עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by JUNGLE,

כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו לא עולה כלום. מה עושים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. איך עושים את זה ? בעזרת איזה תוכנה ? תודה ..!

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  3. Started by intel suck,

בכל פעם שאני לוחץ על איזשהוא כפתור כגון דף הבית הקודם או רושם כתובת אינטרנט מופיעה לי הודעה שהיישום לא נמצא אין לי מושג למה איך אני מתקן את זה?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  4. יש לי את אותה הגירסה כמו לחבר שלי ולו יש את האפשרות הזו ב-האפשרות הזו ב-tools ---- > change display picture ולי אין את זה.

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  5. Started by solo53,

על מחשב עם XP SP2 ללא אנטיוירוס לוקח המון זמן לההעתיק קבצים מדיסק לדיסק מיתנהג כאילו יש אנטיוירוס שסורק את הקבצים לפני העתקם מדובר על קבצים קטנים של טקסט או תמונות אם זה תלוי באיזשהו סרביס שפועל נא דרך להפסיקו

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by ^GunX^,

שלום , הווינדוס מדיה פלייר פשוט מעצבן אותי ותופס הרבה משאבים אז אני מחפש נגן בסגנון של הmedia player classic , רק עם פלייליסט ; או משהו בסגנון יש דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  7. אני מחפש תוכנה שנגיד אם מפעיל סרט בWMP אני עוצר ואני רוצה לצלם את התמונה הזאתי. איזה תוכנה עושה את זה ? תתודה

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  8. הודעות השגיאה המעצבנות האלה בצד. תודה.

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  9. Started by sagi_10,

שלום יש לי cod 2 מקורי ואני פירמטתי (מהמילה פירמוט.. :)את המחשב שלי אתמול ומאז אני לא מצליח להתקין אותו מחדש ותמיד מופיעה לי אותה הבעיה...מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by nore0,

ההתקנה נתקעה לא נוצר כונן ווירטואלי יש ת'-Uninstall אבל ההודעה הזאת עולה

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  11. הי. האם קיים תוסף לאינטרנט אקספלורר שפותח קישורים בחלון חדש, כאשר לוחצים על גלגלת העכבר (בדיוק כמו בפיירפוקס)?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Rhx,

שלום,יש לי כמה שגיאות במערכת שאני צריך לתקן עם ה Chkdsk אוקיי אני נכנס לchkdsk זה עושה את הבדיקה בחלון ואז מגיע לשלב של "Convert lost chains to files" ואז יש Y/N בחרתי בY(כן) זה יצא לי ולא פתר כלום,עדיין אומרים לי לפתור את הבעיה עם chkdsk. יש פתרון כלשהו?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  13. \ מישהו יודע אם יש אמת בדבר?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  14. מחפש תוכנה לחיתוך קבצי MP3 ושמירה של חלקים מסוימים בלבד.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by revach,

איך ניתן לצרף קובץ WAV מוקטן למצגת שניתן לשלוח לאימייל שגם מי שמקבל את האימייל יוכל לשמוע, למצגת ניתן לצרף רק קובץ WAV והבעיה שזה קובץ מאוד גדול, לא הצלחתי לצרף קובץ MP3 , האם יש אפשרות להקטין קובץ WAV ? יעקב

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by kisin,

שלום, יש לי אתר שבו אני מציג סרטונים קצרים לגולשים. כרגע הסרטונים מוצגים באתר באמצעות תגי HTML פשוטים. שמתי לב בזמן האחרון שהרבה אתרים עוברים להצגת סרטונים באתר בעזרת פלאש. הסרטון מופיע בתוך נגן פלאש שרץ בתוך האתר. חיפשתי מידע איך ניתן ליצור כזה דבר והכי רחוק שהגעתי זה שמדובר בקבצי FLV (אני מקווה שאני לא טועה) ובפלאש 8. האם יש למישהו TUTORIAL טוב לבניית נגן פלאש כזה? אולי תוכלו לכוון אותי למידע טוב בנושא הזה? אם אני רוצה ליצור כזה נגן באתר אז אני צריך להמיר את כל הסרטונים שלי (AVI,MPEG) לקבצי FLV? אני צריך למעשה להחזיק לאותו סרטון שני קבצים? FLV להצגה באתר ואת הקובץ המקורי כדי לאפשר הורדה של הקובץ? תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי...

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  17. שלום לכולם, אני פונה אליכם אחרי שחזרתי מסט צילומים בים ובין התמונות שצילמתי יש שתיים שכשאר צפיתי בהן על המחשב הבחנתי במתכת מעצבנת שנתקעה לי בפריים. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שביכולות "להעלים" אותה מהתמונה המקורית? אני מצרף פה את שתי התמונות מוקטנות, אם יש מישהו שמוכן לעזור לי עם זה הוא מוזמן לפנות אליי בפרטי ואני אשלח לו את הקובץ המקורי כבר. שימו לב למוט המתכת שמציץ לו בצד הימיני של התמונה ופה למוט המתכת שמזדנב לו לים, גם בצד בימני תודה מראש לכל העוזרים, יוסי

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by TimoTy,

אני רואה את אחותי הקטנה עושה דברים יפים ב- Paint shop אז פשוט רציתי לדעת תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. כולם תמיד מדברים שקספסרקי הכי טוב וגם יש אנשים שחולקים ואומרים פנדה או מקאפי קספסרסקי נחשבת לחברה בעלת המאגר נתונים הגדול ביותר בשוק שקונים את האנטיוירוס קונים אותו לשנה, מי שאכן קונה, מעבר לכך לא יהיה עדכונים אני אישית לא השתמשתי באנטיוירוס וחומת אש שנה וחצי ולא הייתה לי שום בעיה במחשב יש אנטי וירוסים שמוצאים "וירוסים" שאף אנטי וירוס אחר לא מצא, מתי שניסיתי את הקספרסקי זה היה לאחר המקאפי שלא מצא משהו והקספרסקי אף עצר כמה התקפות(יש שם פיירוול פנימי), יש השערות שוירוסים מיוצרים על ידי תוכנות האנטיוירוסים כדי לספק עבודה, וקיים כזה דבר בטבע האדם ראו חברת פולקסווגן , מנוע החיפושית זה מנוע מושלם שלא יכול להרס , עשו אותו בצורה מושלמת אבל זה חיסל להם פרנסה אז שינו את זה, כ…

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  20. ערכתי את "המפרט", בפרופיל שלי בפורום, ואחרי שעשיתי שמירה כל הכתוב נהיה ענק :-X. צירפתי תמונה. ניסיתי לעשות איפוס דפדפן, אבל לא עוזר. זה קורה לי רק בפורום של HW אגב, בפורמים ואתרים אחרים זה לא קורה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  21. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה לדואר אלקטרוני שתקרא לי את האימילים שלי בקול שאשמע דרך הרמקולים בעברית ! :smoke: עד עכשיו לא מצאתי ??? יש תוכנה שמקריאה באנגלית! :-\ אם מישהו מכיר אז שישלח לי לינק! תודה רבה מכל הלב!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by MoRtZkInG,

על כונן ה-U3 שלי מותקנת Thunderbird 1.0.0. משהו. למרות שאני מוחק הודעות לצמיתות (שיפט+DEL), בתוך ספריית ה-\Thunderbird\tbprofile\Mail\ תחת הפרופיל שלי, נשארים קבצי ענק (שאני משאר שאלו ההודעות). קבצים כמו Inbox (בלי סיומת) ו-Trash. למישהו פתרון?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  23. אפל שיחררה תוכנה שמאפשרת להתקין WINDOWS על מק מבוסס אינטל . כולנו ידענו שהיום הזה יגיע מתישהו - אבל כל כך קרוב ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3236663,00.html#n http://www.apple.com/macosx/bootcamp/

• 3 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים