עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by fireskill,

שלום לפני איזה שבוע ה-nis התחיל לעשות בעיות אז החלפתי anti virus + Fire Wall בזה של AVG בנתיים ה-AVG לא עושה לי בעיות חוץ מזה שאני צריך לעשות אישור לכל דבר שאני פותח בפעם הראשונה אבל, זה בסדר, זה רק פעם אחת מה שכן ראיתי שהמון אנשים ממיליצם על התוכנה BitDefender כ-anti virus איך התוכנה הזאת? עם כדי לי להחליף את זה ב-.AVG? דעות כנות בבקשה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by Dimer,

אני רוצה להחליף את NIS ב-ZoneAlarm Internet Security ורציתי לשמוע את דעתכם על התוכנה. קראתי הרבה דברים טובים על יכולות החומת אש של ZA אבל יש לי שאלות... 1. האם היא עושה בעיות עם EMULE? ראיתי שכמה אנשים טענו שכן.... עוד דעות? אם כן אז איך פותרים? 2. איך האנטי-וירוס של החבילה? 3. איך האנטי-ספייוור? 4. איך החוסם POP UPS? נ.ב. אני מתכוון להתקין את גירסה 6 של התוכנה.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by slimshady21,

שלום. אני מתחיל בפוטושופ, ויש לי כמה שאלות לגבי כמה דברים שם: נגיד אני מציד תמונה במסמך, אז איך אני משלב אותה עם הרקע? יש איזה כלי שאפשר איתו לשלב עם הרקע/ עם תמונה אחרת? שנגיד יהיה מעבר מכחול לירוק תוך כמה גוונים, ולא מעבר חד כזה. מאיפה אני יכול להוריד מברשות, פטנרים, פונטים ועוד כאלה לפוטושופ? וגם כשאני מוריד את זה איפה לשים? ונכון, ב-IMAGEREADY אפשר לערוך את תמונות ככה שיהיו בתזוזה, מן סרטון כזה. אז אפשר איזה הסבר/מדריך איך עושים את זה? וגם אם אפשר איזה מדריך טוב לפוטושופ, שמסביר גם איך להכין חתימות... תודה לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by dark_zero,

תיראו אני שמתי לב שאין פה חתימות יפות אז בואו אני ינסה לעשות לכם חתימות בסגנון כמו שלי פשוט תביאו תמונות

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by duk4u,

פתאום קרה לי דבר מוזר בתוכנה. שאני בוחר ב...IMAGE ו...IMAGE SIZE התוכנה נתקעת. חוץ מיזה הכל עובד כמו שצריך. מישהו יכול לתת הסבר לתופעה. גם התקנה מחדש לא עזרה ממתין לתגובתכם.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Green,

שלום אני גר במעונות של מכללה ויש פה רשת אלחוטית שאני מתחבר לאימיול אני מקבל LOW ID ורציתי לדעת אם יש משהו לעשות בשביל לקבל HI ID תודה

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  7. וזה קרה מאז שנטשתי את ADSL ןעברתי לכבלים. ויש לי NOD32 וגם STAGTE PRO שתמיד עובדים, אבל תמיד אני מותקף ואז המחשב מושבת ואני צריך לנקות אותו במצב בטוח. צירפתי את החלק של לוג הרלוונטי של NOD32 של המזיקים הללו. מה ניתן לעשות?? [attachment deleted by admin]

• 44 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. יש לי למעלה מ 50 סרטים במחשב ואני רוצה להדביק את הכתובית על הסרט לצמיתות.. באיזה תוכנה אתם ממליצים להישתמש ? עם אפשר תוכנה מהירה ......!!! :-\

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  9. אני צריך תוכנה שתקליט לי קטע שמופיע פה: http://www.103.fm/page.asp?catId=34 (לפתוח עם אקספלורר) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  10. ולצרוב אותה בדיסק אחר כך בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  11. הבעיה היא כזו : בניגון סרט (כל סרט) יש קודם את תזוזת השפתיים ואחר קח בא הקול וזה מורגש גם אם מדובר פה ברבע השניה או בשליש השניה , לא יודע לא עמדתי עם סטופר קודקים של KAZZA KODEC PACK ונגן MV2PLAYER שאני איתו שנים ואף פעם לא עשה בעיה מישהו יודע איך לתקן את זה ? זה מטריף !! זה קורה גם בניגון במחשב וגם דרך הTV OUT ?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  12. יש לי את התוכנה להדביק תירגום : לאחר שנגמר הסרט והתירגום איך שומרים את הסרט

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  13. לחברי הפורום שלום. נכנסתי לאתר של zonelabs ע"מ להוריד חוקית את zonealarm הפשוטה, שניתנת לציבור באופן חינאמי. הורדתי והתקנתי את התוכנית, לאחר ההתקנה התוכנה עשתה ריסט למחשב ולאחר מכן שהמחשב עלה התחילו התופעות המוזרות! בעת הlogin למשתמש שלי המסך נדלק ונכבה כ2~3 פעמים. במיוחד כאשר ניסתי לסגור את הTRAY של quicktime המחשב נתקע וכיבה את המסך והדליק אותו שוב. אחרי כך התחיל לעשות לי עיוותים על המסך, כל מיני פיקסלים שחורים (והם לא שרופים, כי refresh "מחק" אותם) וכל מיני מריחות על המסך. לאחר כמה שניות נכבה המסך ולא חזר להדלק שוב, כמו כן שמעתי שהארד דיסק הפסיק לעבוד (היה רעש שהוא נכבה) עשיתי ריסט ושמעתי את הארד דיסק נדלק, וכך ידעתי בוודאות שהארד דיסק הפסיק לפעול ומיד עלתה מערכת ההפעל…

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  14. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש באמיול פלוס ואני מקבל ממנו הודעה כזאת: "WARNING! You are sharing 60 files. This can be excessive for some servers. Please reduce your share if you have "problemsconnecting or staying connected למה הכוונה בדיוק לא הבנתי, הרי צריך לשתף כמה שיותר לא?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  15. אפשר ליצור אחד כזה?

• 6 תגובות
    • 493 צפיות
  16. לא מעט קורה לי שיש לי מספר טאבים פתוחים ב-FireFox ואם אני צריך לסגור אותו (לצורך איתחול למשל) הכל הולך לאיבוד כי התוכנה לא שומרת טאבים. זו אופציה שהתרגלתי אליה מ-Avant Browser שלא קיימת בגרסה המקורית של FireFox. האם קיים תוסף שכזה גם ל-FireFox?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by tgen,

רציתי לדעת אם יש דרך לבטל את הקפיצה של ההודעות המתקבלות באיי סי קיו... מה שקורה בדרך כלל שאם הודעה מתקבלת באמצע משחק אז כל המשחק נופל אז רציתי לדעת אם יש דרך שההודעות של האיי סי קיו לא יפילו לי משחקים גם ב- ICQ 2003b וגם ב- ICQ Lite

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  18. שיט שחכתי מסגרת אני יערוך מחר :-\ איך?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מה אפשר לעשות ?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  20. טוב אז עידקנתי קצת כו.. אז הסקיצה הראשונה זאת: http://img372.imageshack.us/my.php?image=untitled2copy4ba.jpg הסקיצה השניה: יש הבדל באיש החלפתי אותו גם הוספתי כפתור ראשי וכל מני שטיות שלא ממש רואים.. וכן אני יודע שהסימפל מפריע אבל אין מה לעשות.. האתר בכללי דוגמה לדף... אז מה יש להוסיף לפי דעתכם? ואיזה סקיצה יותר טובה?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by RonTwins,

הכנתי חתימת שילוב: שילבתי בין 2 תמונות של Half-Life 2 והוספתי קצת...איך יצא??? בעניין הטקסט,אני יודע שממש ממש לא השקעתי אבל החתימה זה התמונה אז היה חבל להוסיף עוד טקסט שיסתיר.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  22. מישהו מכיר תוכנה שמתקנת את הקובץ (בעברית)? התוכנות באנגלית לא ממש עובדות....

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  23. שאני מתקין את הדריבר מהאתר ATI זה עושה לי את השגיאה הזאת.. מה יכולה להיות הבעיה?? :'(

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  24. יש לי את כל הפרקים של הסופרנוס צרבתי את כל העונות חוץ מה-3 וה-4 זה לא נכנס מה צריך לעשות ? אם דוחסים זה מוריד מהאיכות ? ואיך עושים את זה ?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  25. (וידאו של מצלמה דיגיטלית )

• 5 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים