תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי רשת מחשבים שאני רוצה להכין בשבילה שרת התקנות GHOST ושתהיה לי אפשרות להיטען אליו מכול נקודה חמה מהרשת שלי ... לדוגמא כאשר אני מקבל מחשב י מותג חדשים אני עושה על אחד מהם התקנה מלאה של מערכת אחרי זה אימייג עם סיס פרפ ואחריו שאר המחשבים הזהים משתמשים בגוסט שנוצר כביכול ממצב CLONING של מערכת ההפעלה החומרה זהה לרוב אבל בהתקנה דרך השרת ... כמו כן עם יש אפשרות להכניס לשם גם דיסק של hiren יהיה מצויין תודה לכול העוזרים לידע כללי אנחנו כרגע משתמשים בפרוייקט ישן של NET BOOT אבל המערכת מסורבלת וישנה מאוד והיא בממשק בDOS ודורשת הרבה כתיבה ידנית ומעצבנת ככה שאני מחפש אלטרנטיבה ראויה לתחליף בשבילה ... שפעם אחת אני יכניס לשרת PACKS של דרייברים לכרטיסי הרשת הקיימי…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי. אני מחפש תוכנה שתשמור על ווליום אחיד של סאונד במוזיקה לעסק. כשמורידים שירים יש הבדלים בין כל שיר בעוצמה. אני מחפש משהו שייפתור את זה. אתם מכירים דבר כזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש אנטי וירוס (בתשלום או חינמי) לא ממש משנה,רק שיהיה אמין וטוב ושיגלה את רוב הוירוסים תודה
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הגדרתי בפיירפוקס סוגי קבצים שונים (txt, png, pdf) לפתיחה ביישום ברירת המחדל וללא הצגת תיבת דו-שיח; האפשרות "בצע אוטומטית לסוג קובץ זה" מסומנת. פיירפוקס מתעלם מההגדרות, ותיבת דו-שיח "שמור או פתח?" מוצגת באופן קבוע. גם ב- IE 8 תיבת דו-שיח "שמור או פתח?" מוצגת באופן קבוע, והאפשרות "שאל תמיד" אינה מופיעה כלל. אודה מאוד על עזרה. http://answers.microsoft.com/he-il/ie/forum/ie8-windows_7/%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA/0c94cc66-8d83-4500-9fce-0824d4de7465
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי, המחשב שלי די עמוס אז אני רוצה לעשות לו פרמוט ויש לי שאלה. אם אני עושה פרמוט, אני יוכל להשתמש בסריאל שהיה לי עד עכשיו לXP, הוא חוקי ואני רוצה שיהיה מותקן לי חוקי. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
על מחשב נייד קצת ישן בלי מצלמה הותקנה מצלמת רשת (ג'נרית שכזאת) שמתחברת לUSB, מצלמה פשוטה שנותנת רק וידאו. על התוכנה של המצלמה (שמגיעה עם הדרייבר) הוידאו עובד חלק במחשב אפשר לראות את הפלט של המצלמה במשך שעות ארוכות בלי קפיצות או בעיות ממש מצויין. הבעיה היא בסקייפ, בהתחלה רואים את הוידאו שהמצלמה מצלמת אבל ממש אחרי פחות מדקה בזמנים משתנים קורה אחד מה4 דברים הבאים: 1. מסך לבן 2. מסך שחור 3. הוידאו קופא 4. הוידאו מקרטע ואז קופא. מה יכולה להיות הבעיה? זה ודאות משהו ברמת התוכנה כי המצלמה עובדת בסדר גמור וגם נבדקה על 3 מחשבים שונים. עצות? תודה, לירון
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה מחשב ישן אבל אני מעוניין להתקין עליו XP ואני לא מוצא לו דרייבירים אשמח לעזרה תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מידי פעם כשאני מוריד קבצים מהאמיול המהירות קופצת למהירות מקסימלית, כאילו אני מוריד טורנט. כשאני בודק ברשימת משתמשים של אותה הורדה אני תמיד מוצא יוזר בשם nuahce. מישהו מכיר את התופעה הזאת? מי עומד מאחורי המשתמש הזה? אולי ספקי האינטרנט נותנים יד למשתמשים..?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, רציתי להתנסות קצת באנימציה, ואני חייב למצוא workflow יותר מהיר ממה שעשיתי... כי זה פשוט המון זמן לעבודה ברמה שלא מספיקה לי. מה שעשיתי זה דבר כזה: אנימציה בפוטושופ - חלוקת הפנים לחלקים קדמיים (שיער קדמי) ואחוריים (שיער מאחורה) וכו', והנפשה של כל חלק בנפרד עם כלי האנימציה המובנה. בכל פריים, לשים את הפריים הקודם על 50% ולצייר את התנועה הבאה. לבחור את השכבות שמופיעות. אחרי זה שמירה כ-PNG ופתיחה ב-after effects לקומפוזיציה. הציור והצביעה לקחו יותר מדי זמן. חייבת להיות דרך יותר יעילה לעשות את זה - וקטורים? תוכנות ייעודיות? זה מה שבאתי לשאול... יש לי מחשב-טבלט (עם עט) וחלונות, אני אשמח לשמוע ממישהו קצת יותר מנוסה מה הדרך לתקתק עבודה. אני מחפש לוק של אנימה, וחשבתי שה…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה שתוריד לי מאתרי אינטרנט סרטונים שמנוגנים ע"י jwplayer, אין באפשרותי לעבוד עם המחשב בשום דפדפן מלבד אינטרנט אקספלורר. יש הצעות לתוכנה שתעשה את העבודה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלחו לי אימייל מוואללה ואני בהוטמייל.קום והוא מאוד חשוב לי אבל אי אפשר לקרוא אותו כי הוא בג'יבריש יש איזוהשהי תוכנה או מקום שאפשר לתרגם את זה??? זה חשוב מאוד אז תודה...
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אי מייל בקווי זהב... ואני רוצה לעשות ככה שאוכל לבדוק אותו ב outlook express במקום להכנס לאתר של קווי זהב כל הזמן למישהו אולי יש מושג מה אני כותב ב incoming mail pop3 וב outgoing mail smtp ?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין תוכנת swf & flv על מנת להפעיל סרטונים עם סיומת swf. לאחר שאני מסיים להתקין את התוכנה מופיע לי שגיאה (שמתי בקובץ מצורף), שלא מותקן לי פלאש פלייר על המחשב. שניסיתי להתקין מסתבר שכן מותקן אצלי פלאש פלייר אבל כפלאג אין ב-chrom. ניסיתי להתקין תוכנות אחרות אבל אותה שגיאה מופיעה לי. אני מצליח להפעיל את הסרטונים דרך הדפדפן ב-chrom אבל אני רוצה שיהיה לי את היכולת לעצור או להתקדם בסרטון.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אתמול נוכתח לדעת שהIMESH פשוט יותר טוב מהקאזה יותר מהיר יותר תוצאות פשוט אין כמו אימש
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה להקליט "what you hear" ישירות ל-MP3 למשך כמה שעות ברצף תודה
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, הרבה זמן לא יצא לי להיות פה (לימודים מצאת החמה עד צאת הנשמה), בכל אופן צצה לי בעיה ממש מציקה במחשב.. עכשיו לפני שאני הולך והופך את גוגל בניסיון למצוא פיתרון חשבתי לשאול פה אולי למישהו יהיה כיוון .. בשבוע האחרון צצה לי בעיה ממש מוזרה במחשב כל מה שאני מוריד בין אם בדפדפן או בין אם בתוכנת הורדות כלשהי (למעט טורנטים) יורד מחורבש...ואני אסביר אם נניח הורדתי סרט הוא יורד עם דפקטים בהרצה - פיקסלים פה ושם ,צבעים ירוקים וכו' (וזו לא בעיית מקודדים). אם נניח הורדתי קובץ EXE הוא יורד ואיך שאני מריץ אותו הוא רושם שהקובץ תקול -כלומר לא רץ.. אפילו דפים בדפדפן ותמונות מתחרבשים - ומוצגים כנגטיב בחלקים וחלקם בכלל לא נטענים, חלק מהאתרים לא נטעים בשלמותם ומוצגים כחצי אתר וחצי קו…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעקבות השינוי בעיצוב האתר ובעזרתו של MoRoses הכנו לכם גרסא חדשה של התוסף לפורומים של HWZone שכולל התאמות לעיצוב החדש, תיקון בעיית של גלישה לאתר עם WWW בהתחלה, ואת כל השיפורים שיש בגרסאות הקודמות. הגרסא החדשה (0.5.1), כולל ההוראות של איך להתקין נמצאות באתר הרגיל: http://icebreak.zickel.net/hwzone/ הרצתי בדיקות אצלי ואצל עוד כמה אנשים על FIREFOX 1.5 (אמור לעבוד בלי בעיות גם על גרסאות ישנות) ולא נראה שיש בעיות, כרגיל, אם יש לך טענות, בעיות, הצעות או תודות, אתם מוזמנים להגיב פה. --- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=135097.0
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני עכשיו שומע מוזיקה במחשב באמצעות מדיה פלייר של ווינדוס. הייתי שמח לקבל המלצה על תוכנת ניגון מוזיקה יותר טובה. פיצ'ר מסויים שאני מחפש הוא חיבור בין סוף שיר אחד לתחילת השני ב FADE. ככה שרצף שירים נשמע כמו רצועה אחת ארוכה. יש המלצות??
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לצרוב סרטי vcd בתוכנה nero שיהיה ב pal ולא ב ntsc בבקשה תעזרו לי
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבאמצעותה ניתן לראות (על מפה, למשל) את מיקומו של טלפון סלולרי (מקלידים את מס' הטלפון ןמקבלים את המיקום). אשמח לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עברתי ל Dazzle emule, עדיין אין מהירויות
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי קבצי סאונד בפורמט M4A ואני ממיר אותם לקבצי MP3 יתכן שיתקבל עיוות זמן בגלל ההמרה? קרא לי שכאשר המרתי לקבצי WAV אז התקבל עיוות זמן ממש מורגש (שזה נשמע כאילו הקול ממש מונמך כמו הילוך איטי) , במקרה המדובר העייות לא מורגש בסאונד אבל מורגש כשעובדים איתו בתוכנות DAW כמו קיובייס. מבקש קצת מידע על התופעה, לאיזה פורמט מומלץ להמיר קבצי M4A כדי לעבוד איתם בקיובייס (שלא יהיה עיוות)? כיצד ניתן לתקן את העיוות? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לכך שנכנסים לתקייה, עם סרטים, לכל סרט מוצגת תמונה מעין "תצוגה מקדימה" מלבד לקבצי mkv (שפשוט רשום mkv עם הלוגו של splash). יש דרך לסדר זאת או שכך התוכנה בנויה?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במל סרטים וסדרות פשוטות אפילו יש קטע כזה כשיש משהו דרמטי אז רואים את השחקן כאילו נשאר במקום אבל הרקע מאחוריו מתקרב. מסובך להסביר בדיוק אבל אם מישהו הבין ויש לו דוגמא זה יהיה מעולה. אולי זה קצת נראה כמו טריק של פוקוס אבל זה הרבה יותר "חזק" מאשר סתם פוקוס. זה רק עדשה מיוחדת או שיש איזה דרך אחרת?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-