עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by avimw,

איך אפשר להשים לו סקינים? אצל חבר שלי ראיתי שיש לו סקין לדפדפן הזה... תודה לעוזרים מראש...

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  2. איך אני מעביר סיומת של סרט .AVI לסיומת של .MP3 או WAV. יש איזשהי תוכנה או משו זקוק לעזרה דחוף

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  3. Started by RoD,

לא זוכר מתי עשיתי אותה.. נראה לי לפני חודש ומשו,וזה אחרי שלפני זה לא נגעתי 3-4 חודשים בפוטו.. ת"ב בעע אני יודע שאין הרבה מברשות ואפקטים..רק כמה שכבות צבע,שילוב ועוד כמה פירות =\

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by omfir,

אני רוצה להעיף מהשיר את הזמרת ולהשאיר את המוזיקה!. איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אהלן! אני מחפש תוכנה להקלטת קול שרץ בזמן שהמחשב פועל, כלומר הקול מתנגן/מדבר מאתר כלשהו לדוגמא ואני רוצה להעתיק את הקול למחשב. היש תוכנה כזאת?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by fireskill,

שלום לפני איזה שבוע ה-nis התחיל לעשות בעיות אז החלפתי anti virus + Fire Wall בזה של AVG בנתיים ה-AVG לא עושה לי בעיות חוץ מזה שאני צריך לעשות אישור לכל דבר שאני פותח בפעם הראשונה אבל, זה בסדר, זה רק פעם אחת מה שכן ראיתי שהמון אנשים ממיליצם על התוכנה BitDefender כ-anti virus איך התוכנה הזאת? עם כדי לי להחליף את זה ב-.AVG? דעות כנות בבקשה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by yotam360,

איזה תוכנת אנטי Spyware אתם ממליצים לי לקחת???

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  8. טוב אז אני על סף התיאשות מהאימיול בכללי ואני נותן לתוכנה הזדמנות אחרונה... אז אם יש לכם המלצות על אימיול, בעל אופצית WEBCACHE (ולא ליונטוורק!!!) כל המלצה תתקבל בברכה. מאור.

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  9. שלום רציתי לשאול איך אני יכול למצוא גרפיקאים אשר מתמחים בשרטוטים של הוראות שימוש (Manuals)? אני מעוניין להפיק שרטוטים למוצרים שמצריכים הרכבה קלה ביותר. תודה,

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by swish,

מישהו מכיר תוכנה שאפשר לערוך בה שיר צורה כזאת שאני יוכל להפריד ין ערוצים לדוגמא לקחת שיר ולהוריד את הערוץ של השירה...

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  11. יש לי די וי די דיוקס שקורא כתוביות ואכן גם קורא תיקיות השאלה שלי היא על איזה דיסקים עדיף ליצרוב סרטים ? יש לי למעלה מ 50 סרטים ואני מעוניין ליצרוב את כולם על דיסקם של Cd-R או שעדיף Dvd-rw ? r? ועל איזה מהירות כדאי ליצרוב את הדיסקים ? אני מישתמש בNERO 6 ממתין לתגובה תודה :-\

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  12. נראה טיפה שונה, אני יודע?... תקראו כאן אה כן, הזיזו את התמונה שלך בחזרה שמאלה... אבל מה, עשו אותה יותר קטנה משל אנשי הקשר.. הקטינו את הטקסט האישי שלך שייכנס יותר (וזה טוב!), אבל הגדילו את הטקסט האישי של אנשי הקשר. נראה מפגר לגמרי. והיה לי סיוט להתקין את זה. הייתי חייב לעשות סיסטם ריסטור, להסיר את הבילד הקודם ידנית, לסגור כל מה שפתוח ורץ ברקע (נראה לי זה לא אהב את ה-Windows Desktop Search), ואז להתקין. הורדתי את ה-EXE בסוף מ-ideas.live.com כי זה לא עבד לי כשעניתי "yes" להורדת גרסה חדשה בזמן ההתחברות עם המסנג'ר בילד 562. לא שזה נתן לי לענות "no" ולהמשיך עם 562.. הוא פשוט חזר ושאל "רוצה להוריד גרסה חדשה עכשיו??". אבל יפה שנתן לי את האופצייה... אישית אני די אפתי לגבי התוכ…

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  13. יש לי למעלה מ 50 סרטים במחשב ואני רוצה להדביק את הכתובית על הסרט לצמיתות.. באיזה תוכנה אתם ממליצים להישתמש ? עם אפשר תוכנה מהירה ......!!! :-\

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  14. ולצרוב אותה בדיסק אחר כך בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  15. הבעיה היא כזו : בניגון סרט (כל סרט) יש קודם את תזוזת השפתיים ואחר קח בא הקול וזה מורגש גם אם מדובר פה ברבע השניה או בשליש השניה , לא יודע לא עמדתי עם סטופר קודקים של KAZZA KODEC PACK ונגן MV2PLAYER שאני איתו שנים ואף פעם לא עשה בעיה מישהו יודע איך לתקן את זה ? זה מטריף !! זה קורה גם בניגון במחשב וגם דרך הTV OUT ?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  16. Started by miki26,

יש לי לוח אם דיי ישן S 478 הלוח הוצא ממחשב של אייבורי אין לי את הדרייבר של הכרטיס קול ואני לא מצליח למצוא אותו ברשת אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו הדגם המדוייק: v845dx

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  17. אני צריך תוכנה שתקליט לי קטע שמופיע פה: http://www.103.fm/page.asp?catId=34 (לפתוח עם אקספלורר) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  18. לחברי הפורום שלום. נכנסתי לאתר של zonelabs ע"מ להוריד חוקית את zonealarm הפשוטה, שניתנת לציבור באופן חינאמי. הורדתי והתקנתי את התוכנית, לאחר ההתקנה התוכנה עשתה ריסט למחשב ולאחר מכן שהמחשב עלה התחילו התופעות המוזרות! בעת הlogin למשתמש שלי המסך נדלק ונכבה כ2~3 פעמים. במיוחד כאשר ניסתי לסגור את הTRAY של quicktime המחשב נתקע וכיבה את המסך והדליק אותו שוב. אחרי כך התחיל לעשות לי עיוותים על המסך, כל מיני פיקסלים שחורים (והם לא שרופים, כי refresh "מחק" אותם) וכל מיני מריחות על המסך. לאחר כמה שניות נכבה המסך ולא חזר להדלק שוב, כמו כן שמעתי שהארד דיסק הפסיק לעבוד (היה רעש שהוא נכבה) עשיתי ריסט ושמעתי את הארד דיסק נדלק, וכך ידעתי בוודאות שהארד דיסק הפסיק לפעול ומיד עלתה מערכת ההפעל…

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  19. לא מעט קורה לי שיש לי מספר טאבים פתוחים ב-FireFox ואם אני צריך לסגור אותו (לצורך איתחול למשל) הכל הולך לאיבוד כי התוכנה לא שומרת טאבים. זו אופציה שהתרגלתי אליה מ-Avant Browser שלא קיימת בגרסה המקורית של FireFox. האם קיים תוסף שכזה גם ל-FireFox?

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by nadaw,

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by tgen,

רציתי לדעת אם יש דרך לבטל את הקפיצה של ההודעות המתקבלות באיי סי קיו... מה שקורה בדרך כלל שאם הודעה מתקבלת באמצע משחק אז כל המשחק נופל אז רציתי לדעת אם יש דרך שההודעות של האיי סי קיו לא יפילו לי משחקים גם ב- ICQ 2003b וגם ב- ICQ Lite

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  22. מה אפשר לעשות ?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  23. יש לי את התוכנה להדביק תירגום : לאחר שנגמר הסרט והתירגום איך שומרים את הסרט

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by TUCG,

כשאני לוחץ על קישור, כל הפונטים עוברים ל-Larger ואני צריך להחזיר אותם חזרה לגודל הפונט המקורי שלי. אני לוחץ על עוד קישור, הם שוב חוזרים ל-Larger. מה עושים?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by overload,

הכל התחיל משיעור לשון משעמם שגרם לי להתחיל לצייר. אחר כך עברתי לפלאש. אחרי זה למיאה. קונספט דיאבלו 2006, הרעיון היה לשמור על הקוו החדש (נקי, עגול, וחד) של המורצ'לגו בעיצוב הקיצוני של הדיאבלו שהם די פיספסו לדעתי עם הדגמים החדשים (גרמנים @#% ). הכנתי שני סקיצות, אבל הראשונה היתה...לא מספיק קונספטית , בשנייה השתמשתי קצת בפרופורציות של הפאגני, פאגני + למבו, זה לא יכול להיות רע... הבעיה היא שאין לי שום ידע במאיה, כל מה שאני יודע זה לעצב פוליגונים במרחב אולי יום אחד אני ילמד איך מרנדרים ואולי יצא מזה משהו...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים