תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אתמול נוכתח לדעת שהIMESH פשוט יותר טוב מהקאזה יותר מהיר יותר תוצאות פשוט אין כמו אימש
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לצרוב סרטי vcd בתוכנה nero שיהיה ב pal ולא ב ntsc בבקשה תעזרו לי
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בעקבות השינוי בעיצוב האתר ובעזרתו של MoRoses הכנו לכם גרסא חדשה של התוסף לפורומים של HWZone שכולל התאמות לעיצוב החדש, תיקון בעיית של גלישה לאתר עם WWW בהתחלה, ואת כל השיפורים שיש בגרסאות הקודמות. הגרסא החדשה (0.5.1), כולל ההוראות של איך להתקין נמצאות באתר הרגיל: http://icebreak.zickel.net/hwzone/ הרצתי בדיקות אצלי ואצל עוד כמה אנשים על FIREFOX 1.5 (אמור לעבוד בלי בעיות גם על גרסאות ישנות) ולא נראה שיש בעיות, כרגיל, אם יש לך טענות, בעיות, הצעות או תודות, אתם מוזמנים להגיב פה. --- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=135097.0
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, חבר עזר לי עם פירמוט המחשב עכשיו מותקן לי windows 7 ultimate מאיזשהי סיבה מספר דברים לא פועלים כראוי/שונים ממה שהיכרתי קודם ובינהם: 1. כפי שכבר ציינתי בכותרת - תצוגת הaero לא עובדת לי, אין לי מושג מאיפה אמורים להפעיל אותה, הלכתי לpersonalize ובחרתי כל theme אפשרי.. 2. בתפריט "התחל" שלי אין כפתורי sleep ו-hibernate, עם זאת התווסף לי כפתור log off שהוא לא מועיל לי במיוחד. 3. פחות קשור לענייני ווינדוז - התלבש לי על המחשב מן וירוס כתוצאה מהתקנת daemon tools, העונה לשם istartsurf, הצלחתי להעיף כל זכר ממנו במהלך גלישה בכרום, אבל ב-add/remove programs אני לא מצליח להסיר אתו, אשמח לעזרה בנידון. אני לא בטוח שאני מדייק כרגע אבל במהלך ההתקנה חבר שלי משום מה החליט למחוק…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כשאני בא להסיר את התוכנה, זה אומר שהוא צריך את הקובץ itunes.msi והוא לא מוצא אותו כמובן שישר עשיתי חיפוש תחת השם הזה, אבל לא מצאתי כלום מה לעשות? כי זה תוקע אותי ככה, אני לא יכול להתקין גרסה חדשה ככה.. =\
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן יש בדף הפתיחה של כרום את שורת החיפוש של גוגל ביחד עם עוד 8 תמונות מוקטנת לאתרים שאני הכי מבקר בהם. יש אפשרות שאני אקבע מה יהיה האתרים?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מתלבט בין שתי התוכנות האלו בלבד, מי שהתנסה עם אחת התוכנות מוזמן לרשום את המלצותיו ( בבקשה אודה לתגובות רק לגבי שתי התוכנות בלבד ).
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש חיה כזאת? תחנות רדיו מכל העולם לא רק ישראליות.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש בידי המון קבצי טקסט(כ 500), ובכל אחד מהם שורת מספרים. אני מעוניין להעביר את כל הקבצים האלה לקובץ אקסל שישים כל קובץ בשורה נפרדת(באקסל), וכל ערך בשורה(מקבצי הטקסט), שישים בעמודה אחרת. האם יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? אופיר.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
2 הסגנונות הסגנונות הפופולריים של המאה הזאת: לקשקש על המונה ליסה. ולעשות מכל דבר פרסומת לIPOD ;D
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני נוסע לסופשבוע עם חברה ואני רוצה לצרוב כמה סרטים שיעבוד על מכשיר DVD, אילו תוכנות יכולות לעזור לי בעניין הצריבה? כשאני מנסה לצרוב כרגיל זה לא מסכים להפעיל בDVD. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה לכתוב הודעה בפורום ואני רוצה להוסיף סמיילי או ציטוט אז פשוט הפיירפוקס לא מעביר שום סמיילי ושום כלום כאילו יש לו איזה בעיה עם גאווה וכשאני באקספלוררר הסמיילים והציטוט עובדים.......מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? תודה!
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים כבר כמה זמן שהכרום עושה לי בעיות ובאמת שעד עכשיו לא עשיתי עם זה כלום אבל כבר העניין נמאס לי. ניסיתי אולי לעדכן אותו אבל יש לי את הגרסה הכי חדשה של כרום. הכרום כל הזמן עושה לי בעיות שבאקספלורר לא קורות לי. לדוגמא: כשאני נכנס לפורומים מסוימים לא מופיעה לי תיבת "הודעה מהירה" בתחתית הדף או באתרים מסוימים אני נכנס לראות וידאו והנגן לא עולה לי בכלל.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
בהתחלה זה רשם לי שהסיסמה לא נכונה, אז איפסתי אותה. ואז זה רשם לי שהסיסמה שונתה בהצלחה, אז לחצתי Next בשביל להיכנס לחשבון סקייפ שלי, ואז זה רשם לי שכנראה מישהו אחר משתמש לי בחשבון מייקרוסופט והם רוצים לוודא שזה אני. אז הכנסתי את האימייל שלי והם שלחו לי קוד לאימות, הכנסתי את הקוד וזה ביקש ממני לאפס את הסיסמה של מייקרוסופט-סקייפ, אז שיניתי ואז זה רשם לי שהסיסמה שונתה בהצלחה ושוב פעם חוזר הלופ הזה בלי סוף! יש למישהו פתרון לזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם... אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה הבאה: יש לי קובץ בגודל 4.11GB, בפורמט MDF. הצלחתי להעביר אותו לפורמט TAO בעזרת התוכנה ISOBUSTER. ניסיתי לצרוב את הקובץ TAO בעזרת התוכנה ALCOHOL 120%, אבל, מן הסתם, אין מקום בדיסק לקובץ כזה... מה אני אמור לעשות? איך אני פותח את הקובץ הזה ומגיע לתכולה שלו? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היתה פעם כתובת של אתר (שראיתי דרך call for help) ושם אפשר לחפש אפקטים קוליים. יש למישהו מושג?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צריך להתקין דרייבר למסך Samsung חדש או שאין צורך? קניתי מסך סמדונג 24 אינטצ למחשב, האם צריך להתקין את הדריבר לווינדוס 10 או שהווינדוס כבר ידע לזהות אותו?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות את האנטיוירוסNOD32. אפשר לקנות את זה ישירות דרך האתר ולקבל את הקוד ישירות מהאינטרנט. לפי אתר nod.co.il המחיר הוא 129. לפי אתר eset.co.il המחיר הוא 159. האם אחד מהאתרים מזוייף? אני בטוח שאם אני קונה את זה מהאתר שלהם בחו"ל המחיר יהיה יותר זול? אני צודק? הבעיה היא שהאתר מזהה את הIP ומפנה אותי לכתובת בארץ. השאלה היא איפה הכי כדאי לקנות אנטיוירוס? והאם יש אפשרות לרכוש את התוכנה מאתר בחו"ל במחיר מוזל. תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם המעבד ב-100% מאמץ בעת הקרנת סרט HD 1080P המעבד הוא AMD ATHLON II X2 250 לוח-אם GIGABYTE GA-MA770-UD3 REV 2.0 זיכרומות PATRIOT 800MHZ 2X1024 הסרטים ממש מקרטעיםואפילו נעצרים בעת ניגון הסרטים מה הסיבה הקודקים שמותקנים הם של K-LIGHT המעודכנים ביותר
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני עושה בפוטושופ CS5 רקע שמורכב משני צבעים ? בתודה מראש רזיאל
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה לא נראה מסובך מידי פשוט צריך לדעת יש לי קובץ שבו אני שומר את כל השעות שבהן עבדתי, הקובץ נראה ככה: שעת התחלה שעת סיום סה"כ שעות 15:00 17:00 2 אני רוצה שהאקסל יחבר את השעות שבעמודות שעת התחלה ושעת סיום ויביא לי את סה"כ השעות בעמודה סה"כ שעות תודה לכל העוזרים!
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, חברה שלי השתחררה בשעה טובה, והיא בקרוב תתחיל מכינה של עיצוב גרפי. לכבוד השיחרור שלה אני רוצה לקנות לה עט גרפי כדי שהיא תוכל להשתמש בו לעבודות שלה. רציתי לדעת אם אפשר לקנות עט שיהיה מספיק טוב לצרכים שלה, ולא יעלה המון כסף. חשבתי על משהו במחיר של עד 500 שקל.. אשמח לקבל המלצות תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-