תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
(תמונה זה לא בעיה לסובב, אבל סרט..) אני מחפש תוכנה לסיבוב (ב-90 מעלות) סרט (קובץ AVI). ניסיתי עם Windows Movie Maker 2 - אבל אי אפשר לסובב שם. ניסיתי גם תוכנת-בת של ACDSEE (לא זוכר את שמה), גם שם לא מצאתי אופציה לסובב את הסרט. זהו. מישהו מכיר תוכנה כזו?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לקחת תמונה סרוקה שיש בה טקסט, ולסובב אותה בדיוק כמה שאני רוצה - אך בלי לפגוע באיכות. כי ב-ACDSee 5 , כשאני מסובב את התמונה, הטקסט יוצא מרוח ומודגש ממה שהיה בהתחלה וזה פוגע באיכות... תודה רבה ויום טוב לכם, אורן.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בערך 50GB של שירים כולם מסודרים בספריות לפי:אומן-אלבום-שיר אבל שאני מכניס את הכל לאיטונז (IPOD מה אפשר לעשות) לא הכל יוצא מסודר וזה כי לא לכל השירים רשום בתוכם את האומן והדיסק אז שני שאלות: 1.איך אני מסדר באיטונז את השירים שלי כמו הספריות שלי ולא סתם הכל ברשימה אחת ארוכה 2.יש אולי תוכנה שיכולה לסדר את כל המוסיקה במחשב ולסדר את השמות של השירים ואת המידע שיש בתוך הקובץ? מה שבקיצור אני מנסה לשאול זה איך אני מסדר 6000 שירים כי ידנית אחד אחד זה לא אפשרי מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.. תודה
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה (הכי טובה) לסידור תיקון שגיאות וכ' במחשב.. לא צריך את כל הדברים מסביב כמו ספייוור אנטי וירוס וכו'. רק סידור ותיקון שגיאות.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי די הרבה שירים, בכל מיני תיקיות ללא סדר מיוחד. מחפש תוכנה שתוכל ליצור תיקיות עפ"י שמות האמנים ולסדר את השירים בתיקיות.(לא רק להציג רשימה של השירים וסידור שלה, אלא ממש סידור תיקיות פיזי במחשב) תודה.
-
- 9 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום חבר'ה! ברצוני לשאול אתכם האם אתם מכירים תוכנות כלשהן רצוי שכמה שיותר פשוטות ונוחות לעריכת פרטים לקבצי MP3 כמו התוכנה שבאה עם הנגן CREATIVE למשל,שבה אפשר לבחור ישר כמה קבצים,לקבוע להם סגנון ביחד,או כל דבר אחר כגון שם של אלבום,שנה,אמן וכו'...(רק שהתוכנה הזאת עורכת את הקבצים רק לנגן,במחשב הם נשארים אותו הדבר...) בקיצור אני מניח שהבנתם למה הכוונה,אפשר לעשות זאת גם בווינדוס או בווינאמפ רק בנפרד כל קובץ וזה מאוד מעצבן,אני בטוח שיש תוכנה כלשהי שאפשר לנהל איתה את נתוני ה-MP3.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שניתן למיין לפי אלבום ואז לפי מס'(כמות) השירים שיש באותו אלבום. אני פשוט רוצה לסדר את האוסף שלי ולנפות מרשינת האלבובים דברים שלא צריך, שבחיפוש לפי אלבומים לא יופיעו לי אלבומים שיש בהם שיר אחד שאספתי מתוך אלבום מסויים.
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי אוסף תמונות די גדול (בשלב הזה אנשים חושבים ישר פורנו, לכו ל!@$#.) אוסף של אנימה (תחשבו שיש לי לי כמעט 700 גיגה של אנימה (סדרות\סרטים)) הרבה תמונות הבעיה היא לראות את כולן אני רוצה למצוא תוכנה שיכולה לתת לאותה תמונה מס' קטגוריות (דוגמא : EGL, Mimi , miko , וכו'...) אז נגיד יש לי תמונה A.jpg אני מגדיר אותה בו זמנית כMIMI ו- MIKO ואז באמצעות התוכנה אני אוכל לראות אותה גם כשאני העיין בערך MIKO וגם בערך MIMI. מישהו הבין אותי ומכיר משהו בסגנון?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתדע לקחת מאגר תמונות (נניח, תמונות בסיפריה מסויימת) ותאפשר לי לקבוע את סדר ההופעה שלהן בצורה נוחה ע"י drag&drop או כל שיטה אחרת. לאחר מכן, היא תשמור את השינויים פשוט ע"י הוספת prefix מספריים לשמות הקבצים. לדוגמה: הסדר במקור: picture1 picture2 picture3 picture4 הסדר לאחר השינוי: 001_picture2 002_picture3 003_picture4 004_picture1 לעשות את זה ידנית זה כמובן לא ריאלי, אפילו עכשיו בדוגמה עם 4 קבצים זה הציק.. אז מה יקרה עם 200? המטרה היא מין הסתם שהסדר הזה ישמר בצורה קבועה ויופיע בכל תוכנה שמציגה/טוענת סדרות של תמונות במיון לפי שם הקובץ. מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה עריכה: ב-ACDSee למשל יש לי אפשרות לקבוע את הסדר ע"י גרירה, ובמיון ז…
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
השתמשתי קצת במדיה מונקי(MEDIAMONKEY) וזאת הייתה יכולה להיות תוכנה טובה אילולי היו לה בעיות בסריקה של המוזיקה(מסיבה כלשהיא התוכנה אף פעם לא סיימה לסרוק עד הסוף את כל התיקיות).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
בעיקרון אני מקליט הרצאות בטייפ מנהלים usb כזה...אבל כשאני משמיע את הקובץ,יש רעשי רקע חזקים יחסית. אני מחפש תוכנה שתבטל לי את רעשי הרקע ותבליט את קולו של המרצה....האם יש חיה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לסינון אתרי סקס למערכת הפעלה XP מישהו מכיר תונה כזו שם משהו
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, בעבר הורדתי תוכנה של windows live - sync שהסינכרנה בין שלושה מחשבים שנמצאים במספר בתים. התוכנה הוציא גירסה למערכות הפעלה windows7 ו- MAC בלבד. והגירסה החדשה לא עובדת יותר בשאר המחשבים שברשותי. כל שאר המחשבים שלי עם windows - XP ואני רוצה להשאיר את זה ככה. והמחשב הראשי שאצלי בבית עם windows 7 . האם קיים תוכנה דומה לזה? בלי הגבלה לעברות מידע או להגבלה של מספר מחשבים?. וחינם!. מקווה שתוכלו לעזור לי זאב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שאני אוכל לסנכרן בין 2 תקיות בצורה כזאת שלא יהיו לי קבצים כפולים .. הרעיון הוא שבשתי התקיות יש אותם קבצים (מוזיקה) ואני מוסיף כל הזמן עוד ועוד קבצים לאחת התיקיות .. האם יש תוכנה שיכולה לסנכרן בין שתי התיקיות ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם! מחפש כבר זמן מה תוכנה טובה לסינכרון בין תיקיות בין שני מחשבים ברשת ביתית ז"א אני מתכוון שכל קובץ (בעיקר לתמונות ומוזיקה) ברגע שאני מעביר אותו לתיקיה במחשב הביתי נאמר, הוא יועתק מיד ללפטופ שמחובר ברשת. תודה
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
עלמנת לגבות קבצים חשובים אני מחפש תוכנה שתעבוד על Windows 8 שתוכל לסנכרן בין תיקיות מקומיות על המחשב. אני רוצה פשוט להגדיר תיקיות מסויימות ותיקית יעד ושהכל התוכן יועתק לתיקית היעד וככה כל כמה זמן אני יעשה גיבוי או אוטומטי או ידני. מישהו מכיר תוכנה מומלצת חינמית ?
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה שתסנכרן תוכן של תיקייה במחשב ברשת לכונן רשת על מחשב אחר באותה רשת מקומית. התוכנה צריכה לתמוך בהרשאות היות שהכונן הזה אמור להיות פתוח לשינויים רק ע"י וכל שאר המחשבים יוכלו רק לקרוא מכונן הרשת הנ"ל. אשמח להמלצות במיוחד עם התנסות אישית בתוכנה המומלצת.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתאפשר סנכרון תיקיות אוטמטי בין מחשבים ברשת. יש צורך בסנכרון אוטומטי מיידי ככל האפשר, אבל שלא תכביד יותר מדי על המחשב. בנוסף, יש צורך בסנכרון הקבצים מ30 הימים האחרונים מתיקיית המקור בלבד. כלומר יש צורך שהתוכנה תנהל מעקב ותסיר באופן אוטומטי את הקבצים הישנים מתיקיית היעד אחרי שעברו 30 יום (הקבצים החדשים ישארו כמובן). אשמח להמלצה.
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית (נייד וביתי) והייתי רוצה שחלק מהתיקיון שאני מעדכן באופן קבוע בביתי (כמו מוסיקה וכדומה) יעודכנו באופן אוטמוטי גם בנייד מבלי שאצטרך לחשוב ולמצוא איזה קבצים עידכנתי לאחרונה וכל פעם להעתיק אותם על גבי הרשת, בקיצור לעשות סינכרון קבצים בין תיקיות, יש תוכנה כזאת? ועם כבר בנושא, האם יש לי אפשרות לשמור את כל ה EMAIL, notes וכל הפגישות שלי (לא חייב חשבון פעיל) שיש לי במחשב הבייתי בתוכנת microsoft outlook גם במחשב הנייד שיש לי את אותה התוכנה שם? בתודה מראש. חג שמח
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות באגי ואני צריך תוכנה לסרטוט שיש שם מידות וכל מה שצריך אולי מישהו יודע שם של תוכנה לסירטוט?
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לא יותר מידי מסובכת לסירטוט של חדרים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
טוב אני זקוק לתוכנה כזאת אני מתכיל פרוייקט חדש.
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש תכנה שאני יכול ליצור 2 תקיות, וכל מה שקורה בתיקיה אחת יתעדכן גם בשניה? הוספה מחיקה ושינוי של קבצים?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
הסנכרון צריך להתבצע דרך האינטרנט (לא רק לוח שנה!). רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-