תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מצלמת רשת של silver line icam 830 אני מחפש נואשות דריבר למצלמה ואני לא מוצא לחברה אין גם אתר להורדות דריברים אם יש למישהו את המצלמה ויכול לשלוח לי את הדריבר או לשלוח לי קישור אני מאד יודה כיוון שאיני נמצא תמיד בפורום אני יודה לכם אם תוכלו לשלוח לי לאי מייל שלי shimon800@walla.co.il בתודה מראש שמעון
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
האם קיים אתר או תוכנה שמאפשר לי לעקוף את חברת אורנג' ולשלוח לעצמי אייקונים, הודעות, צילצולים חינם מהאינטרנט ? ניסיתי להשתמש בתוכנת SmartSMS אבל למיטב הבנתי אין אפשרות לעבוד עם התוכנה בחיבור ADSL, ז"א חייב מודם. מחכה לעזרה, תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני משתמש בווידוס 7 ולעיתים תכופות אני מקבל הודעת שגיאה "dasdasqwe has stopped working" חיפשתי הסברים באינטרנט אבל לא מצאתי משהו חד משמעי, רב ההסברים נעו בין אפשרות לנוזקה כלשהי או שמישהו מנסה לפרוץ לי למחשב דרך הדפדפן. אם למישהו יש מושג מה זה ומה עושים אני אשמח לעזרה. [h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1] [/h]
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו ביקש ממני תוכנה בסגנון הזה, שתסביר איך לנהוג ותלמד תמרורים ותעשה בחנים והכל. תודה מראש slim_shady
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בפתיחת סרטים עם סיומת MPG ! זה לא MPEG , ניסיתי לפתוח עם DIVX אבל הוא אומר שהוא לא מכיר את הפורמט, גם מדיה פליר לא מכיר אותו... איזה תוכנה פותחת את הפורמט הזה? ניסיתי גם עם רד ליט וזה לא עבד! למי יש עצות? עריכה: אם יש תוכנה שממירה אותו לפורמט נורמלי (כמו MPEG) אז תביאו לינק בבקשה! :
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי קובץ iso אני פותח אותו בעזרת דימון טולס אני מעוניין לצרוב את הדיסק שאני פותח בעזרת הדימון טולס על דיסק dvd יש לי צורב די וי די ניסיתי בעזרת התוכנה של נרו לצרוב את הקובץ, אבל אני לא מצליח המון זמן לא צרבתי משהו, ככה שאולי אני לא זוכר איך אמורים לצרוב ואני עושה משהו לא נכון בכל אופן, יש כמה דברים מוזרים כשאני ניגש לצרוב כמו שלמשל המהירות צריבה היא הוא 2x או 4x אני חושב שלצורב שלי יש מהירות יותר גדולה בנוסף, נדמה לי שהברירת מחדל של התוכנה כשאני מעתיק דיסק היא לצרוב אותו כקובץ וידאו רצוי לציין שאני צריך את הדיסק כ-bootable נדמה לי אבל שצריבה רגילה שלו אמורה להספיק לכך שהוא יעלה כ-bootable אשמח לעזרה מה אני לא עושה נכון בצריבה ואילו הגדרות אני אמור לשנות מדובר בגיסרה 8 א…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי את סטים וCSS בכונן C ומסתבר שאין מספיק מקום לעוד משחקים. אני זוכר שראיתי בSUPPORT באתר שלהם- אבל אני לא מוצא את זה יותר
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חיפשתי נואשות באינטרנט קריברים למצלמה מסוג GPT DC-4120 אבל לא מצאתי לווינדוס XP. בבקשה תביאו לי את הדריבר... בתודה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי להוריד סרטים באיכות גבוה ועכשיו הורדתי את הרובוטריקים Transformers.Age.of.Extinction.2014.1080p.BluRay.REMUX.AVC.TrueHD.7.1-RARBG את הגרסא הזו הקובץ של הסרט הוא MKV ושאני מנסה לפתוח אותו בBSPLAYER הוא לא פותח אבל כאילו נתקע עם אני מריץ הוא פשוט עוצר על תמונה ולא ממשיך לנגן ועדכנתי אותו. בVLC זה עובד סבבה אבל אין סאונד למישהו יש פיתרון? ועכשיו הורדתי גם את MPC-HC וזה אותו דבר כמו הBSPLAYER אותו דבר מישהו יכול לעזור לי בבקשה<?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנת שעון מעורר למחשב כדי שאני יכוון את השעון במחשב כדי להתעורר.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה: יצרתי עם סוני ואגס סירטו של 2 דקות שמכיל מנגינה+תמונה וזהו. הוא שוקל בערך מאה מגה, עכשיו אני לא מבין גדול בקיבצי ווידאו אבל זה נשמע לי מוגזם ברמות היסטריות. אני רוצה לשמור על איכות HD בשביל שהתמונה תראה טוב. השתמשתי במדריך הזה: (לפניו הקובץ שקל 12 ג'יגה ) אבל התוכנה השניה שהוא מציע שאמורה לקמפרס את הקובץ לא פועלת, אני מפעיל אותה ואז אחרי רבע שניה של פעילות היא מודיעה שהיא סיימה להמיר את הקובץ אך שום ווידאו חדש לא נוצר. מישהו אולי מכיר תוכנה אחרת שעושה את אותו התהליך, או טריק אחר להקטין משמעותית את המשקל של הקובץ בלי לפגוע באיכות שלו? תודה מראש ושבוע טוב! עריכה: אני רואה שזה מטמיע את הסירטון אוטומטית, אני מקווה שזה לא מפריע או נוגד את חוקי הפורום, במידה ויש…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל התמונה נוצרה במחשב, זו לא תמונה שעברה עיבוד! אם תסתכלו טוב, תראו שיש רכבת על הפסים, וככה היא נראית כאשר מתמקדים בה: ואפילו יש חלודה על העמודים בתחנה http://www.bertmonroy.com/fineart/text/fineart_damen.htm אין לי מילים, זה פשוט מדהים.
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שאוכל להתקין אותה על אחד המחשבים שלי בבית, והיא זוכרת / מתעדת כל הקלדה במחשב, ובסוף היום שולחת לאימייל או משאירה איזה קובץ כך שאוכל לראות מה הוקלד במחשב. אני צריך את זה למעקב אחר גלישת הילד במחשב. לא אכפת לי גם תוכנות בתשלום. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך? הוספתי כמה פונטים לC:\WIN\FONTS אבל הם לא נוספו בפוטושופ. מה צריך לעשות? עריכה- שעה חיפשתי לפני שכתבתי את הת'רד ולא מצאתי תשובה וחמש דקות אחרי מצאתי (שונא כשזה קורא) פשוט שמים אותם ב C:\Program Files\Common Files\Adobe\Fonts
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ממולץ מאוד להתקין את התוכנה הזו למי שאין מפה. תוגנה שימושית לצפיה במודלים תלת-מימדיים. DWF הינו פורמט גלובלי בדומה ל PDF אך לאובייקטים. ניתן ליצא מודלים וסצנות לפורמט זה ולשתף אנשים אחרים שאין להם את תוכנה בה יצרתם את המודל. * מומלץ לפרסם בפורום זה את העבודות שלכם בפורמט זה.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני הכל אני שוכח לציין כמה אני מרוצה מהאתר הזה אני לומד פה המון תודה רבה. שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע ל windows ואז מופיע לי ההודעה הזאת אין אפשרות לאתר את C WINDOWS WINLOGON EXE ודא שהקלדת את השם נכון לאר מכן נסה שוב. קראתי בגוגל הבנתי שזה וירוס אז הרצתי אנטי וירוס ואדואר במצב בטוח זה לא עזר בדקתי את הריג'סטרי עם registry boost זה גם לא עזר אין לי עוד רעיונות העלתי תמונה של השגיאה כדי שיהיה יותר ברור תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תוכנה חינמית שתאפשר למארח לנהל שיחה מרוחקת מול מספר אנשים, ולהראות את הDesktop של המארח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בבקשה זה ממש דחוף, אני משתוקק לנסות את הצורב החדש שלי בצריבת דיוידי! תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחר שוירוס ככל הנראה קטלני(עוד לא לקחתי לתיקון) שלא נותן לי אפילו להעלות את הווינדוס השתלט לי על המחשב (בפעם השנייה )החלטתי שנמאס לי ועכשיו אני קונה אנטי וירוס מקורי לא משנה כמה זה יעלה.. אז ככה , רציתי לדעת מה האנטי וירוס הטוב ביותר כיום בשוק לא משנה כמה הוא שוקל ומבחינתי הוא יכול להאט טיפה את המחשב יש לי מחשב חזק, העיקר לא להגיע בפעם השלישית לעוגמת נפש הזאת שיש מצב שכל ההארד דיסק שלי נמחק כליל(יש לי שם המון המון דברים שאני צריך)... לאחר שאבירה הארורה לא עצרה את הוירוס הבנתי שאלו התוכנות המובילות כיום: NOD32 KASPERSKY . BitDefender G data Mcafee הייתי שמח לקבל את המלצותיכם ואיזו תוכנה הכי כדאי לרכוש והאם בכלל אפשר לרכוש את כולן בארץ... תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנסה להכנס למספר שרתי FTP הפתוחים לציבור, ומקבל ההודעה: 'אין אפשרות להציג את הדף' מה לשנות בהגדרות של EXPLORER /ROUTER?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני בטוח שכבר שאלו את זה אבל לא מצאתי בחיפוש את התשובה.... כיצד לייצא את הודעות הדואר לקובץ גיבוי במטרה להעביר אותן למחשב אחר. אני לא מעוניין להשתמש בתוכנה חיצונית לשם כך אלא ב outlook עצמו
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה למוזיקה שיכולה להאיט את מהירות של השיר. אבל לא לערוך אותו אם אפשר גם שתיקרא mp3 תודות רבות
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה ישר להצטער על פתיחת הת'ראד הנ"ל מכייוון שאני יודע שיש מגוון ת'ראדים קימים אבל אני צריך משהוא יותר ספציפי ממה שיש בהם. אני מתכנן לפרמט את המחשב בקרוב (התחיל להיות יותר מדי איטי) ורציתי להעזר בכם בכדי לעזור לי וליעץ לי מה להתקין עליו. הנה חלק מהבחירות שלי מדיה- WINAMP 5 , DIVX 5 , MVP2PLAYER אנטי וירוס - אני מתלבט בין KAV5 ל NOD32 (עד עכשיו הייתי מעריץ של נורטון , אבל נוכחתי לדעת שיש תוכנות טובות יותר) פיירוול - עד עכשיו השתמשתי ב נורטון , ואני לא יודע למה להחליף. SPY - AD-AWARE,HijackThis מסמכים - אופיס של מיקרוסופט , OPENOFFICE (אני פשוט מעדיף כל דבר שהוא לא מיקרוסופט) , Acrobat Reader דפדפנים - FIREFOX (אולי הוא לא עובד חלק מכיוון שיש אתרים "מיוחדים" שחושבי…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קיבלתי קובץ DAT במייל (ממישו שאני מכיר ואני יודע שזה לא ווירוס או כלום) ואני צריך לפתוח אותו הוא אמור להכיל תוכנית או תמונה או משו בסגנון למישו יש מוש איך אני יכול לפתוח אותו? בתודה עידו
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב , ברשותי טיימר המתחבר בחיבור USB למחשב , כשאני מנסה להפעיל את התוכנה ששולטת עליו אני מקבל את ההודעה הבאה: cannot retrieve HID devices list [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] מערכת הפעלה win 7 64 bit במחשב אחר התוכנה עובדת מעולה בלי בעיה ... השאלה היא מה חוסם את הגישה לרשימת ה HID... ניסיתי למחוק את האנטי וירוס והפייר וול ולא עזר , ניסיתי להתחיל לנטרל יישומים אחד אחד וגם לא עזר , התקנתי ומחקתי את התוכנה , הדריבר וניסיתי גירסאות אחרות ... באותו מחשב במצב בטוח התוכנה עובדת מצויין כך שיש משהו שחוסם את זה ... מה אפשר לעשות חוץ מפירמוט ? תודה לעוזרים [/td][/tr][/table]
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-