תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש אתרי תוכנות איכותיים מהעולם שמתעדכנים בתכיפות ושניתן לקרוא על התוכנות ולהורידם, משהו בסגנון downloads.com תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
בבקשה תכתבו לי את מה שאתם מכירים כי מה שאני מצאתי זה לא משהו
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
אני מחפש אתרים מוכנים ומעוצבים לפרונט פייג' מאיפה אני יכול להוריד?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו השתמשתי באתר novasearch, אך משום מה הוא כבר לא עולה... תהיתי אולי מישהו מפה מכיר אתר שנותן ריכוזי torrent, כי אני ממש מחפש בנרות... תודה בכל מקרה 8)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש אתרים שיש בהם תמונות יפות שאפשר להשתמש בהן לחתימות אבל בעיקר לרקע בשולחן עבודה היה את האתר דונקי למי שמכיר (אם זה לא חוקי לציין אותו סליחה) בכל מקרה אני לא יודע מה קורה איתו ולמה הוא ניסגר אם מישהו מכיר את עם מאגר תמונות יפות ומאגר גדול (כמו של דונקי) מוזמן להביא לי קישור אליו
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
איכות-כמה שיותר טובה. מכירים משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמה ימים מחפש דרייבר לכרטיס: Radius INC FireWire PCI 2330 ASSY חפרתי בגוגל ובאתרים הפופולריים ללא הצלחה וגם התקנתי dgt.exe למציאת דרייבר מתאים אך לשווא. שוקל כבר אם שווה לקנות כרטיס אחר והעיקר שיגיע עם דרייבר. לעזרתכם אודה
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לווינדוס XP תודה רבה רבה למי שעוזר אפשר לשלוח למייל mrbig1479@yahoo.com
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
עדיף שתהיה מקצועית עם פנים שנראות מציאותיות אבל גם קריקטורה מצויירת יהיה לי טוב. אני מחפש כבר כמה ימים ולא מוצא דבר אני ממש צריך תוכנה כזאת ומהר תודה :-*
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מפתח תוכנת הימאליה - תוכנת דואר אלקטרוני בעברית מלאה. בקרוב אני רוצה להוציא גירסה חדשה מלאה בתוספות. אשמח לדעת האם יש פה מישהו/י שמוכנים לעבוד איתה ולדווח לי על בעיות או על רעיונות נוספים לתוכנה התוכנה כבר עובדת ופועלת אצל בטא טסטרים קיימים והיא עובדת כמו שצריך (לא לפחד מהעובדה שהיא בטא ) תודה מראש עמוס info@emailaya.co.il
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ok אז בהתחלה היה לי את האזרוס שהיה לו את באג ה 100% שכל הזמן הוא לא היה מצליח לסיים את ההורדות אחרי זה המליצו לי לעבור ל BitComet אבל עדיין יש את הבעיה השנייה שאחרי שזה סיים להוריד הקובץ יוצא פגום , נאמר לי שזה בגלל שיש מלא אנשים ששולחים פאקים פגומים בכוונה וזה מה שדופק את זה עכשיו מה הטעם בלהוריד על 200k אם בסוף ההורדה יוצאת פגומה ? באימיול זה היה מוריד לאט אבל כשזה היה יורד היתי יודע שזה יעבוד לפחות מישהו מכיר ביטונרנט בלי בעיות ? כאלו לפחות...
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני מחפש כבר מלא זמן ולא מצליח למצוא בשום מקום אם למישהוא יש את הדרייבר תשישלח לי בדחיפות תודה.
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי לוח ATI IPX 150 ואני לא מוצא עבורו את הדרייברים,לא משנה היכן חיפשתי תמיד הגעתי לאתר של AMD ושם פשוט הוא לא קיים. אודה בבקשה ממכם ללינק עבור מקום בו אוכל להוריד את הדרייברים ללוח. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
למישהו יש?לא הצלחתי למצוא בשום מקום.תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
פעם לפני פירמוטים רבים (התחלה של סיפור).... הייתה לי תוכנה בשם הזה אם אני לא טועה...היא הייתה תוכנה מצויינת הייתה אומר לה מה אתה רוצה מהבוט במירק והיא כבר הייתה עושה את העבודה מחכה בתור ומורידה את הקובץ ויהימה... אני מתגעגע עליה :'( ואני רוצה להשיג אותה שוב...אבל אני לא מוצא אותה אם אתם מוצאים זכר ממנה אנא תנו לינק או משהו תודה...
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן אנשים! יש לי סרט ב DVD מקורי, אני רוצה "לקרוע" אותו ל AVI שאני אוכל לראות אותו על ה ARCHOS. אני לא מצליח למצוא משהו נורמלי פשוט חינמי, אתם יכולים לעזור לי? אני מעדיף תוכנה שמסוגלת לעשות הכל אוטומטי, או כמה שיותר אוטומטי. יש על הדיסק כמה קבצים של VOB ו IFO, ניסיתי כמה תוכנות מעפנות שאני לא זוכר את שמן והם לא מזהות את כל הפרקים על הדיסק. יש תוכנה שתהפוך ישר את כל הקבצים ותאחד אותם לקובץ AVI אחד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שהתפרסמה באתר הזה לפני זמן רב כלומר מישהו דיבר עליה פה אבל אני לא יודע איפה ואפילו חיפשתי פה ובגוגל אבל לא מצאתי תוכנה ששולחת SMS אוטומטים לטלפון בקשר לעידכוני חדשות אימייל RSS והכי חשוב הוא אמר שהיא מדוחת לו על הודעות חדשות ב GMAIL אומנם אפשר לגלוש מהפלאפון לGMAIL אבל מה עושה מישהו עם עוד חשבונות דואר במקומות אחרים אנא עיזרו לי אם ראיתם אותה :-\ המוצא הישר מתבקש לדווח לתחנת המשטרה הקרובה תודה !!!!
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מחפש בנרות תוכנה שיודעת להמיר סרט DVD לסרט AVI קידוד DIVX בנפח קטן ( 700מגה) לסרט .
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לנו עוזרת שמנקה לנו את הבית ב6 שעות. להערכתי 4 שעות היא עובדת על המחשב שלי שאנחנו בעבודה. מישוה מכיר תוכנה שיודעת להקליט כל צעד וצעד שנעשה במחשב שלי? תודה רבה. מאוד חשוב.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
עדיף חינמית. שמות/קישורים יתקבלו בברכה. בתודה מראש, יניב.
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
אשמח אם ייצור איתי קשר בהודעה פה או פרטית ואני אצור איתו קשר בנייד. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
על מנת להריץ תוכניות בעברית בלי לראות ג'יבריש.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-