תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כשאני ניכנס למשחק GUNBOUND הוא נותן לי הודעת שגיאה שקשורה לפירוול וכשאני מבטל את הKaspersky Anti-Virus Personal Pro ההודעה לא מופיעה איך אני עשוה שהאנטיוירוס שלי יאפשר ל משחק לעבוד חופשי
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן בחופש לעשות מודינג מקיף למחשב שלי, והחלטתי הפעם להשתמש בתוכנת מחשב, אני צריך משו בסגנון autocad רק הרבה יותר פשוט וחינמי, או לפחות מחיר זול, גם אין לי בעייה להשתמש ב-Trial או Shareware של תוכנה מסויימת. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אפשרות לשים כמה שירים , קליפים לדוגמה אני מסמן כמה שירים ורק שיר אחד מתנגן אי אפשר להפעיל כמה שירים כמו ב-Windows Media Player הרגיל ? זה באפור (לא ניתן ללחוץ)
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ראיתי את הסרטון של התוכנה כאן: http://www.adobe.com/products/photoshopelmac/main.html לא נראה לכם חשוד? איך אפשר להבדיל כל כך מהר ומדוייק אובייקטים מרקע, ועוד רקע בעייתי כזה? והעיניים האדומות? איך התוכנה מוצאת איפה בדיוק ממוקמות העיניים? מוזר
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום פורום תוכנה יש לי בעיה מטורפת במחשב שקשורה לתוכנה, כל קןבץ וידיאו בפורמט AVI שאני מנסה להציג אותו (ניסיתי עם 5 תוכנות שונות), או לקודד אותו לפורמט אחר (ניסיתי עם מלא מקודדים ותוכנות עריכה שגם מקודדות), ברגע שאני מנסה להפעיל אותו או לעלות אותו על איזה תוכנה התוכנה "נאלצת להסגר" ואני שולח "דוח שגיאות" למיקרוסופט. מה הבעיה FFS
-
- 11 תגובות
- 796 צפיות
-
-
פרטים בהמשך האשכול אין לי שורת כתובות, שורת חיפוש, כפתורי הבא-הקודם, רפרש וכו' (מצורפת תמונה) וכן, ה"navigation toolbar" מסומן.. ניסיתי לסדר גם עם הקאסטימייז ולא הלך.. מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש.. התעלמו מזה שהFILE חתוך [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יכו לשלוח לי אותו לכאן או למייל שלי? elieli25@walla.com
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד מסכרנים מחשב כף יד עם מחשב אישי נייד באמצעות BLUETOOTH? עליי לציין ,כי בשני המחשבים קיים לי BLUETOOTH ותוכנת activesync . תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס כמה תמונות בדף אחד .. (לא לעשות העתק הדבק בוורד ) יש למישו עצה או משהו כי דרך התוכנה שבאה עם הוינדוס זה חותך לי חלקים מהתמונה ... תודה
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
יש כאן משתמשי התוכנה של ADOBE בשם "אפטר אפקט" ?? השאלה שלי אם כרטיס מסך של בין 350 - 800 שקל AGP יספיק לעריכה איתה ואם יהיה הבדל בין 128 ל 256 MB בשביל תוכנה מהסוג הזה ? איזה דגם \ סוג כרטיס ועוד שאלה .....כרטיס מסוג QUADRO 700XGL 64M של NVIDIA יספיק ? האם הוא ייתן לי יותר מאשר 9600 PRO בתוכנה ? אני צריך כרטיס ישעשה כמה שפחות רנדרינג 10x תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום בדרייברים הכי חדשים יש שם אפשרות לנעול את הרפרש רייט אבל אני לא מצליח לעשות זאת אז עד היום השתמשתי בדרייבר ישן יותר אבל עכשיו המשחק Oblivion תמיד יוצא לי אחרי הסרט הראשון אז אני רוצה לנסות עם הדרייבר החדש אז מישהו יכול בבקשה ללמד אותי איך נועלים את הרפרש רייט בדרייברים החדשים? כי ממש לא בא לי לשחק על 60 הרץ והכרטיס שאני משתמש בו הוא Asus FX 5900 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום, אני לא חובב גדול של הכנסת דיסקים לCD-ROM אז חשבתי לעצמי היום האם זה חוקי לקחת את הדיסק המקורי ולהפוך אותו לISO ככה שאני יפעיל אותו דבר כונן וירטואלי..? למה אני רוצה לעשות את זה, הכונן שלי כבר ישן והוא לא צורב כמעט ולאחותי יש את הדיסקים של הסימס + כל החבילות הרחבה ואני משחק BF2 די בקביעות וכל פעםשאני מכניס את הדיסק שומעים את הכונן עובד כמו בולדוסר ואני שם לב לשריטות לאחר שאני מוציא את הדיסק מהכונן. ובנתיים אני לא כסף לכנון צורב חדש ואני גם לא רוצה להרוס את כל הכונן לגמרי. הוא עדין עובד ואני ישתמש בו מתי שאני באמת צריך. אז כל הרעיון הוא להפוך דיסקים לISO ולשחק איתם דרך הכונן הוירטואלי במקום להכניס את הדיסק לכונן. האם זה חוקי? :s05:
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום ראיתי אצלנו בבסיס שיש כזה אפשרות שבגל מכתב באוטלוק אפשר לשים חתימה שתופיעה אוטומטית, אז אני מענויין לדעת איך לעשות את זה גם אצלי בבית עזרה תתקבל ברכה תודה
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להפעיל תוכנה מבוססת DOS שנקראת מכפל שיווק בWIN XP PROFESSIONAL מה שקורה זה שאני מפעיל את התוכנה היא עולה אבל רואים הכל בג'יבריש אבל אם אני מפעיל אותה במחשב אחר ב WIN ME רואים סבבה מה אפשר לעשות? נ.ב. הווינדוס הוא באנגלית עם תמיכה בעברית
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
במקסטון היתה לי אופציה להכניס לינק כאשר חלק ממנו זה %S וזה היה בעצם המשתנה שאני רושם, ואז הייתי רושם את המילה, רווח מה שאני רוצה לחפש, וזה היה לוקח את הלינק ומדביק במקום %S את המילה ומציג לי את התוצאות, כמו בתמונה שרואים למטה. ובנוסף היתה אופציה להכניס לינק ולשייך אותו על מילה, שכאשר הייתי רושם את המילה בשורת כתובת ולוחץ אנטר, אני מגיע ללינק. כאשר התקנתי את FireFox בזמנו, זה העתיק לי את ההגדרות שהיו לי במקסטון, עכשיו כשאני רושם "תחזית" אני מגיע לדף התחזית שלי. הבעיה שאני לא מוצא בFireFox היכן ההגדרות האלו שמורות. מישהו יודע היכן ניתן לשנות את ההגדרות האלו ולהוסיף חדשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם , מבקש את עזרתכם בשם של תוכנה שיכולה להקליט את מה שאני רואה בשולחן עבודה , הקלטה נניח של כמה דקות בקידוד AVI או כל קידוד איכותי אחר תודה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עם הפיירוול של ווינהדואס SP2 בכך שהוא חוסם לי אתרי FTP ניסית כבר הכל כולל איפשור פורטים 20 21 ועדיין זה חוסם כולל כניסה להגדרות ונסיון לשווא לאפשר FTP רציתי לדעת על איזה תוכנה אתם ממליצים לא רוצה משהו שיתפוס לי את כל הזכרון כשהוא עובד אלא משהו קטן וטוב כמו של ווינדואס
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אודה לכם אם תנתחו לי את הקבצים המצורפים לעיל.... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי נורטון אינטרנט סקיורטי 2005 ואני מעוניין לעבור לקספרקי אינטרנט סקיורטי בגלל שהרבה אמרו לי שהנורטון לא מוצא וירוסים!! ויש לי כמה שאלות לגבר הקספרסקי: מה ההבדל בין הנורטון לקספרסקי מבחינת ממשק התוכנה הכפתורים וכל השאר? האם האנטי וירוס הזה הוא חינמי? הוא יותר טוב מהנורטון?? ובמה?? ומה הגירסה האחרונה של קספרסקי אינטרנט סקיוריטי?? תודה!!
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הבנתי שצריך מדי פעם לבצע ניקוי של ה registry רציתי לדעת למה צריך לעשות זאת? ואיזה תוכנה אתם ממליצים להשתמש?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אחים שלי, אני רוצה לעשות שתקייה לא שתוכל להימחק או שבשביל למחוק צריך להקיש קוד. אני יודע שאני יכול לעשות קובץ מקובץ שתיהיה לו סיסמה אבל אפשר למחוק אותם ורק לפתוח אותם אי אפשר. אני רוצה שלא יוכלו למחוק אותו תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
משהו עם איכות ואם יש אז חינם
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
2 ציפורים במכה אחת. ניסיון פיצוץ בחלקיקים + אפקט המטריקס. http://www.tovilevis.com/tests/MatrixTea.wmv יצא סביר.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מגדיר את ה emule כך שהוא יהיה אופטימלי? איזה הגדרות צריך להגדיר?
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-