עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

2. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by hichcock,

היי אני מחפש תוכנה חינמית משהו פשוט להמיר קבצים מדיסקים ל-OGG לנגן. מישהו מכיר משהו בסיגנון.....?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  4. עד עכשיו השתמשתי ב syncios אבל הם שינו שם משהו ועכשיו היא כבר לא ממש חינמית. הרעיון הוא כמובן יכולת להעביר ב drag & drop ממשק קליל נוח וידידותי. ניסיתי לחפש בגוגל ויוטוב אבל הציעו שם דברים שלא כל כך זורמים

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  5. Started by Wood-Elf,

חינמית *רצוי לתמיד*, שניתן להקליט בה לכמה דקות ארוכות (למשל 10 דק'). ואם יש, אז גם שניתן להקליט בפורמט שונה מWAV. טודע.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני מחפש תוכנה להקלטת אודיו (רדיו בפרט) מהרשת - האם יש כזה דבר?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  7. מחפש תוכנה חינמית להתקין ב USB לאפס סיסמה לווינדוס ששכחתי

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  8. אני יודע שיש כלי של ווינדוס שעושה את זה. אני מחפש תוכנה חיצונית ויותר פשוטה. אם ישנה תוכנה שעולה כסף באופן חד פעמי גם אשמח לדעת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  9. לא משהו מסובך - שיהיה אפשר לשים כמה סרטונים קטנים ב-DVD אחד עם מסך פתיחה פשוט שיכלול סקרין-שוט מכל סרטון כשלחיצה על התמונה מפעילה את הסרטון. יכולת המרה מפורמטים אחרים לא קריטית. יש 1000 תוכנות מנופחות - רובן בתשלום. אני מחפש משהו פשוט בהרבה - משהו קליל פשוט ויעיל. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  10. היי, אני מחפש תוכנה חינמית ליצירת אימג' מהדיסק, משהו בסגנון ACRONIS אבל חינמי. תוכנה שמאפשרת לבצע BOOT מ CD ואז להעלות את האימג'. העניין הוא כזה, יש לי נייד של לנובו שאני מעוניין לשדרג לחלונות 8. גם מניסיון וגם מהתמיכה של לנובו נאמר שלא ניתן לחזור לחלונות 7 המקורי ע"י האופציה של שחזור מחשב (מוזר כי באסוס זה כן אפשרי) משום שחלונות 8 מוחק את מחיצת הגיבוי בלנובו כך שאופציית one key recovery כבר לא מאופשרת. נא עזרתכם. תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום במשך שנים השתמשתי ב-WinRAR כדי ליצור קבצי RAR. אני מחפש משהו שיכול ליצור קבצי RAR והוא חינמי, ואם הוא גם Single File ו-Portable אז בכלל מעולה. תודה רבה עריכה: עדכון מעניין: זה נראה שבגלל ש-RAR הוא פורמט Proprietary שלא שוחרר ע"י המפתח שלו, אז אין בעצם תוכנות אחרות חוץ מ-WinRAR ב-Windows שיכולות ליצור קבצים מהסוג הזה. (עבור פתיחה אין בעיה - אפילו המפתח בעצמו שחרר משהו חינמי, לכל מערכת הפעלה אפשרית בערך) כתוב על כך בוויקיפדיה: http://en.wikipedia.org/wiki/RAR#Creating_RAR_files אם כך, אשנה את מה שאני מחפש: אני מחפש פורמט כיווץ כלשהו, שיש לו תוכנה חינמית שמאפשרת ליצור קובץ בפורמט הזה, ובנוסף לכך, שיהיה אפשר להצפין את הקובץ הדחוס. (אבל הצפנה שכוללת גם את שמות הקבצים שבפנ…

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. ניסיתי את Panorama Maker 5 אבל כאשר אני רוצה לשמור את הקובץ אני יכול לשמור רק ב- 16\1 מהגודל המקורי כך שאני צריך תוכנה אחרת אם מישהו מכיר

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by JHONLEV,

• 2 תגובות
    • 11.3k צפיות
  14. תודה, אופיר

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום וברכה, מחפש תוכנה מומלצת למחיקת תוכניות כולל רג'יסטרי, או בקיצור - מחיקה מלאה. תודה.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  16. מחפש תוכנה חינמית וטובה לניגון סרטי בלו ריי באיכות גבוהה. יש לי את vlc. אבל אני מחפש משהו יותר טוב לבלו ריי. חשוב לי חינמית, מאחר ואני לא הולך לשלם חמישים דולר לpower dvd או windvd.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום. אני מחפש תוכנה חינמית לניהול מחיצות שתומכת בחלונות 7 64 BIT. האם אפשר לקבל קישור לאחת כזאת? תודה מראש איציק.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני מחפש תוכנה המאפשרת לנהל מלאי (של ספרים) והזמנות כאשר את ההזמנות אפשר לסדר לפי ספקים. התוכנה מיועדת בנוסף לתוכנת ניהול בתשלום שיש ברשותי שהפונקציה הזו מאוד מסורבלת בה. אשמח להמלצות.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. CCleaner לא עושה את זה. תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  20. ראו כותרת אני צריך תוכנה שאפשר לחתוך איתה קבצים של מוזיקה יש כזאת? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  21. במהלך הזמן, התברר לי שיש לי מספר סרטונים ביוטיוב (לא רשומים כמובן), שיש בהם איזורים בפסקול שנשמעים בהם רעשים שאינני רוצה לשמוע אותם (ואני נאלץ לכבות את הצליל כאשר אני מתקרב לאותם פרימים שבהם הצלילים שמפריעים לי נשמעים). על מנת שאני אוכל לצפות בסירטונים כהלכה מבלי לכבות את הקול בעת שאני מגיע לקטעים שנקלטו לתוכם צלילים שמפריעים לי בעת הסרטתם, עלי לצנזר את הפסקול באותם קטעים (בסרטון אחד שהעליתי ליוטיוב, נאלצתי לבטל לגמרי את הפסקול מהסירטון (ע"י הורדת עוצמתו לאפס), מאחר וברקע נשמעה מוסיקה מהופעה חיה עם תשואות). אינני יודע האם ב-Youtube Editor יש אפשרות לצנזר קול בקטעים מסויימים בסרטונים (פתחתי על זה דיון נפרד לפני יומים ואף אחד לא ענה לי [תשובות בקשר לעורך המובנה של יוטיוב, י…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  22. אני מחפש תוכנה חינמית פשוטה להפעלה לעריכת הסירטונים שאני מצלם במצלמה שלי, לפני שאני מעלה אותם ליוטיוב. ואני אסביר: אני לא רוצה את Windows Live Movie Maker כי כמצופה ממיקרוסופט היא כבדה מאחר וזה יתקין לי גם את רכיבי ה-Windows Live Essential הכבדים במערכת ההפעלה, ועל פי הידוע לי, שירות Windows Live Essential אוסף מידע אישי מהמחשב כמו ה-Messenger שבו (אחת הסיבות שבגללן עברתי מה-Windows Live Mail ל-Mozilla Thunderbird, ומה-Messenger למירנדה).

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. שלום חבר'ה,אני מחפש תוכנה חינמית לחיתוך קבצי בלו ריי,אשמח להמלצות. תודה.

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  24. אני מחפש תוכנה כמו פוטושופ אבל חינמית יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  25. לא צריך ליצור מצגות רק לצפות בהם כמו שצריך, שולחים לי המון המון מצגות ואין לי איך לפתוח אותם (אני לא מתכוון לשלם על אופיס, ואני משתדל להיות בן אדם חוקי שלא משתמש בצרובים..) אנא עזרו לי לחזור למוטב, לשמור על חוקיות ולא להגרר לWAREZ :'(

• 7 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים