תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אטרף פתאומי ל wallpapers תגובות חופשי - [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני המון זמן משתמש בפוטושופ וכל התוכנות האלה שלפתע התגלה בפני עולם אחר ופי אלף יותר יפה ולכן רציתי לשנות כיוון וללמוד בתוכנות ה-3d השונות ואני צריך הצעה לתוכנה למתחילים בנושא ורצוי שיהיה לה 30 יום ניסיון כדי שאני יראה אם אני ממשיך איתה וקונה אותה!!! תודה רבה רבה!!! :jump:
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הנפלאים. אני פונה בעיקר לתלתיסטים ואנימטורים בינינו... כאדם שעובד בתחום המושיין-גרפיקס שנים, במיוחד על C4D ו3D מקס. אני רוצה להמליץ לכם בחום על העדכון האחרון של התכנה המופלאה בלנדר 2.8. חייב להודות שעד כה התעלמתי מהתכנה מהסיבה של UI לא ידידותי בתכנה, לאחרונה התחלתי להתעסק בגרסה האחרונה של בלנדר 2.8 ומפה לשם, הופתעתי לטובה עד כמה התכנה עלתה לליגת המקצוענים בגרסה 2.8. ה-UI בתכנה עבר שדרוג מאפס... המנשק יותר נוח לעבודה, תוקנו כל קיצורי דרך הקודמים, התפריטים גמישים יותר לחווית המשתמש. וגולת הכותרת בבלנדר החדשה, מנוע הרנדר החדש Eevee מדובר במנוע בזמן-אמת רב עוצמה שעובד ישירות על View port! לא מצריך חומרה חזקה במיוחד.…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה חינמית שתאפשר למארח לנהל שיחה מרוחקת מול מספר אנשים, ולהראות את הDesktop של המארח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בבקשה זה ממש דחוף, אני משתוקק לנסות את הצורב החדש שלי בצריבת דיוידי! תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה למוזיקה שיכולה להאיט את מהירות של השיר. אבל לא לערוך אותו אם אפשר גם שתיקרא mp3 תודות רבות
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עריכה: Change log ---------- Version 1.1 build 44 - 26.08.11 Added window for manual input of desired currency. Added another option for the result window, now you can select if you want it to appear in the taskbar or near the mouse pointer. Added settings file. Added offline icon indicator until the program successfuly retrieves all the data from Bank of Israel. Fixed taskbar icon, it now appears once and not after every mouse click. Version 1.1 build 42 - 17.08.11 Added currency selection window if the program does not recognize its symbol (must be numeric). Added title with currency name to the result window in taskbar. Settings.xml file ----…
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי איזה קליפ ווידאו שיצרתי בפורמט AVI XVID .יצרתי קובץ כתוביות עכשיו אני מעוניין להכניס את זה לסרט(מתחת לגבולות של הסרט) איך אני עושה את זה ? אני גם רוצה להכניס את זה ל DVD ככה שאני צריך להפוך את זה לקובץ MPEG תוך כדי ... אני תמיד עושה את זה שאני ממיר סרטים בדיוק את אותה הפעולה נגיד יש לי סרט AVI ואני מכניס לו כתוביות ב VIRTUALDUB תמיד יוצא לי על הסרט בגלל זה אני נמנע מהתוכנה בדר"כ משתמש ב DVD2SVCD או משהו בסגנון שעושה הכל אוטומטי ! אבל במקרה הזה אני צריך לעבוד ידנית ... איך אני מכניס כתוביות לסרט AVI בתצוגה 16:9 נתון ומכניס את זה מתחת ל 16:9 מקווה שהבנתם ... רק למקרה שלא הנה המקרה שאני רוצה ליצור : ======================= = = = …
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, מאסתי בתוכנת הצריבה של windows 10. כל עוד מדובר בגרירה זה סביר למרות כל הודעות ה פירמוט ומה ברצונך לעשות ועוד שאלות קשות. הפיצוץ מתרחש כאשר ברצוני ליצור תקליטור להאזנה למוסיקה בנגן תקליטורים, במכונית למשל. גרירת קובץ mp3 לכונן הצורב לא מועיל ואני נדרש לעבוד עם ה media player ולפעמים זה עובד לפעמים לא. קיימת תוכנת צריבה לצריבת mp3 לנגן תקליטורים הצורב גם תקליטורי dvd וגם cdr? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, איך נותנים למסמך word סיסמא - כך שרק מי שיודע את הסיסמא יכול לפתוח את המסמך?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי קובץ iso אני פותח אותו בעזרת דימון טולס אני מעוניין לצרוב את הדיסק שאני פותח בעזרת הדימון טולס על דיסק dvd יש לי צורב די וי די ניסיתי בעזרת התוכנה של נרו לצרוב את הקובץ, אבל אני לא מצליח המון זמן לא צרבתי משהו, ככה שאולי אני לא זוכר איך אמורים לצרוב ואני עושה משהו לא נכון בכל אופן, יש כמה דברים מוזרים כשאני ניגש לצרוב כמו שלמשל המהירות צריבה היא הוא 2x או 4x אני חושב שלצורב שלי יש מהירות יותר גדולה בנוסף, נדמה לי שהברירת מחדל של התוכנה כשאני מעתיק דיסק היא לצרוב אותו כקובץ וידאו רצוי לציין שאני צריך את הדיסק כ-bootable נדמה לי אבל שצריבה רגילה שלו אמורה להספיק לכך שהוא יעלה כ-bootable אשמח לעזרה מה אני לא עושה נכון בצריבה ואילו הגדרות אני אמור לשנות מדובר בגיסרה 8 א…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בעקבות הנפילה הזמנית של מורפיוס ובעקבות התגובות הנלהבות בפורום הזה לקאזה החלטתי להוריד את התוכנה למעשה היא ממש כמו מורפיוס אבל יש לי בעיה אחת באפשרויות הנוספות באודיו האיכות המקסימלית שאני יכול לבחור לשיר היא 128 kb אני מוריד שירים לפחות ב192kb עזרה דחופה!!!! :-/
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחר שוירוס ככל הנראה קטלני(עוד לא לקחתי לתיקון) שלא נותן לי אפילו להעלות את הווינדוס השתלט לי על המחשב (בפעם השנייה )החלטתי שנמאס לי ועכשיו אני קונה אנטי וירוס מקורי לא משנה כמה זה יעלה.. אז ככה , רציתי לדעת מה האנטי וירוס הטוב ביותר כיום בשוק לא משנה כמה הוא שוקל ומבחינתי הוא יכול להאט טיפה את המחשב יש לי מחשב חזק, העיקר לא להגיע בפעם השלישית לעוגמת נפש הזאת שיש מצב שכל ההארד דיסק שלי נמחק כליל(יש לי שם המון המון דברים שאני צריך)... לאחר שאבירה הארורה לא עצרה את הוירוס הבנתי שאלו התוכנות המובילות כיום: NOD32 KASPERSKY . BitDefender G data Mcafee הייתי שמח לקבל את המלצותיכם ואיזו תוכנה הכי כדאי לרכוש והאם בכלל אפשר לרכוש את כולן בארץ... תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כשאני בא להסיר את התוכנה, זה אומר שהוא צריך את הקובץ itunes.msi והוא לא מוצא אותו כמובן שישר עשיתי חיפוש תחת השם הזה, אבל לא מצאתי כלום מה לעשות? כי זה תוקע אותי ככה, אני לא יכול להתקין גרסה חדשה ככה.. =\
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם אני מוסיף טראק של מוסיקת רקע על גבי הוידאו שקיים ואני רוצה שהטראק הזה יחזור בלופ כי הוא יותר קצר מהווידאו מה אני עושה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש , לאחר התקנת WINDOWS 7 , עם כרטיס מסך ATI HD 5670 , עם הדרייברים שקיבלתי , קיימת בעייה טורדנית במיוחד לאחר זמן מה , סמן העכבר משתנה מגודלו הטבעי לגדול יותר , ללא כל התראה או סימן מסויים , ורק אם אני עושה ריסטרט \הפעלה מחדש , המצב חוזר לקדמותו עד שזה קורה מיד שוב. עשיתי קצת חיפוש בגוגל על הנושא , וראיתי שהבעייה קיימת בכרטיסי המסך הללו או בדרייברים שלהם אך לא מצאתי שום פיתרון למטרד המציק הזה.\ האם תוכלו לעזור לי בבקשה מכם , אני מודה לכל עונה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אמולטור\תוכנה להרצת משחקי פלייסטיישן2 אם למשהו יש שישים כאן לינק תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה במקלדת סט משולב של לוג'יטק LX500. חלק מהאותיות והסימנים התחלפו. לדוג': סימן שאלה וקו תחתון התחלפו, עכשיו שאני לוחץ סימן שאלה זה קו תחתון ואיפה שאני לוחץ קו תחתון זה סימן שאלה. גם האותיות Y וZ התחלפו. ויש עוד כמה. יש לציין שזה רק שאני כותב באנגלית, בעברית הכל בסדר. אני עובד על WIN7 דרייבר: 4.82.11 זה התחיל לאחרונה. תודה אריאל
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבחינת רישיון וחוקיות (ולא מבחינת פיצ'רים): - האם אפשר להשתמש ב- Win7_HomePremium לעסק? או שצריך Win7_Professional ? - האם אפשר להשתמש ב- Office2010_Home&Student לעסק? או שצריך לפחות Office2010_Home&Business ? תודה רבה. נ.ב. אם זה משנה, ה- WIN זה OEM עם מחשב חדש (English 64bit).
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים, כל פעם שאני מפעיל את ה-CHROME בפעם הראשונה לאחר כיבוי או ביצוע ריסטרט למחשב, אני מקבל את ההודעה שה-PREFERENCES שלי פגום או שלא ניתן לקרוא אותו. לאחר הפעם הראשונה, ההודעה הזו כבר לא מתקבלת וה-CHROME עובד בצורה מעולה. קראתי קצת באינטרנט וניסיתי את הדברים הבאים: 1. למחוק את CHROME ולהתקין אותו מחדש (גם גרסה חדשה יותר וגם גרסה ישנה יותר). 2. למחוק את הקובץ PREFERENCES בכדי ש-CHROME ייצור אותו מחדש באופן תקין. 3. לאפס את ההגדרות של CHROME. שני הדרכים האלו לא עזרו לי, הבעייה עדיין נמשכת. האם מישהו יכול להציע לי דברים נוספים לעשות כדי לפתור את הבעייה המציקה הזה? תודה מראש, סער
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה... יש לי וורד 2003 באנגלית... וכמובן שאין בו מתקן שגיאות לעברית (הזה ששם קווים אדומים מתחת לשגיאות כתיב).. יש אפשרות להוסיף את המתקן בעברית לוורד באנגלית?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שישה קסצי WINRAR כל אחד שוקל כמעט 5 גיגה אני מעונין להעביר אותם לדיסק של 8.5 גיגה אני יכול לשנות את גודל הקבצים ככה שיכנס 2 קבציפ של 4.2 בערך לכל דיסק האם זה ניתן לביצוע וכיצד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הביאו לי את הסרט TAXI 3 רציתי ליראות אותו (מן הסתם), אבל בערך לאחר דקה שאני מפעיל אותו הסרט פשוט נתקע ! הקולות והמוזיקה ממשיכים, אבל הסרט עצמו קפוא ולא זז . חשבתי שזאת הבעיה רק של הסרט הזה, לאחר כמה זמן הורדתי את הסרט 2FAST 2 FURIUOS וזה קרה שוב עם הסרט הזה :-\ . יש לי MEDIA PLAYER 9 . יש לי גם את ה 5.0 NIMO CODEC PACK בקיצור אין לי מושג מה הבעיה :\. נ.ב ניסיתי להפעיל את הסרטים ב DIVX ובכל מיני נגנים אחרים אך התופעה חזרה . נ.ב2 אין לי מושג אם פתחתי את הת'רד במקום הנכון . תודה מראש .
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני עושה בפוטושופ CS5 רקע שמורכב משני צבעים ? בתודה מראש רזיאל
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-