עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אז כך יש לי מסנג'ר על אימייל של הוטמייל CO.IL האם אני יכול להחליף אותו ב COM ושהחשבון מסנג'ר יעבוד רגיל בלי בעיות? ניסיתי להחליף לאימייל של גוגל וזה עשה לי בעיות כאילו כל האנשים שהיו אצלי ברשימה אני לא מאושר אצליהם. וכששיניתי חזרה אני עכשיו צריך לאשר את האימייל הזה שוב אבל הוא לא עובד. ניסיתי גם לעשות כשאני יקבל את ההודעות מהאימייל הזה לגוגל אבל הוא לא מזהה את ה POP

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by pushel,

מה התוכנה המומלצת לדעתכם לניגון פשוט של DVD במחשב עם מסך widescreen, היא לא צריכה להיות חינמית תודה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by ExPoNe,

שלום לכולם,נתנו לי עבודה קטנה באסמבלי ואני דיי חדש ואני לא מצליח להבין את כל הקטע של הדגלים ואת הפקודה לא חוקית של הMOV. מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם הדגלים?תודה רבה מראש לכולם!

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  4. Started by ybe,

לרגל שחרור הכרטיס החדש gf4 , זוהי הזדמנות לדון באחת הסוגיות המטרידה את הגולש המצוי מה משמעות הציון 3DMark2001 , האם הציון שמחשב של הגולש גבוה(לקבל עם northwood 2.2+gf 4 ti 4600 מעל 10000 -פשוט חסר משמעות כרגע -חומרה שאין לאף אחד), נמוך ואיך הוא ביחס למחשבים של גולשים אחרים.על מנת שיהיה בסיס אחיד ובר השוואה יש לבצע את המבחן של ברירת המחדל(1024X768).רצוי גם להוסיף בתגובות את הציון ואת החומרה ברשותכם. יאללה בהצלחה.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום לכולם: ברצוני לברר מהי החברה המפתחת את תוכנת UPSMON Pro, ומה האתר שלה, על מנת שאוכל להוריד גרסה מעודכנת של התוכנה בשביל מכשיר האל פסק שלי (Advice PRD650), למקרה ויש גרסה חדשה יותר של התוכנה מזו שיש באתר של אדוויס. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. כל התמונה נוצרה במחשב, זו לא תמונה שעברה עיבוד! אם תסתכלו טוב, תראו שיש רכבת על הפסים, וככה היא נראית כאשר מתמקדים בה: ואפילו יש חלודה על העמודים בתחנה http://www.bertmonroy.com/fineart/text/fineart_damen.htm אין לי מילים, זה פשוט מדהים.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום רב! מה שלומכם? רציתי לדעת איזה אנטי וירוס יותר טוב מבחינת ביצועים ומבחינת הכל? פנדה או ביט דיפנדר??? תודה רבה חברה!

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by nbav,

יש לי קובץ iso אני פותח אותו בעזרת דימון טולס אני מעוניין לצרוב את הדיסק שאני פותח בעזרת הדימון טולס על דיסק dvd יש לי צורב די וי די ניסיתי בעזרת התוכנה של נרו לצרוב את הקובץ, אבל אני לא מצליח המון זמן לא צרבתי משהו, ככה שאולי אני לא זוכר איך אמורים לצרוב ואני עושה משהו לא נכון בכל אופן, יש כמה דברים מוזרים כשאני ניגש לצרוב כמו שלמשל המהירות צריבה היא הוא 2x או 4x אני חושב שלצורב שלי יש מהירות יותר גדולה בנוסף, נדמה לי שהברירת מחדל של התוכנה כשאני מעתיק דיסק היא לצרוב אותו כקובץ וידאו רצוי לציין שאני צריך את הדיסק כ-bootable נדמה לי אבל שצריבה רגילה שלו אמורה להספיק לכך שהוא יעלה כ-bootable אשמח לעזרה מה אני לא עושה נכון בצריבה ואילו הגדרות אני אמור לשנות מדובר בגיסרה 8 א…

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. שלום לכולם.. עד עכשיו עבדתי בעיקר בGoogle SketchUp למטרת בניית חדרים\בתים ב3D.. בזמן האחרון יצא לי לעבוד על מספר פרוייקטים קטנים, וחבר של ההורים החליט שהוא אוהב את העבודות שלי ורוצה שאני אתכנן לו גם חדר שהוא מתכוון להרחיב. וחשבתי שאולי הגיע הזמן שאני אעבור לתוכנה קצת יותר רצינית בעניין הזה.. כרגע הSketchUp מתאים לי, אבל אני רוצה לראות איך אני יכול להתפתח באופן טיפה יותר מקצועי.. אני בעיקר בונה את החדר עצמו (קירות ותקרה) ורהיטים באופן בסיסי, לא נכנס לפרטי פרטים. בעבר ניסיתי לעבוד על 3dsmax, אבל ללא הצלחה. לא הבנתי שום דבר בתוכנה גם לאחר שקראתי\ראיתי tutorials. ככה שאם אפשר תוכנה כמה שיותר פשוטה =\ הבנתי שיש תוכנה בשם Autocad בנושא הזה, מה אתם אומרים? או שלדעתכם הSketchUp א…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by תושב העיר,

יש לי WORD STARTER חוקי הוא שומר את הקובץ ב DOCX איך משנים את זה ל DOC ?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by navtchyev,

מישהו יכל לעשות לי מדריך לזה ??????

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Sweet_Tooth,

הורדתי הרבה סרטים אבל אף אחד מהם לא היה עם תרגום אז איך אני מוצא סרטים כאלה?

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by MATTAN,

היי מה המצב?? רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית שאפשר לעשות איתה את אותם הדברים שעושים עם מאיה -> maya תודה לכל העונים

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by shai11,

שלום לכולם אחרי התקנה של וינדוס 8.1 המחשב מזהה את הכרטיס קול רק בתור יציאת S/PDIF לוח אם של P5VD2-MX SE כרטיס קול לא הבנתי כל כך באתר של אסוס רשום Azalia ALC660, 6 -Channel CODEC אבל הדרייבר הוא של REALTEK

15. Started by VoliSuS,

אהלן אני מעצב בפוטשופ כבר 4 שנים והבנתי את הרעיון שמה כאילו ברור לי שאני ממש לא בשיא אבל אני רוצה להרחיב את הידע שלי בתחום העיצוב חשבתי על 2 תוכנות 1. סינמה 4D 2. פלאש מצד אחד אני רוצה סינימה אבל המחשב שלי גרוע אין לי כרטיס מסך פעם הרצתי סינימה שהתחלתי ללמוד והוא הריץ לי דווקא את התוכנה למרות שחלק אמרו לי שאני אפילו לא יצליח להתקין אותה על המחשב.. אבל בכל זאת היא דיי איטית על המחשב מצד שני יש את פלאש שזה גם יפה והכל וגם רץ לי על המחשב חלק אבל היום לאט לאט כבר הביקוש לפלאש הולך ויורד למה כל הקטע של הקידום אתרים היום חזק ופלאש זה פוגע בקידום.. וגם אפשר לעשות כל מיני אנימציות וסינימה ככה שזה לא כזה קריטי או שבכלל ללמוד תוכנות כמו אילוסטרייטור או firework אני רוצה בס…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by chichy,

ב- contact list אני רואה סימני שאלה במקום השמות של האנשים. התופעה חלה רק בשמות בעברית אני משתמש ב- WIN XP PRO תודה איל

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. אני מחפש תוכנה שתדביק לי כמה טקסטים שונים. שאני לא יצטרך ללכת לטסקט מסויים, להעתיק, להדביק ואז ללכת לטקסט הבא... אלא שהיא תדביק כמה טקסטים שונים בלחיצות מקלדת. למישהו יש אחת כזאת? תודה מראש. .swg

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Zeev86,

אהלן. אני מחפש תוכנה חינמית שתאפשר למארח לנהל שיחה מרוחקת מול מספר אנשים, ולהראות את הDesktop של המארח. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. סטודנט להנדסת תוכנה מחפש גרפיקאי ליצירת אפליקציות פשוטות בדו מימד לאנדרויד \ iOS העיקר הוא לצבור ניסיון ביחד, לא נדרש ניסיון רב - למשל כרגע הרעיון הוא לעבוד על אפליקציה שיש בה צורות פרימיטיביות פשוטות אבל צריך אותן בכמה רזולוציות ועם alpha channel וכו'... לכן דרוש גרפיקאי כמו כן אם יש לכם גרפיקה מוכנה ורעיון למשחק \ אפליקציה פשוט אני פתוח (אפשר גם לעבוד על רעיונות בתורות).

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. יש לי GPS כזה אני לא מוצא לו את הדרייבר שלו אשמח מאוד לקבל אותו תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אני רוצה להמיר את הדיסקים שלי ל-MP3 ואח"כ לשים בנגן שלי (IRIVER H140) 1 האם השירים בדיסקים (מקוריים) הם ב-WAV? 2 האם כדאי להשתמש בווינדוס מדיה פלייר? 3 מה זה OGG VORBIS?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Ben Pines,

היי לכל חברי הפורום. יש לי שתי שאלות. 1. מה דעתכם על עיצוב האתר באופן כללי - אתר פנונה 2. אנחנו רוצים להוסיף סרטון, האם כדאי לשלב אותו בתוך הסליידר או במקום נפרד?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  23. כל פעם שאני מנסה להריץ קובץ exe אז זה פותח לי את זה בווינדוס מדיה פלייר...|: אפילו ישומים של לוח הבקרה אני לא יכול לפתוח, כי הם exe.. בבקשה עזרה, אולי יש איזו תוכנה שמריצה exe, או אולי דרך לעשות ברירת מחדל לפתיחת הקבצים...בבקשה עזרה. אני מתחיל להתייאש.. :'(

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  24. Started by LockOn,

היי, התחלתי בזמן האחרון ללמוד SKETCHUP והגעתי לשלב בפרוייקט שאני צריך להכניס רהיטים לשרטוט.. עכשיו אני מוריד מהגלריה רהיטים אבל הגודל שלהם לא מתאים לתכנון שלי.. איך אני מתאים אותם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. אני צריך להעביר את כל המועדפים שלי מאינטרנט אקספלורר לדפדפן של פייר פוקס... איך אני עושה את זה? כבר ניסיתי להעתיק את התוכן של התיקייה מהמחשב למנהל מועדפים בפייר פוקס אבל זה נתן כמו קישורים לתיקייה במחשב ולא עזר... תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים