עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by danidi,

קניתי מצלמת אינטרנט חדשה מבית supratec המצלמה מתחברת ליוסבי התקנתי את הדרייבר אבל המצלמה לא מופיעה לי "במחשב שלי" בתור חיבור ליוסבי. המצלמה עובדת למשל אני מעלה אותה דרך המסנג'ר. תודה מראש !!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  2. Started by galCool,

שלום, רציתי לדעת מה הדרייברים לMX500 עושים? ואם הוא עכבר טוב?

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  3. יש תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  4. אין לי BOOT דרך דיסק ואין לי צורב ואין לי BOOT דרך דיסקט ואין לי כונן תקליטורים אבל אני צריך להפעיל את המחשב.

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  5. יש לי את הלוח ABIT IS7-E ואני רוצה להוריד את הדריבר הכי חדש שלו מאיפה אני יכול להוריד אותו וגם את של הכרטיס הקול?? תודה מראש :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  6. בפוטושופ... (מוזר ,לא נכנסה המילה). לדעתי גם טירון (יחסית) בתוכנה יוכל לעשות את העבודה. זה משהו ממש לא רציני, פשוט אין לי מושג קלוש בתוכנה. יש מתנדבים? לפנות ב-ICQ או בפרטי.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by overload,

הכל התחיל משיעור לשון משעמם שגרם לי להתחיל לצייר. אחר כך עברתי לפלאש. אחרי זה למיאה. קונספט דיאבלו 2006, הרעיון היה לשמור על הקוו החדש (נקי, עגול, וחד) של המורצ'לגו בעיצוב הקיצוני של הדיאבלו שהם די פיספסו לדעתי עם הדגמים החדשים (גרמנים @#% ). הכנתי שני סקיצות, אבל הראשונה היתה...לא מספיק קונספטית , בשנייה השתמשתי קצת בפרופורציות של הפאגני, פאגני + למבו, זה לא יכול להיות רע... הבעיה היא שאין לי שום ידע במאיה, כל מה שאני יודע זה לעצב פוליגונים במרחב אולי יום אחד אני ילמד איך מרנדרים ואולי יצא מזה משהו...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yotam360,

קניתי אתמול כרטיס מסך חדש 7800GT, ונתתי אותו לטכנאי שירכיב לי אותו. אז השאלה היא איך אני יכול לדעת שהוא התקין את הדריברים של הכרטיס??

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  9. אני צריך לצור שני חומרים האחד של דשא והשני של מים היושבים על שטח גדול יחסית אני עושה איזו הדמיה כולשהיא של עמק לצורכי הלימודים שלי אודה לכם אם תוכלו להעלות הסבר כולשהוא כיצד ליצר זאת או אפילו להפנות אותי לקישור שמסביר אני חייב את זה נורא דחוף מקווה שתוכלו לעזור תודה מראש

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  10. הנורטון חוסם לי את התוכנה play 65 אני מקבל הודעה שגיעה בהתחברות לשרת כשאני מבטל את הנורטון הוא מתחבר בלי בעיה איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  11. השתמשתי במירנדה עד לפני כחודש בערך אבל היא התחילה לעשות בעיות. שולחים לי הודעות ואני לא מקבל את ההודעות האלה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר מסתבר שזה לא רק אני , יש לי עוד 10 או יותר חברים שגם הם לא מקבלים הודעות . יש בעיה עם המירנדה בחודש או יותר האחרונים . ניסיתי לעבור לאיי סי קיו אבל קצת קשה לי לחזור אליו אחרי שהתרגלתי למירנדה , אבל יש בו בעיה אחרת כמו כל התוכנות מסרים האחרות שהשתמשתי בהן. או שחסר אנשים ברשימה או שהם לא מזוהים וזה רושם אותם כמספרים או שמות מוזרים. אני צריך תוכנה כלשהי שתדע לייבא את הקובץ DAT של המירנדה . אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם תודה רבה

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  12. שלום , יש לי מצלמה דיגיטלית Olympus C-770 שמקודדת MPEG-4 אך לא יודע בדיוק מה המקודד שלה. יש לי כרטיס זיכרון של 1 G והייתי רוצה לנצל את המצלמה בתור DVD כלומר הייתי מעוניין להעביר סרטים למצלמה ולראות אותם בטלויזיה, ולכן אני זקוק לדעת איך מקודד הסרטים אצלי [לא מופיע באתר היצרן] אני זקוק לתוכנה שתגיד באיזה קידוד וכמובן שאשמח לקבל מוקדד שאוכל לקודד סרטים בפורמטים שונים לקידוד שלי . תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by deso,

אני צרבתי דיסק מקורי של משחק בעל 550 מגה (זה משחק שצריך דיסק בכונן D: כדי שהוא יעבוד).. אני התקנתי את המשחק, התחלתי לשחק עם הדיסק הצרוב, פתאום זה רושם: בעיה בTEMP 36- ואז אחריי 2 דקות שהמסך שחור, זה עושה: Cannot Read :A בטל ביטול אני לוחץ על שנייהם, המחשב נתקע לגמרי!! הייתי חייב לכבות אותו!! יש רעיונות?! הבעיה השנייה: התקנתי משחק, מחקתי אותו וגם עשיתי UNINSTALL עכשיו אני מנסה בכל דרך, ולא מצליח להתקין את המשחק שוב. כשאני לוחץ על ההתקנה ממיקומים שונים, זה לא עושה כלום! מישהו מוכן לעזור? אני מיואש! אם לא אמצא פתרון לזה, יהיו לי מלא בעיות במשחקים!

• 0 תגובות
    • 411 צפיות
  14. Started by The3DGod,

איזהשהו תוכנה שתוכל לעזור לי לערוך קול. כל עזרה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  15. דרוש לי אישזהו כלי שבעזרתו אני יכול לעשות שליפה על כל שרת הדואר (Exchange 2000) ולראות את התיבות שאליהם כל משתמש רשאי לגשת. הסיבה שאני לא עושה את זה ב דרך הממשק של AD היא שיש לי כמות גדולה של תיבות ואני רוצה לקבל דו"ח שיציג לי את ההרשאות של כל המשתמשים.

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  16. USB 2.0 איפה אני מוצא ל-WINXP?דרייבר+תוכנה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by AMIT1024,

אני מחפש חבילת מקודדים שתיתן לי מענה לכל צורות ה AVI הקיימת היום....לא NIMO ןלא K-LITE ולא ACE עזרו לי עד עכשיו....אני ממש חייב תשובה מהר לגבי הנושא הזה.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  18. אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל אני ישאל בכל מקרה =] אז ככה אנ י רוצה להדביק כתוביות על סרט כלשהו...אבל הקטע שאני לא רוצה להדביק את זה על התמונה של הסרט עצמו זה לא מדביק לי את זה למטה כזה כמו שרואים סרט בטלויזיה זה מדביק לי את זה למעלה כזה וזה מפריע לראות סרט ככה.... ואני לא רוצה להשתמש בשיטה של ה VIRTUAL DUB כי זה עושה לי ככה את הכתוביות...יש שיטה אחרת אולי ? בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  19. Started by parker8,

כזאת תוכנה נגד "גנבים ופורצים" כל פעם שהמצלמה תזהה תנועה היא תתחיל לצלם... להפוך את מצלמת האינטרנט לסוג של מצלמת אבטחה כזאת... תודה לעוזרים מראש נ"ב לא משנה אם זה חינמי או לא....

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by deso,

x

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by moo2004,

אנימ חפש תוכנה שתוציא כפלט את כתובת ה IP שלי בבית ותשלח את הכתובת לחשבון מייל שלי. ככה אני אוכל להתחבר למחשב שלי בעזרת FTP בזמן שאני בעבודה ולהוריד ממנו מה שאני רוצה. הסיבה שאני לא רושם פשוט את כתובת ה IP שלי על דף ולוקח אותה לעבודה היא שאני לא נמצא בבית כל השבוע. אבא שלי עושה כמה פעמים בשבוע Reset למחשב ואח"כ מתחבר לאינטרנט (אז הכתובת IP משתנה).

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by slimshady21,

לא יודע למה, אבל פתאום כל האייקונים והסמלים במחשב שלי התחילו להשתגע- במקום האייקון של נרו אני רואה את הסמל של WORD, במקום המדיה פלייר אני רואה את החמור של האימיול, ובמקום הפוטושופ יש שם איזה פרצוף מחייך! ולא רק זה יש עוד... וזה גם בשולחן העבודה, גם בשורת המשימות, וגם בתוכניות בהתחל, בהכל! וזה לא נשאר ככה זה משתנה לפי מצב הרוח שלו, הוא מחליף לי אייקונים חופשי כל דקה.... מה זה לעזאזל אמור להביע? סרקתי עם spyware doctor ו-ad aware ולא מצאו כלום....

• 15 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by B0o!,

שלום! יש לי בעיה עם המירק שלי. עד היום הכל עבד חלק, התחברתי למירק, דיברתי, עשיתי AUTH וכו' בלי בעיות. לפני כמה ימים החלטתי להתקין את ה-NoNameScript, ההתקנה עברה חלק, אבל כאשר פתחתי את המירק וניסיתי להתחבר לא הצלחתי! חשבתי אולי זה הסקריפט, אז הסרתי אותו וניסיתי לחזור למירק הרגיל שלי אבל זה כתב לי את אותה הודעה בדיוק!!!! נסיתי גם את הסקריפט 953 וזה גם עשה את אותה הבעיה!@#%#@ [ הנה התמונה של מה שזה כותב לי: http://img149.imageshack.us/img149/2413/mircprob4ts.png ] את ההגדרות עשיתי ככה: רשמתי אימייל, שם, ניק... ובסרבר QakeNet: Random Server...... מה אני עושה?? ואני מעדיף שאני אוכל להיות עםהNNS...

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  24. Started by liloli,

אהלן אנשים. אני מחפש תוכנת צפייה שאפשר להפוך בה את התמונה ב180 מעלות. ושתהייה אפשרות לצפות עם כתוביות. תודה.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים