עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by redead,

הסרט מכיל המון תקיות וקבצים הקובץ הראשי של הסרט לפי מה שאני מבין הוא בפורמט BDMV יש לי POWERDVD 11 שאמורה להפעיל סרטי בלו ריי , אבל זה לא ממש מפעיל אותו מה אמורים לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  2. Started by AliceInChains,

אז עברתי לLFF (שוב ) והבעיה היחידה שנותרה היא איך להעיף את הרקע הלבן בכל אתר שכל כך נורא לעין. ניסיתי שלל אופציות משינוי הצבע עצמו דרך ההגדרות, מה שלא חל על רובו המוחלט של האתרים, ועד תוספות NIGHT-SURFING דרך STYLISH. כשאני מוצא משהו שמתקרב להיות סביר, או שחלק מהאתרים משובש ויזואלית או שלא רואים טקסטים ואנימציות מסוימות. יש משהו מתוכנן היטב שתוכלו להמליץ מנסיון?

3. היי חבר'ה בשני הלפטופים שלי (חדש וישן) יש בעיה מוזרה- אי אפשר לצפות בתוכניות מאקו VOD דרך הכרום, אבל דרך האקספלורר אפשר. כשלוחצים על פליי, הדפדפן מבקש להוריד קובץ שנקרא gmp2.asp, אבל המערכת לא יודעת עם מה לפתוח את זה. כשאני לוחצת על "חווים בעיות בצפייה", מסומן לי שאין לי מדיה פלייר- למרות שיש לי, ואפילו אחד עדכני. האם זה קשור לקידודי וידאו מסויימים שכרום לא קורא יותר? איך אני יכולה לראות את קבצי הוידאו הנ"ל דרך הכרום? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. ניסיתי להתחיל לנגן סרטים בתלת מימד ופשוט אני לא מוצא תוכנה שמפעילה אותם הם בפורמט MKV והתוכנה שבאה עם המסך אומרת שהיא לא יכולה לנגן או חסר לה קודאק אז הורדתי כול מיני תוכנות אחרות לתלת מימד וכולם או שלא תומכות או שפשוט מציגות לי שתי תמונות זו לצד זו ולא משלבות אותם לתלת מימד.. וגם הורדתי קודאקים כולל ה K-LITE וגם לא עוזר אשמח לשמוע איזה רעיון\פיתרון כי אני כבר די נואש מזה.. תודה רבה למי שעוזר או מנסה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ofelshadow,

היי! יש לי אל פסק, ויש לו חיבור USB כך שהמחשב מזהה אותו הוא הגיע עם דיסק התקנה לתוכנה שמנהלת אותו ובשעת הפסקת חשמל גם מכבה את המחשב בצורה מסודרת. אני לא מוצא את הדיסק הזה, ולא את התוכנה. יש למישהו אולי המלצה באיזו תוכנה כדאי להשתמש?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  6. Started by ophir555,

הורדתי סרט שירד כקובץ RAR וכשפתחתי הוא הופך לקובץ IMAGE ואיני מצליח לצפות בו. הוא פותח את תוכנת הצריבה נרו אבל כשאני מנסה לצרוב אותו הוא לא מזהה את הקובץ להלן מידע על הקובץ Complete name : H:\סרטים\אאאא\Sucker.Punch.PAL.DVDR-iGNiTiON.www.iDown.me.img Format : ISO 9660 File size : 4.38 GiB מה יכולה להיות הבעיה תודה

7. שלום רב, לפני מספר ימים הורדתי את אימיול גרסה 0.50A ולאחר פתיחת הפורטים אני מתחבר לתוכנה כאשר לשרתים זה מתחבר בלי בעיות אבל לרשת הקדמליה הוא לא מצליח להתחבר וכן גם לא מציג את רשימת אנשי הקשר..מישהו יודע מה הבעיה? מאיפה אני יכול להשיג את רשימת אנשי הקשר וגיצד אני מתקין / מסתדר אותה בתוכנה ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by אורי רמון,

שלום כיצד אני מעביר לדף הכניסה "קיצור דרך"? אם אני גולש באתר מסויים כשאני לוחץ בעכבר על הלחצן הימני ,אין אפשרות לעשות קיצור דרך אורי

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  9. אהלן, הבעיה היא שכמו שרשמתי בכותרת, מאז העידכון לגירסא החדשה לא מצליח לראות תמונות מוגדלות בפייסבוק בFF. מה שהוא מציג לי זה רק מסך לבן וזהו.. בIE עובד מצויין, כמו כן התוספים היחידים שמותקנים הם POPUP BLOCKER ו IE TAB. אגב לפני השידרוג לגכרסא 6.02 מגירסא 6.0 הכל עבד מצויין.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Dr. David,

ביומיים האחרונים התעוררה בעייה מוזרה - כאשר אני מנסה להוסיף איש קשר חדש - אני מקבל הודעה האומרת: "לא היה באפשרותנו להוסיף את XXX מאחר שרשימת אנשי הקשר שלך מלאה. נא הסר מישהו מרשימת אנשי הקשר שלך תחילה". העניין הוא שמספר אנשי הקשר שלי נמוך בהרבה מהמקסימום המותר (1500) ובכל מקרה, הסרתי אנשי קשר והתופעה ממשיכה. אודה על עיצה טובה מה לעשות ! בתודה מראש לעוזרים

11. שלום לכולם, לא יודעת אם הגעתי לפורום המתאים אבל אנסה את מזלי... אני צריכה לצלם באמצעות מצלמת הלפטופ שלי מה הולך בבית בזמן העדרותי. אני צריכה להקליט את הצילום הזה. בעבר השתמשתי בyoucam שהיה מעולה אבל פג לו זמן הניסיון. מחפשת תוכנה חלופית שעושה פעולה זהה והאם לדעתכם שווה לרכוש את ה- youcam בגרסתו המלאה בעלות של 35$? אשמח לתשובה מהירה. בתודה, טלי

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  12. שתהייה טובה, לא יקרה בטירוף ושלא תהרוג את הסטורג'.

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  13. Started by djofri,

היי שלום לכל העוזרים ותודה מראש. אני מנסה לתחבר למחשב מרוחק דרך מסנג'ר 2011 והוא לא נותן לי להתחבר. לפני הכל אני אגיד ששניי המחשבים עובדים עם WIN 7 ועל שתיי המחשבים מותקן אנטי ווירוס NOD32 . לפני שניסיתי להתחבר כיבתי את האנטי ווירוס ואת הפיירוול של WINDOWS כששלחו לי את הסיוע מרחוק ואישרתי אותו נפתח במחשב ששלח את הסיוע חלון ובוא רשום סיסמא (מעל הסיסמא כתוב שצריך לשתף את המחשב השני, זה שמנסה להתחבר) בתוך החלון יש גם צ'אט וכשניסו לשלוח לי את הסיסמא בצ'אט שנפתח (צ'אט חיצוני ולא בתוך המסנג'ר) אין אפשרות לשלוח את הסיסמה או כל תיכתובת אחרת. עוד צריך להוסיף שבמחשב ששולח את הסיוע מרחוק יש "מורשת" (חוסם אתרים לא רצויים כמו "רימון") בתודה מראש

14. מחפש תוכנה שאני מכניס בה רשימת קישורים ומגדיר לכל קישור שעה מסוימת שהתוכנה תפתח אותו. תוכנה שמטרתה די פשוטה אך האם קיימת?תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ohadsch1,

שלום האם ניתן ליצור מעברי שקופיות בpowerpoint בגירסה כלשהי כמו המעברים שיש בphotostory? תודה

16. Started by super-MC,

אני צריך תוכנה שתפתח לי תוכנה כמה פעמים שאני רוצה .. יש דבר כזה מצאתי את send boxie נותנת לפתח רק פעם נוספת את התוכנה שרוצים ..

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  17. Started by captaincaveman,

הגיע לרשותי סרט BR לא על דיסק. מכיוון שאף פעם לא התעסקתי עם נגני BR במחשב, לא יצא לי לראות את מבנה הספריות הסטנדרטי, אבל נראה לי שזה הדיסק המלא. איך אני יכול לנגן דבר כזה?

18. שלום לכולם, האם ישנה תוכנה שמאפשרת שידור קבצי וידאו מהמחשב דרך מצלמת האינטרנט? למשל אם אני עושה שיחת וידאו אם חבר שיראה סרט דרך המצלמה ולא אותי. תמיכה בקבצי MKV זה יתרון אך לא חובה. בנוסף אם התוכנה מאפשרת אפקטים ויזואלים בשידור המצלמה זה גם נחמד. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. איך אני מגיע להיסטוריה ב אינטרנט אקספלורר ?

20. נגיד ויש לי כמה אלפי תמונות בהיררכיה מסויימת של תיקיות על המחשב, ואני רוצה לשבץ אותם בעמודות בטבלה של ACCESS לצורך העניין. האם יש תוכנה או כלי כל שהוא שעושה זאת? כלומר מעתיק אותם מההארד דיסק אל הטבלה כתמונה מוטבעת בעמודות?

21. Started by Iko89,

מצטער על הבורות אבל לא ממש הצלחתי למצוא באינטרנט איזשהו מדריך .. אני מנסה לפתוח איזהשהי תוכנה או משהו כזה במק בוק פרו דרך קובץ tar.gz. ומקבל תקיה מלאה בקבצים שאין אפשרות להתקין אותם .. ניסיתי לחפש ברשת איזשהי תוכנה או מדריך שמראה כיצד ניתן לעבוד עם ה..דברים האלה ולא ממש מצאתי .. עזרה ?

22. איך אני משנה את ברירת המחדל של האימייל ב FIRE FOX ? למשל שאני רואה לינק אם שליחת איימיל זה פותח לי ברירת מחדל של outlook אני רוצה שיפתח לי לGMAIL . תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  23. Started by clmn10,

שלום לכולם, התקנתי את תוכנה האבטחה והאנטי-וירוס ESET 5 אבל חוץ מעיצוב חדש לא נראה משהו מיוחד. שימו לב לתמונה. מישהו יודע מה פשר הדבר? בברכת חג שמח [attachment deleted by admin]

24. Started by Ezio,

בעת עליית ה windows מקבלת הודעת שגיאה , כפי שמופיע בתמונה מזה ההודעה הזו? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  25. Started by ngc224,

מה עדיף, ומה יותר טוב, LibreOffice או OpenOffice ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.