עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Haflo,

יש לי קובץ בגודל 130MB, מה התוכנה הכי טובה לחלק אותו לקבצים קטנים? ואיפה היא נמצאת ברשת?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. (ניסיון אישי בבקשה, לא "שמעתי ראיתי") עברתי לפני מספר חודשים מ-NOD32 2.7 (פלוס Sygate Personal Firewall) ל-Kaspersky Internet Security 7.0, ואני מוכרח להודות שבאופן כללי אני דיי מאוכזב. הפיירוול מאוד לא ידידותי, הוא יותר מזכיר לי את הפיירוול של ה-XP עם שתי הגדרות "פועל / לא פועל" מאשר את ה-Sygate ז"ל שהיה לי לפני כן. הוא לא מאפשר לי לראות את תעבורת הרשת שלי, וגם כשאני מנסה להשתמש ב-Netlimiter אז משום מה ה-process שלו מוצג שם בתור משהו בעל תעבורה (כי הוא כביכול סורק הכל) ולכן אם בפועל אני מוריד למשל ב-150KB/s, ה-netlimiter מציג סה"כ 300KB/s (כי יש 150 של התוכנות האמיתיות, ועוד 150 דימיוניים של ה-KIS). בנוסף לזה, יש איתו איזושהיא בעיה מאוד הזוייה, מדיי פעם הוא פשוט חונק…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מה זה פאצ' של תוכנה ואיך אני אמור להפעיל אותו

• 11 תגובות
    • 10.8k צפיות
  4. מצורפת תמונה . הבעיה היא כזו: כאשר אני יוצר קובץ אין לי שום בעיה לראות אותו כפי שיצרתי אותו בדיוק וגם כאשר אני מעביר אותו במייל לאחרים עם גרסאות WORD שונות משלי . הבעיה היא כאשר אני מקבל קובץ ממישהו אחר ואצל כולם הוא עובד פיקס ובמחשבים שונים וגרסאות WORD שונות (אפילו ב 2007 כמו שלי) רק אצלי זה נראה לא מסודר ו50% מהקובץ מגיע מבולגן וללא רווחים ניתן לראות בתמונה המצורפת עזרה ! תודה .

5. Started by ori83,

שלום, אני מנסה לראות סרט על מחשב קצת ישן (פנטיום 3 450 מגה הרץ) והסרט זז נורא לאט. הסרט מקודד ב XVID ה kbps נמצא על 1016. איך אני מוריד את האיכות שלו או ממיר אותו לפורמט אחר שאני יכול להריץ?

• 11 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. Started by gkman,

שלום לכולם. אני משתמש בuTorrent ומגלה שהחיבור לאינטרנט מאט להחריד. בזמן שהתוכנה פועלת מהירות האינטרנט יורדת מ-10 מגה ל1.5 (המקרה הטוב) -את זה בדקתי באמצעות - http://speedtest.bezeq.co.il/index.html השתמשתי ב- setup שיש לתוכנה אבל זה לא עזר- ניסיתי להשתמש בbitsprit אבל גם הוא האט את החיבור אני לא יודע מה הסיבה לזה. לא זכור לי שה- uTorrent היה מאט לי את החיבור כלכך. הייתי אומר שזה התחיל לפני כחודש חודשיים. בכל מקרה אשמח מאוד אם למישהו יש פתרון. תודה

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. עשיתי פירמוט והמערכת הפעלה שאותה התקנתי היא WIN XP PRO SP3 ENGLISH, קודם כל התקנתי את MUI שיעשה לי את המערכת הפעלה לעברית. עכשיו אני לא מרוצה מEXPLORE 7 יש דרך לחזור ל6? ההסרה של זה לא מופיעה לי בהוספה והסרה של תוכנות. הא ועוד שאלה יש לי גם WINDOWS MEDIA PLAYER 11 באנגלית.. יש עידכון בMICROSOFT שישנה את השפה לעברית?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by The Dom,

לחצי פעמיים חיכיתי כמה דקות והוא לא רוצה להיפתח.... מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Unavoidable Encounter,

בזמן האחרון אני רואה בהרבה אתרים שכתוב בכל מיני מקומות [AD] במקום פרסומת שהייתה אמורה להיות שם איך אני מסדר את זה?

10. Started by crow3d,

אני שוקל כבר כמה זמן שינוי מערכת הפעלה מxp pro sp3 32bit או לubuntu או לwin7 אבל win7 אני רואה את צריכת נפח המקום הגדולה שלו והוא די שדרוג של ויסטה ואני די בלבטים כרגע מאד טוב לי עם הXP הנוכחי זה מחשב יחסית חדש לוח אינטל צ'יפסט G41 מעבד E8400 2 ג'יגה זיכרון מיועד למשחקים לצפיה בסרטים אינטרנט תוכנות שיתוף - אימיול וטורנט ואופיס מה אתם אומרים עדיף לדבוק בווינדואז הישן והטוב ? או לנסות לשנות גישה? לאיזה לינוקס נחמד וחביב? אם אתם אומרים שיש בעיית תאימות של דרייברים , אפשר למצוא ולגבי משחקים ראיתי שמשחקים עובדים וגם יש אימולטור לתוכנות ומשחקים של ווינדואז השאלה מה כדאי? אשמח לייעוץ בנושא

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בבקשה עזרו לי ומה שאתם אומרים שכדאי בבקשה הביאו לי לינק לזה כי אני לא יודע מאיפה להוריד תודה רבה! שוב תודה לכל העוזר.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. אני צריך תוכנה טובה שבאמצעותה אני יכול לשלוט על המחשב השני (שהוא בכלל בעיר אחרת) ואני לא מתכוון לפריצה.. אלא לתוכנה שמתקינים בשני המחשבים עם ססמאות.. פשוט אני צריך זאת לצורך גיבוי של המחשב השני מבלי לסוע אליו. עכשיו אמרו לי שהתוכנה של נורטון לא תעבוד לי אם יש לי כבלים.. יש לכם המלצות לתוכנות אחרות (ושלא יגמרו את כל המשאבים) תודה מראש טומי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. פשוט שאני פותח אותו על המחשב הוא TRACK ואפשר להפעיל אותו על המחשב,אבל כשאני מעתיק אותו לשולחן עבודה/MP3 הוא לא עובד האם יש אפשרות לעשות שהוא לא יהיה TRACK או שיעבוד. פשוט אני רוצה להעביר את השירים מהדיסק(מקורי) לMP3.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. אני מחפש באתר של מיקרוסופט ולא מוצא להורדה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. רוב הסרטים דווקא בסדר, אבל מידי פעם אני נופל על קבצים עם סאונד חלש, שאני צריך להגביר עד המקסימום בוינדוס בתוכנה וגם ברמקולים, וגם זה לא תמיד מספיק בשביל לשמוע בכיף... השאלה אם יש תוכנה שמתקנת את זה... הבנתי לפני כמה ימים שאולי יש חלק ב ffdshow שמתקן את זה, אבל בתוכנה לא מצאתי שום פתרון לבעיה (לא מצאתי בכלל לשונית בשם אודיו\סאונד), תיקון: עם המקודד שמותקן לי (klite) הותקן לי אוטומטית גם: ffdshow build 2005-12-22 ffdshow VFW interface נדמה לי שזאת הגירסא האחרונה... תודה (:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Moty_p,

שלום אנשים, בעבר הייתי משתמש בגואסט (בעזרת דיסקט) פלופי 1.44 כדי ליצור גיבוי לדיסק קשיח (מדיסק לדיסק) היום אני רוצה ליצור קובץ איימג' כדי לגבות את כל הדיסק הקשיח שלי (ואיתו כל הקבצים ומערכת ההפעלה) באיזה תוכנה כדי להשתמש? האם התוכנה מתאימה לכל הדיסקים הקשיחים או שאני צריך גירסאות מיוחדות לסוגים השונים כמו WD ו MAXTRO? תודה לעונים :-)

• 11 תגובות
    • 8k צפיות
  17. Started by neogod,

ZA התחיל לעשות בעיות בזמן האחרון ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש אך לאחר ההתקנה מחדש הוא חוזר להגדור שהיו לפני ההסרה. כיצד אני יכול להסיר אותו מבלי שישמרו לי ההגדרות? איפה נמצאים הקבצים שהוא הוא שומר את ההגדרות, לא הצלחתי למצוא אותם!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by abarbotel,

היי לפי תכנת סנדרה הבנתי שיש לי לוח אם של חברה בשם jetway פירמטתי את המחשב והייתי צריך להתקין כרטיס קול חיפשתי באינטרנט אתר של החברה הזו ולא מצאתי. כרטיס הקול שלי הוא מובנה. מה עושים? בנוסף יש לי שאלה נוספת אני רואה לפעמים שם שם כרטיס קול בשם רילטק זה מה שנראה לי השם של הכרטיס שלי.. מצד שני שמעתי שאם הכרטיס שלי הוא מובנה על לוח האם אז אני אמור להוריד דריברים אליו מהחברה של הלוח אם ולא מחברת רילטק. מה עושים? בנוסף יש לי בקשה קצת פחות קשורה לכותרת.. מישהו אולי מכיר או יודע איך אני יכול לארגן לעצמי מאגר של המון המון דריברים לכל מחשב כמעט והחומרה שלו? הורדתי דיסק עם 2500 דריברים אבל אני לא יודע איך משתשים בזה כי הכל שם נראה מבולגן ואני לא יודע איזה דריבר שייך למה.. תוד…

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by intel suck,

היי אני מכניס כתוביות שמתאימות לסרט אותו הסוג אותו השם והכל הכתוביות מופיעות לי אבל בג'יבריש בכל הסרטים אצלי זה ככה מה לעשות? :s05:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני עוד אתקין ווינדוס חדש על כונן מפורמט.................אני לא רוצה לאבד את הקרדיט שלי איזה קובץ להעביר ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לפני פחות מ10 דקות התחיל להפתח חלון אקספלורר עם הכתובת הבאה: http://65.243.103.62/trafc-2/rfe.php?cmp=vm_mg_old&nid=ik&lid=home&uid=b4afa6be055811dcb1f1003048895bfc&guid=6c58594e+e59e8933c32444ed95b053fcc07d9bfb&affid=67508&url=http:%2F%2Fwww.ynet.co.il%2Fhome%2F0,7340,L-8,00.html החלק של YNET זה משתנה בהתאם לאתר שאני נמצא בו כמו כן מופיעה לי ודעה שברגע שתחזור אני אצלם אותה איןלי מושג מזו הכתובת הזאת אבל הנה מה שכתוב שם: ההודעה שמופיע לי מפנה אותי לאתר של תוכנת אבטחה או משו כזה.. מישהו יודע מזה ומה אנ צריך לעשות בשביל להפסיק את זה? עדכון הנה ההודעה שמופיעה לי וזה האתר שנפתח לי בנוגע לתוכנת אבטחה http://www.errorsafe.com/pages/scanner/index.ph…

• 11 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by gaf,

שלום לכולם, יש לי DVD של חברת APEX 811. נניח הורדתי סרט, והורדתי כתוביות בשבילו. מה הדרך הכי פשוטה לצרף אותם? אני יודע שיש DVD שיכולים לקרוא כתוביות אם צורבים על הדיסק את הסרט והכתובית באותו שם. איך אני יודע אם שלי כזה? ואם לא, מה בדרך הכי פשוטה לעשות את זה? תודה!!

23. אני שוקל לעבור לוינדוס 7, והייתי מעוניין לדעת אם אחת או יותר מהתוכנות בתמונה שהוספתי, לא עובדת תחת וינדוס 7, ואם כן, מה אפשר לעשות בנידון? התוכנות: http://img87.imageshack.us/img87/120/programs.jpg תודה רבה מראש לעונים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני חייב לדעת איך צורבים בתוכנה של דמון טולס (אם בכלל אפשר לצרוב בה) כי אני מוריד קבצי דיסק משחקים ותוכנות וןאני רוצה לצרוב אותם בדמון טולס במקום להדמות אותם כיאילו לפתוח אותם ע"י כונן וירטואלי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני די מתחיל בvb ואני בונה ככה תוכניות שעולות לי לראש אז סתם עשיתי תוכנית קטנה שמציגה תמונות אני עובד על איזה acdsee אז זה התחלה בבקשה תורידו ותסתכלו ככה כליל הנה הלינק http://planet.nana.co.il/tomertot/picbrowser.exe

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.