עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רב, בגלל בעיה של ריסטרטים, ולאחר שבבדיקה במעבדה לא נמצאו תקלות חומרה, החלטתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. בנוסף, על פי המלצה שקיבלתי בפורום התקנתי את התוכנה EASY TUNE 5 , שמתאימה ללוח האם הנמצא ברשותי.( GIGABYTE) בהפעלת התוכנה, נראה על פניו שהטמפרטורות תקינות (אגב האם הנתונים של SYSTEM ו-CPU מתייחסים כבר לכל רכיבי המחשב?), אולם כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת כאן- יש סימני אזהרה אדומים, בקטגוריה של Fans , שאינני מצליח להבין את פישרם. אז מה זה בעצם אומר? האם הדבר מצביע על כך שמשהו בחומרה, לא מתפקד כשורה? כמו כן, יש עניין נוסף שקשור ל-OVVER CLOCKING שגם את זה יעצו לי לבדוק. השאלה כיצד בדיוק ניתן לבדוק את הדבר באמצעות תוכנה זו, או שאולי עדיף בכלל לברר את נושא ה- OVVER …

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by VoliSuS,

אהלן אני מעצב בפוטשופ כבר 4 שנים והבנתי את הרעיון שמה כאילו ברור לי שאני ממש לא בשיא אבל אני רוצה להרחיב את הידע שלי בתחום העיצוב חשבתי על 2 תוכנות 1. סינמה 4D 2. פלאש מצד אחד אני רוצה סינימה אבל המחשב שלי גרוע אין לי כרטיס מסך פעם הרצתי סינימה שהתחלתי ללמוד והוא הריץ לי דווקא את התוכנה למרות שחלק אמרו לי שאני אפילו לא יצליח להתקין אותה על המחשב.. אבל בכל זאת היא דיי איטית על המחשב מצד שני יש את פלאש שזה גם יפה והכל וגם רץ לי על המחשב חלק אבל היום לאט לאט כבר הביקוש לפלאש הולך ויורד למה כל הקטע של הקידום אתרים היום חזק ופלאש זה פוגע בקידום.. וגם אפשר לעשות כל מיני אנימציות וסינימה ככה שזה לא כזה קריטי או שבכלל ללמוד תוכנות כמו אילוסטרייטור או firework אני רוצה בס…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. כל התמונה נוצרה במחשב, זו לא תמונה שעברה עיבוד! אם תסתכלו טוב, תראו שיש רכבת על הפסים, וככה היא נראית כאשר מתמקדים בה: ואפילו יש חלודה על העמודים בתחנה http://www.bertmonroy.com/fineart/text/fineart_damen.htm אין לי מילים, זה פשוט מדהים.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by ybe,

לרגל שחרור הכרטיס החדש gf4 , זוהי הזדמנות לדון באחת הסוגיות המטרידה את הגולש המצוי מה משמעות הציון 3DMark2001 , האם הציון שמחשב של הגולש גבוה(לקבל עם northwood 2.2+gf 4 ti 4600 מעל 10000 -פשוט חסר משמעות כרגע -חומרה שאין לאף אחד), נמוך ואיך הוא ביחס למחשבים של גולשים אחרים.על מנת שיהיה בסיס אחיד ובר השוואה יש לבצע את המבחן של ברירת המחדל(1024X768).רצוי גם להוסיף בתגובות את הציון ואת החומרה ברשותכם. יאללה בהצלחה.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. אני מחפש תוכנה שתדביק לי כמה טקסטים שונים. שאני לא יצטרך ללכת לטסקט מסויים, להעתיק, להדביק ואז ללכת לטקסט הבא... אלא שהיא תדביק כמה טקסטים שונים בלחיצות מקלדת. למישהו יש אחת כזאת? תודה מראש. .swg

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by LockOn,

היי, התחלתי בזמן האחרון ללמוד SKETCHUP והגעתי לשלב בפרוייקט שאני צריך להכניס רהיטים לשרטוט.. עכשיו אני מוריד מהגלריה רהיטים אבל הגודל שלהם לא מתאים לתכנון שלי.. איך אני מתאים אותם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by nbav,

יש לי קובץ iso אני פותח אותו בעזרת דימון טולס אני מעוניין לצרוב את הדיסק שאני פותח בעזרת הדימון טולס על דיסק dvd יש לי צורב די וי די ניסיתי בעזרת התוכנה של נרו לצרוב את הקובץ, אבל אני לא מצליח המון זמן לא צרבתי משהו, ככה שאולי אני לא זוכר איך אמורים לצרוב ואני עושה משהו לא נכון בכל אופן, יש כמה דברים מוזרים כשאני ניגש לצרוב כמו שלמשל המהירות צריבה היא הוא 2x או 4x אני חושב שלצורב שלי יש מהירות יותר גדולה בנוסף, נדמה לי שהברירת מחדל של התוכנה כשאני מעתיק דיסק היא לצרוב אותו כקובץ וידאו רצוי לציין שאני צריך את הדיסק כ-bootable נדמה לי אבל שצריבה רגילה שלו אמורה להספיק לכך שהוא יעלה כ-bootable אשמח לעזרה מה אני לא עושה נכון בצריבה ואילו הגדרות אני אמור לשנות מדובר בגיסרה 8 א…

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. יש לי GPS כזה אני לא מוצא לו את הדרייבר שלו אשמח מאוד לקבל אותו תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by chichy,

ב- contact list אני רואה סימני שאלה במקום השמות של האנשים. התופעה חלה רק בשמות בעברית אני משתמש ב- WIN XP PRO תודה איל

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by ofer_mat,

יש למישהו המלצה לתוכנה המגבה CD ל קיבצי MP3

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. להפוך תצוגת סרט... סרט הפוך כאילו על הצד 90 מעלות... צילמתי סרטון עם המצלמה שלי וצילמתי על הצד כמו מפגר... יש איזה תוכנה שהופכת לי את הסרט ב90 מעלות? אם לא ברור אני יעלה תמונה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by g1000000009,

כשאני פותח כמה קבצים בVLC תחת ווינדוס 8 הוא קורס ויש מה הודעות בצורה מדורגת. איך פותרים את זה?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Cropsey,

היי, אני יודע שיש מין ווידג'ט של "מגירת משחקים", אני יודע שהוא נראה כמו זה בערך: http://tinyurl.com/prosqj7 יש ווידג'ט דומה לזה? לווינדוס 7.. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום המחשב שלי לא מעדכן את האנטי וירוס בטענה "שלא ניתן להתחבר לסרבר" זה קורה גם עם המון תוכנות (אי סי קיו , משחקי רשת, אניטי וירוס ) בקיצור לא מעדכן כלום. מה אני עושה במצב כזה ?חסרים לי דרייברים? תדוה מראש.

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. פירסמתי את הפוסט הבא גם בseoforum. אשמח לקבל פידבק.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by composite,

ניסיתי להגדיר Upload של 5, אבל עדיין, האינטרנט איטי וב- BF2 אני מקבל פינג 200 בכל מקום... תודה מראש

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. אני רוצה להמיר את הדיסקים שלי ל-MP3 ואח"כ לשים בנגן שלי (IRIVER H140) 1 האם השירים בדיסקים (מקוריים) הם ב-WAV? 2 האם כדאי להשתמש בווינדוס מדיה פלייר? 3 מה זה OGG VORBIS?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום לכולם. אני מבקש עזרה..אני מחפש תוכנה ( אמינה ),שתחסום פרסומות(לא קופצות),כמו שיש ב-YNET וכל אחיותיה,וכמו בפורום ובאתר(hwzone). (אני מתכוון לאלה שנמצאות על העמוד עצמו..מה שנקרא באנרים )

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום, אני המון זמן משתמש בפוטושופ וכל התוכנות האלה שלפתע התגלה בפני עולם אחר ופי אלף יותר יפה ולכן רציתי לשנות כיוון וללמוד בתוכנות ה-3d השונות ואני צריך הצעה לתוכנה למתחילים בנושא ורצוי שיהיה לה 30 יום ניסיון כדי שאני יראה אם אני ממשיך איתה וקונה אותה!!! תודה רבה רבה!!! :jump:

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by ladani22,

אני בטוח שכבר שאלו את זה אבל לא מצאתי בחיפוש את התשובה.... כיצד לייצא את הודעות הדואר לקובץ גיבוי במטרה להעביר אותן למחשב אחר. אני לא מעוניין להשתמש בתוכנה חיצונית לשם כך אלא ב outlook עצמו

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. האם אקסל יודע לחשב פונקציה עם פרמטרים ולא רק מספרים? לדוגמא: A1 = 4 A2 = M A3=A1*A2 ----> ולקבל בתא A3 את הערך 4M ניסיתי לחפש בעזרה של אקסל ובפורומים ולא מצאתי שום דוגמא לכך. אם אני מכניס בתא A2 ערך מספרי אני אקבל תשובה מספרית ב A3. אבל אני צריך לבנות פונקציה די מסובכת שתתן תשובות הכוללות פרמטרים ולא רק מספרים. הרעיון הכללי הוא לבנות מערכים לפתרון משוואות אוילר לחישובי מומנטים במערכות דינמיות.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by navtchyev,

מישהו יכל לעשות לי מדריך לזה ??????

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. היי מחפש תוכנה שתאחד לי שתי תיקיות תמונות עם תוכן של כ-70% זהה מבלי שתהיה לי אותה תמונה פעמיים חלק מהתמונות זהות לחלוטין (אותו קובץ בדיוק) רק עם שם שונה הסבר שתבינו על מה מדובר: כל התמונות צולמו עם האייפון שלי חלק מהתמונות הועלו לאחסון ענן (לא כולם עקב הסיבה שצילמתי יותר תמונות מהיכולת של ה WIFI להעלות אותם) ובגלל שלא נשאר לי מקום באייפון, התחלתי למחוק תמונות וסרטונים שאני יודע שנמצאים בענן התמונות שנשמרות בענן מקבלות שם אחר משמם המקורי ובגלל שהתמונות לא עולות לפי הסדר שצולמו נוצר מצב שיש לי שתי תקיות תיקיית האייפון: עם רוב התמונות והסרטונים תיקיית הענן: עם תמונות וסרטונים שחלקן כן נמצאות בתיקיית האייפון וחלקן לא)

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  24. זה הדגם דרייבר לכרטיס רשת Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  25. האם קיים אתר או תוכנה שמאפשר לי לעקוף את חברת אורנג' ולשלוח לעצמי אייקונים, הודעות, צילצולים חינם מהאינטרנט ? ניסיתי להשתמש בתוכנת SmartSMS אבל למיטב הבנתי אין אפשרות לעבוד עם התוכנה בחיבור ADSL, ז"א חייב מודם. מחכה לעזרה, תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים