עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Dan1919,

הי, הזון אלארם בזמן האחרון כל כמה זמן מראה לי הודעה כזאת: מה זה אומר? מישהו מנסה לפרוץ לי? זה כל כמה דקות אותה הודעה.. כדי לראות בגדול: http://www.up2.co.il/pics1/1/t0ybhh6qw.jpg

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  2. Started by Trol,

שלום, אני צריך שמישהו יסביר לי איך לעדכן את הביוס, כי אין לי מושג, זה הלוח אם שלי: Octek Rhino P4X266A-A4P עוד פרטים: Manufacturer: PC Partner Product: P4X266-8233 Version: V1.XX אני ניסתי להשתמש בדיסק שקיבלתי עם הלוח אם, אבל זה פותח את ההודעה הזאת: http://img274.imageshack.us/img274/8756/106ec.jpg אני יודה מאוד לעוזרים.. יום טוב, ושבועות נעים.

• 19 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by bykeking,

טוב אז ככה, נגמרה לי הגרסאת trail ואני לא ממש רוצה לשלם 50 $ על התוכנה הזאת אז אני מחפש מקבילה חינמית שלה. האם יש כזאת תוכנה? תודה ;D

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by a-gold,

כל פעם שאני מנסה להפעיל סרטון בטינטרנט ולא משנה באיזה אתר אני רואה את הוידאו במטושטש בצבעים של ירוק וסגול וכחול אם את ם יודעים למה אני מתכוון. איך אני מסתר את זה ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  5. Started by לילושאק,

אני מורידה סרטים מהאי מיול ורוב הסרטים יש איתם בעייה הם עולים ורואים תמונה עם המון נקודות שהופכים לחצים קטנים ניסיתי לעלות את הסרט בתוכנה בי סי פלייר ובמדייה פלייר בשניהם יש את הבעיה האם אני צריכה להתקין תוכנה מסויימת בשביל לראות טוב יותר ובלי הנקודות ואם כן אז אתם יכולים להגיד לי את שם התוכנה וקישור מסויים אני אודה לכם מאוד

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by ido-nava,

אני משתמש ב Windows Xp 64-bit Pro ובקיצור אני מעוניין להתקין Windows Vista beta2 עכשיו יש לי שני מחיצות בויינדאוס ורציתי ליצור מחיצה חדשה כדי שאני יוכל להתקין את הויסטה ... הבעייה היא שהתוכנה PartitionMagic 8.0 לא עובדת טוב ב XP64 ואין אפשרות ליצור את המחיצה .. למישהו יש רעיונות איך אני יוכל ליצור מחיצה לא דרך Partitionmagic ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  7. Started by wow,

אבל שיהיו בה את כל האפשרויות לצריבה כמו בנרו. יש משהו מומלץ ?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  8. כל פעם באתרי Flash עולה לי ההודעה שהוא לא מותקן http://img135.imageshack.us/img135/1783/amacromedia5ff.jpg נכנסתי לאתר של Macromedia כתוב לי שה-media Flash Player מותקנת אני נכנס לאתרים וכתוב שהוא לא מותקן אני משתגע הדבר היחיד שהותקן זה הסרגל של yahoo http://img103.imageshack.us/img103/1261/macromedia6fq.jpg מישהו יודע מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם אני התחלתי לעבוד עם התוכנה הנ"ל ויש לי שתי שאלות! 1.מדוע שכאני מעצב את התפריטים לDVD יש לי לבחור בגלריה רק 2 או 3 תמונות ואין עיצוב כפתורים וכו 2.הבנתי שאין עדיין אפדייטים לתוכנה באתר ולכן רציתי גם לדעת כשעושים מצגת למה אי אפשר לשלב את כל האפקטים ביחד ברנדום כי הוא נותן לבחור רק מספר מצומצם!

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  10. היי, אני עובד במשרד המנוהל על ידי שרת EXCHANGE SERVER - STANDARD EDITION. מנהל הרשת מעביר POLICIES מדי פעם כגון: 1. קביעה כי שומר המסך יחל לאחר X דקות. 2. המחשב יינעל לאחר X דקות. 3. כל יומיים המחשב יבצע סריקת וירוסים. 4. שינוי סיסמה כל X שבועות. 5. ועוד ועוד. . . איך אני מצליח לנטרל את מנהל הרשת לבצע את הפקודות על המחשב שלי ?

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  11. שלום! לפני כמה ימים הורדתי את הבטא החדשה (2) של אופיס 2007 מהאתר של מייקרוסופט. אני צריך לכתוב עבודה ולהגישה בקרוב אך אני נתקל בכמה בעיות בנוגע להטמעת תמונה ותיבות טקסט בגוף העבודה: 1. כשאני מצרף תמונה לגוף העבודה, לא משנה היכן אני ממקם אותה, ברגע שאני משנה משהו בטקסט של העבודה, אפילו אם זה לרווח 2 תווים, התמונה קופצת לשוליים (מצורפת תמונה). יש למישהו מושג איך מעגנים את התמונה למקום מסויים? 2. כשאני מגדיל ומקטין את התמונה אני רוצה לשמור על יחס X וY המקורי. אני לא רוצה לשנות את היחס כי אז התמונה מעוותת. יש למישהו מושג איך עושים זאת? 3. כשאני רוצה להוסיף תיבת טקסט הוא פותח רשימה של איזה 100 סוגים שונים של תיבות טקסט... אין שם תיבה רגילה כמו שהיה באופיס הקודם? 4. כאשר אני מכ…

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  12. אני מחפש תוכנה עם עדכונים של מייקרוסופט לווינדוס XP כדי שאני לא יצתרך להוריד מהאתר שלהם (העדכונים לא עובדים וזה לא קשור לserial או validation tool)

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by BandiT,

שלום. יש לי במחשב כרטיס מודם פקס. הגדרתי אותו כך שכאשר אני עושה הדפסה לא משנה מאיזה תוכנה אז במקום שבוחרים מדפסת אני בוחר פקס ואז זה שולח את המסמך למספר פקס. הבעיה היא כזאת, בהתחלה זה שלח הכל מצויין, ולאחרונה זה חותך את המסמך קצת למטה וקצת שמאלה. יש דרך להחזיר את שזה יצא נורמלי על דף A4?

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  14. Started by NIRAN,

יש קטעים באינטרנט שאמורים להיות בעברית אבל אני רואה במקום ג'יבריש, הורדתי כתוביות ובמקום עברית אני רואה ג'יבריש. איך לתקן? חסרים פונטים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. .www.Lala.co.il.pdf.pdf]http://image.lala.co.il/ENCODED/eMule.Tutorial.by.GolanT.[04.2006].www.Lala.co.il.pdf.pdf תבלו

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  16. Started by ayalonet,

יש לי פיירול black ice והורדתי מסנג'ר 8 (בטא) וזה כותב לי שגיאה 80048820 ושהפיירול חוסם את המסנג'ר. איך משנים את ההגדרות ב-black ice כדי שזה לא יחסום את המסנג'ר? וגם כשלא היה לי את ה black ice הייתה לי אותה בעיה עם מסנג'ר 7.5 ומעלה. איך אני מתקנת את זה?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  17. Started by FatallChill,

איפה אני משנה בנו שלו יסגור את הדיסקים שאני צורב כדי לצרוב עוד דברים אחר כך?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by mind5,

כשאני מפעיל את המסנגר 7.5 הרזולוציה של הוינדוז הופכת ל 640*480 ואיכות הצבע ל 8 סיביות (תמונה גרועה)... נסיתי להסיר ולהתקין מחדש לא עזר...נסיתי להסיר ולהתקין V 8.0 LIVE גם לא עזר אותה בעיה כל הזמן... כשראיתי את הבעיה בפעם הראשונה צעק שחסר קובץ DLL מקבצי המערכת ,הורדתי אותו אבל גם זה לא עזר ...זה רק עזר בהפעלת המסנגר בלי ההודעה שהקובץ חסר ... תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by ShayGTi,

יש לי GEFORCE 6150, שמחובר לטלויזיה. עכשיו יש אפשרות דרך האייקון בטסקבר להחליף בין התצוגות, אבל אני מעוניין שיהיה HOTKEY שיעשה את זה...איך מגדירים דבר כזה? דבר שני, אני מעוניין שהתמונה תוצג על מסך המחשב והטלויזיה בו זמנית...אבל בהגדרות יש לי רק SINGLE DISPLAY :\

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by roes,

אני רוצה לדבר במיקרופון עם חברים שלי בשרת שאני פותח במשחק UT2004 אבל אני לא יכול, אני חייב להשתמש ב Teamspeak ראו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=184616.msg1601128#msg1601128 אבל איך משתמשים בה?? התקנתי אותה אבל אני לא מבין איך משתמשים... אני תריך הסבר או איזה מדריך...

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by JUDO007,

מה האימיול הכי טוב שיש ברשת? אם אפשר לינק בבקשה

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  22. איך אני יוצר מחיצה!!שם..תוכלו להביא לי מדריך?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  23. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לי בעיה במחיקת הודעות בתיבת הדואר שלי Microsoft Outlook. רציתי לדעת היכן אני מוצא במחשב שלי את התיקייה של ההודעות כדי למחוק משם? אני יודע שב- Outlook Express אני מוצא את זה בכונן סי,בתיקייה של היוזר ונכנס לעוד כמה תיקיות, ואז מופיעים לי שם הקבצים. היכן אני מוצא את זה ב- Microsoft? תודה וחג שמח...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Recover My Files גירסה אחרון טעיתי למחוק תמונות חלק לא רואים תמונות אני חייב להציל על תמונות יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by Proteous,

בהתקנה הוא מבצע דרישה ל SP2 יש דרך כלשהי לעקוף את זה ולתהקין אותה על SP1... אני ממש ממש לא אוהב את ה SP2 ...

• 0 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים