עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by manbot,

אני לא מכיר שום תוכנה, אפשר בבקשה לינק לתוכנה חינמית שמאפשרת להצמיד כתוביות לסרטים? (עדיף אחת שעושה זאת יותר מהר מאורך הסרט)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by eliav-peretz,

מעניין אותי לדעת אם אנשים מתייחסים לזה.. אני אישית לא מעביר..!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by manbot,

כשאני מפעיל את הקאזה הוא פשוט לא מתחבר, ואני לא יכול לבצע חיפוש. האינטרנט שלי עובד כמו שצריך, המחשב נקי מוירוסים וספיוור, והתקנתי כבר 6 גרסאות שונות, ובכולן נתקעתי באותה הבעיה. אפשר בבקשה פתרון לבעיה אם מישהו מכיר אותה?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  4. תוכלו לעזור לי להקים שרת ftp ? עם התוכנה הזאת: http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=6310 רשמתי את ה-ip שלי וזה לא מתחבר אולי בגלל מודם או ראוטר ? (אין לי פיירוול).

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  5. יש תוכנה שדומה לזו?: http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5057 אבל שלא תסתיר את החלונות (כלומר שתהיה מאחורי הכל ) שלא תפריע בהסתרת חלונות?...

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by pak82,

יש לי winamp גירסה 5.1 , חלק מהקבצים שלי הם שירים בעיברית כאשר אני צעלה אותם בplay list אני רואה ג'יבריש ולאומת זאת יש קבצים בעיברית שאני רואה אותם בלי בעיה (ככה שלא נראה לי שזה בעיה של פונטים או הגדרות עיברית) עד לפני כמה ימים הכל היה מצויין ואז גיביתי את השירים ופירמטתי את המחשב כאשר התקנתי שוב את התוכנה והחזרתי את השירים התחילה הבעיה מה עושים?

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  7. Started by zvkel,

תוכנה שאני אוכל לבנות בה אתרים (פשוטים יחסית) בלי כל ידע מוקדם בhtml בקיצור תוכנה גרפית שאני לא אצטרך להתחיל להתעסק עם שורות קוד וכל מני דברים כאלו ואם אפשר אז רצוי חינמית

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  8. Started by LeftRight,

עברתי לפייר פוקס ויש לי כמה שאלות 1. נכון שלוחצים CTRL+ENTER אז זה מוסיף co.il אז בפיירפוקס זה מוסיף .com יש איזה דרך להפוך את זה לCO.IL גם? 2. שמעתי שיש תוספים לפייר פוקס אתם יכולים להגיד לי פה איזה תוספים -מומלצים- (רק) לשים? 3. התמונות נטעות ממש לאט לעומת IE יש פתרון? 4. פתאום סתם כי מתחשק לו הפיירפוקס מתחיל לקפוץ....הוא זז למעלה למטה מן רעידה כזאת וזה מעצבן מה עושים? 5. יש לי תוכנה ששומרת את הסיסמאות וזה מכניס אותם שאני לוחץ על כפתור לשדות שצריך..איך אני שם את זה גם בפיירפוקס? ודרך אגב אני חדש בפיירפוקס...

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  9. מחפש תוכה שתוציא את קובץ הקול מקובץ VOB. פשוטו כמשמעו, הכותרת אומרת הכל. תודה מראש. .swg

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by PROSK8,

בוקר טוב נראה לי שהנושא הזה קשור לפורום הזה תקנו אותי אם אני לא צודק אוקי לשאלה אני ראיתי ששברו עוד שיא משיא של MACCI מישהו יודע 19XXX ועוד שיא עולם נשבר ב20000 נקודות ולמה האתר לא עדכן את זה אגם אפשר תמונות או מידע כול שהוא על המערכות האלו? מצאתי רק את המי שעבר את הMACCI והנה http://www.vr-zone.com/index.php?i=3325 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  11. Started by solo53,

אני ישתמש כבר הרבה זמן עם התוכנה MainConcept Encoder על מנת להמיר קבצי וידאו MPG2 לMPG 2 הנתמך על ידי DVD עד כה הכל עבר מצוין וגם מהיר למדי בזמן האחרון על הקובץ החדש שנוצר על ידי התוכנה מופיעה כמו שריטה לרוחב התמונה וזא על מחשב P4 3 גיג 1גיג ראם ללא אוברקלוק המערכת חדשה XP SP2 שום קודק מיוחד לא מותקן בתוכנה הזאת שגודל ההתקנה הוא כ 20 מגה יש הכל על מחשב אחר עם אותה תוכנה אבל AMD XP 2800 עם 512 ראם כמובן לקח יותר זמן אבל אין את בעית השריטה כבר לא יודע מה לעשות במערות הפעלה קודמות חשבתי שנובע מקודקים מסתברה שלא המחשב בו נמצאת הבעיה המעבד לא מיתחמם במיוחד אולי 40 מעלות מה שה AMD מגיע ל 55 עד 60 זה קורה רק עם קבצי MPG 2 ממקור DVB זא MAX BITRATE 15 MGS דבר שלא ניתמך על ידי הDV…

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  12. Started by LeM0n^,

טוב, אני מניח שאף אחד מכם לא מכיר את השם הזה, אבל זו תוכנה חדשה לגמרי בשוק, תוכנת דחיסה חדשה, והיא בהרבה יותר טובה מוינראר ווינזיפ, היא מכווצת בהרבה פחות (זה בדוק!!) משאר תוכנות דחיסה האחרות, אתם יכולים לנסות בעצמכם את התוכנה המדהימה הזאת. אני נותן לינק לאתר, צריך להרשם ומקבלים למייל שלכם לינק לתוכנה, התקנה עצמה מאוד פשוטה! וזאת רק גירסאת בטא למי שלא שם לב! תהנו http://myinfima.com/archive/?tab=download

• 38 תגובות
    • 4.6k צפיות
  13. התקנתי את התוכנה Avg Anti-Virus v7.1.375 ואחרי שהתקנתי ראיתי למשל שהmail scanner לא מותקן 1) איך אני יכול להתקין את ה mail scanner 2) האם מישהו מוכן לתת לי הגדרות מומלצות ואיך משנים אותם (כי מבחינת ממשק משתמש התוכנה לא בדיוק טובה)

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  14. Started by Tik-Tak,

תקשיבו, אני מנסה להפוך קובץ פלאש לכפתור הבעיה שהכפתור משוט מפסיק לעבוד <a href=main.html target=if><embed src="home.swf" border=0 height=21 width=97></a> הנה האתר שלי: תראו את הכפתורים של הפלאש, למישהו יש רעיון? http://honda.coo.co.il/

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  15. טוב אז השגתי את תוכנת האילוסטרטור הבנתי בעיקרון שזה בשביל צורות ויקטוריות וכו.. רציתי לדעת מה השימושים שלו חוץ מאילוסטרציות ולוגואים ואם איפשר מדריך בסיסי לתוכנה על הכילים וכו.. עיברית או אנגלית תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by idan789,

שלום במהלך כל ניסיונות ההדפסה שלי אני נתקל במסכים כחולים בהם כתוב : bugcode_usb_driver . החלטתי לטפל בבעיה והורדתי את התוכנה driver detective במטרה לאתר את התקלה. התוכנה מצאה אצלי המון בעיות של דרייברים ביניהם: USB Printing Support לא תקין. האם מישהו נתקל בבעיה זו? אשמח מאוד אם תעזרו לי כי הבעיה ממש דחופה וחייבים לטפל בה כמה שיותר מהר. ד"א הלוח שלי הוא של אסוס av8 מעבד 64 ביט של amd אשמח לספק עוד פרטים על המחשב לאיתור התקלה. תודה לעוזרים, עידן.

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by lazy-bones,

שלום.. כשאני מנסה להפעיל את המסנג'ר של MSN, אחרי כמה שניות עולה לי ההודעה הזאת (קובץ מצורף) ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אך ללא הצלחה, הוא עדיין לא מוכן להפתח.. שימו לב שההודה היא בעברית והוינדוס שלי הוא בכלל באנגלית.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by iyehuda,

בעבר מישהו אמר לי TCP 1214 ניסיתי ולא עזר אולי צריך גם UDP דרך אגב יש לי מודם ECI 270 שפתחתי אותו לראוטר לאמיול אני כן מצליח אבל כל יום אני צריך לשנות IP ( לא כל כך מפריע )

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  19. פעם אחרונה ששיחקתי בו היה על ה386 שלי. קוראים לו deathtrack, והעברתי מולו שעות כשהייתי בכיתה ד הוא רץ תחת דוס. יש דרך להריץ אותו במהירות נורמלית? כל מסלול נגמר לי תוך פחות משניה, פשוטו כמשמעו.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  20. אוקיי שמעו בטעות מחקתי לעצמי את כלללל האלבום שלי יש שם תמונות וסרטים שלי וכל החברים והמשפחה דברים שאני לא יכול להחזיר מה שמחקתי לא הגיע לסל מחזור אבל אני יודע שיש שיטות איך להחזיר דברים שנמחקו בבקשה תעזרו לי דחוף אני לא יכול לאבד את זה!!!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by overload,

הפעם לא מכונית על קיצונית ואקזוטית. הכיוון היה מכונית עירונית קטנה עם דגש על ההנאה בנהיגה. מפרט - מנוע אחורי (לא חסר לה תחת). 3 מקומות ישיבה, נהג במרכז (הרבה יותר כיף וגם מאפשר 3 מושבים במקום 2). דלתות פרפר (חוסך מקום בחנייה, הרבה פוזה). משקל, 900 קילו+ - . גג נפתח וחלון אחורי חשמלי שיורד שהופכים את המכונית לפוחה בלי לאבד את הקורות המרכזיות(פטנט שלי....לפחות נראה לי). מנוע - טויוטה ;D. עשיתי צעד קדימה הפעם והצלחתי לעשות החלקה נורמאלית למודל פעם ראשונה, עדיין יש קצת עבודה בכמה פינות אבל אין בעיה. הצעד הבא זה ללמוד לרנדר.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  22. הSESSIONSAVER של ה FIREFOX... איך מוחקים??

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  23. בעייה מוזרה.. לא שמתי לב לזה ועכשיו התחלתי לשים לב לבעייה הזאת.. המחשב שלי לא מראה אנימציות.. הוא מראה תתמונה אבל בלי אנימציה... מישהו יודע מה הבעייה?? ואיך מסדרים אותה???

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  24. Started by ran19,

מי שעדיין לא יתעדכן spyware doctor 3.8 יצא ולא סתם יצא אלא עם שלל שיפורים נירחבים לתוכנה. כל המישתמשים הוותיקים של התוכנה והחדשים יכולים להוריד אותה ישירות מיפה: http://www.pctools.com/downloads/sdsetup.exe שינויים רבים בוצעו כגון אייקונים נוספו לשורת המצב וגם נוספו עוד כמה אפשרויות בהגדרות תרשימה המלאה של השיפורים והשינויים תימצאו באתר של התוכנה בקיצור תורידו ותיראו תשינוי שהם עשו לתוכנה באמת הגיע הזמן. ושוב פעם לדעתי החברה הזאת הולכת ומישתפרת מרגע ולרגע ורק צלשים מגיעים לה! שיחקתם אותה!

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by ^Z^,

שלום, הורדתי לאחרונה קובץ RAR, הקלקתי עליו ונפתח הווינזיפ (זה לא אמור להיפתח עם הWINRAR?...) אז הוא פותח חלון כזה : http://img148.imageshack.us/my.php?image=problem4iw.png אני בוחר את הספריה ועושה ADD TO ARCHIVE וזה מקפיץ לי הודעה כזאת : error : no files were found that match your criteria - nothing to do (XXX) כאשר XXX זה שם הקובץ. מה לעשות כדי לפתוח אותו?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים