עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by olegu,

יש לי שני הרד דיסקים במחשב אחד עם 40 GB והשני עם 4 GB. ההרד דיסק הקטן הוא בFAT32 והגדול בNTFS . אני רציתי לשנות את ה40GB לFAT32. אבל התוכנה אומרת שההרד דיסק השני הוא DYNAMIC DISK ולא NTFS ובWINDOWS כתוב שזה NTFS ובגלל שזה DYNAMIC אני לא מצליח לעשות שינוים ולהפוך את ההרד דיסק FAT 32 וליצור מחיצות כל האפשרויות סגורות לי שם בעוד שבהרד דיסק הקטן אני יכול לשנות מה שבא וליצור מחיצות. כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזו? ??? ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by nadav1379,

אני צריך תוכנה שתפתח לי טלפונים נעולים אל תדאגו אני לא גנב ולא פורץ אותם אני מביא לחבר

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. יש לי 2 יוזרים אחד שלי אחד של אחי ואני צריך לדעת מה הוא עשה..כי הוא בד"כ זה שהורס תמחשב יפה שלי שקיבלתי ליומולדתתתתת...יש תוכנה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  4. כל פעם שאני מכניס את הדיסק דריבר של הלוח המחשב נתקע.(והדיסק חדש) הדיסק מהנילון והמחשב חדש אחרי פירמוט תגידו יש מצב שפירמטתי פירמוט מהיר בפעם הראשונה ובגלל זה זה ככה? את הכרטיס מסך וכל שאר התוכנות הצלחתי יש מצב שזה בגלל זה? או שאין מצב שהוא היה נותן לי להתקין משהון אם לא הייתי נותן לו בפעם הראשונה פירמוט מהיר?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  5. Started by DXT,

שלום. אני מחר מפרמט את המחשב כי אני מקבל חלקים חדשים. ולא פועל אצלי export messages משום מה זה אומר: failed to initialize MAPI...? אז איך אני מגבה את ה- contact list שלי ואת כל ההודעות שלי?

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by gilp123,

שלום, יש לי תוכנה של ACROBAT PRO 7 , לאחר שביצעתי ROTATE לדף ביצעתי שמירה. לאחר שסגרתי ופתחתי את הקובץ שנית, ראיתי שלא התבצע השינוי לאחר השמירה. האם מישהו יודע מדוע?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  7. אז ככה: אני בטוח (למה ראיתי את זה) שישנו תוסף לאיציק שבו אני רואה אנשים ששמים את עצמם במצב invisibale (שאני רואה אותם אוףליין אבל הם לא) משהו יודע איך קוראים לתוסף הזה? ואיפה אני יוכל להוריד אותו?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי המון קבצי avi של סדרות מסוימות , וכול מה שאני מבקש האם מישהו יוכל להדריך אותי איך אוכל לקצץ את הפתיחים (intro) של אותם קבצים . כך שאוכל לדלג על הפתיח (ועל הקרדיט בסיום) וישר לצפות בסדרה וכמו כן לחסוך במקום . ניסיתי לערוך בVD אבל לא ממש הצלחתי, אני מחפש סריפט שאוכל להפעיל על מספר קבצים גדול . אשמח גם להצעות בשימוש בתוכנה אחרת . תודה.

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  9. שתהייה טובה, לא יקרה בטירוף ושלא תהרוג את הסטורג'.

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  10. Started by speakspeak288,

היי, התקנתי לאחרונה וינדוס 10, ואני מחפש להתקין אנטי וירוס בגירסה מלאה, שהוא ללא תשלום. אני יודע שקיימות גרסאות חינמיות באינטרנט, אבל תמיד הן מגיעות עם הגנה בסיסית בלבד. הורדתי בעבר מספר תוכנות אנטי וירוס, ביניהן AVIRA, MCAFEE, AVG, ועוד.., בגירסתן החינמית, ותמיד בדיקות ההגנה היו חלקיות, ונדרש ממני בהמשך להוסיף תשלום. שתי שאלות: 1. מה האנטי וירוס הכי מומלץ, ומה ההגנות הכי חשובות שהוא אמור לספק? 2. מאיזה אתר אמין אני יכול להשיג אותו בגירסה המלאה החינמית? אודה לעזרה.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by motorishta,

ערב טוב. אני רוצה לרכוש את הכרטיס קול הנ"ל :Creative Labs Sound Blaster Extigy הכרטיס דיי ישן, ואני רוצה לחבר אותו עם ווינדוס 7. האם יש עדכון בשבילו? זה קישור לכרטיס: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,22628,00.asp תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  12. שלום לכולם, הורדתי את האימיול שקיים אצלי מהאתר lionetwork. יש לי בעיה עם ההורדות הם איטיות לאללה (מגיע ל 0.5K ובשיא ל10K), בעיה אצלי באינטרנט אין כיון שאני גולש על 750K. הבנתי שאחת הבעיות היא גם שמעלים ממני משתמשים אחרים, לא שאני סוציומאט אבל זה תוקע לי את מהירות ההורדה באופן משמעותי. בהתחלה הכנתי רשימה ארוכה של הורדות חשבתי שזה עוד דבר שתוקע את המהירות של ההורדה אבל התברר לי שלא. אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח. נ.ב ביטלתי FIREWALL, אומנם הפעלתי בביוס את הפונקציה של HT במעבד זה יכול להיות עוד דבר שתוקע..?

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. בגלל קצב ההעלאה המגוחך שיש בארץ,לוקח המון זמן לשלוח קובץ וידיאו קצר ,גם אם הוא ברזולוציה ובאיכות נמוכים. ידוע לי שיש פורמטים חדשים ויעילים יותר בכיווץ וידיאו כמו-h.264 וגם vc-1 . קיים גם פורמט ה-flv שרשת YouTube משתמשת בו. אני מעוניין להתחיל לעשות שימוש בפורמטים הללו לשם הקטנת קבצי הוידיאו שברשותי, שאותם צילמתי עם המצלמה הדיגיטלית שלי כך שאני אוכל לשלוח לחברים במייל. קבצי הוידיאו שהמצלמה(Fuji f-30 )יוצרת הם קבצי avi בפורמט MJPEG,כלומר motion jpg : http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf30/ באיזה פורמט\קודק עלי להשתמש על מנת להקטין עד כמה שאפשר את קבצי הוידיאו. אני מוכן לאבד הרבה מהאיכות הראשונית כל עוד מתקבל קובץ קטן שעדיין נראה סביר. מה הן התוכנות החינמיות שעושות זאת…

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  14. יש לי פרוייקט של מעלון מדרגות ואני רוצה לבנות את זה בתלת מימד וגם אם אפשר לעשות שהמעלון יזוז האם יש תוכנה כזאות?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by tomey,

אני מאוד אוהב את תוכנת soulseek כי היא מוצאת דברים שתוכנות הורדה אחרות לא היא עובדת מאוד לאט ולא מצליחה להוריד מחצית מהשירים (מופיעים כאדום faild ) התוכנה גוססת Huh יש בעעית חיבור ??

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  16. אני משתמש ב IE7 ואין לי מושג איך אבל הפס גלילה ברח לצד השמאלי,איך אני יכול לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  17. טוב אני אספר לכם את הרקע, ואשמח לעצות איך לבצע את זה (חשבתי גם בפלאש וגם לא בפלאש). בחברה איפה שאבא שלי עובד מוכרים לוחות חשמל, עכשיו הם רוצים ליצור כמו דבר כזה נוסח "הרכב את לוח החשמל המודולרי שלך" תהיה מסגרת בגודל נתון נגיד 2200 מ"מ, ובצד יהיו נגיד 3-4 סוגי פאנלים בגדלים שונים. הלקוח\אדיוט ימשוך את הפאנלים ללוח וימלא לפי איזה סדר\כמות שהוא רוצה כל עוד זה לא עובר את גבולות הלוח. אפשר לראות בזה מן משחק הלבש את הבובה שקיים ברשת בשלל גרסאות, אבל פה צריך יהיה צריך לבדוק שהמשתמש הרכיב את החלקים בצורה חוקי. הנחתי שזה יכול להסתבך, אז אפשר פשוט לעשות שהחלקים "יתמגנטו" (יש סט פקודות שיכול לעשות את זה?). ולרשום הודעה למשתמש שלא יעשה שטויות ויבדוק פעמיים שהוא הרכיב בסדר. עד פה …

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  18. הכי חשוב בתוכנה שאפשר ליגרור תמונות מוזיקה וליצא לקובץ עצמאי שכל אחד יכול ליפתוח בלי להעזר בתוכנה עצמה מה אתם ממליצים ? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום חברים, אני מחפש תוכנה שאני יוכל לשים בה נגיד 50 תמונות והם ירוצו על המסך, כאשר כל כמה שניות אני רואה 2 תמונות במקביל ואז אחריי כמה שניות אני רואה עוד 2 תמונות וכך הלאה.. לא מצאתי משהו באינטרנט, אשמח לעזרה..

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by booster,

שלום.מדי פעם שאני פותח את תוכנת ה office פעם את ה word ו outluk ולפעמים גם כשאני רוצה לראות תמונות נזרקת לי הודעה שלא מוצא את הקובץ שרשמתי ומבקש שאני אכניס את דיסק ההתקנה. כשאני מכניס את דיסק ההתקנה זה מסתדר. ניסיתי לחפש את הקובץ בדיסק ולא מצאתי. הסרתי את ה office והתקנתי מחדש ועדיין לפעמים קופצת הודעת השגיאה הזאת. מה עושים? תודה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by orenc17,

לחבר שלי יש MINI IPOD אני מחפש בשבילו תוכנה שתהפוך את האיפוד לכונן במחשב ואז יהיה אפשר להעביר אליו גם קבצים אחרים תודה למי שיעזור נ.ב. התוכנה הייתה פעם בטק טיוי

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  22. אני לא מכיר את התופעה אבל משום מה כרגע אין לי מקום בכונן C , יש לי הארדיסק אחד עם מחיצה אחת של 80 ג'יגה. המחשב ריק לחלוטין , כאשר אני בודק את נפח תיקיית WINDOWS שבכונן C כמובן ,אני מבחין כי גודל התיקייה כמעט 70 ג'יגה, כאשר בפועל נפח התיקייה האמיתי פחות מ1.4 ג'יגה. כאשר אני נכנס לתיקיית WINDOWS עושה CTRL+A ומסמן את כל התוכן זה מראה 1.4 ג'יגה. אך משום מה שעושים בדיקה לתיקייה עצמה מתקבלת תוצאה מטורפת של 70 ג'יגה כמעט , ברור לי שמדובר באיזה ווירוס או משהו זדוני שמכוון לעשות זאת , שמעתי על התופעה בעבר ,אך אין לי מושג כיצד נפתרים מזה. ניסיתי לחבר עוד הארדיסק ולהרחיב את מחיצה C אליו(EXTENDED VOLUM) כך שהתווספו לי למעשה עוד 40 ג'יגה(HD של 40 ג'יגה הוספתי) , אך אחרי מס' ימים תיקיי…

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  23. איך ניתן לצרוב דיסק למערכת ולבטל לחלוטין את ההפסקה של השתי שניות בין השירים בנירו? הבעיה קיימת רק בין השיר הראשון והשיר השני.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by itaic,

שלום אני מחפש תוכנה שתאפשר לבנות את ה"מפה" של המסכים שאותם אתכנת - ואם אפשר שהתוכנה תהיה ידידותית וקלה(כלומר רק איך המסך ייראה) האם יש כזו? תודה

• 7 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.