עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yonik,

היתה לי בעיה של חלונות שגיאה שקופצים ללא פרטים,וכן קולות מוזרים מהרמקול כמו שלוחצים על באקספייס רצוף בלי למחוק כלום באמת כמובן שלפני ואחרי הרצתי סריקות רגיסטרי רוגלות ווירוסים עם כמה וכמה תכנות,הציעו לי להריץ צאק דיסק שבאמת הפסיק את זה לכמה ימים,הצלצולים המרגיזים לא חזרו עדיין אבל השגיאות חזרו ובגדול [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by avi2014,

יש לי קובץ מוזיקה של 120 דקות , האם יש תוכנה שמחלקת את השיר לשני חלקים... אני צריך תוכנה שתחלק תשיר לחצי חצי... נ"ב לא ידעתי איפה לרשום את זה, זה נראה לי המקום הכי מתאים..

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  3. [attachment deleted by admin]

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. אני שוקל בחיוב להתחיל לעשות קורסים בבית הספר "חשיפה" של האוניברסיטה הפתוחה - באומנויות התקשורת, הטלוויזיה והמדיה. רציתי את דעתכם על הבית ספר? כדאי? לא כדאי? התעודה שווה משהו? או שעדיף לעשות תואר ראשון מלא? האם יש אפשרות לעבודה עם התעודה הזאת? http://www.openu.ac.il/hasifa/communication/c-index-page.html

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  5. יש את התוכנה הזו: http://www.guerillasoft.co.uk/encspot/ שבודקת קבצי Mp3 ו"מנחשת" איזה קובץ באיכות גרועה/בינונית/טובה היא עושה את העבודה טוב אבל היא לא נוחה כלל, רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה דומה אך נוחה יותר.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  6. שלום, כשאני מעלה את אימיול, הקדמליה לא מתחברת לי, זה אפילו לא נראה כאילו זה הולך להתחבר...(חצי עיגול באדום) ניסיתי לבצע חיבור מחדש, חיפוש מקורות להתחבר אליהם...כלום! מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לתקן אותה?

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  7. איך קוראים לה?? ואם היא כידאית?? כי נכון להיום יש לי נורטון 2005 והוא מצא לי וירוס או שניים משקניתי את המחשב!! וזה נראה לי לא הגיוני!!

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  8. מישהו יודע עם איזה תוכנה זלמן עושים את הסירטונים שלהם? (http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=201&code=013.....)

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by iz,

אני מנסה להתקין פלאש פלייר מהלינק הבא : http://www.adobe.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash אני לוחץ על Install Now ושום דבר לא קורה. גם לא זה : וגם לא זה :

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by SupeRnovA,

כאשר אני מכניס דיסק של סרט ביחד עם הכתוביות הדיוידי מראה לי את העברית אבל הפוך אמרו לי שאני צריך להפוך את הכתוביות, רעיון שנשמע הגיוני, עם איזושהיא תוכנה אם איזו תוכנה אני עושה את זה ואיך? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  11. שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לפירסום ההודעה הזאת, במידה ולא, מצטער. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להשתלט על המחשב בעזרת המחשב כף יד שלי. ניסיתי לעבוד עם Remote Desktop וזה רק עשה לי בעיות וכל פעם שחזרתי למחשב הייתי צריך לסדר את הסמלים ולהתאים את גודל החלונות מחדש. חוץ מזה אני רוצה תוכנה שתאפשר לי לראות מה אני עושה על המסך של המחשב הנייח שלי בזמן שאני שולט עליו עם מחשב כף היד. היש תוכנה שכזאת? תודה מרש.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  12. מחפש תוכנה שמעלימה את כל ההיסטורית חיפוש שכתבתי במנועי חיפוש לדוגמה בגוגל יש תוכנה טובה כזאת?

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  13. שלום, אני מחפש תוכנה נגיד בטריילרים וזה שאם לוחצים זה כזה פלאש ,שכאילו תאפשר לי להוריד אותם. נגיד בטריילרים של סרטים/סרטונים שאפשר לראות רק ברשת בלי להוריד. תודה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  14. שלום לכולם הפכתי קובץ בפורמט AVI בגודל של 480 מגה לסרט SVCD בגודל של 900 מגה אין לי יכולת לשנות את גודל הסרט הסופי בגלל חוסר הבנה/חוסר יכולות של התוכנה שאני עורך איתה ( אני עובד עם TEMPEG EXPRESS ) אני בסופו של תהליך נשאר עם קובץ בגודל הנ"ל- האם אני יכול בנרו לבחור באפשרות של צריבת SVCD אבל על דיסק DVD ??? או רק על CD רגיל?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by EFFY3,

נתקלתי בבעיה מוזרה שקרתה בין רגע: קבצי סרטים שהורדתי(מאתר מסוים) וראיתי אותם - כלומר פתחתי את הקובץ וצפיתי בהם ע"ג הדיסק הקשיח- לא נפתחים לי בשום מצב הודעת השגיאה שאני מקבל במדיה פלייר קלאסיק file not found כנ"ל בנגנים שונים, ניסיתי לשנות את השם של הקובץ ופה כבר קיבלתי כיוון כלשהו כי ההודעה היתה:"אין אפשרות לשנות את שם הקובץ וודא כי הוא אינו מוגן... או תפוס ע"י משתמש אחר ניסיתי להעתיק למקום אחר את הקבצים ואותה הודעה צצה, ניסיתי לצרוב וכנ"ל. יש לדעתי איזה תוכנה שמשתמשת בקבצים אלו או.... אין לי מושג מה ולכן אצטרך את עזרתכם החשובה תודה מראש לכולם אפי

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  16. קוראים לה black frog אפשר לקרא עליה פה http://www.theinquirer.net/?article=31966

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  17. Started by galz,

היה לי קזאה כחול לבן המגעילה, שעבדה סבבה. מחקתי אותה והורדתי את הקיי++ הישנות, ואף גרסא לא מתברת. אז הורדתי שוב את הכחול לבן, וגם היא לא מתחברת יותר. התוכנה עולה ופשוט נשארת עלconnecting. מה עושים? הפיירוואל מוגדר לאפשר לה גישה חופשית, ובכלל, אף הגדרה לא השתנתה במחשב מאז שהקזאה עבדה בסדר.

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by ido-nava,

שלום, אני מחפש תוכנה או כל כלי עזר אחר אשר יוכל להראות לי את התעבורה ברשת הביתית שלי או את התעבורה רק דרך כרטיס הרשת שלי. כלומר עם מישהו מעביר ממני קבצים וכו' אז אני יוכל לראות מה הוא מעביר והכל... האם יש כזה דבר ?

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  19. Started by miki891,

אני משתמש בתוכנה Adobe Acrobat 6.0 ME גירסה מלאה. יש לי מדפסת משולבת עם סורק, סרקתי 2 מסמכים. ושמרתי אותם בקובץ סיומת PDF של לתוכנה Adobe Acrobat 6.0 ME פותח תוכנה Adobe Acrobat 6.0 ME וגם פותח 2 מסמכים שסרקתי אותם. אני רוצה להפוך 2 מסמכים לאחד ברצף. כאילו אני רואה 2 מסמכים ברצף. עולה ויורד. ולשמור מסמך קובץ אחד בסיומת PDF. איך עושים? מיקי

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  20. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=376065&sid=127 מה אתם אומרים? בושה... סתכלו על התגובות וגם על הלינקים בכתבה. מה דעתי? אני אישית חשבתי שהגירסה שמיועדת לעסקים מאוד בטוחה... כנראה שטעיתי...

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  21. Started by avimw,

בדר"כ כשאני צורב סרט לדיוידי יש לזה תהליך ארוך ומעצבן: להוריד תסרט להוריד תירגום לעשות תירגום עברי מובנה להפוך את הסרט ל VOB ולצרוב... יש למישהו מושג איך אני צורב דיוידי שיהיה תפריט שלוחצים על עברית יהיה עברית מבלי לעשות תירגום עברי מובנה?!?! כמו בדיסקים מקוריים..

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by lordgod,

וזה בתוכנה אחרת שנותנת מנוע/ RENDER תלת מימד:

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  23. קובץ שלא נפתח אני מחפש עזרה כשאני מוריד אותו למחשב קוראים לו attach.walla אם אפשר לקבל עזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  24. Started by Shasoosh,

אחרי שנים ארוכות של שימוש באימיול אתמול נתקלתי בתופעה הזאת פעם ראשונה: ההורדה נפסקת ומספר המקורות יורד לאפס, העניין הוא שאת אותם קבצים הורדתי בעבר במחשב אחר, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? חשוב לציין, הגירסא היא 0.47a רשמית. אני מנסה להימנע מהתקנה מחדש או איבוד קובץ הקרדיט, הצעות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. תודה לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים