עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yossi541,

מצאתי דרייברים לפי שם הלוח,משום מה אני לא מצליח להתקין אותם. אולי צריך לחפש בצורה אחרת? הנה הריפורט --------[ EVEREST Corporate Edition ]----------------------------------------------------------------------------------- Version EVEREST v5.30.1900/he Benchmark Module 2.4.273.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer AVI-572B12431DA Generator avi Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP RTM) Date 2010-02-12 Time 15:30 --------[ CP…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by pponi,

שלום! יש לי קבצי סאונד בפורמט M4A ואני ממיר אותם לקבצי MP3 יתכן שיתקבל עיוות זמן בגלל ההמרה? קרא לי שכאשר המרתי לקבצי WAV אז התקבל עיוות זמן ממש מורגש (שזה נשמע כאילו הקול ממש מונמך כמו הילוך איטי) , במקרה המדובר העייות לא מורגש בסאונד אבל מורגש כשעובדים איתו בתוכנות DAW כמו קיובייס. מבקש קצת מידע על התופעה, לאיזה פורמט מומלץ להמיר קבצי M4A כדי לעבוד איתם בקיובייס (שלא יהיה עיוות)? כיצד ניתן לתקן את העיוות? תודה

3. שלום המחשב שלי לא מעדכן את האנטי וירוס בטענה "שלא ניתן להתחבר לסרבר" זה קורה גם עם המון תוכנות (אי סי קיו , משחקי רשת, אניטי וירוס ) בקיצור לא מעדכן כלום. מה אני עושה במצב כזה ?חסרים לי דרייברים? תדוה מראש.

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. מחשב נייד Dell Inspiron 2200. כרטיס רשת של Broadcom. bcm4309 הוא לא נמצא באתר של DELL, ובאתר של Broadcom אני לא מצליח למצוא. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by nimrods,

שלום לכולם אני מחפש תוכנת שרת של רדיו של winamp לשדר רדיו אני לא יודע איזה להוריד באתר של winamp משהו יכול לעזור לי..? תודה מראש נמרוד..!

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אני מחפש תוכנה שבאמצעותה ניתן לראות (על מפה, למשל) את מיקומו של טלפון סלולרי (מקלידים את מס' הטלפון ןמקבלים את המיקום). אשמח לעזרתכם.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. מידי פעם כשאני מוריד קבצים מהאמיול המהירות קופצת למהירות מקסימלית, כאילו אני מוריד טורנט. כשאני בודק ברשימת משתמשים של אותה הורדה אני תמיד מוצא יוזר בשם nuahce. מישהו מכיר את התופעה הזאת? מי עומד מאחורי המשתמש הזה? אולי ספקי האינטרנט נותנים יד למשתמשים..?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום לכולם, אני צריך תוכנה לתיקון הארד דיסק, אין העדפה מסויימת רק שתהיה אמינה תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by yan_ymar,

שלום רב, האם קיימת עוד תוכנה כגון AVISUBTITLER להצמדת כתוביות לסרט? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. אני העתקתי מכמה אנשים במסנג'ר 7 כמה פרצופים חדשים שלא ראיתי מקודם. שמעתי שיש תוכנה שמביאה את הפרצופים האלה למסנג'ר, ועוד מלא דומים... ומה שמיוחד בה הוא שמי שאני מדבר איתו לא חייב שתהיה התוכנה מותקנת אצלו כדי שיוכל לראות את הפרצופים... מישהו מכיר את שם התוכנה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. שלום , מישהו מכיר תוכנה חינמית להמרת PDF ל JPEG , GIF אודה לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום, מעולם לא יצרתי IMAGE כך שאני לא מכיר את זה בכלל. קניתי מחשב ואני אתקין עליו Win 7. חשבתי להריץ את כל העדכונים של Windows, להתקין את כל התוכנות הבסיסיות (אופיס, VLC, Messenger, FIREFOX וכו') ולפני השימוש במחשב, ליצור IMAGE. האם זה כיוון נכון? אחרי שאבין מתי הנקודה בה רצוי לבצע IMAGE, אני מחפש תוכנה קלה, פשוטה, בלי הרבה אפשרויות שיכולות לבלבל שאוכל לעבוד איתה. אני מניח שיש תוכנות המאפשרות המון פונקציות - אני מחפש את הפשוטות והלא מבלבלות. אשמח להמלצות אם יש כלי חינמי להודה אז תענוג. אם לא, אז יש לחבר שלי HIERN CD אז אוכל להלוות ממנו. תודה!

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by iyc,

אני צריך תוכנה שממירה MP3 STREO ל AC3 5.1 ערוצים? תודה מראש ??? ???

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חזק לתוכנות תלת מימד ( כרגע עובד עם מאקס אבל יתכן גם ריינו ו - מאיה , מנועי רינדור שונים ) ( ואפילו תוכנות נוספות בהמשך כמו- סוליד-וורקס ואחרות ) לצורך עבודה מיקצועית בפורום המקביל של מיפרטי מחשב עוזרים לי להרכיב מפרט אני עצמי איני מבין בכך אבל ייעצו לי שם לבדוק איתכם את המעבד הספציפי מול התוכנה שאני מיתכוון לעבוד בה וכנ"ל לגבי הכרטיס מסך באופן כללי במה כדאי להשקיע ( אני מדבר כ-"הדיוט" אבל הבנתי שהמעבד מאד חשוב וכרטיס המסך פחות ?....) כרגע דיברנו על מעבד עם 4 ליבות Q6600 וכרטיס מסך של נבידיה 9500 וייעצו לי לבדוק אם יש צורך בכרטיס QUADRO שאלתי היא האם חייבים באמת להיות עד כדי כך מדויקים כלומר גירסה 2009 של מאקס לא תתאים לכרטיס מסוים ו…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. היי חברים, אני קונה בקרוב מסך LCD 24 אינ'ץ. אני לא רוצה לשבת קרוב מאוד למסך כשאני רוצה לקרוא באתרי אינטרנט. הרזולוציה של המסך מאוד גבוהה והכל רואים בקטן. כמובן שאפשר להגדיל את גודל אותיות הDPI אבל זה לא משפיע על הגופנים בדפדפן. אם מגדילים את הגופנים בדפדפן עצמו זה הורס את הדף וגם מגדיל רק את האותיות ולא את הדף עצמו. האם אתה יודעים בכל זאת על אפשרות כזאת של הגדלת דף האינטרנט עצמו? במקום 100 אחוז למשל ל130אחוז או יותר? ומה אין תוכנה שיכולה לעשות את זה, אולי פיירפוקס? אולי אינטרנט אקספלורר 7? אם אני לא רוצה לשבת ממש קרוב למסך? ואם הראייה שלי לא בידיוק 6\6 אלא טיפה יותר? לא רוצה להיות עם משקפיים כל היום. וכמובן שאני לא רוצה להקטין את הרזולוציה של המסך שזה יגרום לו לאבד מהא…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום, אני צריך תוכנה שתוריד לי מאתרי אינטרנט סרטונים שמנוגנים ע"י jwplayer, אין באפשרותי לעבוד עם המחשב בשום דפדפן מלבד אינטרנט אקספלורר. יש הצעות לתוכנה שתעשה את העבודה? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Falcon007,

איך אני יכול לצרוב סרטי vcd בתוכנה nero שיהיה ב pal ולא ב ntsc בבקשה תעזרו לי

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. עברתי ל Dazzle emule, עדיין אין מהירויות

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש תוכנה חינמית לתכנון בית ועיצובו חייב להיות בתלת מימד תודה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by daaanfi,

שלום רב, על המחשב שלי נמצא סרט HD עם סיומת mkv ללא כתוביות (הסרט שוקל 2.6 ג'יגה אם זה משנה משהו). ברשותי צורב DVD מהסוג LG GSA-H12N. איך אני יכול לצרוב סרט זה על מנת לראות אותו במכשיר DVD הקורא HD? האם הצורב שלי טוב לביצוע פעולה זו? האם צריך צורב אחר או דיסקים מסוג מיוחד? האם ניתן להוסיף לקובץ זה כתוביות שיוצגו במהלך הצפייה בDVD(בתהליך הצריבה ו/או באמצעות תוכנה כלשהיא). יש לי כתוביות מתאימות שפועלות במחשב בלי בעיה עבור סרט זה. תודה רבה. כל מידע אחר שיוכל להועיל יתקבל בברכה.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. יש אפשרות ב-iTunes שכשאני אעשה Delete לשיר מסויים זה ימחוק גם את הקובץ של השיר? כי המחיקה רק מסירה את השיר מה-LIBRARY שמוצגת ב-iTunes, ואני רוצה למחוק אותו בכלל, מהמחשב. אני יודע שיש אפשרות שזה יראה לי את מיקום השיר באקספלורר, אבל זה לא נח לי, כי אני רוצה למחוק הרבה שירים.

22. Started by Danix60,

היי (: אז ככה יש לי קבצי .001 וכו' עכשיו בטעות שיניתי שכל קובץ .001 יפתח ע"י Winrar : זה קובץ .001 והנה עוד תמונה : ואני מעוניין להחזיר את זה לקודם שיראה לי .001 כמו בקובץ .002 למשל : ככה הוא בתיקייה : מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by godisme171,

אתמול נוכתח לדעת שהIMESH פשוט יותר טוב מהקאזה יותר מהיר יותר תוצאות פשוט אין כמו אימש

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. כל פעם שאני מנסה להריץ קובץ exe אז זה פותח לי את זה בווינדוס מדיה פלייר...|: אפילו ישומים של לוח הבקרה אני לא יכול לפתוח, כי הם exe.. בבקשה עזרה, אולי יש איזו תוכנה שמריצה exe, או אולי דרך לעשות ברירת מחדל לפתיחת הקבצים...בבקשה עזרה. אני מתחיל להתייאש.. :'(

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  25. איך אני יכול לבדוק אם המצלמה המובנת שלי עובדת מבלי להתקין מסנג'יר או SKYPE ? יש איזשהי אופציה בלוח בקרה לבדוק את זה?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.