תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מחפש את התוכנה המהירה להעברה שירים מדיסקים למחשב, באיכות שאני קובע כמובן.. מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שכחתי איך קוראים לה זה תוכנה קטנה שאומרת מה החום של המעבד והסל"ד של המאוורר שלו תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי מיני-דיסק של Sony ואני צריך את התוכנה שמעבירים שירים מהמחשב אל המיני דיסק תודה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש תוכנה כזאת שאתה רושם לה שאלה, אתה עושה נקודה(או כל סימן אחר) ואז רושם את התשובה, התשובה לא תופיע בשורה שבה כתבת את השאלה אלא תופיע רק אחרי שתלחץ לתוכנה לענות על השאלה שרשמת. יש לי את התוכנה בספרדית(היא נקראתPedro Responde) שמעתי שיש לתוכנה גם גירסא אנגלית ועברית, למישהו יש לינק?
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
שלום פורום תוכנה! אני צריך 3 המלצות לתוכנות שיתוף קבצים, אחת שהיא הכי מומלצת לסרטים, אחת שהיא הכי מומלצת למוסיקה ואחת לתוכנות. אפשר שזה יהיה 3 שונות ואפשר 2 או 1. תודה מראש! נמרוד
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הורדתי את EVEREST Ultimate Edition אבל זה לא מראה את הכל כי צריך להירשם לתוכנה אם יש למישהו קראק לתוכנה או גרסא יותר ישנה אבל מלאה אשמח לקבל. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
הדיסק שקיבלתי עם המצלמה (DSC-P32) אבד. לא מצאתי באתר של סוני ולא בגוגל. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנת Remote Control אשר תיהיה יעילה וציבה מהירה ובטוחה! מטרותי הם להתחבר למחשב שלי ממקומות מרוחקים ולתפעל אותו, לעיטים מדובר גם על עבודות שדורשות משאבים כגון קימפול רינדור הרצת מספר תוכנה דיאגנוסטיקה בו זמנית ודברים מהסוג הזה.. איני רוצה שהתוכנה תעשה בעיות בזמן שהמחשב שנימצא בשליטה עובד במאמץ. בנוסף אנוכי ירצה מידי פעם להפעיל סרט על המחשב שלי (שנמצא במקום מרוחק מהבית) ולגרום למחשב בבית להראות את אותו הסרט באיכות טובה ובלי "תקיעות וריצודים" - בישביל אחי הקטן האם קיים שד כזה? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ראיתי את התוכנה Redline בכתבה באתר HardOCP בכתובת הזאת: http://www.hardocp.com/article.html?art=NTc5 אני מחפש את התוכנה הזאת כי גם לי יש Sapphire 9600XT מסדרת Atlantis ב OEM אז לא קיבלתי את הבאנדל... אז אם מישהו יודע מאיפה להוריד את זה זה יעזור לי מאוד
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד LG P1 ואין לי את התוכנה שהגיעה עם המחשב בשביל להתחבר לאינטרנט איפה אפשר להוריד את התוכנה? אני זוכר שהשם שלו הוא משהו כמו agere systems תודה.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
זה אתר שצריך להיות רשום בו כדי לקבל גישה לקבצים אבל כולם שם משתפים וההורדה מהירה 100+... מחפש עוד אתרים כאלה תודה
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
שלום, תכנת הדוא"ל שלי עושה בעיות. מחפש אתר להורדת MS Outlook Express 5.5, שאינו דורש גם הורדת אינטרנט אקספלורר. לא הצלחתי למצוא לבד... תודה
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היתה פעם כתובת של אתר (שראיתי דרך call for help) ושם אפשר לחפש אפקטים קוליים. יש למישהו מושג?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש אתר טוב להורדת דריברים של מודמים כרטיסי TV כרטיסי רשת מישהו מכיר
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אתר שאפשר לאכסן עליו תמונות שאפשר לגזור מהן כתובת בשביל למקם באתרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך על מנת ללמוד ולחפש קודים אתר המכיל תוכנות אשר נעשו בתוכנת ACCESS 2000 תודה לכל העוזרים קובי
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
תוכנה לגרפיקה תלת מימדית למי שמכיר מחפש מדריכים למשתמש מתחיל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש באתר של ויניאמפ רק דברים מגעילים אז אנא אם אתם מכירים אתר עם סקינים שווים תביאו. יש לי את הוינאמפ הכי מעודכן שיש. תודה
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני לא חושב שזה ממש המקום אבל אין מקום אחר שאני יכול להכניס את זה אני מחפש אתרים שנרשמים ורואים פירסומות ומקבלים כסף שלחו לי כמה שיותר מי שמכיר ו תודה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מחפש אתר שמזינים בו לינק והוא סורק ומודיע אם יש באתר וירוסים. יש כזה ?
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
טוב אני מחפש אתרים ל-BT אני מכיר את Torrentspy ואת Elitetorrent תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת אני משתמש בתוכנה הנ"ל ונהנה מאוד אבל הבעיה היא שאני לא מוצא אתרי שיתוף דוגמת LH ו-WF לתוכנה... אפשר קצת עזרה? נ.ב כמובן שחיפשתי בגוגל תודה!
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-