עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ariel-ro,

יש לי בעיה במקלדת סט משולב של לוג'יטק LX500. חלק מהאותיות והסימנים התחלפו. לדוג': סימן שאלה וקו תחתון התחלפו, עכשיו שאני לוחץ סימן שאלה זה קו תחתון ואיפה שאני לוחץ קו תחתון זה סימן שאלה. גם האותיות Y וZ התחלפו. ויש עוד כמה. יש לציין שזה רק שאני כותב באנגלית, בעברית הכל בסדר. אני עובד על WIN7 דרייבר: 4.82.11 זה התחיל לאחרונה. תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אז ככה....לפני הכול דבר ראשון תודה על העזרה לכולם. אני חדש בפורום ומקווה שתתנו לי יד ואני אקבל מענה לשאלות... אז ככה: אני משתמש באימיול TLN 0.49B עד היום האימיול היה מחובר באינטרנט חוטי+מזהה גבוה מה שתרצו. עד שקניתי לאפטופ ואיתו גם ראוטר אלחוטי של אדימקס מדגם BR-6228NS מאז שהתקנתי את האימיול על המחשב החדש והגדרתי את הראוטר האלחוטי אני פשוט לא מצליח להתחבר לשום שרת ואני מקבל את הודעת השגיאה: 23/03/2011 01:44:14: אזהרה **Poon*Platoon** (38.107.160.229:4661) - Your 4662 port is not reachable. Please review your network config. לא משנה לאיזה פורט אני מנסה להתחבר 4662/4672 או 7009/7019 וגם 6662/6672 זה פשוט אותו הדבר כל הזמן. עשיתי פתיחת פורטים לכל פורט אפשרי בערך -- ראו תמונה…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by nbav,

יש לי קובץ iso אני פותח אותו בעזרת דימון טולס אני מעוניין לצרוב את הדיסק שאני פותח בעזרת הדימון טולס על דיסק dvd יש לי צורב די וי די ניסיתי בעזרת התוכנה של נרו לצרוב את הקובץ, אבל אני לא מצליח המון זמן לא צרבתי משהו, ככה שאולי אני לא זוכר איך אמורים לצרוב ואני עושה משהו לא נכון בכל אופן, יש כמה דברים מוזרים כשאני ניגש לצרוב כמו שלמשל המהירות צריבה היא הוא 2x או 4x אני חושב שלצורב שלי יש מהירות יותר גדולה בנוסף, נדמה לי שהברירת מחדל של התוכנה כשאני מעתיק דיסק היא לצרוב אותו כקובץ וידאו רצוי לציין שאני צריך את הדיסק כ-bootable נדמה לי אבל שצריבה רגילה שלו אמורה להספיק לכך שהוא יעלה כ-bootable אשמח לעזרה מה אני לא עושה נכון בצריבה ואילו הגדרות אני אמור לשנות מדובר בגיסרה 8 א…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by ksn1981,

שלום לכולם, מבחינת רישיון וחוקיות (ולא מבחינת פיצ'רים): - האם אפשר להשתמש ב- Win7_HomePremium לעסק? או שצריך Win7_Professional ? - האם אפשר להשתמש ב- Office2010_Home&Student לעסק? או שצריך לפחות Office2010_Home&Business ? תודה רבה. נ.ב. אם זה משנה, ה- WIN זה OEM עם מחשב חדש (English 64bit).

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by url,

בעקבות הנפילה הזמנית של מורפיוס ובעקבות התגובות הנלהבות בפורום הזה לקאזה החלטתי להוריד את התוכנה למעשה היא ממש כמו מורפיוס אבל יש לי בעיה אחת באפשרויות הנוספות באודיו האיכות המקסימלית שאני יכול לבחור לשיר היא 128 kb אני מוריד שירים לפחות ב192kb עזרה דחופה!!!! :-/

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. לאחר שוירוס ככל הנראה קטלני(עוד לא לקחתי לתיקון) שלא נותן לי אפילו להעלות את הווינדוס השתלט לי על המחשב (בפעם השנייה )החלטתי שנמאס לי ועכשיו אני קונה אנטי וירוס מקורי לא משנה כמה זה יעלה.. אז ככה , רציתי לדעת מה האנטי וירוס הטוב ביותר כיום בשוק לא משנה כמה הוא שוקל ומבחינתי הוא יכול להאט טיפה את המחשב יש לי מחשב חזק, העיקר לא להגיע בפעם השלישית לעוגמת נפש הזאת שיש מצב שכל ההארד דיסק שלי נמחק כליל(יש לי שם המון המון דברים שאני צריך)... לאחר שאבירה הארורה לא עצרה את הוירוס הבנתי שאלו התוכנות המובילות כיום: NOD32 KASPERSKY . BitDefender G data Mcafee הייתי שמח לקבל את המלצותיכם ואיזו תוכנה הכי כדאי לרכוש והאם בכלל אפשר לרכוש את כולן בארץ... תודה.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by m_g,

מחפש תוכנה הכי טובה ונוחה שיש היום בשוק בשביל להגן ולנהל DISK ON KEY שאם מישהו יגנוב לי את הדיסק און קיי הוא יהיה חייב סיסמא.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. עריכה: Change log ---------- Version 1.1 build 44 - 26.08.11 Added window for manual input of desired currency. Added another option for the result window, now you can select if you want it to appear in the taskbar or near the mouse pointer. Added settings file. Added offline icon indicator until the program successfuly retrieves all the data from Bank of Israel. Fixed taskbar icon, it now appears once and not after every mouse click. Version 1.1 build 42 - 17.08.11 Added currency selection window if the program does not recognize its symbol (must be numeric). Added title with currency name to the result window in taskbar. Settings.xml file ----…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by oferplace,

קניתי מחשב חדש , לאחר התקנת WINDOWS 7 , עם כרטיס מסך ATI HD 5670 , עם הדרייברים שקיבלתי , קיימת בעייה טורדנית במיוחד לאחר זמן מה , סמן העכבר משתנה מגודלו הטבעי לגדול יותר , ללא כל התראה או סימן מסויים , ורק אם אני עושה ריסטרט \הפעלה מחדש , המצב חוזר לקדמותו עד שזה קורה מיד שוב. עשיתי קצת חיפוש בגוגל על הנושא , וראיתי שהבעייה קיימת בכרטיסי המסך הללו או בדרייברים שלהם אך לא מצאתי שום פיתרון למטרד המציק הזה.\ האם תוכלו לעזור לי בבקשה מכם , אני מודה לכל עונה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by LiorZi,

איך האנטי וירוס Microsoft Security Essentials? זה משתווה ל-Kaspersky \ Norton \ ESET NOD? יש לי 64 WIN 7 ואני לא ידע מה הכי טוב בשבילי...?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. היי חברה אני מחפש תוכנה שיודעת לקחת כמות של תמונות שונות וליצור מהם תמונה אחת אם אתם מכירים אז אשמח לשמוע! תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום קיבלתי דיסק התקנה הבעיה שאין לי CD במחשב איזו תוכנה יכולה להעביר את דיסק ההתקנה לדיסק און קי וממנו להתקין במחשב ?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אהלן יש בדף הפתיחה של כרום את שורת החיפוש של גוגל ביחד עם עוד 8 תמונות מוקטנת לאתרים שאני הכי מבקר בהם. יש אפשרות שאני אקבע מה יהיה האתרים?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by BMD,

אני משתמש בתוכנה כבר המון זמן ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות עד לגירסה 6 כשמהבעיה האחרונה פשוט יצאתי דפוק !! לפני יומיים איבדתי את החיבור לאינטרנט (מהיר בכבלים) במחשב הראשי שלי עם חלונות 2000 עכשיו אני גולש מה לפטופ .(אם אותו חיבור) פשוט מאוד עידכנתי את התוכנה יש לה UPDATE כמו לכל אנטי וירוס מצוי - הרצתי סריקה להורדת SPYWARE ולחצתי NEXT וכאן והלאה איבדתי את הקישור לאינטרנט !! כל מה שעשיתי כולל שיחזור הרגיסטרי 6 ימים אחורה אגב מה שהחזיר גם דריברים של הכרטיס מסך לקודמים לא עזר!! זו לא הפעם הראשונה שזה קורה לי , בפעם הראשונה לא יחסתי לזה חשיבות אבל עכשיו אני יהיה ממש זהיר ? בפעם הראשונה זה היה במחשב בעבודה שם התוכנה פגעה ב תוכנת ה FTP החינמית תוך שהיא נותנת הודעת שגיעה שחסרים…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. מה חשבו לעצמם החבר'ה בגוגל? בהגדרות הדפדפן תחת סיסמאות ניתן לראות את כל הסיסמאות השמורות+שם המשתמש עבור כל אתר ואתר ששמרנו בו. בפשטות, מול העיניים, ללא אפשרות לחסום זאת. כך שכל מי שיושב לכם על המחשב לרגע יכול ב 2 קליקים לקבל את כל הרשימה של הסיסמאות ושמות המשתמשים שלכם. ממש ממש לא ברור העניין הזה, פרצת אבטחה ענקית. מה לעזאזל? אשמח לשמוע דעתכם...

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by No_Man,

איך אני יכול לערוך קבצי DAT *.DAT ? מישהו מכיר תוכנה כלשהי ? אתם יכולים להביא לי לינק לגירסת ניסיון(אם יש) ?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by jfkk,

שלום מעוניין ליצור דיסק עם מערכת הפעלה7 +אופיס עם התוכנה מקבל שגיאה בטעינה מערכת הפעלה http://i.imgur.com/xy6ezhZ.jpg תודה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. פרטים בהמשך האשכול אין לי שורת כתובות, שורת חיפוש, כפתורי הבא-הקודם, רפרש וכו' (מצורפת תמונה) וכן, ה"navigation toolbar" מסומן.. ניסיתי לסדר גם עם הקאסטימייז ולא הלך.. מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש.. התעלמו מזה שהFILE חתוך [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. היי, חברה שלי השתחררה בשעה טובה, והיא בקרוב תתחיל מכינה של עיצוב גרפי. לכבוד השיחרור שלה אני רוצה לקנות לה עט גרפי כדי שהיא תוכל להשתמש בו לעבודות שלה. רציתי לדעת אם אפשר לקנות עט שיהיה מספיק טוב לצרכים שלה, ולא יעלה המון כסף. חשבתי על משהו במחיר של עד 500 שקל.. אשמח לקבל המלצות תודה!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום. מחפש דרייבר למתאם שרשום עליו U232-P9. אבל לא מהאתר הבא: http://www.advancedsoftware.biz/stuff/usb232/ כי מה שיש שם לא עובד לי כמו שצריך אם איזה מכשיר... (למרות שהדרייבר נראה כאילו הוא עובד 100% במנהל ההתקנים)

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. יש לי בעיה בפתיחת סרטים עם סיומת MPG ! זה לא MPEG , ניסיתי לפתוח עם DIVX אבל הוא אומר שהוא לא מכיר את הפורמט, גם מדיה פליר לא מכיר אותו... איזה תוכנה פותחת את הפורמט הזה? ניסיתי גם עם רד ליט וזה לא עבד! למי יש עצות? עריכה: אם יש תוכנה שממירה אותו לפורמט נורמלי (כמו MPEG) אז תביאו לינק בבקשה! :

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אז ככה: יצרתי עם סוני ואגס סירטו של 2 דקות שמכיל מנגינה+תמונה וזהו. הוא שוקל בערך מאה מגה, עכשיו אני לא מבין גדול בקיבצי ווידאו אבל זה נשמע לי מוגזם ברמות היסטריות. אני רוצה לשמור על איכות HD בשביל שהתמונה תראה טוב. השתמשתי במדריך הזה: (לפניו הקובץ שקל 12 ג'יגה ) אבל התוכנה השניה שהוא מציע שאמורה לקמפרס את הקובץ לא פועלת, אני מפעיל אותה ואז אחרי רבע שניה של פעילות היא מודיעה שהיא סיימה להמיר את הקובץ אך שום ווידאו חדש לא נוצר. מישהו אולי מכיר תוכנה אחרת שעושה את אותו התהליך, או טריק אחר להקטין משמעותית את המשקל של הקובץ בלי לפגוע באיכות שלו? תודה מראש ושבוע טוב! עריכה: אני רואה שזה מטמיע את הסירטון אוטומטית, אני מקווה שזה לא מפריע או נוגד את חוקי הפורום, במידה ויש…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by maxwell10,

יש לי תא בו רשום תאריך 14.05.2011 ואני רוצה שבתא ליד יהיה רשום פרק זמן בחודשים או ימים מאותו תאריך עד ליום הנוכחי. 1. איך יוצרים תאריך נוכחי? 2. איך מחשבים פרק זמן?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  25. שלום. יש לי בעיה עם האינטרנט אקספולרר 7. אם אני פותח בערך 3 טאבים, כל המחשב מתחיל לעבוד לאט. האינטרנט אקספולרר לוקח פתאום כ 200MB בזכרון, ושימוש המעבד עומד על כ 80-90 אחוז. אחרי שאני סוגר ופותח שוב את הדפדפן זה מסתדר, אבל אחרי כמה דקות שוב נקתע. זה קורה גם על דפדפנים מבוססים IE. יש הצעות למישהו מה לעשות? תודה

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים