עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. תודה מראש לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by hamoodit,

אם מישהו יודע מאיפה ניתן להוריד את התוכנה, אנא ענה לי.. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  3. Started by Gliding,

הגרסא שמופיעה באתר היא לדעתי די ישנה...לא? הורדתי אותה ואין שם אפשרות לבחור את המעבד שלי...אז אני לא יודע כמה התוצאות שלה יהיו נכונות אני יודע שקיימות גרסאות חדשות יותר, רק לא מצליח למצוא אותן...

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by No-One,

לא משנה אם יש למישהו לינק לגירסה אפילו ישנה. לא מוצא בשום מקום. צריך להתעסק עם משהו שם, תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by IlanF,

אני צריך IE 6 standalone שירוץ בוסף לIE8 שיש לי על ויסטה. כל הגרסאות שמצאתי בגוגל מביאות שגיאה בהפעלה... תודה

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  6. האחרונה ששמעתי שיצאה היא גרסה 11, האם יש גרסת Portable יותר מתקדמת שניתן לקנות\להוריד\להשיג?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  7. שלום, יש ברשותי כונן dvd כבר משהו כמו 5 שנים מסוג hl-dt-st dvd-rom gdr8161b התאריך עדכון האחרון שלו הוא בשנת 2001 גרסת העדכון- 5.1.2535.0, חבל לקנות dvd חדש, הdvd במהירות x16 של LG, הבעיה שהוא לא קורא\מזהה תקליטורי dvd של היום , כמו לדוגמא את battlefield 2 או את need for speed :ms..

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  8. שלום, התחלתי לפתח רעיון לפרוייקט/סטארט-אפ מגניב וחדשני. אני מחפש גריפקאי מוכשר ורציני עם ידע נרחב בפלאש ועם עדיפות גדולה לידע בתיכנות ב- Action Script, גרפיקאי יצירתי עם רעיונות חדשים שמבין עניין. *אשמח לקבל תיק עבודות. * אני אתן יותר פרטים בשיחה פרטית עם הבן אדם. * בנושא שכר/כסף - החלוקה היא באחוזים (אז למי שזה לא מתאים מלכתחילה שלא אצור קשר) תודה רבה חברים *ניתן ליצור קשר גם במייל: chen.rvn@gmail.com

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by roeesnir,

Win 7. אני מחפש דאדגט לשולחן העבודה, שיודע לי כשנכנס מייל. יש כזה דבר?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by DiSc@MaN,

היי אני מחפש דוס תומך עברית/עברית לדוס כדי לשחזר את חומר הלימוד שנתקע בנייד בלי יכול העברה (בגלל העברית) תודה מראש לכל עוזר

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Jook,

שלום, לאחרונה מצאתי מצלמת רשת ישנה בבית שנמצא לה שימוש. הבעיה היחידה שעומדת בפני היא שכבר אין לי את דיסק הדריבר של המצלמה. המצלמה היא מצלמת WEBCAM פשוטה ביותר עם חיבור USB, המצלמה היא של חברת Quantum וחוץ מזה לא ידוע לי כלום עלייה. עד שלא אמצא דריבר מתאים אי אפשר להתקין את המצלמה, אודה מאוד לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם,אני מחפש כבר שבוע דרייבר לכרטיס קול: c-media AC97 Audio Device חיפשתי בכול האתרים של הדרייברים מצאתי כמה אבל כולם לא עובדים.. מישהו יוכל לתת לי אחד שפועל?. תודה לעוזרים.. :]

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  13. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הדריבר של ess לא עובד והם מפנים ליצרנית של הכרטיס, הבעיה היא שאין מושג למי שייך הכרטיס הזה.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  14. לא אכפת לי אם היא עולה כסף או לא את זה תשאירו לי... רק תגידו לי מה התוכנה הכי מומלצת תודה !!!! טל

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  15. שלום לכולם, חברים עשיתי טעות קריטית ומחקתי בטעות תיקייה עם מלא קבצים שחשובים לי ממש תמונות צבא קבצים של הלימודים ועוד במקום למחוק תיקייה אחרת... אני מחפש איזה תוכנה לשחזור קבצים שלא תלויה בזה אם היא הייתה מותקנת על המחשב עד עכשיו כדי שאני יוכל לפחות לשחזר חלק מהמידע... חבר'ה בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר זה ממש דחוף לי...

16. באתר הרשמי יש רק דרייבר לקול, אני לא מוצא דרייבר לכרטיס רשת, וכל שאר הדברים שיש ל XP

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  17. או שאני מפספס את זה או שזה לא קיים !!! אני לא מוצא את ההורדות באתר של XFX... חיברתי מעבד E8400 והלוח לא מזהה אותו טוב... אני רוצה לעדכן ביוס ולא מוצא שם כלום... אם מישהו יכול לעזור לי למצוא זה יהיה נחמד לגמרי

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by zabal12,

שלום בעבר היה לי דיסק טכנאי שאותו להעלות מערכת הפעלה והיה בו הרבה תוכנות שימושיות לתחזוקה של המחשב . מישהו מכיר משהו כזה עדכני . תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by shimon1,

לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל בכל מקרה.. יש לי בעיה בוידוס והוא עושה לי מסכים כחולים ישר על עליתו וזה כולל במצב בטוח ככה שאין לי גישה למחשב אז רציתי לפרמט. יש לי דיסק קשיח SATA ולפני הפירמוט אני צריך להכניס דיסקט מיוחד..ואין לי מושג איך לעשות אותו ומאיפה משיגים אותו..יש לי לוח אם של GIGABITE ויש לי את הכל הדיסקים שהגיעו עם המחשב.. בבקשה עזרה זה דחוףף תודה מראש..שמעון

• 8 תגובות
    • 574 צפיות
  20. כבר כ5 שנים אני משתמש בmaxthon בכל הזמן הזה הוא שירת אותי ולא נתקלתי איתו בבעיות מיוחדות. הסיבה היחידה שנשארתי עם הדפדפן עד עכשיו היא רק בגלל האפשרות של לפתוח לינקים על ידי גרירה ושחרור הלינק ע"י הלחצן הימני בעכבר , אני נורא אוהב את האפשרות הזאת והיא נורא נוחה לי , אני יכול לפתוח כך הרבה לינקים בזמן קצר. הבעיה היא שmaxthon 2 הוא כבר דפדפן מיושן , ברמה של explorer 6\7 ואני רוצה להתקדם, התקנתי את maxthon 3 החדש והוא פשוט נוראי, אני לא מצליח למצוא את האפשרות של עריכת הסרגל כלים, אין לו תמיכה בהמון אתרים, האופציה של הפתיחת לינקים האהובה עלי לא עובדת בגוגל , צימצמו את האפשרויות לערוך את הטאבים ועוד. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דפדפן שיש לו תוסף או אופציה של פתיחת לינקים כמ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום אני מחפש דפדפן שהוא לא קשור לIE לא כול מני מודים שלו בגלל שיש לי בו בעיה וכול מה שקשור בקצת לאיו זה גם בו. אבל אני לא רוצה את מוזילה בגלל שהוא עורס לי אתרים מסוימים כמו את האתר שלי שהוא עורס לי את כול הלוגו(אני באו נכנס לאתר שלי דרכו ואני מגלה שהלוגו הוא על כול המסך ויותר)

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  22. טנקס

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  23. אני כבר משתמש בפיירפוקס עוד לפני שהשם שלו השתנה (FireBird) ואני מת עליו אני לא יכול בלעדיו. אבל עכשיו אני פשוט נמצא במחשב כל כך מסכן שאני לא יכול להשתמש בדפדפן הזה. יש לי WIN2000 ובגלל זה אני לא יכול להתקין IE7 ואני תקוע עם IE6. ניסיתי את מקסת'ון והוא לא נוח בכלל, הוא לא מתאים לדרישות שאני צריך... אופרה עוד לא ניסיתי אבל אני יודע שיש לו בעיות עם עברית, מישהו יכול להסביר אם זה קורה לעיתים קרובות\רחוקות, באיזה מצבים או אתרים זה בד"כ קורה.. אני זוכר גם את אבנט אבל הוא לא נוח, אני כבר מעדיף מקסת'ון עליו. חושב לציין שניסיתי הכל עם ה FFOX פשוט לא הולך!

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים