תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני חושב שמיציתי את עצמי בכותרת אבל בכל מקרה אני מחפש תוכנה חינמית ופשוטה שיכולה להמיר mp3 ל wav ולהפך ובאותה הזדמנות מהו הפורמט היותר איכותי mp3 או wav תודה :saint:
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד ניתן להסיר לחלוטין את windows media player ?
-
- 11 תגובות
- 704 צפיות
-
-
תגידו רק אצלי ccc 5.8 עגלה רצינית או שזה פשוט עולה ככה לוקח לי ים זמן להעלות את זה! יש איזה פתרון? (יש לי מחשב פצצה כך שזה לא בעיה של זכרון וכו!)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם... במחשב נייד סמסונג - לפני התקנה דריייברים חלונות 8 64 ביט. אני מחפש תוכנה טובה מאוד שמראה לי איזה דגם דרייברים צריך להתקין. ואוריד דרייברים באתר יצרן של מחשב נייד. במחשב נייד אני נסיתי תוכנה EVEREST Ultimate חדשה הוא מראה איזה דרייברים אבל הוא לא טוב.אסביר לכם. במחשב נייד יש 2 כרטיסי מסך אחד הוא מזהה אינטל והשני הוא לא מזהה איזה דגם כרטיס מסך. האם יש תוכנה אחרת יותר טובה שמראה איזה דגמים דרייברים להתקין במחשב נייד? אני צריך לדעת רק במחשב נייד איזה דגם 2 כרטיסי מסך במחשב נייד שלי. מה אתם ממליצים איזה תוכנה טובה מאוד? בתודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום! אני הייתי מגדיר את עצמי כאדם טכני. בביה"ס למדתי מקצועות ריאליים (מדעי המחשב, פיסיקה, כימיה), ואני מאוד אוהב את התחום הזה. אבל, אהבתי גם את המקצועות ההומניים (היסטוריה, ספרות), למרות שהצד הזה די דוכא אצלי בשל היותו לא פרקטי. עם זאת, עוד מגיל צעיר אני כותב למגירה סיפורים קצרים ושירים (עד כה, לא קיבלתי ממנה ביקורת שלילית). כיום, אני עוסק בתכנות, אבל בזמן האחרון אני נמשך לצד של אומנות גראפית (בתור תחביב - לא מקצוע). אני לא יודע בכלל לצייר, ואני גם אפילו לא יודע לצייר קו ישר בלי סרגל. בכל אופן, אם מישהו מכיר את זה, אז אומנות זה לא משהו שאתה עושה כי בא לך, אלא מכיוון שאתה מרגיש צורך לעשות את זה (אפשר לקרוא לזה מוזה, אולי). עסקתי, ואני עדיין עוסק בכתיבה, כשאני מרגיש צו…
-
- 11 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
אני לא יודע עם יש קשר בין windows 7 לתמיכה שלו בתרגומים בעברית אבל שתי תוכנות שהתקנתי vlc-1.0.2-win32 ו - BS.Player.Pro.v2.50.1015.Beta בשתי התוכנות התרגום הוא בג'יבריש. חשבתי אולי זו בעייה רק עם שתי התוכנות אז הדבקתי את התרגום באמצעות PocketDivXEncoder_0.3.96 ואז כשהפעלתי אותו אז גם הוא הדביק את התרגום בג'יבריש. כשהיה לי windows xp הכל עבד פסדר ולא הייתה בעייה עם העיברית... אני אולי חושב שזה קשור בפורמט של הכתוביות כי הדבקתי לסרטים אחרים כתוביות וזה יצא בסדר אבל הייתה לי את הבעייה הזו לא רק עכשיו אלא גם לפני כן בסרטים אחרים (כל הבלגאן התחיל מאז שהתקנתי את windows 7)
-
- 11 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
עם למישהו יש תוכנה מסוימת או משהו שיוכל לעזור לי בבקשה! ובבקשה אל תנעלו את ההודעה! ואני לא יקפיץ את ההודעה! אז בבקשה תעזרו לי!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכנתי תוכנה טובה לחישוב נגדים (ממשק יפה) קוראים לה "תוכנה לחישוב נגדים" ולא מחשבון היתנגדויות אני אשפר אותה בעתיד
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה המלצה לדפדן טוב שלא ישנה את סגנון הכתב בדפים....למשל ניסיתי את FIREFOX הוא שינה לי את ה FONT של הכתב והגודל ועדיין לא הצלחתי לסדר את זה.... אני רוצה דפדן טוב שלא יעשה לי את הבעיה הזאת ושיהיה בטוח... תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין מה להוסיף, השאלה בכותרת. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באוזניות Siberia V2 USB של Steelseries, שאמורות לקבל ככניסה מספר ערוצים ולהשמיע virtual surround, כך הגדרתי אותן בדרייבר שלהן. אני צופה בסרטים/סדרות עם Media Player Classic אבל נדמה לי שהוא מוציא שמע בסטריאו. האם MPC אמור לזהות אוטומטית את אמצעי השמע ולהוציא בהתאם סטריאו/5.1/7.1? אם כן, איך אני מוודא שזה באמת קורה? האם יש איזו הגדרה ידנית שצריך להגדיר על מנת שזה יקרה? אם כן, אשמח להסבר. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני צריך תמונת נוף ברזולוציה גבוהה מאוד. מישהו מכיר אתרים שמציעים כאלה תמונות בתשלום? תודה רבה! עריכה: מצאתי את האתר istockphotos, אבל הגודל הכי גדול שם זה קטן מדי בשבילי...
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מצטער שאולי זה הת'רד המיליון אבל לא מצאתי שום REG ושום כלום... עד היום הייתי עובד עם קאזה לייט, הוא התחיל לזייף בהתחברות וכו', מה עושים ? והסבבה לייט הזה עדיין קיים ? תודה, חן.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. אני מנסה למצא דרך שבה אוכל לבצע רקונסטרוקציה של עצם שנע במרחב (נאמר בוכנה שנעה) כאשר הוא מצולם מכל מיני זוויות (התנועתיות של העצם חוזרת על עצמה כל שניה לערך), QT-VR עושה את זה בסטילס אבל אני מחפש תוכנה שתדע לעשות את זה לעצם שנע במחזוריות . האם יש תוכנה שיכולה לצרף סרטונים שצולמו מכל מני זויות של אותו אוביקט נע (האוביקט נע ב LOOP) ולקבל אפשרות לראות את זה מכל מיני זויות צילום שונות. 2. עם איזה תוכנה אפשר ליצור סרטים ל QUICK TIME VR , האם יש תוכנות חינם שיכולות לעשות את זה . תודה.
-
- 11 תגובות
- 875 צפיות
-
-
איזה חומת אש להשאיר פעילה ? של AVG Internet Security 2011 או של וינדוס XP . מאחר שיש התנגשות ששתי חומות אש פעילות, ביטלתי את חומת האש של הוינדוס וכרגע חומת האש של AVG פעילה. האם הבחירה שלי נכונה או עלי לשנות ?. אשמח לתגובות...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב AMD עם מערכת XP SP2. התקנתי emule חדש והאייקון של הגירסה הקודמת לא מצא את התוכנה החדשה - ולכן עשיתי זאת באופן ידני. הלכתי לאייקון של התוכנה בתפריט התחל (ברשימת התוכנות מצד ימין למעלה, לא אלו שתחת ALL PROGRAMS), ושיניתי את היעד שלו (DESTINATIONS) לתוכנה החדשה. מאז - על אייקון שיש לי במחשב, בתפריט התחל ועל הדסקטופ, פותח את האימיול !! ניסיון RESTART וגם הסרה של התוכנה לא עזרו. המחשב למעשה משותק, אי אפשר להפעיל שום תוכנה. רעיונות למישהו ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
(תמונה זה לא בעיה לסובב, אבל סרט..) אני מחפש תוכנה לסיבוב (ב-90 מעלות) סרט (קובץ AVI). ניסיתי עם Windows Movie Maker 2 - אבל אי אפשר לסובב שם. ניסיתי גם תוכנת-בת של ACDSEE (לא זוכר את שמה), גם שם לא מצאתי אופציה לסובב את הסרט. זהו. מישהו מכיר תוכנה כזו?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש תוכנה שיכולה להדביק לצמיתות כתוביות לקובץ MKV ללא פגיעה באיכות?
-
- 11 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי לו windows 7 64 עכשיו גם שאני מפעיל את המחשב מחדש ואחרי שהווינדוס עלה ושום תוכנה לא רצה ההארד לא מפסיק לעבוד הוא תמיד עושה את הרעש כאילו הוא מעתיק משהו. הוא לא על idle והנורה האדומה של הHDD תמיד פעילה מהבהבת זה מצב נורמלי זה אמור להיות ככה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד, שהופיעה לאחרונה (XP SP2): כל עוד אני לא מתחבר לאינטרנט - המחשב עובד מצויין. ברגע שאני מתחבר לאינטרנט (דרך חייגן), תוך זמן קצר (מדקה עד לחצי שעה) קורים הדברים הבאים: 1) הסאונד מפסיק לעבוד. גיליתי שזה בגלל שמשום מה ה service - windows audio מופסק, ורק אם אני מפעיל אותו ידנית דרך services.msc הוא חוזר לפעול. 2) האינטרנט מפסיק לפעול, ואני לא יכול להתחבר מחדש. כשאני לוחץ על החייגן אני רואה מסך מהבהב לחלקיק שנייה ונעלם. ואני חייב לעשות ריסטארט למחשב. 3) אם אני מכניס דיסק און קי, הוא לא מזוהה. שומעים את הגלינג, אבל אני לא רואה אותו ב my computer. כמו-כן, ראיתי כשזה קורה, מופסקים לי הרבה services ב services.msc. ניסיתי לאתחל את כולם, אך זה לא עזר בנושא האינ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קוראים לי עפר ואני בן 17-לא שזה אמור לעניין מישהו ובניתי אתר בפלאש לצימרים שלנו,זה האתר הראשון שאני בונה בפלאש. אז תנו ביקורת האתר: צימר בראש פינה , בקתות יפות תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-