עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כך הופיע לי ביומן Your 5662 port is not reachable. Please review your network config. ??

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אז ככה יש לי תיקיה של 304 דיסקים,כול פעם שאני צורב דיסק מוזיקה אני לוקח דף רושם עליו את האלבומים שצרבתי ומכניס תדף לתיקיה,עכשיו זה ממש מעייף ומעצבן לעשות את זה כולם פעם מחדש,אז חשבתי אולי יש איזה תוכנה שעושה את זה בדיוק בגודל המתאים.[גודל של דיסק אבל בצורת ריבוע]. ניסיתי לעשות עם התוכנה של נרו שניקראת "Nero CoverDesigner" אבל זה סתם קקה ולא יוצא שום דבר איתה.

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  3. בדגש על נוד32 ו - KASPERSKY PERSONAL PRO

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  4. Started by Eviljelly,

אבל כזאת שמקליטה רק כשיש תזוזה במסך (תוכנת אבטחה כזאת ..) , רצוי חינמית ..

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by pecanman,

איך משתמשים בביטורנט?!?!?! מה כבר רציתי?! להוריד שיר!? אני לא מבין איך אני לא מצליח להשתלט על זה... הורדתי את התוכנה מהאתר שלהם, אבל אני ממש לא מבין איך מורידים קבצים. תודה!

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  6. צרבתי את כל העונה על דיסק DVD וזה עושה לי BUFFERING מה זה הדבר הזה זה לא דרך האינטרנט פעם ראשונה שקורה לי כזה דבר

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  7. כל תוכנה שיש לה UPDATE? ואיך אני יודע שחומת האש חוסמת לי אותה או לא? תמיד מסתובבים ברשת מדרכים איך לפתוח פורטים עבור אמיול אבל מה עם: ICQ, מסנגר, אנטי וירוס, קאזה, תוכנות לסריקת רוגלות, ווכו'? גם עבורם צריך לפתוח?

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by The UnKnown,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170074.new;topicseen#new 10Q!

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם! זה זמן רב שאני משתמש במקסטון המעולה!כבר שנתיים ליתר דיוק מאתמול התוכנה החלה לעשות לי בעיות בכך שהיא מקפיאה פרסומות על הדפים עצמם! רואים ממש את תחילת הפרסומת ואז היא קופאת ומקפיאה את שאר הפרסומות איתה! בHW למשל איפלו האנימציה האישית שלי קופאת! רק לחיצה על כל הפרסומות באותו עמוד משחררת לי את הדף וגם את האנימציה! יאמר שגם סימנתי בבלוק וי על "אל תראה פרסומות"אלה שיהיה רשום בפנים בלוק אדס! אך זה לא מגיב לי!ניסיתי להסיר ולהתקין שוב אך ללא הצלחה! למישהו יש פתרון!?!? עריכה: עכשיו גליתי שזה גם באקספלורר שימו לב להודעה שהוא מציג כאשר אני עם הסמן על הפרסומת! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by K0sTa,

היי חברס..אני מחפש פונט בשם עינבל[inbal] בנרות..ניסיתי הכל.. אני אשמח מאוד אם תעזרו לי לחפש או תבדקו אם יש לכם ותשלו לי.. אפשר לשלוח ל Big__Dog@walla.com או belegon@walla.com רב תודות

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by oded6188,

כל פעם כשאני אפילו מסמן קובץ מסוג MPG, זה כותב לי: Explorer.exe has generated errors and will be closed by Windows וכו'... (כמובן שהקובץ לא מתנגן בסוף) איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי מסנגר 8! השאלה היא איך אני נפטר מהסרגל צד המעצבן הזה! [attachment deleted by admin]

• 76 תגובות
    • 5.8k צפיות
  13. Started by djhenrya,

אני מחפש המלצות (+לינקים) לחבילות של קודקים. אני צריך שיהיו חבילות כמה-שיותר-מקיפות, וללא SPYWARE . פעם היה את The Codecs של תיאורטיקה סופט, אבל הוא עושה טיפה בושות. תודה

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by eladbu,

איך אני שומר קובץ OFFICE XP שיוכלו לראות אותן בגרסה קודמת של אופיס בפריסה נכונה!

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

צריך לבחור מבחן מסויים? כמה זמן לתת לו לרוץ?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  16. Started by deso,

היי, רציתי לדעת בתוכנה nero: נגיד יש לי 3 דיסקים עם רצועות של איזה 20 שירים.. איך אוכל להכניס הכול לדיסק אחד? (שלושתם בגדר 700 MB) ואיך אני עושה אותם בקבצי שמיעה (רצועות של אחד אחרי השני).. תודה

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by solo53,

Media Player Classic 6.4.8.8 http://www.free-codecs.com/download/Media_Player_Classic.htm

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  18. אני מנסה להפעיל התקנה של תוכנה כל שהי ואני מקבל את השגיאה הבאה: מה אני יכול לעשות? ************** הבעיה תוקנה למי שרוצה לדעת איך שיחזור מערכת [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  19. שלום לכולם ! אני עוסק בתחום דחיסת תמונות ואני מעוניין לדעת אם מישהו נתקל בתוכנת המרה לפורמט JPEG שמאפשרת לשלוט ממש בגודל תמונת התוצאה ברמת הבייטים, כלומר שאני אוכל לקבוע ממש שגודל תמונת התוצאה יהיה בערך 600 בייטים. כל התוכנות שאני נתקלתי בהן מאפשרות או שליטה לפי איכות (quality) או לכל היותר ברמת הקילובייטים ואני צריך בייטים. אם מישהו יודע אני אודה לו מאוד. אורי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Spootnik,

צריך עזרה אני מקווה שזה המקום הנכון אם כן תודה מראש תגידו לי מה אני צריך לעשות. רק למבינים בבקשה לא לנחש זה קורה ברגע שאני מפעיל סרט jearhead שהורדתי [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by pringles,

יש לי תוכנה מסויימת שאני רוצה להעיף אותה אבל היא בכלל לא רשומה בהוספה\הסרה וקיצר איאפשר למחוק אותה כמו שצריך אני צריך תוכנה שתעשה את זה תודה מראש אלכס.

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  22. Started by CyberSpider,

אני מחפש תוכנה/ סקריפטים בשביל להרים שרת - טראקר ביטורנט. משהו שיעבוד לי על לינוקס (Mandrake+PHP). רצוי חינמי, אבל פתרונות מסחריים יילקחו בחשבון. יש למישהו רעיונות? תודה.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by RonTwins,

הכנתי חתימה חדשה על סוניק,יפה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by assaf990,

התקנתי מסנג'ר והכל היה תקין לאחר חודש כשאני מפעיל אותו הוא עושה מין התקנה מחודשת כאילו חסרים לו קבצים. אז התקנתי אותו שוב. עשיתי "תקן" ולא עזר. בשני המקרים הנ"ל הוא נותן לי הודעת שגיאה כמצ"ב. (לא הייתה לכתוב ערך למפתח וכו') [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  25. Started by M.G.,

האם אפשר לשלוח קבצי exe וקבצי סרטים במייל? (כשאני אומר לשלוח, אני מתכוון גם שהצד השני יוכל לקבל, לראות ולפתוח אותם... כמובן...) כי ניסו לשלוח לי כמה פעמים, וה-outlook חסם לי אותם...

• 4 תגובות
    • 5.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים