תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש תוכנה שתנעל לי דיסק און קיי. אני לא רוצה שתקפוץ לי סיסמא בעת פתיחת הקבצים, שאני אוכל לפתוח את הקבצים אך לא אוכל למחוק אותם. משהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם למשל יש לי 30 קבצים ללא סיומת ואני רוצה שכולם יהיו FLV. במקום לעבור אחד אחד חשבתי אולי יש דרך קלה יותר
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, בגלל שאני לא מצליח לשנות סיסמאות באחד האתרים, אני לחצתי על סימן שאלה והופיע חלון קטן עם אותיות מבולגנות שתראו בתמונה למטה: מה אני יכול לעשות שאותיות יהיו ברורות? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי בעיה עם JDOWNLOADER משום מה יש לי אינטרנט 2.5 שתמיד היה מוריד לי מראפידשייר מגה אפלואד על 150 KB עד 300KB ובשלושה ימים האחרונים שני חברות השרתים האלה כשאני מוריד מהם ההורדה לא עוברת את ה-30 KB מה למה זה?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי קובץ עם סיומת BIN . זה קובץ שמכיל שרטוט של מעגל אלקטרוני (סכמה). האם מישהו יודע איך ועם איזו תוכנה ניתן לפתוח אותו ולצפות בו?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד לא מזמן התחלתי להשתמש ב-Outlook 2013 ואני נתקל בבעיה בחתימה וארצה לשתף אותכם בבעיה זו בתקווה לפתרון. אז כמו שכבר הזכרתי עד לא מזמן התחלתי להשתמש ב-Outlook 2013 ועד לא מזמן נכנסי להגדרות החתימה והוספתי תמונה, לאחר מכן התכוונתי להוסיף קישור לתמונה הזו, אבל לפני כן עשיתי בדיקה בשביל לראות אם הכל תקין, שלחתי מייל לעצמי מ-Outlook 2013 ל-Outlook.com שבעצם שניהם משמשים לקריאה ושליחת מייל, ואז נתקלתי בבעיה בלתי צפויה, התמונה הבאה תסביר לכם הכל. לחצו כאן להגדלה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני המון זמן משתמש בפוטושופ וכל התוכנות האלה שלפתע התגלה בפני עולם אחר ופי אלף יותר יפה ולכן רציתי לשנות כיוון וללמוד בתוכנות ה-3d השונות ואני צריך הצעה לתוכנה למתחילים בנושא ורצוי שיהיה לה 30 יום ניסיון כדי שאני יראה אם אני ממשיך איתה וקונה אותה!!! תודה רבה רבה!!! :jump:
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הורדתי הרבה סרטים אבל אף אחד מהם לא היה עם תרגום אז איך אני מוצא סרטים כאלה?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם קיים אתר או תוכנה שמאפשר לי לעקוף את חברת אורנג' ולשלוח לעצמי אייקונים, הודעות, צילצולים חינם מהאינטרנט ? ניסיתי להשתמש בתוכנת SmartSMS אבל למיטב הבנתי אין אפשרות לעבוד עם התוכנה בחיבור ADSL, ז"א חייב מודם. מחכה לעזרה, תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי קובץ iso אני פותח אותו בעזרת דימון טולס אני מעוניין לצרוב את הדיסק שאני פותח בעזרת הדימון טולס על דיסק dvd יש לי צורב די וי די ניסיתי בעזרת התוכנה של נרו לצרוב את הקובץ, אבל אני לא מצליח המון זמן לא צרבתי משהו, ככה שאולי אני לא זוכר איך אמורים לצרוב ואני עושה משהו לא נכון בכל אופן, יש כמה דברים מוזרים כשאני ניגש לצרוב כמו שלמשל המהירות צריבה היא הוא 2x או 4x אני חושב שלצורב שלי יש מהירות יותר גדולה בנוסף, נדמה לי שהברירת מחדל של התוכנה כשאני מעתיק דיסק היא לצרוב אותו כקובץ וידאו רצוי לציין שאני צריך את הדיסק כ-bootable נדמה לי אבל שצריבה רגילה שלו אמורה להספיק לכך שהוא יעלה כ-bootable אשמח לעזרה מה אני לא עושה נכון בצריבה ואילו הגדרות אני אמור לשנות מדובר בגיסרה 8 א…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להתחבר למצלמה שמחוברת למחשב מרחוק. מישהו מכיר כזה דבר? תודה, אייל
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי חבר שנכנס לו וירוס למחשב אחרי כמה זמן הוא ניסה לעשות ריסטרט והמחשב לא עלה מאז ניסיתי לפרמט לו אותו עם דיסק של ווינדוס והוא קפא כל פעם לקחתי את ההארדיסק אלי ופירמטתי אותו דרך המחשב שלי (דרך הדיסק מנג'מנט) בכל מקרה ההרדיסק מפורמט וכשאני מחבר אותו אצלו במחשב אני מקבל press any key to install windows אני לוחץ ואז מופיע לי bootmgr is missing press ctrl+alt+delete to restart והמחשב נתקע... בנוסף ניסיתי להכנס לboot menu והוא נתקע גם שם הביוס עובד אבל זה לא עוזר לי... כשההרדיסק מנותק אני מצליח לעשות בוט לתוך ההתקנה של הווינדוס מהדיסק הבעיה זה כשההרדיסק מחובר... מה עושים? זה לא תקלה בהרדיסק כי אם הוא מחובר במחשב שלי אז אני יכול לגשת אליו... אולי הוא לא מפורמט טוב? כאילו …
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני הכל אני שוכח לציין כמה אני מרוצה מהאתר הזה אני לומד פה המון תודה רבה. שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע ל windows ואז מופיע לי ההודעה הזאת אין אפשרות לאתר את C WINDOWS WINLOGON EXE ודא שהקלדת את השם נכון לאר מכן נסה שוב. קראתי בגוגל הבנתי שזה וירוס אז הרצתי אנטי וירוס ואדואר במצב בטוח זה לא עזר בדקתי את הריג'סטרי עם registry boost זה גם לא עזר אין לי עוד רעיונות העלתי תמונה של השגיאה כדי שיהיה יותר ברור תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו ביקש ממני תוכנה בסגנון הזה, שתסביר איך לנהוג ותלמד תמרורים ותעשה בחנים והכל. תודה מראש slim_shady
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל התמונה נוצרה במחשב, זו לא תמונה שעברה עיבוד! אם תסתכלו טוב, תראו שיש רכבת על הפסים, וככה היא נראית כאשר מתמקדים בה: ואפילו יש חלודה על העמודים בתחנה http://www.bertmonroy.com/fineart/text/fineart_damen.htm אין לי מילים, זה פשוט מדהים.
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני משתמש בווידוס 7 ולעיתים תכופות אני מקבל הודעת שגיאה "dasdasqwe has stopped working" חיפשתי הסברים באינטרנט אבל לא מצאתי משהו חד משמעי, רב ההסברים נעו בין אפשרות לנוזקה כלשהי או שמישהו מנסה לפרוץ לי למחשב דרך הדפדפן. אם למישהו יש מושג מה זה ומה עושים אני אשמח לעזרה. [h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1] [/h]
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי משחק, הוא הגיע כקובץ RAR פתחתי את הקובץ ובתוכו יש מיליון קבצי RAR, ההוראות היו Unpack the release with WinRAR or equivalent 2. Mount the image with Daemon-Tools with newest securom loader. 3. Install 4. Play את הסעיף הראשון עשיתי. מה הכוונה בסעיף 2? מה זאת התוכנה הזאת?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי את סטים וCSS בכונן C ומסתבר שאין מספיק מקום לעוד משחקים. אני זוכר שראיתי בSUPPORT באתר שלהם- אבל אני לא מוצא את זה יותר
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ממולץ מאוד להתקין את התוכנה הזו למי שאין מפה. תוגנה שימושית לצפיה במודלים תלת-מימדיים. DWF הינו פורמט גלובלי בדומה ל PDF אך לאובייקטים. ניתן ליצא מודלים וסצנות לפורמט זה ולשתף אנשים אחרים שאין להם את תוכנה בה יצרתם את המודל. * מומלץ לפרסם בפורום זה את העבודות שלכם בפורמט זה.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פירסמתי בפורום "מפרטים" עזרה בתחום תאימות חומרה לתוכנת עריכת סרטים "אדיוס 5" הופנתי לכאן כדי לברר לעומק יותר את דרישות החומרה לתוכנה. אשמח לקבל עזרה מבעל נסיון מקיף בתחום על תוכנה זו בשאלות:במה התוכנה משתמשת בזמני רינדור ועבודה ב"זמן אמת"?האם בזיכרון?או במעבד? בזיכרון הכרטיס מסך...?או בכולם יחד? או בחלקם?איזה כרטיס מסך יש לבחור?geforce או Quadro וכו'..? כרטיס מסך בייתי או להשקיע במקצועי? כמה מגה בכרטיס מסך?256?512?...כמה ביטים(bit) בכרטיס מסך?128?256? איזה מעבד?12 מגה או מספיק 8?איזה זיכרון לבחור?DDR2?DDR3? וכמה זיכרון?256?512?או יותר...? איך לייעל את העבודה ע"י הגדרות התוכנה? האם קיימים פרטים חשובים שעלי לדעת בשימוש בתוכנה? תודה!!
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שאוכל להתקין אותה על אחד המחשבים שלי בבית, והיא זוכרת / מתעדת כל הקלדה במחשב, ובסוף היום שולחת לאימייל או משאירה איזה קובץ כך שאוכל לראות מה הוקלד במחשב. אני צריך את זה למעקב אחר גלישת הילד במחשב. לא אכפת לי גם תוכנות בתשלום. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת רשת של silver line icam 830 אני מחפש נואשות דריבר למצלמה ואני לא מוצא לחברה אין גם אתר להורדות דריברים אם יש למישהו את המצלמה ויכול לשלוח לי את הדריבר או לשלוח לי קישור אני מאד יודה כיוון שאיני נמצא תמיד בפורום אני יודה לכם אם תוכלו לשלוח לי לאי מייל שלי shimon800@walla.co.il בתודה מראש שמעון
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה: יצרתי עם סוני ואגס סירטו של 2 דקות שמכיל מנגינה+תמונה וזהו. הוא שוקל בערך מאה מגה, עכשיו אני לא מבין גדול בקיבצי ווידאו אבל זה נשמע לי מוגזם ברמות היסטריות. אני רוצה לשמור על איכות HD בשביל שהתמונה תראה טוב. השתמשתי במדריך הזה: (לפניו הקובץ שקל 12 ג'יגה ) אבל התוכנה השניה שהוא מציע שאמורה לקמפרס את הקובץ לא פועלת, אני מפעיל אותה ואז אחרי רבע שניה של פעילות היא מודיעה שהיא סיימה להמיר את הקובץ אך שום ווידאו חדש לא נוצר. מישהו אולי מכיר תוכנה אחרת שעושה את אותו התהליך, או טריק אחר להקטין משמעותית את המשקל של הקובץ בלי לפגוע באיכות שלו? תודה מראש ושבוע טוב! עריכה: אני רואה שזה מטמיע את הסירטון אוטומטית, אני מקווה שזה לא מפריע או נוגד את חוקי הפורום, במידה ויש…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי להוריד סרטים באיכות גבוה ועכשיו הורדתי את הרובוטריקים Transformers.Age.of.Extinction.2014.1080p.BluRay.REMUX.AVC.TrueHD.7.1-RARBG את הגרסא הזו הקובץ של הסרט הוא MKV ושאני מנסה לפתוח אותו בBSPLAYER הוא לא פותח אבל כאילו נתקע עם אני מריץ הוא פשוט עוצר על תמונה ולא ממשיך לנגן ועדכנתי אותו. בVLC זה עובד סבבה אבל אין סאונד למישהו יש פיתרון? ועכשיו הורדתי גם את MPC-HC וזה אותו דבר כמו הBSPLAYER אותו דבר מישהו יכול לעזור לי בבקשה<?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
נגיד ויש לי משחק על 3 דיסקים. עכשיו אני רוצה להפוך כול דיסק לקובץ ISO או BIN מה אני עושה?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-