תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התהליך המפורט בכותרת התחיל להתעלק לי על המחשב מאז שפתחתי קובץ מסוים, ולא מרפה. אודה מאוד אם מישהו יתן לי הוראות כיצד להסיר את הדבר הזה. הוא Spyware פרסומי של משהו שנקרא SpySheriff
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני לא מצליחה לשמוע מוסיקה בדפי אינטרנט. הwindow media player כן עובד וגם קולות המחשב עובדים..בזמן הקלקה וכ"ו. בנוסף, אני לא מצליחה לראות סרטונים כמו למשל בקישורים הבאים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259450,00.html http://news.walla.co.il/?w=//919935 הדפים עולים עם סימן X במקום הסרטון וגם למטה בדף בסרגל הכלים מימין יש אייקון צהוב עם סימן קריאה שחור...הודעת שגיאה בדף. האם מישהו יוכל לעזור לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שאפשר באזרתה להקליט קול תוך כדי שאתה צופה בסירטון לדוגמא לקחת את הסירטון למחוק ממנו את הקול שלו ולהקליט קול חדש תוך כדי שרואים את הסירטון יש תוכנה כזאת ?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה על תוכנה, כמו FreeRam XP שמפנה מקום בזיכרון. אשמח לשמוע ביקורת איך התוכנה הזו בעצמה...או כל תוכנות אחרות שעושות את אותה עבודה בתודה אלעד
-
- 5 תגובות
- 466 צפיות
-
-
-
יש לי סרט שנמצא בשני קבצים איך אני יכול לאחד אותם? קובץ AVI.. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
איך מוחקים לצמיתות את כל היסטורית החיפוש באימיול? ניסיתי ctrl+a ולא עזר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתדביק לי כתוביות על סרטים ושאני לא אצטרך כל פעם לצרוב סרט עם התרגום שלו, להפוך את הקובץ כתוביות וכו'.. למישהו יש הצעות לתוכנות טובות וקלות לשימוש? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני צריך 2 תוכנות בבקשה: 1.חיבור סרטונים לקובץ אחד 2.הוצאה של סאונד מוידאו
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אודה לכל מי שיכול לתת לי טיפ: בזמן האחרון סרטים שכוללים פס קול ac3 5.1 ערוצים, יוצאים לי מסינק, ולא משנה באזו תכנת עיבוד אני משתמש (WinAVIVideoConverter; TMPGEncDVDAuthor16.exe; Shortcut to VirtualDub_148_AC3.exe או אחרות). סרטים עם PCM רגיל או ac3 סטריאו, נשארים מסונכרנים. מה לעשות???? משווע לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
אצלי במחשב.. אני רוצה לקחת את התמונות שבחלון הקטן..
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי מצלמה רשת של GPT . אני רק שאני מחבר אותה ל usb הווינוס מזהה חומרה חדשה אבל אני מחפש דרייבר בשביל לעדכן אותה . כול מה שאני יודע שהמודל של המצלמה ככה כתוב הוא: usb pc camera , dc-4110. בבקשה אנא עזרו לי במציאת דרייבר !!! תודה לכול המגיב והעוזר!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
הרצתי חיפוש לשם של זמר --> הורדתי תיקיה שלמה --> עכשיו אני לא יודע איך להפסיק אותו הוא כל הזמן מוריד לי שירים מהתיקיה... כנראה שהיא ממש גדולה... איך גורמים לו להפסיק להוריד ממנה?
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי כמו הרוב אני משאיר את המחשב כל הלילה להורדות(רק חוקיות!) בשבוע האחרון כשאני בודק בבוקר במחשב קפוא ותקוע, שום דבר לא מגיב חוץ מריסטארט פיזי מהמארז התשמשתי ב UTORRENT הורדתי כי חשבתי שזו הסיבה עברתי ל bitcomet והבעיה עדיין קיימת כשאני מול המחשב ועובד עם ההורדות ברקע אין בעיה ואפילו אחלה מהירות.... אבל כאמור הבעיה קוראת מתי שהוא אחרי שאני עוזב את המחשב בלילה להורדות לפי קצב ההתקדמות זה נראה שהתקיעה קוראת שעתיים שלוש אחרי הפעולה האחרונה במחשב זה משגע אותי מישהו נתקל בדבר כזה?? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה במשהו קטנטן בזמן שימוש ב- "Rounded Rentagle Tool". משהו לא מסתדר לי. אני מנסה להשתמש ב- Rounded Rentagle Tool בכדי ליצור צורה מלבנית עם קצוות מעוגלים, הבעייה היא שאני לא זוכר איך בדיוק זה אפשרי לגזור בצורה הזאת, אני אסביר. אני מוסיף תמונת רקע, מעל התמונה אני יוצר צורה מלבנית שקופה בעזרת Rounded Rentagle Tool, אני רוצה לגזור את הצורה המלבנית הזו (עם קצבות המעוגלים) ושהרקע שמאחוריה ידבק אליה. מקווה שהסברתי נכון
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מחכה לפחות חצי שעה עד שזה נשלח. ככה זה אצל כולם??
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
[flas :jump:h=200,200]http://רציתי לדעת איזה אנטוירוס נחשב היום הכי טוב לשימוש
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום תוכנה אחת: תוכנה למצלמת אינטרנט: שאפשר לצם וידאו וסתם תמונות.. תוכנה שניה: תוכנה שממירה קובץ DIVX לIFO או BUF.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
היייי רציתי לדעת אם אפשר לעשות ברשת שנגיד הווינאמפ המחשב שלי פועל אז את מה שאני שומע פה ישמעו על המחשב של אח שלי.....? צריך סוג כול שהוא של STREAMING אבל יותר מזה אני לא יודע
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי קבצים מסויימים במחשב שכאשר אני רוצה להסיר אותם המחשב כותב שהקובץ הוא תוכנית ואם אני יסיר אותו אני לא יוכל להשתמש בתוכנית הזאת עוד פעם בעתיד... הבעיה היא שאני רוצה למחוק את זה כרגע בגלל בעיה של מקום וכו... אבל נראה לי שאני ירצה להשתמש בתוכנית הזאת בעתיד. רציתי לדעת אם אפשר לשנות משהו במאפיינים של הקובץ או אם יש תוכנה/שיטה שאפשר למחוק איתה את הקבצים האלה רגיל ואח"כ אני יוכל להשתמש בהם שוב תודה
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש אצלי תופעה שאני סובל ממנה בערך חצי שנה אבל בזמן האחרון היא התגברה.... באמצע משחק כלשהו פתאום המחשב נתקע... אין לי שום שליטה על המחשב ואז אני עושה ריסט דרך הכפתור על המארז.... כשהווינדוס עולה הוא נותן לי את אותה ההודעה כל הזמן... (מוצרפת תמונה) לא יודע מה לעשות... אז מי שיודע להגיב...(במילים אחרות... אני צריך לפרמט?) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני מנסה לראות סרט בתוכנה Bsplayer ומשום מה, הסרט הפוך, למישהו קרה אי פעם?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
השאלה שלי היא, מדוע יש שני process-ים כאלו (AVP), אחד רשום לי כ-system והשני רשום לי על שם היוזר שלי במחשב. יש גם הבדל בצריכת הזיכרון של כל אחד מהם, אם אני לא טועה, זה שרשום כ-system צורך יותר זיכרון אבל לא ברמה היסטרית בכלל. האם יש צורך בשני ה-process-ים האלו או שאחד מהם לא נחוץ בכלל?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-