תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
בעודי גולש כהרגלי בדפדפן הפיירפוקס המותקן על מחשבי האישי הבחנתי הפינה השמאלית תחתונה של החלון בהתראהה קטנטנה שהמליצה לי להתקדם ולהוריד את פיירפוקס 8 ולאחר שניות ספורות היא נעלמה לפני שהספקתי ללחוץ על הלינק, נכנסתי לאתר של mozilla http://www.mozilla.org/he/firefox/new/ והורדתי את הגרסה החדשה. WTF? איפה 7? מתי הם הספיקו לשחרר את 8? איך לא ראיתי שום כתבה על גירסא 7/8 שאמורה לצאת בזמן הקרוב/יצאה לא מזמן? עוד לא הספקתי להתקין אבל זה קצת מוזר לי... עוד מישהו שם לב לזה או שאני פשוט ממש לא מעודכן? BTW, מצטער אם טעיתי בפורום, לא ידעתי אם זה מתאים לכאן או ל off topic...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני מגדיר בפיירפוקס שכל הורדה שאני מבצע תהייה דרך DAP? תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
לא יודע מה קורה ביום ה48 שעות האחרונות הFIREFOX מתחיל לעשות לי בעיות של תקיעות..בהתחלה חשבתי שזה קורה רק בFACEBOOK אבל עכשיו זה קורה לי בכל אתר כבד כנראה..כל כמה זמן זה נתקע ואני צריך לסגור את זה דרך המנהל משימות.. הנה תמונה: http://up203.siz.co.il/up3/wumyeyzuj2yn.png
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר שבועות התקנתי FireFox 3, ובכל פעם שאני מפעיל את הדפדפן, לאחר מספר שניות של עבודה רציפה הוא נתקע למשך מספר שניות גדול עוד יותר. הדבר קורה במחזוריות וללא הפסקה, כך שאני מבלה יותר זמן מול מסך קפוא, מאשר מול דפדפן עובד. (יש לציין כי אני יכול להמשיך לעבוד במקביל בתוכנות אחרות. רק ה- Process של ה- FireFox קופא...) ניסיתי לבצע מספר הסרות והתקנות מחודשות, וכן התקנות בשפות שונות (עברית, אנגלית...), אבל בכל המקרים הבעיה חזרה על עצמה. גם גירסא 3.0.1 לא פתרה את הבעיה. מבחינת צריכת זיכרון RAM, אין נתונים חריגים במיוחד (50 MB +-)... מפרט המחשב: CPU: Intel Pentuim 4 3.0 GHz RAM: 512 MB DDR HD: Western Digital SATA 120 GB 7200 RPM אשמח לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים העלו לאתר איזה מדריך שהמהיר את העלאת התמונות בתוכנה במהירות גבוהה יותר מהרגילה, חיפשתי את הת'רד ואני לא מוצא אותו אפשר לקבל קצת עזרה ?! ועוד מש'ו, איך אני יכול לעשות שכאשר אני לוחץ, סתם לדוגמא ngo ואז Ctrl + Enter וזה יעשה לי סיומת של co.il ולא של com ? תודה לכולם, ניאו
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני משתמש קבוע של פיירפוקס, היום, אני מפעיל את הפיירפוקס, עולה לי משום מה החלון של הפרופיילס, יש לי שם רק את הדיפולט, מכיוון שלא הייתי צריך אחד אחר, אני מנסה להפעיל אותו והוא אומר שהוא בשימוש, מה עושים? :\
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
http://weblog.pigfoot.org/pigfoot/2009/08/11/firefox-3-5-2-release-optimized-build/ בתיאוריה, הוא אמור לעבוד יותר "מהר" מהגירסא הרגילה?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מה עדיף? מבחינת משקל על המחשב.. האם זה משמעותי? אישית אני חובב מושבע של אקספלורר..ניסתי כמה פעמים פיירפוקס - לא הסתדרתי וחזרתי למיקרוסופט השאלה שלי אם אני ארגיש הבדל בין הדפדפנים בכובד על המחשב?.. תעזרו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי חברים משהו מוזר קרה לfirefox portable אצלי.. כאשר אני מעלה את המחשב לאחר שכמה זמן לא פעל (למשל אחרי לילה במהלכו היה סגור). ואני מנסה להפעיל את firefox portable (לרוב גרסה אחרונה, כרגע 59.0) נראה שהתהליך מתחיל אבל התוכנה אינה עולה. למעשה הבעיה אינה חדשה. כבר מזה עמה זמן שהיו בעיות עם הדפדפן: בפעם הראשונה שזה קרה נראה היה שאיני יכולה לגלוש דרך שום דפדפן ומצאתי עצמי מתקינה מחדש את חלונות 10. אחר סתם הנראה היה שלוקח לה זמן רב להפעילה אבל עלתה ופעלה. מאז היו מקרים שניסיתי להפעיל ולא פעלה (אם כי תהליכים התרחשו וראו אותם במנהל המשימות) ויותר מפעם אחת נאלצתי לסגור את התוכנה ולפתוח (לא להתקין כי מדובר בתוכנה פורטבלית ולא מותקנת) מקובץ סגור. לפני כמה ימים כשנסי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ה userchrome.css הוא קובץ בו אפשר לבצע כל מיני שינויים קטנים בדפדפן מבלי להתקין תוסף נוסף שיגזול עוד זכרון, יהיה נחמד אם יהיה פה מאגר כזה. צריך ליצור את הקובץ הנ"ל בסיפריה C:\Documents and Settings\XXX\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\XXX.default\chrome ולערוך אותו. הנה כמה שינוים נחמדים: מציג את הכפתורים עצור ורענן רק כשצריכים אותם: #stop-button[disabled] { display: none; } #stop-button:not([disabled]) + #reload-button { display: none; } משנה את מקום הטאבים לחלק התחתון של המסך: /* Show tabs at bottom */ #content > tabbox { -moz-box-direction: reverse; } מעלים כפתורים של אחורה וקדימה כשאלו לא זמינים: #back-button[disabled="true"] { display: none; } …
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
היי, כרגע אני משתמש בFF אבל אני מרגיש שהוא קצת איטי והייתי רוצה לנסות משהו אחר... איזה דפדפן הכי מהיר ומה ההיתרונות והחסרונות של כל דפדפן. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי מן מחקר קטן בנושא שתי התוכנות האלה. בדקתי את המהירויות של הדפדפנים, של ההורדות, תצוגה וזהו בינתיים.. והנה התוצאות : - הFireFox אכן יותר מהיר מ-IE לפעמים גם פי 2 יתר מהר. לקחתי את הדפדפן של האקספלורר, ועם סטופר בדקתי את זמן העלאה של אתרים אקראיים למול הFireFox, וגיליתי שהFireFox מעלה הרבה יותר מהר מ-IE. - ההורדות בFireFox גם כן יותר מהירות והנה הוכחות: הורדתי שתי תוכנות אקראיות משני אתרים שונים. וגיליתי שהFireFox יותר מהיר לפעמים פי כמה וכמה. ( ואני חיכיתי שהמהירות תתאזן, אז לא לקחתי את התמונות על ההתחלה ) - לעומת זאת גיליתי שה-FireFox מתקשה בתצוגת חלקים של אתרים: תצוגה של FireFox : לעומת תצוגה של IE : התמונות לקוחות מהאתר של נענע -> …
-
- 40 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני משתמש עכשיו בפיירפוקס אבל יצאה גירסא 9 של אופרה שתומכת בעברית והכל, השאלה האם היא יותר טובה מפיירפוקס?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
Firefox הוא הדפדפן המועדף עלי ולצערי לאחרונה הוא מאוד כבד ואיטי, במיוחד אם אני משאירה אותו פתוח לכמה שעות וחוזרת אליו מאוחר יותר אבל לא רק במקרה הזה. . התוספים המותקנים אצלי: Adblock Plus IDM 1Password Roboform Tab Mix Plus Xmarks האם גם אצלכם Firefox איטי וכבד? יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לסדר אותה? ניסיתי את Chrome והוא יותר מהיר אך הוא פחות לטעמי ואני עדיין מעדיפה את Firefox על פניו. תודה מראש לעוזרים. עריכה: עוד משהו ששכחתי להגיד, כשה-Firefox נהיה ממש איטי אני סוגרת אותו ופותחת מחדש וזה משתפר, עד לפעם הבאה.
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
למישהו יש אולי רעיון מה עשוי לגרום לפיירפוקס שלי לעלות ממש ממש לאט? לאקספלורר לוקח בערך 6 שניות לעלות ולפיירפוקס זה לוקח דקה, אולי יותר... יש לי 27 גיגה פנויים, כך שלא נראה לי שזה עומס בדיסק קשיח ויש לי גיגה זיכרון מהיר, כך שגם שם לא נראה לי שהאשם. אגב, דף הבית זה YNET, וקראתי איפשהוא שהאתר הזה עשוי לגרום לאיטיות.. יכול להיות שעד כדי כך?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי דפדפן של FireFox. הוא ביקש ממני להתקין איזשהו PLUG IN. אישרתי את ההתקנה ומאז אני לא יכול לראות סרטוני וידאו ב-Explorer וגם ב-FireFox. הסרתי את ה-FireFox אך הבעיה לא נפתרה. מבקש את עזרכתם דחוף. תודה מראש עידן
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כל פעם אני עובר לטאב באמצעות ה IE של מיקרוסופט הדפדפן קורס. יש אתרים שפשוט לא תומכים בדפדפן הזה ולכן אין לי ברירה אחרת. צירפתי הודעת שגיאה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך חוזרים גרסא אחת אחורה? הגרסא החדשה שיצאה שברה לגמרי את הגלגלת עכבר, הרבה מאוד אתרים לא עובדים לי עם הגלגלת. מה ניתן לעשות?(מבלי למחוק את כל ההגדרות)
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי חברים, אני צריך עזרה קטנה. קניתי מחשב לפני שנה וחצי בערך וכשהתקנתי עליו כרום (ממש כשקניתי אותו) גיליתי שהוא כל פעם נתקע ובשביל "לשחרר" אותו אני צריך להקטין ולהגדיל את החלון (דאבל קליק על השורה איפה שהטאבים) בגלל הבעייה הזאת עברתי לפיירפוקס שפעל מצויין עד לפני כמה ימים שהתחיל לעשות את אותה הבעייה (זה התחיל אחרי השדרוג לגרסא האחרונה של הדפדפן.) עוד איזשהי בעיה שיש בפיירפוקס עכשיו (אולי זה יעזור להכווין לכיוון הפתרון) כשאני נכנס לgoogle maps אחרי כמה שניות הוא מתחיל להראות שחור במקום המפה. ועכשיו נוסף עוד משו... המחשב פשוט קורס כמה דקות לאחר הפעל הפיירפקס. (בקטע של מסך כחול וrestar) אני לא מצאתי שום דבר באינטרנט על בעיה כזאת ואין לי מושג מה לעשות.. אם למישו יש פתרון או …
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי דפדפן פיירפוקס ועד עכשיו הכל היה בסדר והוא זכר את כל הסיסמאות של גימייל למשל ושל הפייסבוק. לפני שבוע הוא התחיל להיות בעייתי והפסיק לזכור. גם כשאני מסמן לו לזכור סיסמא הוא תמיד מבקש אותה שוב כשאני מתחבר לאתר. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ביום בהיר אחד FIREFOX הפסיק לעבוד. לחיצה על הICON שלו לא עושה כלום. התהליך תקוע על 8-10 מגה זכרון ו0 פעילות מעבד. זה קורה גם כשאני מנסה לפתוח את מנהל הפרופילים. ניסיתי: 1. מצב בטוח של פיירפוקס. 2. להסיר ולהתקין. 3. למחוק את תיקיית הפרופילים. 4. למחוק על תיקייה שאי פעם היתה קשורה לMOZILLA. 5. שחזור מערכת. הכל ביחד ובנפרד ושום דבר לא השתנה. לא נגעו בהרשאות האבטחה במחשב. לא עשיתי משהו מיוחד לפני שזה קרה. למישהו יש שמץ של מושג מה גורם לזה?
-
- 37 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים עם FLASH(כנראה) אז הFIREFOX שלי אומר: Can Not Create Direct Show Player. כמו כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=129381.0 מה אני צריך לעשות כדי לתקן את המצב? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ב firefox יש אפשרות שלאחר סיום העבודה איתו הוא ישמור את האתרים האחרונים שהיו פתוחים ובפתיחה הבאה של הדפדפן האתרים הללו יעלו, משום מה זה לא קורה יותר אצלי, מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ישום FLASH מאיט את הFF באופן מוגזם. ממה שהבנתי זה בגלל שהFLASH משתלט על המעבד לגמרי לא חשוב כמה הוא חזק. ובגלל שאין היפר טרדינג לטאבים והכל עובד על ליבה אחת זה חונק את העבודה בFF. זה לא קורה עם כל ישום FLASH אבל עם כמה חזקים במיוחד שיוצא לי לעבוד איתם המון זה סיוט. כל שאר הדפדפנים כבר יודעים לעשות HYPERTHREADING מזמן ושם אין את הבעיה. מה נסגר עם המפתחים של FF ? [br]פורסם בתאריך: 5.04.2010 בשעה 12:03:48 מצחיק שאני עושה על השאלה שלי.https://wiki.mozilla.org/Electrolysis PHASE 2 היה אמור להסתיים בתחילת החודש ובנתיים מדשדש. PHASE 3 מצופה ב1 ליולי ומשם הדרך לגרסה סופית מאוד קצרה. אני מניח שמתי שהוא באמצא תהיה גרסת בטא שימושית. זאת הפעם הראשונה עם FF שתהיה לי סיבה מס…
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-