תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה שאלות על תוכנות פיירוול-מה זה בדיוק? תוכנה כלשהי בעלת פורטים שמגנה על המחשב? מוירוסים? ואיזה גרסאות יש לה? צריך להתקין אותה? איך משתמשים בה? ופרמוט מחשב צריך תוכנה?נגיד אני מפרמט אבל רוצה לשמור כמה תוכנות שלא יימחקו איך אני עושה את זה? תודה וגם תוכנה שנקראת WinDVR מהי בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
המדייה פלייר התחיל לעשות לי בעיות-לפעמים הוא "נתקע", שמתי בגרשיים כי הוא לא בדיוק נתקע הוא מנגן אבל כאילו אני לא יכול לעשות כלום על המחשב...קופא זאת המילה היותר נכונה אולי... ואז פתאום המסך שלי נכבה ונדלק שוב אחרי שתי שניות אבל הכל ממשיך לנגן ובלה בלה...אבל אתמול הוא תקע לי את המחשב כבר פעם אחת איך אני מתקין אותו מחדש? או שאני צריך להוריד אותו מחדש...? אם כן אז מאיפה? האתר של מייקרוסופט? בקשר להמלצות על נגנים אחרים...אפשרי אבל אני דיי אוהב את המדייה פלייר תודה
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
נראה לי זה הפורום המתאים קיצר המדייה פלייר התחיל לעשות לי בעיות-לפעמים הוא "נתקע" שמתי בגרשיים כי הוא לא בדיוק נתקע הוא מנגן אבל כאילו אני לא יכול לעשות כלום על המחשב...קופא זאת המילה היותר נכונה אולי... ואז פתאום המסך שלי נכבה ונדלק שוב אחרי שתי שניות אבל הכל ממשיך לנגן ובלה בלה...אבל אתמול הוא תקע לי את המחשב כבר פעם אחת איך אני מתקין אותו מחדש? או שאני צריך להוריד אותו מחדש...? אם כן אז מאיפה? האתר של מייקרוסופט? בקשר להמלצות על נגנים אחרים...אפשרי אבל אני דיי אוהב את המדייה פלייר תודה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם. בדר"כ כשאני צורב סרט לדיוידי יש לזה תהליך ארוך ומעצבן: להוריד תסרט להוריד תירגום לעשות תירגום עברי מובנה להפוך את הסרט ל VOB ולצרוב... יש למישהו מושג איך אני צורב דיוידי שיהיה תפריט שלוחצים על עברית יהיה עברית מבלי לעשות תירגום עברי מובנה?!?! כמו בדיסקים מקוריים..
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
חיפשתי באתר של אנבידיה, ולא מצאתי לשפה העברית... תודה מראש. עריכה: מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום יש לי סרט שאני מוריד והוא תקוע על 99.9 אחוז כבר כמה ימים איך אני יכול להפעיל את הסרט דרך תוכנה שתומכת בכתוביות (srt). בתודה מראש Zilberberg
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי 320MB SDRAM (אופיס 2003 לא עולה על WIN98)
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אטרף פתאומי ל wallpapers תגובות חופשי - [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שאלה האם התוכנות המופיעות במאגר עדכניות? האם נבדקו לאי המצאות וירוסים וכד' ומעל הכל האם התוכנות החינמיות הן הטובות כיום בשוק (בהמשך לנושא העדכניות)
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אני רוצה להתקין פאירוול יש לי אנטיוירוס של נורטון איזה פאירוול היתם ממליצים לי
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
החלטתי לאחרונה לעזוב את winamp המוכר ולעבור ל- foobar ולהתבססות על טגים במקום ספריות שתי נק' שכרגע מפריעות לי- א) יש איזו חוסר אחידות בטאגים - חלקם מאפשרים לי למשל להשתמש ב- \ בשביל להכניס מספר ערכים בו זמנית, וחלק לא - יש אפשרות להעביר את כל הקבצים לצורה אחידה? ב) יכול להיות שזה מתקשר לנק' הקודמת, אבל כשאני מסדר את הרשימה לפי שמות אומנים לדוגמא, אני מקבל כפילויות - שני שדות בעלי אותו שם . זה אמנם די דליל והרוב מוצג בסדר, אבל הייתי מעדיף להמנע מזה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
-
אולי מישו יכול להמליץ על תוכנה טובה שתוכל להחליף את Windows media player, רצוי גם אפשרות של כתוביות... ושלא תיקח הרבה משאבי מערכת... אבל לא כמו BSPLAYER שבא עם הספייוואר של SAVE.... משו נקי... יש למישו משו כזה להציע?
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש פלאג אין שיודע לבצע חיפוש של מילים לשיר בעברית ושיציג אותם בצורת קריוקי (Lrc) , רוב התוכנות \ פלאגטינס שניסיתי לא הצליחו לבצע את הפרמטרים הנ"ל כמו שצריך , Minilyrics מהגרסאות החדשות שלה שיפרה את החיפוש פלאים אבל מציגה את העברית הפוך. ב EvilLyrics גם העברית תקולה וכל הזמן צריך לבצע קידוד מחדש וגם 95 אחוז מהמקרים אין תוצאות לחיפוש. אולי מישהו משתמש בפלאגאין Lyrics מעולה שאני לא מכיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
....
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שאני נכנס לחלק מהאתרים אחרי כמה דקות מופיע לי הודעת שגיאה שיש בעיה עם הקובץ mshtml.dll והאתר נסגר.. אך פותרים את זה תודה......
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת איך נקראת התיקיה שבה כל העדכונים שירדו ממייקרוסופט? האם ישנה דרך מהירה להסירם,חוץ מהוספה והוסרה של תוכניות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש תוכנה שמסוגלת לפענח את הדטאבייס? תודה לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין תוכנה במחשב שתהיה מוסתרת, קחלת ממשק ושלא יהיה אפשר לגלות אותה, שהיא תחסום אתר כלשהוא שלא יהיה ניתן להכנס אליו. יש כזה דבר? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכוולכם, אני חדש פה, www.Point-P.net זה התיק עבודות תגיבו
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי 2 מחשבים-רשת כבל מוצלב הzone חוסם לי את הכל פחות או יותר מישהו יודע איך ואיפה להגדיר בתוכנה לאפשר לרשת הביתית לעבור דרך החומה? (ב2 המחשבים יש zonealarm) תודה
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-