משחקי רשת, אניטי וירוס ) בקיצור לא מעדכן כלום. מה אני עושה במצב כזה ?חסרים לי דרייברים? תדוה מראש.

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום לכולם! רציתי לדעת איך אפשר לקבץ סרטים בקלות ובלי הרבה בעיות למה לפי מה שהבנתי זה לא כל כך פשוט. יש לי הרבה סרטי DVD וכל מיני קבצים שאני מקליט מהטלוויזיה ומהווידאו שהם ממש אבל ממש גדולים ואני רוצה לקבץ אותם ככה שלא יירד הרבה מהאיכות השאלה היא יותר מאיפה להוריד נ.ב יש אולי מדריכים שאפשר להוריד מהאתר שיכולים לעזור לי בנושא הזה? תודה בכל מקרה!!! :AR15:

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום .. אני רק התחלתי בתחום העריכה והצילום אוהב הרבה לצלם ובקרוב אקנה לי מצלמת וידאו כמו שצריך כי רק עכשיו אני עובד עם מצלמה דיגיטלית לבינתיים אמ.. ועכשיו אני וחברים שלי רוצים ליצור מיני סידרה כזאת דומה ל''עספור'' עכשיו מה שרציתי לדעת איך אני עושה פתיח שכזה שתוך כדי השמות ככה מופיעים עם הצילום ביחד לחתוך ולעשות הרבה צילומים אני יודע רק להשים ככה את השם עם פונט או גופן איך שקוראים לזה להשים אותו ככה בפתיח נגיד רואים אותי אז שיהיה כתוב רון ... מקווה שהבנתם ומקווה שתעזרו ליי.. (הינה הקליפ שאני מתכוון )תודה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. מאחר והוינדווס לייב מסנג'ר שיש לי, אני חושב שהוא, בדומה לסקייפ, מחטט גם כן בפרטים האישיים במחשב ושולח אותם למיקרוסופט, ובנוסף, התוכנה מציגה פרסומות בחלון של השיחות טקסט, בדומה למה שסקייפ החלה לעשות לאחרונה, אני מעויין לדעת על תוכנות מסנג'ר חילופיות בקוד פתוח שיש להן גם ממשק בעברית ותמיכה בעברית, ואשר יכולות להשתמש עם חשבון הלייב הקיים שלי, מאחר וידוע לי שתוכנות קוד פתוח הן בדר"כ בטוחות יותר לשימוש, מאחר וניתן לדעת מה הן מבצעות מאחורי הקלעים שלהן. איזה תוכנות אתם ממליצים?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. מישהו יכול להמליץ לי על משהו כזה למחשב? (לסמארטפונים יש מלא כאלו instagram\molome\Sophie Cam) אני מחפש משהו כזה להתקין למחשב (אני יודע שאפשר דרך אמולטור להתקין אנדרואיד אבל זה מסורבל) מצאתי אתרים שאפשר אונליין אבל גם זה דיי איטי ולא הכי נוח אם מישהו יכול לעזור לי ולכוון אותי לתוכנות כאלו לPC אני ממש הודה לו בתודה אלי.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by erandob,

אני מעוניין ליצור סרטון אנימציה... בתור תחביב, שביל הכיף... רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנות נחמדות חינמיות למתחילים. אשמח לקבל המלצות... ואם אתם מכירים גם מדריכים טובים באינטרנט, תוסיפו גם לינק. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by omri_ro,

איפש אני מוצא את הבן זונה הזה? חרשתי כבר תרשת....

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by chichy,

ב- contact list אני רואה סימני שאלה במקום השמות של האנשים. התופעה חלה רק בשמות בעברית אני משתמש ב- WIN XP PRO תודה איל

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by godisme171,

אתמול נוכתח לדעת שהIMESH פשוט יותר טוב מהקאזה יותר מהיר יותר תוצאות פשוט אין כמו אימש

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by PHoneiXeR,

הכנתי לד (מנורה קטנה) בתלת מימד בדיוק חמש דקות....אממ טוב אולי קצת פחות..!! תראו יצא די יפה עם השקיפות והכל וגם אני הכנתי הכל לבד כיאלו מ 0 לזה לא לקחתי שום מדריך או איזה קובץ מוכן!!! תראו:

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by R9800P2,

מאיפה אני מוריד איי סי קיו גירסה הכי חדשה ושיהיה בעברית וקישור ישיר תודה

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים