תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום האם יש קובץ כזה שהופך את הפוטושופ מאנגלית לרוסית? תודה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום =] אני מחפש רקע למחשב שיהיה עם מלאכים או דבר דומה .. משהו אלוהי כזה .. מי שיכול למצוא לי \ לעשות משהו דומה .. אשמח מאוד ! בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית רשת בין שני מחשבים, באמצעות כבל בלבד, כאשר לאחד המחשבים מחובר המודם. באותו מחשב שמחובר המודם שזה המחשב הראשי בבית, התקנתי פיירוול של zone alarm משום מה אני לא מצליח במחשב השני לגלוש באינטרנט, ניסיתי בהגדרות של התוכנה ללכת ל-zone ולהגדיר שם את הכתובת איי פי של המחשב השני זה לא עוזר, וגם במחשב הראשי שהפיירוול עולה בהתחלה עם המחשב ואני מנסה להתחבר לאינטרנט זה גם לא מתחבר הוא רושם לי שגיאת איי פי. מה ניתן לעושת כדי לסדר את הבעיה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שממירה מ- WAV ל- MP3 מישהו מכיר אחת טובה?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה להעלות את המודעות קצת לתוכנה בשם durie היא לא ממש חדשה אבל נראה לי ששוב מנסים להעלות את המודעות אליה לפחות באתר אחד שהייתי בו זו תוכנה שעובדת כמו p2m למי שמכיר ע"י הורדה משרתי דואר לדוגמא walla ו google. - רק יותר פשוט ולטעמי יותר אמינה. הבעייה היא שאין הרבה תכנים להורדה איתה. אני השתמשתי בהרבה תוכנות אבל חוץ מהורדה ישירה והורדה מכמה אתרי פלאש (קשה למצוא) אני לא חושב שיש פשוטה מהירה ונוחה ממנה. מישהו פה מכיר אתרים עם תוכן לתוכנה (אפילו מחו"ל) כי אני מחפש בנרות.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני רוצה שיאשר אותו לגמרי. מצ"ב קובץ [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום חברים. ברצוני להגדיר בשרת האקצ'נג שלי שכאשר יוזר יפתח את האוטלוק, יוצג מסך פתיחה בו כתוב - X ו Y. היכן אני מגדיר זאת? והיכן זה מתבצע על שרת האקצ'נג או per יוזר בתוכנת ה - Outlook?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
קודדתי כמה פרקים של סידרה כ-DVD עם DivxtoDVD, כשכל קידוד פרק הוא כ-1 ג'יגה ואני רוצה לצרוב 4 פרקים על מדיית DVD אחת. לנסיון צרבתי שני פרקים כ-DATA בשתי תיקיות נפרדות אבל ה-DVD שלי מזהה ומריץ רק אחד מהם ולא את שניהם. יש בכ"ז אפשרות לצרוב כ-DATA ולראות הכל? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
QuickTime גירסה 7.0.3.50 גירסה Media Player 10.0.0.3802 מקודדים klmcodec136 מישהו יודע מה הבעיה
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
המחשב חדש אחרי פירמוט ואני מחמש ממש ממש שונא את נורטון שזה הבררת מחדל שלי אז אם למישהו יש הצעה בשבילי היא תתקבל בברכה כי אני בבלבלות ואני לא יודע מה להתקין
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי את החבילה לאחר שהסרתי את כל הקודקים הקודמים!! הסרטים לא עולים בכלל!! וההודעה היא: failed to render file גם הנגן VLC לא מנגן אותם כלל עוד נסיונות: הסרתי הכל ואז התקנתי אפילו את K-Lite Mega Codec Pack ולא עזר למה זה? (קבצי הסרטים תקינים לחלוטין. ראיתי אותם לפני שפירמטתי את המחשב)
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
אני עשיתי REGISTER ומילאתי את כל מה שצריך, אך בסוף הוא רושם שיש בעיה ב Error Data ועוד משהו על PROBLEM CONNECTING FIREWALL ??? תודה עריכה: Dissapointment.
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
מסמכי הוורד אינן נפתחים. אני מקבל הודעה לפתוח אותם בסייפמוד. מה לעשות כדי לחזור למצב הרגיל??
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לכם המלצות לתוכנות טובות בכדי לעשות תפריט אינטרקטיבי לדיוידי בקלות? תודה
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
התוכנה מאפשרת לבחור בין כמה עמודי שער שונים, או ליצור עמוד שער אישי. מה שמוזר זה, שאין אפשרות לשלוח פקס ללא עמוד שער. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה? איך שולחים פקס ללא עמוד שער? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אלה ההגדרות עם התוסף Tab Mix Plus. כשאני לוחץ על הטאב פעמיים רצוף הוא פותח לי חדש, כמו שנעשה בלחיצה כפולה על הבאר. מה הבעיה פה?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
http://img300.imageshack.us/img300/1720/18ud.jpg נכון ב-desktop יש אייקונים ! אני מעוניין שהם יהיו שקופים (כמו פעם) ולא עם הילה בצבע אפור (או כל צבע אחר) מסביבם/בתוכם. אם תוכלו לעזור זה יהיה נחמד. תדוה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בזמן האחרון כל פעם שאני מפעיל את האימיול יש לי את ההודעה המעצבנת שיש לי LowID. עשיתי את מה שכתוב שם אבל זה לא עזר וכל פעם שאני מפעיל את האימיול עדיין עולה לי ההודעה. מה חוץ ממה שכתוב בהודעה הזאת יכול גם לגרום ל- LowID? בזמן האחרון גם אני לא מצליח לבצע חיפוש. האם זה קשור ל- LowID ומה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה? *יש לי אימיול LHeMule 5.3 אם זה עוזר.
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב אתמול בגלל וירוס שנכנס למחשב שלי, החלפתי את האנטי וירוס שלי מ AVAST שהשתמשתי בו כשנה ועכשיו עברתי ל KASPERSKEY AINT-VIROS PERSONAL גירסה 5 המחשב פועל אבל די לאט את האנטי וירוס הקודם לא הרגשתי כמעט... המפרט שלי: 1.6GHZ INTEL 256MB DDR GEFORCE 2 HD 40GB 5400RPM האם זה בגלל שהמערכת שלי קצת ישנה? מה הדרישות של הקספרסקי שיפעל טוב (בערך מה הדרישות)?
-
- 9 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ואיך כדאי להגדירם? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את העוצמה של המחשב, לגבי הווליום של הרמקולים , אז אני לוחץ על עוצמה וזה רושם ככה : "לוינדווס אין אפשרות להפעיל את הקובץ Sndvol32.exe , השתמש ביישום הוספה\הסרה של תוכניות בלוח הבקרה כדי לבצע התקנה " ניסיתי להיכנס לשם אבל לא מצאתי שום דבר שקשור לקול מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
וזה אחרי שכל תוכנות מה- STARTUP עולות ל-WINXP, והמחשב מוכן לפעולה. ואז מופיעה ההודעה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-