תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. מבקש המלצה למקודד MP3 (ובפרט מקודד שהופך קבצי WAV ל-MP3), משהו פשוט ועדיף חינמי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מחפש מקודד לסרטי 4D. כגרע יש לי את אוסף המקודדים של LH אבל הוא מקרטע בסרטי 4D, הם רצים בקפיצות קטנות ומעצבנות.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש תוכנה שמקודדת אממ כמעט כל קובץ ווידאו רגיל ל MPEG4 אממ המליצו על virtualDub אבל לא היסתדרתי איתה אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי למצוא תחליף...
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום! קודם כל, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים- אם לא - תעבירו לאן שצריך. ולעניין. אני מחפש תוכנה טובה לקידוד מ-dvd לsvcd או פורמטים דומים. חשוב שהתוכנה תהיה קלה לשימוש(זה לקרוב משפחה שלא מתעסק הרבה עם מחשבים) ושתעשה את העבודה כמו שצריך. תודות, נדב
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש לי בעיה של קידוד סרט, כנראה שהבעיה היא מקודד לסאונד הורדתי בעבר חבילת מקודדים k-lite לדעתי היא מיותרת ולא נחוצה. אני מחפש מקודד אחד טוב לסאונד, השמח לשמוע הצעות [br]פורסם בתאריך: 21.11.2010 בשעה 21:27:50 אולי לא פירטתי אני צריך מקודד לסאונד למחשב משהו כמו "סטראו" זה מעולה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקוד את הצלV ל DVDHD ואז לצרוב אותו כדי שאוכל לראות אותו בDVD באיכות של HD תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למקודדים בשביל סרטים,שיעבוד טוב גם עם HD וגם סרטים רגילים.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מקודדים לצפיה ב HD משהו יכול להביא לי את החבילה החדשה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הממשק שלו ממש לא נוח לי ואני לא מרגיש כאילו הוא רץ ברקע ושמור על המחשב שלי , יש אנטיוירוס אחרשאתם ממליצים עליו ? ל windows 7 אם זה משנה .
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
נמאס לי כבר מוינאמפ, הוא בשנה האחרונה התחיל לעשות בעיות לא לריץ דברים מסוימים לתפוס מלא משאבי מערכת ועוד מישהו מכיר נגן AUDIO\VIDEO טוב יותר מוינאמפ? או נחמד יותר? או אפילו שונה? כי נמאס לי רועי
-
- 12 תגובות
- 946 צפיות
-
-
ראיתי שיש פיצ'ר כזה בפלאפונים של סוני מתישהו.. זה מריץ ניתוח על השירים שיש לך ובוחר את השיר הבא שיהיה בערך באותו הסגנון. מישהו מכיר נגן כזה למחשב ?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אם לא אז לפחות נגן DVD רגיל חינמי תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 10:51:02 תודה, מצאתי במאגר...[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 11:30:29טוב אז עכשיו אני צריך תוכנה שתעשה את הדי וי די region free משהו כמו anydvd. יש כזו חינמית?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי סרט blue-ray remux הכולל מספר רב של פסי קול וכותביות בשפות שונות. בעוד שלגבי פסי הקול, אין שום בעיה לעבור מאחד לשני, הרי שאת הכתוביות אני לא מצליח להציג בשום אופן. ניסיתי את כל הנגנים שברשותי: ZOOM PLAYER, MPC, VLC. TMT3 אך ללא הצלחה. השאלה, האם אין בכל זאת איזשהו נגן, שיכול להציג את הכתוביות, כי הרי הן נמצאות שם בפנים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן ווידאו שמסוגל לנגן את כל קבצי הווידאו הפופולרים (dvix/xvid/h264 וכו') ללא התקנת מקודדים נפרדים בדומה לVLC אך הוא גם צריך להיות מסוגל לרנדר כתוביות באיכות טובה, מה ש VLC די נכשל בו. מה שניראה שVLC עושה זה פשוט לרנדר את הכתוביות ברזולוציה של הסרט, ככה שאם מגדילים את הסרט לכל המסך הכתוביות נראות מפוסקלות. אני מחפש נגן שירנדר כתוביות בדומה לפילטרים של directshow לדוגמא Vobsub וכו'. מישהו מכיר חיה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כיוון שה Bs Player עושה בעיות בויסטה (ועדיין לא תומך), אני מחפש נגן וידאו חדש, חשוב שתהיה תמיכה מלאה בתרגומים (שינויי גודל, פונט וכו...) תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מכין כרגע ספריה של סרטים ברזולוציית 4K HDR. מה הנגן הכי טוב למחשב שיעשה את העבודה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי המון נגנים, אף אחד מהם לא מציג צבעים עמוקים כמו ב WMP11, ואני בטוח שאני לא היחיד ששם לב לזה. סרטי SD אני רואה דרכו כי ה VOBSUB מציג כתוביות.. אבל משום מה הוא לא מציג לי אותן בסרטי HD ואני חייב לראות סרטי HD דרך מדיה פלייר קלאסיק. אז אני מחפש דרך לגרום לכך ש VOBSUB יראה את הכתוביות לסרטי HD, או פשוט נגן טוב שמציג צבעים כמו ב WMP. (הראשונה עדיפה) או פשוט דרך לגרום למדיה פלייר קלאסיק להציג צבעים חדים כמו ב WMP. (גם יהיה מעולה)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן מדיה [יהיה נחמד אם הוא יהיה מבוסס על WMP, אבל לא חובה] עם שני מאפיינים ספציפים מאוד... 1. אפשרות לסמן רשימה ארוכה של קבצים ולהוסיף אותם לרשימה שמע זמנית (עם אפשרות SHUFFLE) בלחיצה ימינית, או אפשרות של פתיחת תקייה שלמה לתוך רשימה זמנית... כמו בWMP. 2. מה שחסר לי בWMP, זאת האפשרות לשלוח את הקבצים המקוריים לפח האשפה דרך רשימת השמע, וזאת בעצם התכונה שאני מחפש. ניסיתי לעבור על רשימות של נגני מדיה, אבל זה לא מהמאפיינים שרשומים בדרך כלל ברשימת המאפיינים של תוכנות מדיה. נגן שעונה על הדרישות האלה יקל על חיי רבות. אז אני מודה למגיבים מראש. (רשימה של יותר מנגן אחד שעונה על הדרישות כמובן יתקבלו בברכה )
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, עד היום השתמשתי בBSPLAYER אבל כשאני בא לנגן בו קובץ שמקודד בHD אז אני לא מסוגל לשמוע את הסאונד, הדבר הזה קורה גם בתוכנה MV2PLAYER. יש לציין שכשאר מנגנים את אותו קובץ במדיה פלייר של ווינדוס אז אןי שום בעיה של סאונד, אבל זה לא כל כך עוזר משום שאי אפשר להוסיף כתוביות במדיה פלייר. בקיצור אם למישהו יש נגן שלא יתקשה בלנגן HD , בלי בעיות אודיו ויוכל לאפשר כתוביות אז הוא מוזמן לרשום פה. עוד משהו קטן, חשבתי לעצמי שיכול להיות שזו בעיה בקודקים אבל מכיוון שMP מצליח לנגן בלי בעיות סאונד אז ירדתי מזה, בכל מקרה זה אפשרי בכל זאת שזאת בעית קודקים? בתודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני רואה שהבקשות שלי בדיון קודם היו מסובכות מדי, אז הנה פישוט של הדרישה המרכזית שלי מנגן מדיה - אני מחפש נגן שששומר על סדר השירים לפי שמות הקבצים, כך שקובץ שמתחיל בספרה "1" יופיע לפני קובץ שמתחיל בספרה "2". ב-Winamp, כשאני גורר שירים הם מסודרים לפי השם שלהם בתגית ה-ID3 ולא לפי שם הקובץ, דבר שיוצר סדר השמעה שונה מאשר בדיסקים המקוריים. אני לא מעוניין להשתמש בנגן המדיה של Windows ולא ב-iTunes מסיבות של ממשק משתמש מסורבל בראשון והתקנה של סרוויסים מיותרים בשני. אני כן מעדיף תוכנות חינמיות ופרוייקטים בקוד פתוח. תודה מראש על ההמלצות!
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני מחפש נגן שתומך בפורמטים כגון OGG ו-FLAC וששומר על סדר השירים לפי שמות הקבצים, בניגוד ל-Winamp שבו כשאני גורר שירים הם מסודרים לפי השם שלהם בתגית ה-ID3 ולא לפי שם הקובץ (כפי שאני מעוניין). אני לא מעוניין להשתמש בנגן המדיה של Windows, לא אוהב את הממשק שלו. גם לא ב-iTunes או בתוכנות אחרות שמתקינות סרוויסים מיותרים ברקע. הצעות אחרות? עדיפות תנתן לתוכנות חינמיות ולפרוייקטים בקוד פתוח
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
נגן מוזיקה שמנגן מוזיקה של מחשב אחד על מחשב אחר... למה בידיוק אני מתכוון: מחשב א' - מכיל את כל המוזיקה מחשב ב' - מחובר לרמקולים אני רוצה להפעיל את נגן המוזיקה על מחשב א', אבל לשמוע דרך הרמקולים שמחוברים למחשב ב' בעצם שכל השליטה תהיה ממחשב א', אבל שישמעו ממחשב ב' יש תוכנה כזו אולי?
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
משום מה אני זוכר שבגרסאות עתיקות של WINAMP זה היה אפשרי. לא מצאתי אפשרות כזאת אצלי. יש לי כרגע פעילות הרדיסק גדולה וארוכה וזה גורם מדי פעם לקרטועים במוזיקה. נראה לי אני יקנה SSD ויסגור עניין. בכל זאת אם מישהו מכיר נגן עם אפשרות כזאת אני אשמח לדעת.
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, יש לי את winamp 5 למוזיקה, ואת bsplayer לסרטים. יש לי שלט פשוט שלצערי יכול לשלוט רק בתוכנה אחת ולכן אני מחפש נגן מולטימדיה טוב שתומך בניהול של אלפי שירים (media library) וגם תומך בהצגת סרטים (כתוביות, סכרון האודיו לוידאו ופיצרים דומים לbsplayer). (אני לא אוהב את הנגן וידאו של ווינאמפ...) מישהו מכיר חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום אני חן ואני מחפש נגן מוסיקה (פורמטים בסיסיים בד"כ), שקיימות בו התכונות הבאות: סימון מקטע מסוים בשיר וחזרת הניגון בלופ רק בקטע הזה, העלאת הקצב (tempo) ולעתים גם שינוי הטון (pitch). אלו קיימים בAmplitube - סימולטור מגברים לגיטרה במחשב, והנגן שבא יחד איתו בגרסאת הstanalone של התוכנה. אך מה הבעיה - בגלל הדמיית המגברים התוכנה צורכתבIDLE בסביבות ה100MB פלוס של זכרון (כשהיא רצה, בתהליך...) בנוסף ניסיתי להסתדר עם פלאגינים לwinamp ודומותיה - אך מכיוון שאין את תכונת סימון קטע וניגונו בלופ - זה לא ממש עוזר לי... אשמח לדעת אם מישהו נתקל בתוכנה דומה / יכול להמליצ אולי על נגן עם תכונות אלו. המון תודה! חן כהן.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-