עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הורדתי את GREENSHOT אבל אין בה את האפשרות של מסך נגלל בדפדפן כרום . וניסתי את FIRESHOT PRO למשך תקופת ניסיון והיא יכולה ללכוד עמוד אינטרנט נגלל (ולא ללכוד את כל העמוד ,אלא בחירה שלי עד איפה) תודה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by kewl,

יש לי מצלמת minicam, של חברת soligor דגם mc-40 vga חיפשתי באתר שלהם, חיפשתי בגוגל, חיפשתי דרך ת'ראד הדרייברים כאן, ולא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי. יש דרך אחרת להפעיל את המצלמה?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  3. Started by taimor,

תהנו אחים שלי... http://www.deviantart.com/deviation/43424954/

4. שלום לכולם, אשמח מאד לעזרה אני די תקוע.. קניתי ציוד הקלטה-מיקסר מיקרופון וכרטיס קול שמחבר את המיקסר דרך USB למחשב. הכרטיס אמור להיות מזוהה אוטומטי (בלפטופ שלי הוא זוהה בלי בעיה) העניין הוא שאני נכנס לווליום קונטרול לפרופרטיז ומסמן את האופציה RECORDING לא מופיע לי שום דבר בחלון למטה והריבוע של הOK מסומן באפור כלומר-מת. התוצאה היא שאני לא יכול להקליט -התוכנה לא מזהה את המיקרופון ולא קולטת סאונד. אני משתמש בWINDOWS XP המיקסר וכרטיס הקול הם של בהרינגר מה עושים?? ??? ??? תודה מראש על העזרה!! אלון

5. Started by RDS,

טוב תראו, יש לי שני כוננים C ו-D... הווינדווס מותקן על C. כאשר אני מתקין כל יישום שהוא, הברירת מחדל של ההתקנה היא C. ברב ההתקנות יש אפשרות לבחור את הכונן, אך בחלקן אין, והוא באופן אוטומטי בוחר ב-C. אני מעדיף שכל הקבצים יותקנו ב-D. מה לעשות? יש תוכנה שמשנה את כונן ברירת המחדל? תודה

6. Started by Funkyzord,

אז אך לאביר גיגה ל:c מ נעשתי אם partition magic 6 והוא לא הצליח נ.ב יש לי וינדוס אקס פי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by morans,

היי אנשים! השאלה מופנית לאנשים שלומדים שפה עם התוכנה רוזטה סטון ועם ווינדוס 7 (אני מקווה שיש כאלה פה) ואם לא אז אולי בכל זאת תוכלו לעזור לי! התקנתי ווינדוס 7 ואז את הרוזטה סטון, אבל אני לא מצליחה לגרום למיקרופון להיות "גלוי" באפשרויות של הקול ואז אני לא יכולה לבחור אותו וכמובן לא יכולה להשתמש בתוכנה כי יש שיעורים שכוללים מיקרופון. המיקרופון שלי כלול במצלמה של לוג'יטק http://www.wired.com/images/productreviews/2008/09/logitech_quickcam_ultra_vision_f.jpg אני לא מצליחה לגרום למיקרופון להיות גלוי ברשימה של המיקרופונים בתוכנה..... מישהו נתקל בזה? מכיר את הבעיה? תודה לעוזרים!! מורן.

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by amisha,

יש תוכנה כזו שתיתן לי מידע ( רזולוציה מקודד פריים רייט שיטת שידור וכו' ...) ?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  9. אני צריך תוכנה טובה הקלטה מכרטיס TV ל MPG לא לAVI עד היום ב 2130 (ג'יימס בונד)

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Sweet_Tooth,

אז כך מצאתי משחק קטן עם רקעים יפים ורציתי "להוציא" אותם ולהשמש בהם כוולפאפרס לווינדוס בתקיה של המשחק לא היו קבצי אימג' רק כמה קבצי קול וקובץ DAT אחד גדולת, איך אני מוציא את התמונות מהקובץ הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. הכרטיס הוא כרטיס רשת חדש של Level One , עדכנתי קושחה. הIP סטטי. הייתי בשמחה "משנמך" לגרסה 5, אבל זה בלתי אפשרי. לא מצאתי פתרון לזה בחיפוש בפורום\ברשת. מישהו מכיר\יודע למה זה קורס? (כן, גם אני לא סובל את התוכנה הזו, זה בשביל אחי הקטן). תודה מראש. (וחג שמח)

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by ofeky1,

הצלצול של הפלאפון מקפיץ אותי לפעמים אז אני מעוניין להנמיך את ההתחלה של הצלצול שהוא יתחיל חלש ואחרי כמה שניות יתגבר לווליום המקורי שלו יש אפשרות לעשות את זה בNero WaveEditor? ואם כן איך... אם לא איזה תוכנה צריך? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by eyahalom,

שלום כולם, האי מיול שלי בן כשבועיים, עובד רצוף ומוריד רצוף. אני עובד עם ווינדוס XP ופיירוול של זון אלארם, כאשר הפורטים הרלוונטיים פתוחים. הורדתי את התוכנה דרך TUCOWS ולא דרך ליונטוורק ודומיו... הבעיה היא שאני מוגדר כLOWID, נראה לי שמשהו בקונפיגורציה מוגדר אצלי לא נכון. הCAPCITIES מוגדרים כ64KB להורדות ו11KB להעלאות. זה הDEAFUALT ולא נגעתי בהגדרות הללו. בנוסף הריבועים של הלימיטים לא מסומנים אצלי בהגדרות. הLOWID מוגדר כ13 - 1.3% (לא שיש לי מושג מה זה אומר, הבאתי את הנתון הזה מדף הסטטיסטיקה של האימיול). השאלה שלי היא מה אפשר לעשות? אני משתף חופשי. בקובץ הלוג רשום שאני צריך לבדוק את הקונפיגורציה כי אני LOWID...זאת הסיבה שפניתי אליכם. אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by ksesa1,

איך אני פותר את הבעיה הזאת? יש לי כרטיס מסך :NVIDIA GeForce 6800 GS זאת נראת לי בעיה בקול [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  15. Started by Tchr0,

שלום לכולם מישהו יודע אם יש איזה תוכנה או אופציה בwindows שעושה את הגלילה חלקה? יענו שתהיה תנועה אחידה ולא קפיצה מדובר בעיקר בדפדפן ובword תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by jhs7hyr,

אני לא יודע מה קרה אבל עכשיו שאני מנסה להכנס לקישור באינטרנט במקום להיכנס לאתר זה מוריד לי קובץ זה דוגמא זה קורה כל הזמן

17. שלום 1. האם יש אפשרות לשנות שפה לעברית באדובי רידר, או לחילופין להוריד בגירסה עברית באם ישנה כזו? 2. במידה והתשובה לשאלה לעיל היא לא, האם ישנה תוכנה דומה לקבצי PDF שכן פועלת בעברית? תודה

18. Started by UrielZ,

שלום, שמי אוריאל ואני חדש פה בפורום. אני עוסק בפוטושופ כתחביב ואציתי לשתף אותכם בכמה מהעיצובים שלי. אשמח לתגובות [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by nadav1379,

אני עשיתי מצגת Presentation אבל עכשיו רוצים שזה יהיה במכשיר DVD איך אני עושה את זה שאפשר יהיה ליראות את זה בDVD?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  20. Started by chap123,

הורדתי סרט (דוגמא: צ'ה חלק 2) ואת התרגום שלו אבל התרגום בג'יבריש.

21. Started by law89,

היי מחפש תוכנה או תוסף לדפדפן שחוסם הפעלה אוטומטית של קטעי וידאו.

22. למי שמכיר ישנו מעין רכיב חומרה שנקרא MAGIC CARD שהוא נכנס לאחד מכונני ה IDE ואז מונע שמירת שינויים במחשב לאחר כיבוי או RESTART, לרוב הוא בתוך בתי ספר וכדומה למנוע נזקים, השאלה שלי האם ישנה תוכנה שיכולה לעשות את אותו הדבר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  23. Started by gal atedgi,

יש לחבר שלי את התכונה דמיון DAEMON Tools והוא לא עובד לו תראו תמונה http://www.rar.co.il/files/eMule-1135004836.jpg הילד בתמונה זה חבר שלי

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by No_Man,

לאחר פירמוט של מחשב די חדש והתקנת MUI ודריברים יש כמה בעיות . . . ה-MUI אמור להפוך את הכל לעברית, משום מה הדבר היחיד שהוא עשה זה להעביר את כל הסמלים ואת ה"התחל" לימין (אבל עדיין כתוב Start), שהמחשב עולה רשום Wellcome ולא "ברוך הבא" והוא בעצם כמעט ולא שינה עוד שום דבר חוץ מכמה דברים בלוח הבקרה, שגם שם השמות הם עדיין באנגלית והתפריטים גם באנגלית אבל יש רק כמה דברים שהוא שינה להם את השם לעברית. אבל אני יכול לכתוב בעברית. מה הבעיה? זאת לא פעם ראשונה שאני מתקין MUI וזה תמיד עובד, למה עכשיו לא ? מה שכן, ה-MUI זה דיסק צרוב שצרבתי לפני כמה ימים וזאת הפעם הראשונה שהשתמשתי בדיסק הזה. אולי ה-MUI דפוק ? בעיה נוספת . . . אין קול. התקנתי את כל הדריברים שצריך, בדקתי במנהל ההתקנים ורשום …

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by ddwins,

שלום לכולם, לא מזמן התקנתי ווינדוס 7 ולאחר כמה זמן התקנתי ביטורנט, התחלתי להוריד קובץ בעל הרבה מקורות ועם קצת ליצ'רים והביטורנט לא זז, ביטלתי את ה UAC ביטלתי את הפיירוול, אין לי ראוטר והאינטרנט מוריד בסדר גמור בהורדה ישירה, אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות בכדי שהביטורנט יוריד (הורדתי את הגרסה החדשה ביותר של UTORRENT) וניסיתי מספר קבצים להוריד כולם עם הרבה סידרים ומעט ליצ'רים.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.