עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by bariko,

שלום רב, עקב בעיה שיש אצלי במחשב, החלטתי לנסות לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את חלונות 7 אני זקוק רק לעזרה במציאת הדרייברים שמתאימים לכרטיס המסך ולוח האם. מה בדיוק עליי להוריד ולהתקין. החומרה: כרטיס מסך: HIS HD 5750 1GB GDDR5 iCooler IV PCIe לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 SATA 27285 III Model GP55AUD3 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by Zeev86,

האם אפשר להגביל את השימוש במחשב אליו אני מתחבר? (לנטרל מקלדת+עכבר למשל)

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  3. אני מודע שיש הרבה תוכנות שעושות את זה אבל אני מחפש תוכנה שעל ידי לחיצה על שילוב מקשים במקלדת, תתחיל להקליט וידאו מהמצלמה ושכמובן תרוץ ברקע, את זה לא הצלחתי למצוא עדיין. יש לי מצלמה Logitech C270 HD אומנם היא מגיעה עם תוכנה שגם מקליטה אבל אין אפשרות לעשות זאת על ידי שילוב מקשים.

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  4. בלחיצה על אייקון האינטרנט כן נפתח עמוד הבית של גוגל אבל בלשונית החדשה לא. איך מגדירים שגם בלשונית החדשה יפתח גוגל ? יש לי ווינדוס 7 עם אספלורר 9 וגוגל כרום בשניהם לא הצלחתי להגדיר

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by Rounded000,

איך מורידים דרך גוגל HROME ב FTP תיקיות שלמות ולא קובץ קובץ

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לאחרונה הצטרפנו לטריפל של הוט, המחשב שלי ושל ההורים חובר למודם קווית, והלפטופים אלחוטית(ככה אנחנו ביקשנו..) לאחר שהמחשב שלי חובר התחלתי לראות בעיות, המחשב נהיה איטי, נתקע הרבה וכו' והמחשב של ההורים עובד כרגיל. לאחר מספר בדיקות שמתי לב שכאשר אני הולך לnetwork ומבטל את החיבור לאינטרנט(עושה עליו disable) המחשב עובד חלק ללא כל בעיה, אבל ברגע שאני מחזיר ועושה ENABLE הוא חוזר לעבוד לאט ולהתקע. יש לציין כי המחשב נתקע וקופא לא רק בפיירפוקס, אלא בכל תוכנה אפשרת זה כותב לי not responding ואז אני מחכה קצת והוא חוזר לעצמו ולאחר זמן מה קופא שוב. הורדתי כלי של גיגבייט לבדיקת הכרטיס רשת, לא מצאתי משהו חריג. בנוסף הסרתי את הדרייבר והתקנתי את הדרייבר החדש ביותר. אבל עדיין אין פתרון ל…

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  7. Started by morans,

שלום לכולם!! אני משתמשת בwindows live mail כבר כמה שנים ופעם ראשונה שנתקלתי בתקלה שאני לא מצליחה לסדר... התקלה היא כזאת, שאני מנסה לעשות reply למייל ולהתחיל לכתוב הוא לא נותן לי לכתוב, הוא מהבהב ולא שם את הסמן כמו שצריך כדי שיהיה אפשר להתחיל לכתוב. הבנתי שרק כאשר אני עושה ctrl+a ומוחקת כביכול את מה שיש במייל הקודם הוא נותן לי לכתוב... אבל כל המטרה היא לראות את כל ההתכתבויות שהיו... כמו כן, בחלון של התצוגה המקדימה של המיילים הוא לא מראה ברוב המיילים תצוגה מסוימת של המייל. פשוט מסך לבן ריק כאילו המייל ריק. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי טוב כדי שתוכלו לעזור לי כי זה משגע אותי!!! ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקינה מחדש אבל זה לא עוזר - הסרתי אותה ואז גם מחקתי את התיקיות שיש…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by LIRON1,

שלום יש לי תוכנה שקיבלתי עם המצלמה (zoombrowser מי שמכיר) אני מתקין אותה ואני מקבל שגיאה כמו למטה בתמונה. ראיתי שרשום שם משהו שקשור ל TEMP ולא מזמן רכשתי SSD והעברתי את כל הקבצי TEMP לHDD מה הבעיה ? עריכה: לפני זה התקנתי את התוכנה בלי להשים לב פעמים כאילו גם על HDD וגם על SSD ואח"כ מחקתי אותם ידנית כלומר רק את התיקיות שלהם תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  9. לאחרונה החלטתי עד שאקנה את הנתב שלי, להתקין את החייגן האוטומטי של טריפל C, כדי להתגבר על הבעייה של החייגן הידני. אלא מה: כאשר אני מפעיל את המחשב והחייגן האוטומטי מופיע, ברגע שאני לוחץ על לחצן "התחבר" Windows מונע מהחייגן להתחבר ומציג לי את הודעת השגיאה הבאה, שנראית כמו זו של Net.Framework: ראו תמונה מצורפת. הדרך היחידה שאני יכול להתמודד עם הבעייה, היא להכניס ידנית את שם המשתמש והסיסמא שלי, ואז הוא מציג רק עוד פעם אחת את ההודעה ולאחר לחיצה נוספת הוא מתחבר כהלכה. למה זה קורה??? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום! בעיקרון אני מחפש תוכנה להסתרת תוכנות שרצות הרקע שמי שמשתמש במחשב לא יראה שהתוכנה פועלת בכלל והיא תסתיר גם את הסמלים שבהתחל (ליד השעון) תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, יש לי מייל בyahoo שמפיץ ספאם. האם זה אומר שהמזיק יושב על המחשב שלי ? האם נפרצה לי הסיסמא ? איך אפשר לתקן את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by gobits,

יש לי כונן קשיח ופתאום אני לא מצליח לפתוח את התיקיות זה רושם לי make sure you typed the name correctly

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  13. שלום לכולם אני מנסה כבר כמה ימים להוריד סרטונים מאתר מסוים. אלו לא קבצי וידאו אלא כמו סרטונים מצוירים שמתנגנים באמצעות התוסף flash player שבדפדפן. ניסיתי באמצעות התוכנות אורביט ו–VMRecorder ולא הצלחתי. ניסיתי בדרך אחרת והגעתי לקבצים שנוצרים כל פעם שאני מפעיל סרטון כזה. (נמצאים ב-cach) אבל הקבצים האלה לא מזוהים, מערכת ההפעלה לא מצליחה להגיד לי מאיזה סוג הם. ניסיתי להפעיל אותם ישירות באמצעות נגנים ודפדפנים – ולא הצלחתי. בקיצור, דבר ראשון אם מישהו יודע כיצד להוריד את הקבצים האלו מהאתר (באמצעות תוכנות אחרות או שיטות אחרות) אני אשמח מאוד לדעת. ודבר שני, איך אני יכול להפעיל את הקבצים האלה? האם אפשר להפעיל אותם דרך התוסף בלבד (flash player) באמצעות איזה תוכנה אני יכול להפעיל קבצ…

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  14. Started by pure perfection,

מה המצב ?? כשאני מדפיס משהו ב WORD ועושה מסגרת לעמוד ומדפיס המסגרה מלמטה נקטעת , איך אפשר לסדר את זה ?? אני מדפיס על דפי A4 . תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by shalito,

http://3dmark.com/3dm11/2977262;jsessionid=w1hxjs1t3kzh1c19gup2vifas הורדתי 3DMARK 11 והרצתי ... וזה כתב לי שהתוצאה נמוכה ביחס לאנשים שיש להם את אותו המפרט... ואני לא מבין מה הבעיה.... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  16. Started by iz,

התקנתי בעבר MATLAB על המחשב הנייד התוכנה עבדה חלקית, היו כמה כפתורים שהובילו לשגיאה לקחתי את אותה התקנה והתקנתי על הנייח - שם התוכנה עובדת כמו שצריך. רציתי להתקין אותה מחדש בנייד, ועכשיו שאני מפעיל את ההתקנה אני רואה לשנייה אחת את התמונה של הלוגו ואז זה נעלם רציתי למחוק קודם מה-Control Panel\Programs\Programs and Features אבל התוכנה לא הופיעה שם , אז מחקתי ידנית את התיקיה לאחר מכן ניסיתי שוב להתקין , ושוב התמונה עולה לשנייה וההתקנה נעלמת

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי למישהו יש רעיון איך אפשר להוריד את הסירטון הזה למחשב ? http://www.mako.co.il/home-family-relationship/family-kalia/super_nanny/Article-95a720af29f6c11004.htm תודה מראש אליאור

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  18. Started by daido,

היי ושלום אני מחפש תוכנה שבאמצעותה ניתן לצלם דף אינטרנט מתוך אתר אינטרנט, בצורה כזאת שכל הדף יצולם כולל תמונות ומלל וכולל תוכן שכדי לראות אותו צריך לגלול מטה. ממש כמו שבהדפסה כל הדף יוצא, כך ארצה שכל הדף יתפס. תודה לעוזרים daido

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  19. לגלישה והורדת קבצים, איזה אנטיוירוס חינמי הכי מומלץ ?

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. אני צריך תוכנה שתאפשר בכל הפעלה מחדש של המחשב, לאתחל את מחיצת C מתוך אימג' שיהיה שמור במחיצה אחרת. ראיתי את זה במכללה שלי שכל הפעלה מחדש של המחשב מאתחלת את כונן C כך ששום שינויים לא נשמרים על הכונן, ניסיתי לחפש בפורומים אבל לא ידעתי אפילו מה אני אמור לחפש

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  21. יש לי 2 מחשבים שנמצאים ב-2 רשתות שונות, הייתי רוצה לפתוח על אחד מהם FTP SERVER ועל המחשב השני FTP CLIENT כאשר מה שאני רוצה לעשות זה להעלות ולהוריד קבצים מהמחשב עליו יושב ה- FTP SERVER. איך אני יכול לעשות את זה ? (אני מחפש משהו חינמי וטוב)

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  22. Started by 123ya,

לפני כחודש עשיתי גיבוי באמצעות תוכנה שהייתה על המחשב שלי שנגנב (של dell). הספקתי לקנות מחשב חדש, אבל אין לי מושג איך מחלצים ממנו את המידע. בגיבוי הזה יש כ34GB תחת קובץ בשם backup.wim. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום אנשים, לצערי הרב נתקלתי בבעיה שאין לי מושג איך לפתור אותה. אחי הקטן השתמש בלפטופ שלי, כאשר בתום השימוש ניסה לכבות את המחשב. אלא שכאשר לחץ על SHUT DOWN, עלה מסך העידכון שציין שהוא מתקין עידכונים וכי אין לכבות את המחשב ו\או לנתקו מהחשמל. לצערי הרב, אחי החליט שזה יהיה חכם ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור הPOWER ולהתעקש עם המחשב שייסגר באותו הרגע. המחשב נסגר, באמצע התקנת עדכון של מע' ההפעלה. וכעת, שלא במפתיע, המחשב אינו עולה. [עולה מסך שמציין שחסרה רשימה ארוכה של קבצים הנמצאים בSYSTEM32]. שאלתי היא כזו: הווינדוס שמת הוא WIN XP, הייתי מפרמט אותו, אלא שעל המחשב שמור מידע מאוד מאוד יקר שבשום מחיר איני יכול להרשות לעצמי למחוק אותו. ניסיתי להשתמש בREPAIR TOOL שנמצא בדיסק של WIN XP,…

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  24. 1.אם אני קונה דיסק מקורי, בכמה מחשבים אפשר להתקין אותו? 2. אם אני מתקין לו אופיס חוקי עם פריצה זה בסדר? (אפשר לראות איך שהוא שזה נעשה על ידי פריצה ולא עם סריאל?)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לפחות על ידכם, תודה

• 5 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים